31.Γιώργος Τζαβέλλας
-
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: 3.Γιώργος Τζαβέλλας
πολυ χαρικα για αυτο που ακουσα σημερα απο το στομα του αγγελου.
και για σενα και για τον αλλο τον τουριστα
και για σενα και για τον αλλο τον τουριστα
Τελικα ηταν οντως υποπτος στην Τριπολη..
ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αντιδράμε σαν μεγάλη ομάδα.
Τζαβελακο νόμιζα είχες @@.. αλλα μετα το κάψιμο της καφετεριας κοτεψες και μάλιστα μας τρύπησες κι ολας στην Τριπολη με εντολή ανωθεν..
Δρομο κι εσυ κι ο απατεώνας ο μανατζερ σου..
ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αντιδράμε σαν μεγάλη ομάδα.
Τζαβελακο νόμιζα είχες @@.. αλλα μετα το κάψιμο της καφετεριας κοτεψες και μάλιστα μας τρύπησες κι ολας στην Τριπολη με εντολή ανωθεν..
Δρομο κι εσυ κι ο απατεώνας ο μανατζερ σου..
α ρε παρολε....
τωρα αν σου πω οτι κατι τετοιες συμπεριφορες εφαγαν το περυσινο "τουριστα"....απλα δεν το περιμενε να συμβαινει κατι τετοιο στο ποδοσφαιρο..... τεσπα. στα @@ μου.
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ.
τωρα αν σου πω οτι κατι τετοιες συμπεριφορες εφαγαν το περυσινο "τουριστα"....απλα δεν το περιμενε να συμβαινει κατι τετοιο στο ποδοσφαιρο..... τεσπα. στα @@ μου.
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ.
- john4serres
Πέρσι στην Ριζούπολη αγκαλιές στο τέλος του αγώνα και δώρο την φανέλα σου στο λαό του Απόλλωνα, στην νεα Σμύρνη τα ίδια, αγκαλιές και φιλιά και δώρο την φανέλα στους πάνθηρες.
Έκανες αρκετές δημόσιες σχέσεις δεν σε φοβάμαι.
Φέτος στην Τρίπολη εκραζες τους μπροστά που δεν έκαναν κίνηση να γεμίσεις....
Αχάριστοι όμως δεν είμαστε και για όσο πρόσφερες, ΑΝ πρόσφερες, καλή συνεχεία εκεί που θα είσαι. Νομίζω δεν είχες να προσφέρεις κατι άλλο
Αχάριστοι όμως δεν είμαστε και για όσο πρόσφερες, ΑΝ πρόσφερες, καλή συνεχεία εκεί που θα είσαι. Νομίζω δεν είχες να προσφέρεις κατι άλλο
- efthimis_paok
σέλφοτσίχλοψευτομαγκίτη να είσαι καλά που φόρεσες την ασπρόμαυρη.
δεν σου ταίριαζε. καλή συνέχεια.
δεν σου ταίριαζε. καλή συνέχεια.
Φίλε την εδωσε μπροστά μου την φανέλα σε ενα παιδακι που ηταν σε αναπηρικο καροτσακι. Επισης μαζι του ηταν αλλοι 2-3 δικοι μας παιχτες που πηγαν στο παιδακι και χαιρετησαν κι εβγαλαν φωτογραφίες. Απο οσα γηπεδα εχω παει στην Αθηνα τη ριζουπολη την θεωρω από τα πιο φιλικα.northend4 έγραψε:Πέρσι στην Ριζούπολη αγκαλιές στο τέλος του αγώνα και δώρο την φανέλα σου στο λαό του Απόλλωνα, στην νεα Σμύρνη τα ίδια, αγκαλιές και φιλιά και δώρο την φανέλα στους πάνθηρες.
Απο εκει και περα η αποδοση του εχει πεσει κατακόρυφα.
- Μπαρκαρούτσος
Μηδέν (0).
Γιατί έχει και θετικά και αρνητικά, αλλά δεν μπορώ να του βάλω ούτε θετικό, ούτε αρνητικό πρόσημο, σαν συνολική εμφάνιση στον Π.Α.Ο.Κ.!
Καλή συνέχεια!
Γιατί έχει και θετικά και αρνητικά, αλλά δεν μπορώ να του βάλω ούτε θετικό, ούτε αρνητικό πρόσημο, σαν συνολική εμφάνιση στον Π.Α.Ο.Κ.!
Καλή συνέχεια!
Γιώργο, έχεις παίξει πέρσι σε μια θέση πρωτόγνωρη και τα πήγες καλά. Έδινες πάθος σε αυτό που ήξερες. Είχες "τσαμπουκά" και κάποιες στιγμές έδινες νεύρο στην ομάδα. Αυτό που έκανες στον εαυτό σου όμως να βάλεις τον Γ.Τζαβέλλα, πάνω από τον ΠΑΟΚ, ήταν η χαριστική σου βολή. Γιατί απλά σου έτυχε να έχεις προπονητή που είναι ΠΑΟΚ.
Ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλους αυτό το ρητό ο Άγγελος Αναστασιάδης, το έχει από τα γεννοφάσκια του, συν ότι το τόπι και προπονητικά το ξέρει, εκτός το ότι ήταν ποδοσφαιριστής στα νιάτα του.
Κρίμα... Για σένα.
Ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλους αυτό το ρητό ο Άγγελος Αναστασιάδης, το έχει από τα γεννοφάσκια του, συν ότι το τόπι και προπονητικά το ξέρει, εκτός το ότι ήταν ποδοσφαιριστής στα νιάτα του.
Κρίμα... Για σένα.
Φίλε εννοείται πως πάω πάσο για το παιδάκι. Και όντως η Ριζούπολη είναι φιλική.Asimos έγραψε:Φίλε την εδωσε μπροστά μου την φανέλα σε ενα παιδακι που ηταν σε αναπηρικο καροτσακι. Επισης μαζι του ηταν αλλοι 2-3 δικοι μας παιχτες που πηγαν στο παιδακι και χαιρετησαν κι εβγαλαν φωτογραφίες. Απο οσα γηπεδα εχω παει στην Αθηνα τη ριζουπολη την θεωρω από τα πιο φιλικα.northend4 έγραψε:Πέρσι στην Ριζούπολη αγκαλιές στο τέλος του αγώνα και δώρο την φανέλα σου στο λαό του Απόλλωνα, στην νεα Σμύρνη τα ίδια, αγκαλιές και φιλιά και δώρο την φανέλα στους πάνθηρες.
Απο εκει και περα η αποδοση του εχει πεσει κατακόρυφα.
Απλά το εστίασα ως : ενώ είχαμε την στεναχώρια μας για τις γκέλες και στα δυο αυτά γήπεδα πέρσι, αυτος είχε όρεξη να τρέχει απο εδώ και απο και στις κερκίδες και να κάνει κονέ.
Και παλι σσόρρυ για το παιδάκι στο αναπηρικό.