Pc support

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Spiros_S

Re: Pc support

Δημοσίευση από Spiros_S »

Έχω dell 3 χρόνια και δεν έχει πάθει τίποτα. Όντως πολύ καλή ποιότητα. Συν ότι έχουν και εγγύηση 2 χρόνια next business day on site (δεν ξέρω όμως αν ισχύει για όλα τα μοντέλα).
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Εγω την εχω πατησει με hp laptop...
toshiba που ειναι το δικο μου και ενα που εχει η γυναικα μου εδω και ποοοσα χρονια ειναι σκυλια..
ΗP δε συνιστω σε laptop.
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Sera4 έγραψε:αδερφε επειδη και εγω ειμαι του ειδους δεν υπαρχει υπολογιστης acer σε low budget (που ψαχνει ο ρομαν) που να αξιζει...αντιθετα τοσιμπα και λενοβο (κατα δευτερο λογο) βγαζουν πολυ αξιοπιστα πακετα...

οι acer ειναι αδικημενοι στο ευρυ κοινο γιατι πολυ απλα στοχευουν σε περιορισμενο κοινο που εχει πιο ιδιαιτερες αναγκες...

κατα τα αλλα συμφωνω στα υπολοιπα 8-)

:D :D
Αυτός τι είναι;
http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200026786
Super εργαλείο!Εντάξει δεν τον λες low low budget στα 450 αλλά είναι πολύ καλή τιμή. Έχει κάτι ρημάδια με 450Ε σε άλλες εταιρείες "low budget" που τα σκίζει αυτό.

Λοιπόν, οι προτάσεις μου βάσει τιμής:
http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200026786
http://www.e-shop.gr/toshiba-satellite- ... PER.905000
http://www.e-shop.gr/acer-aspire-e1-572 ... PER.902934
http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/lap ... 50-2VR.htm Φοβάμαι τις μητρικές τους και τα τροφοδοτικά τους λίγο (όπως και το service του πλαισίου) αλλά έχει καλά "σωθικά" το άτιμο. Δε θα το προτιμούσα από τα άλλα, αλλά σου το δίνω.
http://www.e-shop.gr/acer-aspire-e5-572 ... PER.902932

Πρόσεξε 3 πράγματα:
μερικά έχουν free-dos μερικά linux. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ windows μέσα δηλαδή. Αλλά windows βρίσκεις ;)
Μην κολλάς στα 4gb με 6gb ram. Το μόνο εύκολο να την αναβαθμίσεις τη μνήμη.
Μη σε νοιάζει η χωρητικότητα του σκληρού δίσκου. Έχει εξωτερικούς σε πολύ καλές τιμές. Και 500gb είναι υπέρ αρκετά για τα πάντα.
Που και που καθάριζε σκόνες, αν έχεις κάποιο φυσερό (blower) και πιάνουν τα χέρια σου, άνοιξέ τον και "φύσα" τον - δε φαντάζεσαι τι μαζεύουν. Μακριά από κουβέρτες, μην κουκουλώνεσαι και τον παίρνεις αγκαλιά, κρίμα είναι να καεί.
ΜΕ το καλό και να τον προσέχεις!
;)
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ενα δικο μου τοσιμπα το εχω 12 χρονια...δεν καταλαβαινει χριστο...σκυλι μαυρο...
klainmein

sourmenetes έγραψε:Εγω την εχω πατησει με hp laptop...
toshiba που ειναι το δικο μου και ενα που εχει η γυναικα μου εδω και ποοοσα χρονια ειναι σκυλια..
ΗP δε συνιστω σε laptop.
Ειχα hp και είχα θέμα με θερμοκρασίες. Ψηνόταν. Για αυτό όμως έφταιγε η συγκεκριμένη σειρά και η αρχιτεκτονική τους που δεν είχα σωστά τους αεραγωγούς. Το καινούργιο hp που πήρα πέρυσι είναι κοπρόσκυλο.
Όσον αφορά τα dell, είναι καλά ναι. Αλλά από τη dell δε λατρεύω τα laptop, λατρεύω τις οθόνες της dell.

Εγώ κινήθηκα στο budget που είπε ο Ρομαν...Αλλιώς είχα πολλά λουλούδια να αναφέρω :D
klainmein

Sera4 έγραψε:ενα δικο μου τοσιμπα το εχω 12 χρονια...δεν καταλαβαινει χριστο...σκυλι μαυρο...
Το έχεις κάνει κομοδίνο; :D :D :D
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Να πω και εγώ τη δικιά μου γνώμη όχι ως ειδικός,αλλά ως χρήστης-καταναλωτής. Έχω 1 tosiba που αγοράσθηκε το 2007 έναντι 600 € και 1 Accer που αγοράσθηκε το 2012 έναντι 400€. Σαν ποιότητα κατασκευής αλλα και λειτουργίας ο tosiba είναι καλύτερος με διαφορά, παρότι είναι παλαιότερος σαν αγορά. Τα μικρά τον έχουν κανιβαλίσει επανελλημένως με νερά-χυμούς στο πληκτρολόγιο και διάφορες πτώσεις-χτυπήματα, όμως παρόλα αυτά αντέχει ακόμα και λειτουργεί μια χαρά μετά απο τις ανάλογες επισκευές. Ο accer παρότι πιο καινούργιος και με καλύτερα χαρακτηριστικά, αλλά και φθηνότερη αγορά, υστερεί και στη χρήση , (είναι λίγο μη μου άπτου) και στη λειτουργία (κολάει συχνά, ενω και το wifi φαίνεται πιο αργό με το tosiba συγκρινόμενο στις ίδιες συνθήκες λειτουργίας). Και τα 2 έχουν intel με τη διαφορά οτι το tosiba pentium tduo ενώ το άλλο i3. και τα 2 έχουν τα windows, τα 7αρια το πρώτο και τα 8αρια το δευτερο. Το κόστος επισκευής είναι σχετικά υψηλό και στους 2, εκτός αν βρείς κανένα τσακαλάκι που μπορεί να σου βρίσκει ανταλακτικά απο το e-bay και να στα περνάει το ίδιο. Για παράδειγμα για αντικατάσταση πληκτρολογίου η tosiba ζήτησε 120€ και για αντικατάσταση μπαταρίας 80 με 100. Τα έβαλα και τα 2 με ένα τσακαλάκι στα 60€ χωρίς πρόβλημα μέχρι τώρα. Μια ακόμη διαφορά που αντιλήφθηκα έχει να κάνει με την αντιμετώπιση στο σερβις όπου η accer μου φάνηκε πιο δυσκοίλια, αλλά αυτό ίσως έχει να κάνει και με το κατάστημα αγοράς. Τα λαπτοπ τα χρησημοποιούν κυρίως τα 4 παιδιά μου, με ότι αυτό συνεπάγεται, και με βάση την εμπειρεία μου απο αυτή τη χρήση προκρίνω ως αγορά το tosiba.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

:lol: :lol: :lol:

τα λαπτοπ θελουν στοργη αγαπη και να μην τα υπερφορτωνεις γιατι δεν εχουν τις ψυκτρες των πυργων κλπ για να αντεχουν...το εχω τελειως αδειο πλεον ειναι ταξιδιωτικο λαπτοπ για σερφασισμα και τανιες περασμενες απο εξωτερικο σκληρο :D

αλλα απο φροντιδα ανοιγμα καθε μηνα για να μην εχει την παραμικρη σκονη 8-)
Άβαταρ μέλους
rou

Δημοσίευση από rou »

Οπως καταλαβαινετε ο καθενας εχει την δικη του ιστορια και εμπειρία στο θεμα. :D
Κακα τα ψέμματα αλλες αναγκες εχει ο ενας , αλλες ο αλλος. Το μονο που θα απαγορευα σε καποιον οταν μου ζαταει βοηθεια για αγορα παντως ειναι να μην τολμησει να αγορασει κατι το οποιο ειναι απο το πλασιο και δεν ειναι επώνυμο. εχω τραβηξει παρα πολλα (κυριως εργασιακά) και δεν τα συνιστώ καθολου.
Αυτο που λενε και τα παιδια παντως ισχυει και με το παραπανω. Ενα λαπτοπ ειναι τοσο αξιοπιστο και αποδοτικο , οσο εσυ το αφηνεις να ειναι. Αν το γ@μ@ς στην κυριολεξια , τοτε και αυτο θα εχει τα αναλογα αποτελεσματα..
klainmein

rou έγραψε:Οπως καταλαβαινετε ο καθενας εχει την δικη του ιστορια και εμπειρία στο θεμα. :D
Κακα τα ψέμματα αλλες αναγκες εχει ο ενας , αλλες ο αλλος. Το μονο που θα απαγορευα σε καποιον οταν μου ζαταει βοηθεια για αγορα παντως ειναι να μην τολμησει να αγορασει κατι το οποιο ειναι απο το πλασιο και δεν ειναι επώνυμο. εχω τραβηξει παρα πολλα (κυριως εργασιακά) και δεν τα συνιστώ καθολου.
Αυτο που λενε και τα παιδια παντως ισχυει και με το παραπανω. Ενα λαπτοπ ειναι τοσο αξιοπιστο και αποδοτικο , οσο εσυ το αφηνεις να ειναι. Αν το γ@μ@ς στην κυριολεξια , τοτε και αυτο θα εχει τα αναλογα αποτελεσματα..
Ναι ρε συ κι εγώ έτσι έλεγα και έτσι διάβαζα στο ιντερνετ, αλλά σε όλες τις κωλοεκπομπές έχουν turbo-x (στο αρβίλα εχουν μια γάτα πάνω - Λίτσα τη λένε νομιζω :mrgreen: - και κόβει βόλτες πάνω στο λαπτοπ και αυτό αντέχει ακόμη :D και σε 2-3 πελάτες που έχω πάει και τα μεταχειρίζονται σκατά, βλέπω ότι αντέχουν χρόνια...Εγώ το έβαλα γιατί είναι στα VfM όπως και να το κάνουμε, αλλά δε θα το προτιμούσα με τίποτα σε σχέση με τα άλλα...

ΥΓ ρε συ rou, με εσένα κλείνω μια συναλλαγή και στο site με τις αγγελίες αυτές τις μέρες;;; κι εκείνος rou είναι:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Λενοβο και Τοσιμπα ειναι πολυ αξιποπιστες λυσεις.

παντως Ρομαν καλο θα ειναι, μια που λογικα θα ταξιδευεις να δεις και ποια εταιρεια σου προσφερει το καλυτερο και πιο οργανωμενο δικτυο σερβις. ;)
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Εγώ πάντως θα εκανα την υπέρβαση και θα πήγαινα σε Mac book air 11inch. Αξιοπιστία ποιότητα κατασκευής ασύγκριτη ελαφρύ μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και γενικά άλλο επίπεδο σε σχέση με τον ανταγωνισμο
klainmein

Ρε παιδιά μέχρι 500€ Value for money ζήτησε το παιδί τι macbook λέτε...Άσε που το καινουργιο osx είναι ΓΕΜΑΤO προβλήματα...
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Μεγάλη συζήτηση. Προσωπικά έχω ένα Imac early 2009, δουλεύει ασταμάτητα 24/7 από τότε, δεν είχα ΠΟΤΕ το παραμικρό πρόβλημα και σήμερα που μιλάμε κάνω την δουλειά μου απροβλημάτιστα και γρήγορα (η μόνη αναβάθμιση που έκανα ήταν η αγορά SSD) και δεν σκοπεύω να το αντικαταστήσω τουλάχιστον για τα επόμενα 2 χρόνια.
Value for money με όλη την σημασία της λέξης
klainmein

lamosas έγραψε:Μεγάλη συζήτηση. Προσωπικά έχω ένα Imac early 2009, δουλεύει ασταμάτητα 24/7 από τότε, δεν είχα ΠΟΤΕ το παραμικρό πρόβλημα και σήμερα που μιλάμε κάνω την δουλειά μου απροβλημάτιστα και γρήγορα (η μόνη αναβάθμιση που έκανα ήταν η αγορά SSD) και δεν σκοπεύω να το αντικαταστήσω τουλάχιστον για τα επόμενα 2 χρόνια.
Value for money με όλη την σημασία της λέξης

Κι εγώ ένα acer του 2010 που δουλεύει επίσης ασταμάτητα γιατί τον έχω και σαν file server και μπαίνω στο σπίτι απομακρυσμένα από παντού και το πήρα στο 1/3 των χρημάτων που διέθεσες εσύ και πιθανόν να είναι πολύ πιο δυνατό το δικό μου. Το ίδιο συμβαίνει με το LG G2 που πήρα εγώ πέρυσι και σε δύναμη το γονατίζει το iPhone 6 ου βγήκε φέτος και έχει τριπλάσια τιμή. Είναι, όντως, μεγάλη συζήτηση. Δεν υπάρχει σωστό-λάθος. Είναι θέμα γούστου, πρότερης εμπειρίας στη χρήση και αν τα βλέπεις σαν μούρη ή σαν εργαλεία. Για εμένα, apple μετά τον Jobs, δεν υπάρχει. Χάλασε η ποιότητα τόσο στο software όσο και στο hardware.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”