Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
το ότι θα διαβαζα αρδιες στη κεντρικη του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ δε το περίμενα...
Περιμένω αποδείξεις για τις 2 παραδοχές ότι ο ΑΑ έχεις δώσει έτοιμη λιστα και κυρίως για το πράσινο φως του Σαββίδη.
Μάλλον ο συντάκτης μας περνάει για μ@λακες...έδωσε ο Σαββίδης το Pin της πιστωτικής του στο ZB , no limit κιολας, κι αυτός φοβάται μη τον καταξοδέψει!!
logios έγραψε:"Θέλουμε παίκτες έτοιμους που να μπορούν να παίξουν με Πανιώνιο - Αστέρα - άρα σε αγωνιστική δράση με τις ομάδες τους , ταυτόχρονα να έχουν έρθει ήδη για να έχουν προσαρμοσθεί και παράλληλα να είναι παίκτες που θα κάνουν την διαφορά.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ κάποιος να μου πει πως θα γίνει αυτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοό......."
Το έγραψα πριν από κάτι σελίδες και επειδή απάντηση δεν πήρα, λέω ότι δεν γίνεται, δεν μπορούν να ικανοποιηθούν όλες οι παράμετροι ταυτόχρονα. Άρα η γκρίνια η μιζέρια και το κράξιμο την συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι άνευ λόγου και αιτίας.
Χρόνια πολλα σε ολους...πολλες επιτυχίες σε ολα τα τμήματα του συλλόγου...
Η ομαδα χρειαζεται στήριξη στον πόλεμο που δέχεται...δεν την αγαπάμε...τον εγωισμό μας κοιτάμε και μονο...αυτήν την ομαδα την πιστεύει μονο ο Άγγελος και κανένας αλλος...
Του χρονου με τα λεφτα του τσου Λου θα μας καλύπτει μονο ο Κριστιάνο και ο Μεσί;
Ορμώμενος απο το ποστ του Ναβι τον οποίο εκτιμώ απο παλιά αλλά και όσων συμφώνησαν με αυτό, νομίζω πρέπει να ξεκαθαρίσουμε -πάλι- κάποια πράγματα.
Τονίζω εξ αρχής οτι το κείμενο στη κεντρική δεν είναι δικό μου και δεν θα είχα τόση πρεμούρα να το υπερασπιστώ αν δε διέκρινα κάποια λογική και βάση στο περιεχόμενό του.
α) Έχουμε επαναλάβει χίλιες φορές, οτι τα πράγματα που γράφουμε στη κεντρική, δεν είναι πολλά, αλλά είναι συγκεκριμένα και αποτελούν απόρροια όσων μαθαίνουμε με ΠΟΛΛΕΣ ενέργειες που κάνουμε. ΔΕΝ γράφουμε στην τύχη, ΔΕΝ διαμορφώνουμε άποψη απο τη μια μέρα στην άλλη.
β) Η ΠΛΑΤΗ που εδώ και έξι χρόνια έχει βάλει το Paokmania ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ να του ζητηθεί και ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ να ζητήσει αντάλλαγμα το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, είναι άνευ προηγουμένου και αφαιρεί απο όλους τη δυνατότητα αμφισβήτησης και αναφορών ιδιοτέλειας. Πως το λένε; Έχει αποδειχθεί στην πράξη χίλιες φορές οτι αυτό που μας νοιάζει είναι ο ΠΑΟΚ, ενόσω τριγύρω τα κάστρα, τα στρατόπεδα και τα συμφέροντα συμμετείχαν σε διαρκή πόλεμο και εκτόξευσης λάσπης και σεναρίων.
γ) Το γεγονός πως το κείμενο αυτό ανεβαίνει παραμονή πρωτοχρονιάς, αν θέλετε ακόμα και για... κάρμα, ούτε εμένα μου αρέσει. Βρίσκω όμως ΠΟΛΥ προτιμότερο το να γράφουμε τα πράγματα όπως ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ οτι ισχύουν, παρά να σφυρίζουμε αδιάφορα.
δ) ΜΠΟΡΕΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (δε το ξέρω, ΜΠΟΡΕΙ λέω) να ανακοινωθούν μεταγραφάρες αεροδρομίου, να πέσουν τα τσιμέντα, να σηκώσουμε κουπα για πλάκα. ΜΑΚΑΡΙ να γίνει έτσι και να βγούμε εμείς μ@λ@κες. Πραγματικά καρφάκι δε μας καίγεται, αν είναι να πάει ο ΠΑΟΚ καλά. Επειδή όμως κούπα μπορεί να σηκώσουμε και με τους ήδη υπάρχοντες άνευ καμιάς μεταγραφής (μπάλα είναι, ποτέ δε ξέρεις), θεωρώ πως το να κάνουμε αληθινή και βάσιμη κριτική σε όσα αρνητικά βλέπουμε, ΔΕΝ προεξοφλεί οτιδήποτε.
Βάσει των ανωτέρω, αυτό που έχω να τονίσω είναι πως ΔΕΝ πρέπει να βιάζεστε και, καμιά φορά, δείξτε μας και λίγη εμπιστοσύνη σε όσα γράφουμε. Ούτε για τη πάρτη μας το κάνουμε, ούτε για κανενός άλλου.
Τη προσωπική μου άποψη την έχω γράψει πολλάκις για το Ζήση το Βρύζα. Δεν είναι όμως εκεί το θέμα.
Το καλοκαίρι ΤΣΙΡΙΖΑ εδώ μέσα και έλεγα οτι το πρόβλημα ΔΕΝ ήταν ο Ιβάν που δε δίνει λεφτά. Και μου λέγατε οτι τον έγλυφα (λες και ξέρει την ύπαρξή μου ο Σαββίδης). Έλεγα και ξανάλεγα οτι ΑΛΛΟΥ είναι το πρόβλημα και προσωπικά το εστιάζω στη συνεργασία (εδώ γελάνε) Αναστασιάδη και Βρύζα.
Σε αυτό λοιπόν το πρόβλημα ΔΕΝ δίνω το ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο σε καμία απο τις δύο πλευρές. ΞΕΚΑΘΑΡΑ όμως το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχει ο Βρύζας, που πλέον έχει ΠΟΛΥ βεβαρυμένο παρελθόν στην ομάδα και ακόμα και τώρα, ΤΙΠΟΤΑ δε δείχνει οτι καταβάλλονται προσπάθειες να βελτιωθεί αυτή προβληματική συνεργασία.
Όσα μαθαίνουμε λοιπόν σχετικά με τη μη-συνεργασία Βρύζα και Αναστασιάδη, είναι αυτά που οδηγούν σε αυτό το άρθρο. Μπορεί ο Άγγελος να είναι στραβός κι ανάποδος. Μπορει να είναι κομπλεξικός, δύστροπος και αυτοκαταστροφικός. Απο πουθενά όμως δεν προκύπτει οτι αυτός είναι το πρόβλημα που ο ΠΑΟΚ δεν έκανε μεταγραφές το καλοκαίρι και δεν κάνει μέχρι σήμερα.
Δε ξέρω αν σήμερα σκάσουν πέντε κινήσεις, και ΜΑΚΑΡΙ να σκάσουν κι αυτά τα λόγια να πάνε άκλαφτα. Ξέρω όμως οτι ΣΟΒΑΡΗ, ΣΤΑΘΕΡΗ και ΑΜΟΙΒΑΙΑ συνεργασία, ΔΕΝ υπάρχει μέχρι σήμερα.
Όσο για τα ακραία σενάρια που φτάνουν στ αυτιά μας, μακάρι να μη χρειαστεί να τα γράψουμε ποτέ, γιατί πρώτος απ όλους εγώ είμαι που έγραψα οτι πρέπει επιτέλους, μια γαμημένη φορά, να μην αυτοκτονήσει αυτός ο σύλλογος μόλις φτάσει στην πηγή με το νερό.
Τίποτα απο όσα γράφονται δεν είναι απλή... μίρλα. Και ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ σχέση με τις "Αρδιές". Γιατί απλά όλα εκείνα είναι απο το αντίθετο άκρο.
Και ο μπαριεντος μουφα?σιγά μην έβγαζε είδηση ο πετρωτος ο ουσερο είναι ή πρωτη μας κινηση πιστεύω ,και μετα θα δουμε πάντως πιστεύω ότο μέχρι τον αγώνα με τον νιονιο θα σκάσει κατι
giapas έγραψε:το ότι θα διαβαζα αρδιες στη κεντρικη του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ δε το περίμενα...
Περιμένω αποδείξεις για τις 2 παραδοχές ότι ο ΑΑ έχεις δώσει έτοιμη λιστα και κυρίως για το πράσινο φως του Σαββίδη.
Μάλλον ο συντάκτης μας περνάει για μ@λακες...έδωσε ο Σαββίδης το Pin της πιστωτικής του στο ZB , no limit κιολας, κι αυτός φοβάται μη τον καταξοδέψει!!
αστεία πράγματα...
πάνω που πήγα να γράψω ανάλογα... αν δεν γουστάρετε τον βρύζα, δικαίωμα σας...
αυτές τις μαλακίες για τα λεφτά και τα εκατομμύρια αλλού...
Σκοπός είναι να φύγουν τα μεγάλα συμβόλαια, και να πάρουμε 3-4 παίχτες στα 300-400 χλκ.
εκτός και αν δουν καμια μεγάλη περίπτωση και την προσπαθήσουν. Γιατί σαν εμας, όλοι ψάχνουν παίχτες.
και επειδή τρώτε τον παπά. Θα κλείσουν τώρα οι 300χλκ και ίσως γίνει υπέρβαση προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, που θα είναι υπο διωγμό σε άλλες ομάδες μεγάλα συμβόλαια, και γίνει κάποια κίνηση..
Rain , απλά και σταράτα. Εσύ ξέρεις ότι ο Σαββίδης δίνει λεφτά , έχει διαθέσει λεφτά ικανά για δυνατές μεταγραφές και απλά δεν έχουν χρησιμοποιηθεί λόγω της ασυνεννοησίας ΖΒ-ΑΑ?
Το ξέρεις ?
Σέβομαι αν πεις ναι , δε θα σε ρωτήσω απο που το ξέρεις αλλά η λογική μου υπαγορεύει ποτέ των ποτών να μη πιστέψω κάτι τέτοιο.
vasilis.A και με τον Μπειλ ευχαριστημενος θα ειμαι εγω,ρε αλανια ο γεναρης θα κρινει τα παντα ποιος μαραθωνιος του ελληνικου πρωταθληματος και πιτσες μπλε;
Δεν εχουμε στοπερ λαιμαι.
Παρε και δυο αγωνιστικες στον Τζαβελα και θα παμε με στοπερ τον Τζιολη (αν εχει γινει καλα) στην τριπολη.
Κυριολεκτικα και χωρις καμια ειρωνια ο θεος βοηθος.
Πειτε με γκρινιαρη πειτε με οτι θελετε η ομαδα εχει τρανταχτα κενα που επρεπε να καλυφθουν,το οτι ο Βρυζας ειπε οτι θελουμε στο πρωτο 10ημερο του Ιανουαριου να κλεισουμε ολους τους παιχτες που μας ενδιαφερουν μου δινει μια ελπιδα και λιγη υπομονη ακομα μηπως και εχουμε μαζικες ανακοινωσεις.
Αυτο που πιστευω ομως ειναι οτι εμφανιστηκαν τις τελευταιες μερες καποιες πολυ καλες περιπτωσεις και παγωσαμε τις συζητησεις με τους εφικτους στοχους με αποτελεσμα να χαθει πολυς χρονος και να εχουμε αβεβαιο αποτελεσμα.
Αν ισχυει κατι τετοιο καποιοι επιτελους πρεπει να λογοδοτησουν.
Ζηση οπως ειχα γραψει και στο τοπικ σου στη θεωρια καλος εισαι,στη πραξη ομως εχεις θεματαρες.
Υ.Γ Παρα την ολη απαισιοδοξια μου που βγαινει απο αυτα που βλεπω, εχω ενα καλο προαισθημα εδω και πολυ καιρο για την καταληξη αυτης της χρονιας.
Κοντρα σε αντιπαλους κοντρα σε συμοριες κοντρα στα δικα μας λαθη στο τελος θα το σηκωσουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Τετ 31 Δεκ 2014, 13:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Προσωπικα (αναμενομενα αφου χθες εγραφα περι του θεματος) συμφωνω με το κραξιμο σε ΤΔ, γιατι τοσα χρονια με το περιμενετε δεν γ@μησε κανεις. Φταναμε τελευταια μερα, περναμε τα @@ μας, και μετα περιμεναμε για ελευθερους, και στο τελος λεγαμε, δεν πειραζει στην επομενη.
ΟΟΟΟΟΧΙ. ΦΤΑΝΕΙ. ΝΙΣΑΦΙ
Ο σχεδιασμος της ομαδας ειναι για τα πανηγυρια, και μπραβο στον Αγγελο και στους παικτες που ειμαστε πρωτοι.
Αλλα επειδη δεν γινεται να περιμενεις μονο θαύματα και πρεπει να προσπαθας και μονος σου, πιστευω μιας και ειμαστε πρωτοι στα μεσα της χρονιας με 2 σεντερμπακ, ενα εξτρεμ, 3 δεξια μπακ, και εναμιση στο κεντρο, ηρθε η ωρα να παρουμε κανα παικτη της προκοπης γιατι εχουμε δυσκολα ματς , εχουμε 6 ματς μεσ τον ιανουαριο , και μεχρι να τελειωσει η μεταγραφικη προλαμβαινουμε να τα σκατωσουμε.
Ο βρυζας ειναι υπευθυνος για αυτο το κομματι, που λογικα δουλευει απο την μερα που τελειωσε η προηγουμενη μεταγραφικη περιοδος και θελω και ελπιζω να αποδωσει τα αναμενομενα γιατι ΕΙΔΙΚΑ φετος, δεν εχει δεν πειραζει.