14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
ο κοντος ηταν σπλαχνο μας αρχηγος μας η μονη μας ελπιδα και λογος να καμαρωνουμε για τη διαφορετικοτητα μας.δεν ηταν αλλη μια σπουδαια μεταγραφη.
τι να κανουμε του επεσε ενα βαρος τεραστιο που δεν ηταν αξιος να σηκωσει τελικα.
τι να κανουμε του επεσε ενα βαρος τεραστιο που δεν ηταν αξιος να σηκωσει τελικα.
- aisiodoksos
οκ τα βλεπεις αλλιως ..δεκτο...για μενα δεν υπηρχε κατι τετοιο στον σαλπι...ηταν παικτης του ΠΑΟΚ που βγηκε απο τα σπλαχνα οπως λες..δικο μας παιδι..για αυτο και πειραξε πολλους..αλλα οχι και ηθικο βαρος και μονη μας ελπιδα ο σαλπιγγιδης..μην τρελαθουμε κιολας...αλλα ειπαμε ο θεος συγχωρει ο λαος του ΠΑΟΚ οχι...(οχι?)
- Περιπτερος
Μπορούμε να μην κάνουμε έτσι για ένα παίκτη της ομάδας μας και μάλιστα δικό μας παιδί ?
Η
Η
τοτε ηταν.μαλλον δεν τα θυμασαι.
να συγχωρησεις εναν μετανοιωμενο.ο κοντος δε μετανοιωσε που πηγε στη ζελα.μετανοιωσε που δεν εγραψε βιβλιο τοτε.μπορει να το φυλαει για το 2040 που θα σταματησει απο την ενεργο δραση.
υγ.τεσπα φτανει.ολο στη φακα του πεφτουμε.αγωνα εχουμε και ασχολουμαστε με το τιποτα.
να συγχωρησεις εναν μετανοιωμενο.ο κοντος δε μετανοιωσε που πηγε στη ζελα.μετανοιωσε που δεν εγραψε βιβλιο τοτε.μπορει να το φυλαει για το 2040 που θα σταματησει απο την ενεργο δραση.
υγ.τεσπα φτανει.ολο στη φακα του πεφτουμε.αγωνα εχουμε και ασχολουμαστε με το τιποτα.
- aisiodoksos
δυστυχως τα θυμαμαι..διαφορετικα..εγω αλλιως μεγαλωσα φιλε..δεν με ενοιαζαν ποιοι επαιζαν..αλλα το πως επαιζαν και το ποσο ματωναν την φανελα..αν καποιος ματωνει την φανελα που φοραει ειναι ο σαλπιγγιδης και νομιζω οτι αυτο ειναι αποδεκτο απο σχεδον ολους (μονο οι τερμα κολλημενοι δεν το βλεπουν) και ας ειναι τερμα αμπαλος .. ειδαμε ομαδαρες και παικταραδες και μου λες οτι εκεινη την εποχη ο σαλπιγγιδης ηταν η ελπιδα του ΠΑΟΚ (το οτι στους κουτσους βασιλευε ο μονοφθαλμος δεν ειναι λογικη)...
οχι αυτο δεν θα το δεχτω ..η μοναδικη ελπιδα και σωτηρια του ΠΑΟΚ ειναι ο κοσμος του..η βασικα ηταν ο κοσμος του..και εκεινη την περιοδο ελεγχονται πολλοι και πολλα αλλα δεν μαμεις..συγνωμη να πει επειδη εφυγε..σε αυτη την κατασταση..εσυ αυριο στη δουλεια σου αν σου δωσουν ολα σου τα λεφτα και εχεις 10 συνεργατες που πεινανε γιατι εχουν να παρουν φραγκο εδω και 10 μηνες πχ..θα ησουν ευχαριστημενος..αν με αυτα τα ατομα που ειχε στα αποδυτηρια..τον ΠΙΕΖΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ με τον τροπο τους για να φυγει? φιλε εχει πολλα μεσα αυτη η ιστορια και μονο αν τα δει κανεις μονοπλευρα μπορει να τα δει ετσι...για μενα δεν ειναι λαθος που δεν εχει πει συγνωμη..θα ηταν λαθος να το πει αν δεν το ενιωθε μονο κ μονο για να πουλησει ΠΑΟΚτσηδιλικη..και μονο αυτο το τελευταιο τον κρατα πολυ ψηλα στην υποληψη μου..οταν καποιος εκανε μακακια μιλουσε για τον υπεροχο κοσμο και σορρυ i didnt know και αλλες ωραιες ομορφιες..αυτο ειναι το πιο ανηθικο πραγμα..ο σαλπιγγιδης θα ζητησει εχω την εντυπωση συγνωμη οταν σταματησει (ελπιζω να την εννοει και να μας πει για ποιον λογο την λεει) ..παντως δεν θα ειναι συγνωμη που πηγε στην ζελα..θα ειναι συγνωμη γιατι δεν ηξερε να διαχειριστει αυτη την κατασταση καλυτερα και να μπορουσε να παρει καλυτερες αποφασεις ωστε να μην πληγωσει τοσους ανθρωπους...
υγ. τελικα πορωτικο ειναι αυτο το τοπικ! οταν σχολιασεις μια δεν γινεται να μην σχολιασεις και 2η και 3η! σαν τα lays ενα πραγμα!
υγ2. αυτο το τιποτα παρολαυτα ειναι μελος της οικογενειας μας..ειναι παιδι μας και οφειλουμε να το αγκαλιασουμε..οπως κανουμε αλλωστε και με τον τσανδαρη...τον σπυροπουλο..ειπαμε οσοι φορανε την φανελα ειναι οικογενεια..αυτος δεν ειναι ο ΠΑΟΚ που θυμασαι και θυμαμαι ? αν ναι ψαξε τι παει λαθος αυτη την εποχη..
οχι αυτο δεν θα το δεχτω ..η μοναδικη ελπιδα και σωτηρια του ΠΑΟΚ ειναι ο κοσμος του..η βασικα ηταν ο κοσμος του..και εκεινη την περιοδο ελεγχονται πολλοι και πολλα αλλα δεν μαμεις..συγνωμη να πει επειδη εφυγε..σε αυτη την κατασταση..εσυ αυριο στη δουλεια σου αν σου δωσουν ολα σου τα λεφτα και εχεις 10 συνεργατες που πεινανε γιατι εχουν να παρουν φραγκο εδω και 10 μηνες πχ..θα ησουν ευχαριστημενος..αν με αυτα τα ατομα που ειχε στα αποδυτηρια..τον ΠΙΕΖΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ με τον τροπο τους για να φυγει? φιλε εχει πολλα μεσα αυτη η ιστορια και μονο αν τα δει κανεις μονοπλευρα μπορει να τα δει ετσι...για μενα δεν ειναι λαθος που δεν εχει πει συγνωμη..θα ηταν λαθος να το πει αν δεν το ενιωθε μονο κ μονο για να πουλησει ΠΑΟΚτσηδιλικη..και μονο αυτο το τελευταιο τον κρατα πολυ ψηλα στην υποληψη μου..οταν καποιος εκανε μακακια μιλουσε για τον υπεροχο κοσμο και σορρυ i didnt know και αλλες ωραιες ομορφιες..αυτο ειναι το πιο ανηθικο πραγμα..ο σαλπιγγιδης θα ζητησει εχω την εντυπωση συγνωμη οταν σταματησει (ελπιζω να την εννοει και να μας πει για ποιον λογο την λεει) ..παντως δεν θα ειναι συγνωμη που πηγε στην ζελα..θα ειναι συγνωμη γιατι δεν ηξερε να διαχειριστει αυτη την κατασταση καλυτερα και να μπορουσε να παρει καλυτερες αποφασεις ωστε να μην πληγωσει τοσους ανθρωπους...
υγ. τελικα πορωτικο ειναι αυτο το τοπικ! οταν σχολιασεις μια δεν γινεται να μην σχολιασεις και 2η και 3η! σαν τα lays ενα πραγμα!

υγ2. αυτο το τιποτα παρολαυτα ειναι μελος της οικογενειας μας..ειναι παιδι μας και οφειλουμε να το αγκαλιασουμε..οπως κανουμε αλλωστε και με τον τσανδαρη...τον σπυροπουλο..ειπαμε οσοι φορανε την φανελα ειναι οικογενεια..αυτος δεν ειναι ο ΠΑΟΚ που θυμασαι και θυμαμαι ? αν ναι ψαξε τι παει λαθος αυτη την εποχη..
Χιλιοειπωμενα φιλε μου.
Δεν το βλεπω προσωπολατρικα πλεον.
Οταν φευγεις για το ποκ δεν πρεπει να υπαρχει συγχωρεση ουτε γυρισμος.αν υπαρχει θα πηγαινοερχονται Κ θα εχουμε τετοια φαινομενα.κ κανεναν δεν αγκαλιαζπυμε.επαγγελματιες ειναι ,αν αποδιδουν παιζουν αν οχι φευγουν κ ο κοντος με το δραμα του εχει κατορθωσει να παιζει επειδη ειναι φιλοτιμος κ ματωνει τη φανελα.
Ετσι εγινε κ με φιγκο κ με αλλους εμβληματικους παικτες.εφυγαν τελειωσαν.μεγαλη ομαδα εισαι.οχι ο ατρομητος.
Εξι χρονια μετα κ δινει συνεντευξεις.ποιος νομιζει οτι ειναι.
Μια attention whore του κερατα ειναι.
Τι την ηθελε αυτην τη συνεντευξη τωρα.ποιος ασχοληθηκε με το παρελθον του φετος.κανεις.
Στην 4 θα τρως γιουχα.το χωνευεις κ τελειωνει.αυτο εμεινε μονο να σου χαλαει το γλυκο.κ παλι καλα γιατι οταν το 2040 σταματησει θα μας τον πλασαρουν κ σαν ηγετη μας.
Δεν το βλεπω προσωπολατρικα πλεον.
Οταν φευγεις για το ποκ δεν πρεπει να υπαρχει συγχωρεση ουτε γυρισμος.αν υπαρχει θα πηγαινοερχονται Κ θα εχουμε τετοια φαινομενα.κ κανεναν δεν αγκαλιαζπυμε.επαγγελματιες ειναι ,αν αποδιδουν παιζουν αν οχι φευγουν κ ο κοντος με το δραμα του εχει κατορθωσει να παιζει επειδη ειναι φιλοτιμος κ ματωνει τη φανελα.
Ετσι εγινε κ με φιγκο κ με αλλους εμβληματικους παικτες.εφυγαν τελειωσαν.μεγαλη ομαδα εισαι.οχι ο ατρομητος.
Εξι χρονια μετα κ δινει συνεντευξεις.ποιος νομιζει οτι ειναι.
Μια attention whore του κερατα ειναι.
Τι την ηθελε αυτην τη συνεντευξη τωρα.ποιος ασχοληθηκε με το παρελθον του φετος.κανεις.
Στην 4 θα τρως γιουχα.το χωνευεις κ τελειωνει.αυτο εμεινε μονο να σου χαλαει το γλυκο.κ παλι καλα γιατι οταν το 2040 σταματησει θα μας τον πλασαρουν κ σαν ηγετη μας.
Οκ.....μπορειτε να γραφετε και να ξαναγραφετε.....και να ματαξαναγραφετε....και.............οτι σας κατεβαινει στο κεφαλι αλλα ψεματα ΔΕΝ θα γραφετε.barlow4 έγραψε: Στην 4 θα τρως γιουχα.
Γιουχα τρωει απο ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ της 4,οκ?.......
Η ομαδα μετα απο 30....ΤΡΙΑΝΤΑ χρονια ειναι πρωτη τετοια εποχη και καποιοι εξακολουθειτε να ασχολειστε με το τι κανει ο Σαλπιγγιδης.
Να σας ειχε γ@μησει.....τοσο δεν θα σκουζατε,ορισμενοι!!!Οι οποιοι,παρεπιπτοντως,εαν ειχατε τραβηξει αυτα που τραβηξε ο Σαλπιγγιδης τα πρωτα του χρονια στον ΠΑΟΚ,οχι απλως δεν θα γυριζατε ποτε αλλα ακομα θα τον βριζατε....ομως αυτα ειναι ψιλα γραμματα!!!
ΥΓ.Α....και μην ξεχασετε να κραξετε οποιον κανει λαθος πασα στο 3ο λεπτο......Ρε τον καημενο τον ΠΑΟΚ....
Σχηματικα την ανεφερα την 4 δεν πηρα παρουσιες.
Ειδες φετος να ασχολουμαι εγω η κανεις αλλος με το σιχαμερο παρελθον του?
Με το καλημερα του 2015 συνεντεξη.πλακα μας κανεις?εγω σου φταιω?
ΕΚατομμυριουχο τον εκανε ο ΠΑΟΚ.μηπως να μςς κρατουσε κ μουτρακια?δεν του κοψαμε κ την καριερα στη μαγερν.οτι ηθελε εκανε στην καριερα του.
Στο τελος συγνωμη θα μας βαλει να του ζητησουμε.
Κατσε εσυ να συγχωρεις τον καθε εναν που σε φτυνει για το ποκ γιατι ειναι καλο παιδακι.
Ακομα χειροτερο απο τη φυγη του στο ποκ που σου τρωει τ'αντερα δεκαετιες ειναι η ξεδιαντροπη επιστροφη του κ η απαιτηση του να κανουμε σαν να μην συμβαινει τιποτα.εγω να μαι καλα κ να πληρωνομαι.
Μια φορα προδοτης μια ζωη προδοτης.
ΕΚατομμυριουχο τον εκανε ο ΠΑΟΚ.μηπως να μςς κρατουσε κ μουτρακια?δεν του κοψαμε κ την καριερα στη μαγερν.οτι ηθελε εκανε στην καριερα του.
Κατσε εσυ να συγχωρεις τον καθε εναν που σε φτυνει για το ποκ γιατι ειναι καλο παιδακι.
Ακομα χειροτερο απο τη φυγη του στο ποκ που σου τρωει τ'αντερα δεκαετιες ειναι η ξεδιαντροπη επιστροφη του κ η απαιτηση του να κανουμε σαν να μην συμβαινει τιποτα.εγω να μαι καλα κ να πληρωνομαι.
- Μπαρκαρούτσος
Η συνέντευξη αυτή έγινε για να παραπλανήσει τον κόσμο και να ξεχαστεί από τις μεταγραφές!
Εγω προτεινω να κοψει τις γαμημενες συνεντευξεις.μια χαρα ηρεμοι ημασταν.περασαν τα χρονια κ ζηταει ρεστα τωρα.αιντε ας το βουλωσει επιτελους να παιξει μπαλα.
μπαρλοου παραφερεσαι.
Οχι οχι , εγω επιμενω, δανεισμο σε ομαδα της μπουτεσλιγκα. Εκει που ξερουν ποδοαφαιρο και τα χαρισματα του δημητρη θα εκτιμηθουν.
Κατι γραφικοτηται τυπου προδοτης ανηκουν στο παρελθον. Ο δημητρης αφου επρεπε να φυγει για να πληρωθουν και επρεπε να παει καπου, πηγε στον παναθηναικο για να ειναι πιο κοντα στον ΠΑΟΚ, για αυτο δεν πηγε εξωτερικο.
Και μια απορια. Εφοσων πληρωθηκε ενα μηνα πριν απο επιχειρηματιες γιατι δεν το ειπε και αφησε να μαζευονται λεφτα τα οποια οπως λεει δεν πηρε. Σωσιβική ερωτηση
Οχι οχι , εγω επιμενω, δανεισμο σε ομαδα της μπουτεσλιγκα. Εκει που ξερουν ποδοαφαιρο και τα χαρισματα του δημητρη θα εκτιμηθουν.
Κατι γραφικοτηται τυπου προδοτης ανηκουν στο παρελθον. Ο δημητρης αφου επρεπε να φυγει για να πληρωθουν και επρεπε να παει καπου, πηγε στον παναθηναικο για να ειναι πιο κοντα στον ΠΑΟΚ, για αυτο δεν πηγε εξωτερικο.
Και μια απορια. Εφοσων πληρωθηκε ενα μηνα πριν απο επιχειρηματιες γιατι δεν το ειπε και αφησε να μαζευονται λεφτα τα οποια οπως λεει δεν πηρε. Σωσιβική ερωτηση
Ειχα υποσχεθει στον εαυτο μου πως δεν θα ξανασχοληθω με το θεμα αλλα δε γαμεις......barlow4 έγραψε:Σχηματικα την ανεφερα την 4 δεν πηρα παρουσιες.
Δεν ασχολεισαι αλλα μολις εδωσε συνεντευξη.....
Επειδη η σχεση που εχετε οι περισσοτεροι εδω μεσα με τον αθλητισμο ειναι απο καθολου εως "εχω παιξει 10 χρονια μπαλα στο χωριο μου και ξερω"....θα σου πω πως κανενας ΠΑΟΚ δεν κανει καποιον εκατομμυριουχο!...Η δουλεια ειναι αυτη που πρωτιστως ανταμοιβεται και πολλες φορες παιρνει βοηθεια απο τις συγκυριες!Την εποχη που ξεκινουσε ο Σαλπιγγιδης στον ΠΑΟΚ,υπηρχαν και αλλοι συνομιληκοι του.Που ειναι?...Γιατι δεν τους εκανε και αυτους εκατομμυριουχους ο ΠΑΟΚ?....Στη συγκεκριμενη περιπτωση,βοηθησε και ο χαρακτηρας του.Εβαλε το κεφαλι κατω και οταν ο Μπατατουδης τον εστελνε,σε καθε θυγατρικη που ηθελε να στησει,δανεικο,εκεινος δεν αντιδρουσε.
Οσο για την προδοσια...εγω τη λεω μαλακια.Και θα το πω για εκατοστη-και λιγες λεω-φορα.Το γεγονος οτι οι 40+τον εχουν συγχωρεσει-στη συντριπτικη πλειοψηφια-θα επρεπε να εχει προβληματισει τους νεοτερους..........Τεραστια διαφορα νοοτροπιας,λοιπον......
Τελος,τα εντερα και τα συκωτια,τα τελευταια χρονια,δεν μου τα τρωει το ποκ.Αυτο το εχω γραμμενο στ'@ρχιδια μου και εγινα ΠΑΟΚ για να το γ@μαω με καθε τροπο!Μου τα τρωνε,μετα μεγαλης μου λυπης συνοπαδοι μου!!!!!!!!
Αυτα και τελος απο μενα.