Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Demir

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Δημοσίευση από Demir »

Μάλλον την κάνει κ ο μαντουρο .. Άρα μπαριεντος κ ενα ακόμα χάφ...
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

παντως δυσκολευομαι να πιστεψω, οτι σε περιπτωση που αποδεσμευσουν και Μαντουρο,
θα κινηθουμε για ενα χαφ που ελειπε,
εναν αντι-Μαρτενς
εναν αντι-μαντουρο
ενα σεντερ μπακ
κι ενα εξτρεμ
να κανουν δηλαδη 5 κινησεις οταν και τον αυγουστο εδειξαν οτι ειναι δυσκιλιοι στις επιλογες, και στο να κινηθουνε γρηγορα..
μακαρι παντως να γινει ξεσκαρταρισμα και καλες επιλογες
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Και λιγο ύψος θελει η ομαδα , αν φύγει ο Μαντούρο κοντεύουμε κι αλλο . Ο Μαντούρο θα θέλα να μείνει ως το καλοκαίρι παντως
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

περιμενα να χαν κλεισει οι παικτες ηδη,την κυριακη ξεκιναει το πρωταθλημα.Τωρα θα μου πειτε νατχο ειχαμε κλεισει τελευταια μερα περσι,ωστοσο δε μας λειπει ενας,αλλα με την φυγη μαρτενς και ισως μαντουρο,μας λειπουν 5 παιχτες.

Δεν θελω να κραξω,αλλα καλο θα ηταν να προτρεχουμε σε τετοιου ειδους πραματα ειδικα στην χειμερινη περιοδο που η διακοπη ειναι πολυ μικρη,πρεπει οι κινησεις να γινονται πολυ γρηγορα και αμεσα
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Όλα τα αρρωστακια μέσα μαζί με εμένα που μετα το μεσημεριανό ξέσπασμα μου ήρθα στα ίσα μου , :lol: :lol: :lol: αυτό ο μπαριεντος την βρίσκει?πάντως μετα την φυγή Μάρτενς βλέπω να κλείνουμε άμεσα παίκτη ,δεν θα φύγει ο μαντουρο που με τον κομποτιακο έδειξε την χρήσημοτητα του ,σικ ωραίο το τοστ σου με όλες τις αντιδράσεις μου μέχρι να ερθω στα ίσα μου έτσι πρεπει να είναι το 99% των συνοπαδων μας αυτές τις ώρες :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
Snitch4

Δημοσίευση από Snitch4 »

Ας ελπίσουμε αυτός ο Barrientos (αν τελικά ισχύει) να είναι κάτι έξτρα από τους 3 που περιμένουμε...Επιλογή ρίσκου είναι....
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Από το μεταγραφές από το "πάνω ράφι" (των 2εκ για 3. όπως διαβάζαμε, άντε 1.4 με την εφορία επειδή μας έμεινε το λογιστιλίκη από τους προηγουμενους διαχειρηστές), στο μεταγραφές καραβιές (τζόκερ υψηλού ρίσκου) αλά Αστέρα Τρίπολης.
Μην καταντήσουμε στο τέλος όμως να μαζεύουμε όσους μαζεύει και η Τρίπολη κάθε Κυριακή ...
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Νομίζω ότι πρέπει να ρίξουμε τις προσδοκίες μας και γι'αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Όχι ότι Μπαριέντος και Παπαγιαννόπουλος δεν μπορούν να προσφέρουν αλλά μας δείχνουν ξεκαθαρα το οικονομικό επίπεδο στο οποίο θα κινηθούν που είναι ακόμα πιο κάτω κι απ'αυτό του καλοκαιριού. Προφανώς δεν θεωρούν στην ΠΑΕ ότι έχουμε και πολλές ελπίδες για τίτλο οπότε δεν είναι ανάγκη να γίνει κάποια "υπέρβαση". Προτείνω λοιπόν να χρησιμοποιηθούν τα χρήματα που θα πάρουν από τον δανεισμό του Μάρτενς για τις ανανεώσεις Τσανδάρη και Κατσικά. Είναι το καλύτερο που μπορεί να γίνει με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Τον αλλάζει επίπεδο (Videos)

Ένα στοίχημα που μπορεί να αλλάξει το στάτους του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ καλείται να κερδίσει η ΠΑΕ, αν μπορέσει να φέρει στην Τούμπα αυτόν τον παίκτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες μέρες προτάθηκε και εξετάστηκε ο 81 φορές διεθνής με την εθνική Ουρουγουάης αριστερός μεσοεπιθετικός Κριστιάν Ροντρίγκεζ που επιθυμεί να αποχωρήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η περίπτωση του Ουρουγουανού δεν μπορεί να περάσει αδιάφορη και στον ΠΑΟΚ παρότι βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με άλλους εξτρέμ, αναμένεται να ελέγξουν τις πιθανότητες που έχουν πάνω σε αυτή την περίπτωση.

Ο Ροντρίγκεζ έχει αγωνιστεί ελάχιστα φέτος στην Ατλέτικο και δεν έχει κρύψει την δυσφορία του για το γεγονός αυτό. Έχει παίξει 70 λεπτά στο πρωτάθλημα και 39 στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ έχει βγάλει και δύο αγώνες στο κύπελλο Ισπανίας.

Είναι σαφές πως βρίσκεται εκτός πλάνων και πως οι προσδοκίες των Μαδριλένων δεν επιβεβαιώθηκαν από την παρουσία του στην ομάδα. Για αυτόν τον λόγο ο παίκτης είναι διαθέσιμος στην αγορά.

Με καριέρα σε Παρί, Μπενφίκα, Πόρτο και Ατλέτικο, ο Ροντρίγκεζ είναι μία περίπτωση που σίγουρα θα εντυπωσιάσει τους πάντες αν έρθει στην Ελλάδα, όμως αυτό μόνο εύκολο δεν είναι. Όχι τόσο για το οικονομικό αφού ο ΠΑΟΚ έχει λεφτά να διαθέσει, αλλά για το πρωτάθλημα που δύσκολα πείθει κάποιον ποδοσφαιριστή αυτού του επιπέδου να τον προτιμήσει.

Ο Ροντρίγκες είναι ένας παίκτης που στην καριέρα του έχει 81 συμμετοχές με την εθνική Ουρουγουάης και 8 γκολ, ενώ έχει αγωνιστεί στην Πόρτο 119 φορές με 16 γκολ και 16 ασίστ, στην Ατλέτικο Μαδρίτης 97 φορές με 5 γκολ και 3 ασίστ, στη Μπενφίκα σε 33 αγώνες είχε 5 γκολ και 6 ασίστ ενώ στην Παρί είχε 41 συμμετοχές με 1 γκολ και 4 ασίστ.

[youtube]SKmccqGz65c[/youtube]

[youtube]Cp-c205hNMI[/youtube]

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.paok24.com/podosfairo/13768/ton_allazei_epipedo_videos
Εικόνα

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Γελάει ο κόσμος....
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

Demir έγραψε:Γελάει ο κόσμος....
βασικα κλαιει απο τα γελια
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Σιγά μην έρθει σε μας ο Ροντριγκεζ όταν το θέλει η μισή Premiership.
Βασικά ο Gus Poyet τον παίρνει για πλάκα στην Σάντερλαντ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα γράφουν αυτά τα ΑΡΔ. Είναι γελοίοι.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Fernando Barrientos: φοράει το 8 στην Rosario Central η οποία είναι προς τον πάτο
της βαθμολογίας. Βασικά δεν παίζει (2 παιχνίδια) και ανήκει στην Lanus που χτυπάει πρωτάθλημα.
Γεννηθείς 17/11/1991.

Ἐχει ως συμπαίκτη τον τεράστιο ... Sebastian "El Loco" ... Abreu (στα 38 του!)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ροντριγκεζ γραφουν :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Καλύτερη μεταγραφή μέχρι σήμερα στον ΠΑΟΚ το διώξιμο του Μάρτενς. Γλυτώνουμε και την εφορία. Τον δώσαμε λογικά με 100% του συμβολαίου και πάνω εκεί τους δίνουμε και πριμ ένα ποσό. Έτσι δε θα χρειαστεί να πληρώνουμε εφορία για Μάρτενς, απότε θα μας επιβαρύνει μόνο κατά 300,000. Μιλάμε για εξοικονόμηση 1εκατομυρίου/έτος με αυτή την κίνηση. Η ομάδα έχοντας δείξει ότι δε θέλει να χαλάσει τη χημεία της ομάδος, θέλησε προφανώς πρώτα να προχωρήσει με τις αποδεσμεύσεις. Κάτι καλό βλέπω να πάει να γίνει παιδιά. Είναι πάντως επιβεβλημένο τουλάχιστον 1 παίκτης να αποκτηθεί άμεσα και ο 2ος μέχρι 6 Ιανουαρίου. Ας δώσουμε και κάτι παραπάνω για τον Τσανδάρη. Ας δώσουν 100Κ πάγια 4ετές που να γίνεται στο τελευταίο έτος 120Κ. Δε νομίζω να μπορεί να αρνηθεί τέτοια πρόταση. Είναι αχάριστο ο Τσανδάρης να απορρίπτει τον ΠΑΟΚ που τον έκανε ποδοσφαιριστή. Κανένας νεαρός Rookie δεν παίρνει περισσότερα (από την προσφορά που του έγινε) στο πρωτάθλημά μας. Δεν είσαι και κάνας Neymar ξεκαβάλα λίγο. Νομίζω η αποχώρηση των παικτών που δεν προσφαίρουν και αμοίβονται πλουσιοπάροχα θα βάλει και ένα στοπ στη λογική ο τάδε παίρνει τόσα, άρα θέλω και εγώ για να μη νιώθω κορόιδο (κάτι που δήλωσε και ο Κλάους). Έτσι κάπως πήραν αέρα τα μυαλά των Βούκιτς - Λίνο επίσης. Αν διώξουν με τον ίδιο τρόπο τον Μαντούρο πάμε ακόμη καλύτερα. Τον δίνεις στο 100% του συμβολαίου και πριμοδοτείς 150Κ. Έτσι γλυτώνουμε 400+ 0,45 χ550 της εφορίας= 900Κ/έτος. Άρα για αυτό το εξάμηνο οι αποχωρήσεις Μαντούρο - Μάρτενς προσθέτουν 1 επιπλέον εκατομύριο, και πλέον τα διαθέσιμα χρήματα για μεταγραφές γίνονται 3εκ!!!!!! Πάμε για γούστα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”