Όλοι στα Μάλγαρα αδέρφια!MANIAKOS έγραψε:Αεροδρόμιο
Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
- pisakaipoupoula
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Στο πισι βλέπω μπάλα γιρονδινους-νικαιαK_geo έγραψε:να, κατι τετοιοι τυποι μας χαλουν τις μεταγραφες. μπες απο κανα pc ρε!!Μαυρο Χιονι έγραψε:Εγώ στο κινητό είμαι 100 σελίδες πίσω στην 300στη![]()
- john4serres
-
...«Το σκέφτομαι…»
Ο Μπεν μιλάει αποκλειστικά στο PAOK24 για την πρόταση του ΠΑΟΚ
22:13, 16.01.15PAOK24 Ποδόσφαιρο , Μεταγραφές
Ο Ελ Φαρντού Μπεν Ναμπουανέ Μοαμέντ (ο γνωστός Μπεν τέλος πάντων…) αποτελεί ένα από τα πρόσωπα της επικαιρότητας του ΠΑΟΚ για το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Το PAOK24 εντόπισε τον Γάλλο ποδοσφαιριστή της Βέροιας και του έθεσε συγκεκριμένες ερωτήσεις για την πιθανότητα μεταγραφής του στον Δικέφαλο.
-«Είναι ο μάνατζέρ σου στην Θεσσαλονίκη και μιλάει με τον Ζήση Βρύζα για το ενδεχόμενο μεταγραφής σου;»
Γνωρίζω τον κ. Βρύζα. Είναι τεχνικός διευθυντής στον ΠΑΟΚ και ξέρω ότι πράγματι κατέθεσε συγκεκριμένη πρόταση για την απόκτηση μου.
-«Αφού σου έκανε πρόταση, τι σκέφτεσαι γι’ αυτήν;»
Την σκέφτομαι. Αυτές τις ημέρες εξετάζω αυτό το ενδεχόμενο.
-«Εκτός από την συγκεκριμένη πρόταση του ΠΑΟΚ, έχεις κι’ άλλες τέτοιες προσφορές από άλλες ομάδες;»
Έτσι είναι. Υπάρχουν κι’ άλλες ομάδες που μου έχουν καταθέσει πρόταση.
-«Έχεις κάποια διορία να απαντήσεις; Πότε θα αποφασίσεις για το που θα συνεχίσεις της καριέρα σου;»
Δεν ήμουν σίγουρος γι’ αυτό. Μία από τις επόμενες ημέρες θα εξετάσω όλα τα δεδομένα και θα αποφασίσω για τον ΠΑΟΚ. Θα μιλήσω με τον μάνατζέρ μου για όλα αυτά και θα αποφασίσω τι θα κάνω…
-«Πώς βλέπεις αυτή την προοπτική να συνεχίσεις την καριέρα σου στον ΠΑΟΚ;»
Φυσικά και με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο… Το βλέπω θετικά. Είναι μία μεγάλη ομάδα. Πρέπει όμως να αξιολογήσω όλα τα δεδομένα. Πρέπει να δω τι θα κάνω και με την οικογένειά μου κι’ αν θα έρθει εδώ… Όλα αυτά έχω να σκεφτώ και να αποφασίσω.
Αυτά μας είπε ο Μπεν, ο μάνατζερ του οποίου βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και συζητάει με τον ΠΑΟΚ.
xaxaxaxaxa
κοιτα να δεις... ρε μπεν κανε μας τι χαρη και ριξε ακυρο και τραβα σε καμια ρεμς να παιξεις....
κοιτα να δεις... ρε μπεν κανε μας τι χαρη και ριξε ακυρο και τραβα σε καμια ρεμς να παιξεις....
Παντως ο Μπεν εχει δωσει τα διαπιστευτηρια του και σε γολ κ σε ασιστ, και περισυ κ φετος. Δεν μιλαει δεν λαλαει, τηρει τις προδιαγραφες Αγγελου. Τον θελω. Αλλωστε η πεμπτουσια ειναι το γκολ κ αυτος το εχει.
Οσο για τον εξτρεμ, μαλλον θα βαφτισειτον Γκολασα, δεν βλεπω να παιρνει καθαροαιμο. Ουτως η αλλως η ομαδα δεν παιζει με εξτρεμ κ μαλλον καλα κανει. Τραβιουνται προς τα μεσα κ δινουν χωρο στα μπακ να βγαζουν τις σεντρες. Περιμενω απο τον Σκονδρα να βγαλει το ιδιο καλες σεντρες με το Ρατς.
Οσο για τον εξτρεμ, μαλλον θα βαφτισειτον Γκολασα, δεν βλεπω να παιρνει καθαροαιμο. Ουτως η αλλως η ομαδα δεν παιζει με εξτρεμ κ μαλλον καλα κανει. Τραβιουνται προς τα μεσα κ δινουν χωρο στα μπακ να βγαζουν τις σεντρες. Περιμενω απο τον Σκονδρα να βγαλει το ιδιο καλες σεντρες με το Ρατς.
Βλέπω κανένα αεροπλάνο να πέφτει....... ..paokovios1974 έγραψε:Τον μπεν λιπερ,if you know what im meanEkatnetworkltd έγραψε:Με 400 σελ τί παίρνουμε;
Βρε έχουμε Itanj και όπως τον κόβω σίγουρα ξέρει από γιατροσόφια

γι αυτο απο τοτε που τραυματιστηκε το μοναδικο εξτρεμ ο ΠΑΟΚ επαιζε αντιποδοσφαιρο και οι τελικες (οχι απο στημενα) πεσανε κατα 80%....mbison έγραψε:Παντως ο Μπεν εχει δωσει τα διαπιστευτηρια του και σε γολ κ σε ασιστ, και περισυ κ φετος. Δεν μιλαει δεν λαλαει, τηρει τις προδιαγραφες Αγγελου. Τον θελω. Αλλωστε η πεμπτουσια ειναι το γκολ κ αυτος το εχει.
ΠΑΡΤΕ ΕΞΤΡΕΜ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ..
μια χαρα ο μπεν ,αλλα προσωπικη ενεργεια δεν εχει ,ουτε γρηγορος ειναι... απο τα 19 γκολ τα 6-7 ειναι πεναλτυ,τα αλλα 6-7 ειναι μεσα σε αναμπουμπουλα απο κορνερ και τα υπολοιπα ειναι απο το 1 μετρο...
8ελουμε παικτη με προσωπικη ενεργεια και δημιουργηκοτητα ... αλλιως αν πα8ει κατι ο ΜΑΚ ... 8α κλαιμε παλι ολοι μαζι και 8α φταιει ο αγγελος που ο τζανδαρης παιζει αριστερο εξτρεμ...
- VictorAK47
Δεμιρη αν ερθει τελικα ο μπεν, μετα το μακ θα ειναι ο πιο γρηγορος μας παιχτης
εγω πιστευω οτι θα κολοτουμπιασει πολυ λαο αν γινει τελικα η μεταγραφη. αλλα τεσπα, αυτη ειναι η αποψη μου και λογικο ειναι το ονομα του παιχτη να μην ειναι τοσο ελκυστικο οσο θα θελαμε.
επισης, ξαναθετω το σχολιο που εκανα νωριτερα, οτι δλδ πρεπει να λαβουμε υποψιν μας οτι πλεον θα παιζουμε ανα εβδομαδα και οχι μεσοβδομαδα παιχνιδια. αυτο, ισως, αλλαζει τον σχεδιασμο και την οποια "βιασυνη",
ναι ναι ξερω. δυνατες προσθηκες κτλ γιατι κυνηγας το πρωταθλημα κτλ κτλ. αλλα ακομη ακομη και στο ακατανομαστο πολλες φορες οι καλοι παιχτες αργουν να προσαρμοστουν.... πρεπει να εχουμε και αυτο κατα νου. δλδ οτι ναι μπορει να υπαρχει παιχταρας αλλα να υπαρχει και προβληματισμος για το αν αξιζει να σκασεις πχ 2 μυρια και να ερθει τωρα ή να κανεις κρατει για το καλοκαιρι και να δωσεις αυτα τα φραγκα καπου αλλου.
με λιγα λογια, ειναι πολλες οι παραμετροι που δεν λαμβανουμε υποψιν.

εγω πιστευω οτι θα κολοτουμπιασει πολυ λαο αν γινει τελικα η μεταγραφη. αλλα τεσπα, αυτη ειναι η αποψη μου και λογικο ειναι το ονομα του παιχτη να μην ειναι τοσο ελκυστικο οσο θα θελαμε.
επισης, ξαναθετω το σχολιο που εκανα νωριτερα, οτι δλδ πρεπει να λαβουμε υποψιν μας οτι πλεον θα παιζουμε ανα εβδομαδα και οχι μεσοβδομαδα παιχνιδια. αυτο, ισως, αλλαζει τον σχεδιασμο και την οποια "βιασυνη",
ναι ναι ξερω. δυνατες προσθηκες κτλ γιατι κυνηγας το πρωταθλημα κτλ κτλ. αλλα ακομη ακομη και στο ακατανομαστο πολλες φορες οι καλοι παιχτες αργουν να προσαρμοστουν.... πρεπει να εχουμε και αυτο κατα νου. δλδ οτι ναι μπορει να υπαρχει παιχταρας αλλα να υπαρχει και προβληματισμος για το αν αξιζει να σκασεις πχ 2 μυρια και να ερθει τωρα ή να κανεις κρατει για το καλοκαιρι και να δωσεις αυτα τα φραγκα καπου αλλου.
με λιγα λογια, ειναι πολλες οι παραμετροι που δεν λαμβανουμε υποψιν.
δεν τον εχω δει live (στην τουμπα ουτε που τον προσεξα) ,απλα εμενα απο τηλεοραση μου φαινεται αργος η χωρις εκρηξη... τεσπα ο ΠΑΟΚ θελει εναν καλο παικτη εκει.. κακα τα ψεματα.. σιγουρα ειναι δυσκολη η χειμερινη περιοδος,αλλα επρεπε να βρεθει ενας...
Ποιος σε ακούει τζοσουα αν παρουμε μονο μπεν
Τεσπα θα δούμε καλώς να ερθει και θα τον κρίνουμε στο χορτάρι

Τεσπα θα δούμε καλώς να ερθει και θα τον κρίνουμε στο χορτάρι