31.Γιώργος Τζαβέλλας

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
northend4

Re: 3.Γιώργος Τζαβέλλας

Δημοσίευση από northend4 »

Realcon έγραψε:Γιώργο, έχεις παίξει πέρσι σε μια θέση πρωτόγνωρη και τα πήγες καλά. Έδινες πάθος σε αυτό που ήξερες. Είχες "τσαμπουκά" και κάποιες στιγμές έδινες νεύρο στην ομάδα. Αυτό που έκανες στον εαυτό σου όμως να βάλεις τον Γ.Τζαβέλλα, πάνω από τον ΠΑΟΚ, ήταν η χαριστική σου βολή. Γιατί απλά σου έτυχε να έχεις προπονητή που είναι ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλους αυτό το ρητό ο Άγγελος Αναστασιάδης, το έχει από τα γεννοφάσκια του, συν ότι το τόπι και προπονητικά το ξέρει, εκτός το ότι ήταν ποδοσφαιριστής στα νιάτα του.

Κρίμα... Για σένα.
++++
Άβαταρ μέλους
dimitrissss

Δημοσίευση από dimitrissss »

Για κάποιον λόγο που δεν μπορώ να προσδιορίσω, εγώ τον ήθελα στην ομάδα...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Νομίζω ότι το να βγεις εκτός ομάδας μόνος σου το αποφάσισες...
Εκείνη η τραγική σου κίνηση που πιάνεις από το λαιμό τον αντίπαλο στην Τρίπολη, δεν υπάρχει!!! Δείγμα παλαιμαχου ποδοσφαιριστή......
Κρίμα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δηλαδή στην Τρίπολη είχε εσκεμμένα χαμηλή απόδοση; Αν ισχύει αυτό τότε θα πρέπει να του κάψουμε όχι την καφετέρια, αλλά τη γούνα.
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Προσπαθώ να θυμηθώ τα θετικά του απο το πέρασμα στην ομάδα και πραγματικά δυσκολευομαι, θυμάμαι γενικά και αόριστα να βγάζει ένα πάθος στο παιχνίδι του και να είναι πάντα μέσα σε όλες τις μανούρες. Κρατάω το γκολ του με το γαυρο, όπως και τη σέντρα του πάλι με το γαυρο στο γκολ του Κλαους στον επαναληπτικό του κυπέλου. Σίγουρα πολύ λίγα πράγματα για έναν πάικτη που ήρθε στον ΠΑΟΚ σε πολύ καλή ηλικία, διεθνής και με παραστάσεις απο Γερμανία και Γαλλία. Απορώ ακόμα για την υπερβολικά μεγάλη διάρκεια του συμβολαίου του.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

σιγουρα σε μια ομαδα οπως ο ατρομητος που παιζει με την αμυνα αρκετα πισω θα ειναι εξαιρετικη προσθηκη.

λογικα θα μπορει μαλιστα να παει και απο τωρα το χειμωνα. δεν νομιζω η παε να θελει φραγκα για να τον αποδεσμευσει καθως σεβεται τους ποδοσφαιριστες και την αναγκη τους να παιζουν.

:mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Ήσουν από τους παίκτες που ντρεπόμουν να σε βλέπω με τη φανέλα μας.
Έκανες όλα τα πράγματα που με εκνεύριζαν σε ποδοσφαιριστή.
Δεν θα μου λείψουν διόλου οι αγκαλίτσες, οι μανούρες, το τάχα μου πάθος.
Ακόμη κι όταν έβαλες το γκολ στη Λιβαδειά και το πανηγύρισα, όταν η κάμερα σε έδειξε σε ριπλέι
να φωνάζεις "εγώ τους γάμησα, εγώ" ή κάτι τέτοιο, μια αναγούλα μου ήρθε στο στομάχι.
Ήρεμα μεγάλε, φοβόμαστε μήπως μας πέσει το σαπούνι στο μπάνιο με σένα...
Αυτά περί άνευ όρων σεβασμού σε όποιον φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ, τα ακούω βερεσέ.
Το ότι είναι ιερή η φανέλα δεν σημαίνει ότι καθαγιάζει και αυτόν που τη φορά.
Σημαίνει το αντίστροφο, ότι επειδή είναι ιερή, αυτός που τη φορά πρέπει να τη σέβεται ΠΑΝΤΑ.
Όσο για την υποτιθέμενη τρύπα που δημιουργείται στο ρόστερ, σιγά μην βάλουμε και τα κλάματα.
Αν επιτέλους παρθεί σέντερ μπακ, θα έχουμε για πρώτη φορά μετά από χρόνια 4 κανονικούς
κι όσο για τη θέση του αναπληρωματικού αριστερού μπακ, χίλιες φορές Σκόνδρας με το ανάποδο πόδι.
Περί προσφοράς, πάλι με πιάνουν τα γέλια.
Ως αριστερός μπακ, ασύγκριτα χειρότερος τόσο από Λίνο όσο και από Ρατς.
Ως στόπερ, εύλοκα κι αναμενόμενα κακός, ποτέ πρώτος στην μπάλα και επιρρεπής σε κάρτες.
Ας όψονται η λειψανδρία και η ευπιστία μας στις αλχημείες του Στέφενς.
Το ποτήρι για όλους μας ξεχείλισε στην Τρίπολη και καλώς ξεχείλισε.
Ορθή απόφαση, ακόμη κι αν βγάλει μάτια στον επόμενο σταθμό του.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Διαβάζω ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ΑΕΚ
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

καλη συνεχεια και σε σενα Γιωργο
και τις trident δωρο απο τον Ιβαν..
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

stephanos έγραψε:Μετά σου λένε για έλλειψη μάρκετινγκ από το εμπορικό τμήμα:

ΘΗΚΗ ΠΑΟΚ iPHONE 5
Αρχική τιμή 9,90 € τώρα 7,90 €

Εικόνα

Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

:lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Εβγαζε παθος που δεν το βγαζαν πολλοι ομολογω(ειδικα περσι) αλλα οι ηλιθιες κοκορομαχιες που του διναν τσαμπα και βερεσε κιτρινες(και κοκκινες) καρτες ηταν ο ορισμος της ηλιθιοτητας.

Δυστυχως τον διεκρινε ενα "τα γαμαω" ολα στυλ το οποιο δεν το υποστηριζε πληρως με τις εμφανισεις του οπως το υποστηριζε ο γκαρσια πχ.

Ευχαριστουμε για την προσφορα,αλλα ουδεις αναντικαταστατος και οι βλαχομαγκιες στον Αναστασιαδη δεν παιρνανε.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Θεωρώ ότι για πολύ μεγάλο διάστημα, ο παίκτης στοχοποιήθηκε χωρίς λόγο. Φυσικά δεν ήταν καμιά παιχτούρα, αλλά νομίζω πως ότι μπορούσε το έκανε. Με λίγα λόγια μέχρι και το παιχνίδι με την Τρίπολη, δεν μπορώ να τον χαρακτηρίσω αδιάφορο.
Το τι έγινε πραγματικά στην Τρίπολη δεν ξέρω αν θα το μάθουμε ποτέ. Όπως σε κάθε τέτοια περίπτωση, εγώ συντάσσομαι με τον προπονητή, όποιος κι αν είναι αυτός. Το κεφάλαιο Τζαβέλλας κλείνει για τον ΠΑΟΚ και δεν θα μείνει και τίποτα αξιόλογο να θυμόμαστε.
Άβαταρ μέλους
kritikos44

Δημοσίευση από kritikos44 »

Επιτελους τελος.
Τελος στα selfie , τις αγκαλιτσες με τους αντιπαλους , τις φωνες σε συμπαικτες σε φασεις που ο ιδιος ειχε ευθυνη η δεν ετρεξε να βοηθησει.
Ελπιζω να εχουν λιγο μυαλο εκει στην ΠΑΕ και αν οντως ενδιαφερεται ο σπανος να τον ανταλλαξουν με κανενα Ναπολεονι που ληγει το συμβολαιο του η κανενα Φυντανιδη.
Λιγοτερο αποκλειεται να προσφερει .
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

ΤΙ έγινε στη Τρίπολη;

Ο ΠΑΟΚ χάνει ήδη 2-0 και χάνει προσωρινά την πρωτιά.
Κι αντί να τρέξει να βοηθήσει τον συμπαίχτη του μένει απαθής και τρώμε το 3-0.

Δεν του ζητάμε να κάνει κάτι τρελό δηλαδή, το πιο απλό πράγμα να κάνει μετά το περπάτημα.

Δεν θέλει να το κάνει και φάνηκε. Δεν θέλει να το κάνει για τον ΠΑΟΚ.

Κανένα πρόβλημα. Τον μπούλο και συνεχίζουμε.

Σιγά μην τον αδικήσαμε κιόλας δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
mitsotakis

Δημοσίευση από mitsotakis »

Στοχοποιήθηκε από τα γαυράκια και από κάποιους "Εφιάλτες " της πόλης και τσίμπησαν και πολλοί οπαδοί μας που ξαφνικά είχαν πρόβλημα με τις μαστίχες , τις selfies και το lifestyle του παίκτη. Λες και θέλουμε μόνο παπαδοπαίδια στον ΠΑΟΚ.

Δε θα αναφερθώ στην αγωνιστική του παρουσία γιατί δεν είναι αυτό που τον διώχνει. Δεν αναφέρομαι ούτε στον προπονητή καθώς δεν ανέλυσε τους λόγους της αποπομπής . Θεωρώ πως κάποια στιγμή πρέπει να το κάνει.

Εγώ ξέρω πως όλα τα γαυράκια ευχαριστήθηκαν με την εξέλιξη καθώς Τζαβέλλας και Κλάους ήταν αυτοί που τους πόνεσαν πέρυσι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”