Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Δημοσίευση από K_geo »

παντως ο μπεν το εχω ξαναπει, ειναι καλο παιχτακι. αν μαλιστα το καλοκαιρι (ή και τωρα) ερθει και ενας πιο ¨ονομα¨ θα ειναι ιδανικος για ροτεισον.

ακομα περισσοτερο ειναι εξαιρετικος χαρακτηρας και αριστος επαγγελματιας.

δεν ειναι τυχαιο οτι οσοι ειμαστε απο Βεροια και γραφουμε εδω το λεμε. ;)

στα παιχτικα, μιλαμε για ενα παιχτη με ταχυτητα, σουτ και τριπλα ανω του μεσου ορου της ομαδας μας που μπορει να παιξει ειτε ως συγκλινων μεσος ειτε στον ασβεστη (που παιζει πολυ καλα στη γραμμη μαλιστα).

επισης πλεονεκτημα οτι μπορει να παιξει διαφορες θεσεις, εγω τον εχω δει να παιζει αριστερο χαφ, δεξια χαφ, σεντερ φορ, 2ος φορ και ...αριστερο μπακ.....

γενικα, αν ειναι κινηση για να γεμισουμε το ροστερ με ψηνει.

υγ: και ο Καλτσας ειναι πολυ καλο παιχτακι. ισως απο τους πιο ανεβασμενους φετος στη σουπαλιγκ. κριμα που τον εκλεισε η ζελα, θα βοηθουσε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Τρί 13 Ιαν 2015, 19:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Ας περιμένουμε να σιγουρέψει πρώτα.
Πότε έπεσαν μέσα σε μεταγραφή οι ΑΡΔ για να το κάνουν τώρα;

Τις ίδιες συζητήσεις κάναμε για το αν κάνει ή δεν κάνει ο Ουσέρο.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

K_geo έγραψε: τριπλα ανω του μεσου ορου της ομαδας μας
Με την τωρινή ομάδα, δυστυχώς αυτό δεν είναι και πολύ δύσκολο. Καλώς να έρθει, πάντως ως μπακ απ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Και μπαινει και παιζει άμεσα αμεσα καλο αυτό μακάρι να ενσωματωθεί εύκολα στην ομάδα αλλα θέλουμε και άλλους
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Επειδη ειμαι κοντα στην Βεροια, τον εχω δει πολλες φορες και πιστευω πως για εναλλακτικη λυση μπορει να ανταπεξελθει. Μυριζεται το γκολ και τοποθετείται σωστα οποτε νομιζω στον φετινο ΠΑΟΚ εχει θεση
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Sera4 έγραψε:ρε συ ντιμ εχεις δει τον μπεν να παιζει στον ασβεστη πραγματικα?βασικα τον εχεις παρακολουθησει τον παιχτη?ο ανθρωπος δεν εχει θεση επιβιωνει σε μια ομαδα που παιζει στην κοντρα επιθεση και αυτος απλα τρεχει πασπαρτου...σε ρωταω στον ΠΑΟΚ τι μπορει να μου δωσει ενας τετοιος παιχτης??ποια ειναι τα χαρακτηριστικα του που μας λειπουν??

πραγματικα ελπιζω σε αρδιες αν και πλεον τον φοβαμαι πολυ τον τεχνικο διευθυντη μας...
σερα, τον εχω δει καμια 20-25 αγωνες απο περυσι και νομιζω μπορω να εχω αποψη. ναι, παιζει στη γραμμη και μαλιστα αρκετα καλα. εχει ταχυτητα, εχει τριπλα αλλα ακομα περισσοτερο, εχει πολυ καλο αριστερο και στο σουτ αλλα και στη σεντρα. βασικα τον ειχαν παρει για σεντερ φορ και 2ο φορ αλλα τους βγφηκε...ακραιος! :) :)

υγ: τελικα ο Γιανκης προτιμησε τη "σιγουρια" του μλς... κριμα... :cry:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μου αρεσει οτι οι ιδιοι που εγραφαν για 2-3 κινησεις max τωρα ειναι ετοιμοι να υποδεχθουν τους παντες,οτι ναναι αρκει να μην πουμε κακια κουβεντα για οποιονδηποτε μεσα στην ομαδα.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Μπεν.. Πολυθεσίτης & ερημοσπίτης.. :lol:
Σαν να λέμε σε Πόζογλου & Κουλούρη να βρούνε ομάδα για το υπόλοιπο της σεζόν.
Και να'ταν για χάρη κανενός Αντρέ ή Χατίρα, πάει στο δι@ολο...

** Μόνο αν περάσουμε "αέρας" από τη Βέροια θα τα'χει βγάλει τα λεφτά του.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

K_geo έγραψε:
Sera4 έγραψε:ρε συ ντιμ εχεις δει τον μπεν να παιζει στον ασβεστη πραγματικα?βασικα τον εχεις παρακολουθησει τον παιχτη?ο ανθρωπος δεν εχει θεση επιβιωνει σε μια ομαδα που παιζει στην κοντρα επιθεση και αυτος απλα τρεχει πασπαρτου...σε ρωταω στον ΠΑΟΚ τι μπορει να μου δωσει ενας τετοιος παιχτης??ποια ειναι τα χαρακτηριστικα του που μας λειπουν??

πραγματικα ελπιζω σε αρδιες αν και πλεον τον φοβαμαι πολυ τον τεχνικο διευθυντη μας...
σερα, τον εχω δει καμια 20-25 αγωνες απο περυσι και νομιζω μπορω να εχω αποψη. ναι, παιζει στη γραμμη και μαλιστα αρκετα καλα. εχει ταχυτητα, εχει τριπλα αλλα ακομα περισσοτερο, εχει πολυ καλο αριστερο και στο σουτ αλλα και στη σεντρα. βασικα τον ειχαν παρει για σεντερ φορ και 2ο φορ αλλα τους βγφηκε...ακραιος! :) :)

υγ: τελικα ο Γιανκης προτιμησε τη "σιγουρια" του μλς... κριμα... :cry:[/quote

Αν δεν βγει είσαι υπόλογος :mrgreen: :mrgreen: :geek: :mrgreen:
Εγω δεν τον έχω δει πολυ οπότε δε θα πω αλλά γενικά αυτούς τους μεσοεπιθετικός μικρών ομάδων τους φοβάμαι γιατί οι περισσότεροι δεν έχουν καθαρή θεςη ..αλλά σε εμπιστευόμαστε
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

joshua έγραψε:Μου αρεσει οτι οι ιδιοι που εγραφαν για 2-3 κινησεις max τωρα ειναι ετοιμοι να υποδεχθουν τους παντες,οτι ναναι αρκει να μην πουμε κακια κουβεντα για οποιονδηποτε μεσα στην ομαδα.
αν μιλας για εμενα, γιατι ειναι κατω απο το ποστ μου, θα επρεπε να παρατηρησεις οτι πχ για τον ουσερο (αν και τον επαιξε και στο ξερολα :mrgreen: ) εχω αλλη αποψη.

απλα τυγχαινει καποιους παιχτες που αγωνιζονται σε τοπικες ομαδες οχι απλα να τους βλεπουμε να αγωνιζονται αλλα και να γνωριζουμε το χαρακτηρα τους κτλ κτλ.

για αυτο και μονο αυτο.

δεν μπορω σου λεω να πω τα ιδια για τον ουσερο πχ.γιατι δεν γινεται να εχω τετοια εικονα οπως πχ για το μπεν, τον καλτσα ή τον ντουμιτρου (οπου τελικα δεν νομιζω οτι ειναι αυτο που εδιξε στην αρχη της σεζον....) ;)

επισης εχω ξαναπει, οτι αν προκυψει κατι που μπορει ειτε να δωσει βαθος στο ροστερ ΄λη να ειναι προσθηκη για το μελλον, μπορεις να εκτρεψεις του οποιου προγραμματισμου σου.

δεν θελω να πσιτευω πχ οτι ενας πιθανος ερχομος μπεν δεν θα σημαινει περαιτερω ενισχυση ειτε τωρα ειτε το καλοκαιρι στο αρ.χαφ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Α ναι για τον ντουμιτρου άκουσα καλά λόγια
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

να βαλουμε σε μια ταξη τα πραγματα

ο μπεν δεν ειναι εξτρεμ
ειναι μια φθηνη και καλουτσικη επιλογη αξιζει το ρισκο μικρο το κακο αν δεν βγει
καλα κανουν και κοιτανε τετοιες περιπτωσεις

βεβαια θελουμε σεντερ μπακ θελουμε εξτρεμ αλλα αγοραζουμε σεντερ φορ αντε περιφερειακο επιθετικο για τους περιεργους...

τωρα αν μπορει να παιξει και σαν εξτρεμ η δεν μπορει δεν εχει καμια σημασια
εκτος αν νομιζει καποιος οτι ο μπεν θα αφησει στον παγκο τον μητσαρα
εδω γελαμε και παμε παρακατω

δεν εχει σημασια αν εχεις σεντερ μπακ σημασια εχει να εχεις γεματο ροστερ
ΖΗΣΗΣ ΒΡΥΖΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Καλησπέρα. Πάντα η ίδια συζήτηση όταν πάμε να πάρουμε κανα φτηνό παίχτη. Τι τον θέλουμε αυτόν, σαπακι, παλτό, δεν κάνει για μας, δεν τον χρειαζόμαστε κτλ κτλ. Οι ίδιοι που λένε να πάμε να πάρουμε παίχτες από Ξάνθη, Γιάννενα, Παναιτωλικό, οι ίδιοι γκρινιάζουν για τον Μπεν, λες και γίναμε ξαφνικά απλες. Σκεφτείτε μόνο αν έπαιρνε η πάρει ο γαυρος τον παίχτη τι θα λένε πάλι για τον Σαββίδη και την έξυπνη πολιτική του γαύρου να παίρνει ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά.
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Δημοσίευση από STRAFNIK »

https://www.youtube.com/watch?v=nVlgzhO0S3w
την αποκτήσαμε την παικτούρα ; :opaokara:
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

STRAFNIK έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=nVlgzhO0S3w
την αποκτήσαμε την παικτούρα ; :opaokara:

δεν ειναι αυτος ο μπεν ρε ασχετε