Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
χωρις να ξερω τιποτα παντα στο μυαλο μου ο λουτσο ηταν ο αξιος διαδοχος του παμπλο γκαρσια.σκυλι του πολεμου ηγετης κλπ κλπ....δεν ξερω σε τι κατασταση βρισκεται αλλο νομιζω πως αν γινει κανα τετοιο θα δωσει το 100% γιατι ο κοσμος θα του συμπεριφερεται σαν Θεο..εξωαγωνιστικα εχει ολα τα στοιχεια που θελουμε σαν λαος να βλεπουμε μεσα στο χορταρι με τα ασπρομαυρα.[youtube]wu4uRaJ4-l0[/youtube]
-
Μπαρκαρούτσος
Ποδοσφαιριστής που σε λίγες μέρες κλείνει τα 34 δεν τον θέλω στον ΠΑΟΚ με μεταγραφή όποιος και αν είναι(ή μάλλον ήταν) ο Λούτσο. Πολύ περισσότερο που έχει μεγάλο κασέ.
-
ron-swanson
Ε ρε πουστη εχουμε σκασει! Και δεν βγαζουν και κανα ονομα να εχουμε να ασχολουμαστε...
Οι Πολωνοι παντως τον εχουν σιγουρο τον Κλιχ για να ερθει σε μας. Βεβαια καμια φορα συμβαινει κι αυτο το γελοιο σκηνικο που γραφουν οι Ελληνες ΑΡΔ μια μλκια απο το μυαλο τους, την αντιγραφουν οι ξενοι ΑΡΔ, μετα ξαναγραφουν οι Ελληνες οτι την επιβεβαιωνουν οι ξενοι ΑΡΔ και ουτω καθεξης.
Οι Πολωνοι παντως τον εχουν σιγουρο τον Κλιχ για να ερθει σε μας. Βεβαια καμια φορα συμβαινει κι αυτο το γελοιο σκηνικο που γραφουν οι Ελληνες ΑΡΔ μια μλκια απο το μυαλο τους, την αντιγραφουν οι ξενοι ΑΡΔ, μετα ξαναγραφουν οι Ελληνες οτι την επιβεβαιωνουν οι ξενοι ΑΡΔ και ουτω καθεξης.
-
Black_White_Heart
Πόσες θελουμε για τις 100; Αμάν ρε ζηση κάνε κάτι όλο τσιπούρα και μαλακιες [FACE WITH TEARS OF JOY]
- paokovios1974
Ζηση φερε τους φωτογραφους και τον μπλε στυλο εσυ,εμεις θα φερουμε τον παικτη σε 18 ποστ.
Αντε να γραψω κι εγω μια μ@λ@κια να γεμισουν οι σελιδες.
Δεν ξερω τι λουτσους θα πιασει ο ομογενης εκ Σουηδιας στο ποδοαφαιρο,
αλλα με τετοια φατσα και αθλητικο κορμι,δε θα προλαβαινει τα πιπινια.
Δεν ξερω τι λουτσους θα πιασει ο ομογενης εκ Σουηδιας στο ποδοαφαιρο,
αλλα με τετοια φατσα και αθλητικο κορμι,δε θα προλαβαινει τα πιπινια.
Επειδή έμαθα από πηγή δίπλα στον Ζήση ότι περιμένει την κατοστάρα θα συνδράμω και εγώ....
- ilovegame27