Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Δημοσίευση από K_geo »

εεξαιρετικος ως πλει μεικερ αλλα καμια σχεση με αμυνα και πρεσσινγκ...

Μαρτενς σταϊλ.

δεν ξερω κατα ποσο αυτος ειναι ο παιχτης που ψαχνουμε καθως εχει μεν καλα ποιοτικα χαρακτηριστικα αλλα και ελλείψεις που απο οτι φανηκε στο πρωτο μισο δεν ειναι αποδεκτες απο το προπονητικο τιμ....

ειδωμεν....

8-)
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Και αυτον τον εχετε δει ρε τσακαλια;
Εγω δεν εχω αποψη. Παντως παικτης απο τις ακαδημιες της ManU που να μην μαρκαρει και να μην τρεχει δεν υπάρχει.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Magnus Wolff Eikrem είναι σχετικά κοντός (1,73), οπότε δεν μας κάνει...
Βέβαια, είναι διεθνής με όλες τις Εθνικές της χώρας του (U-17, U-19, U-21 και από το 2012 και με την ανδρών), έχει αγωνιστεί με την Χέρενβέιν πέρυσι και με την Cardiff City φέτος (9 εμφανίσεις).
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

dani το πιθανοτερο ειναι να εχεις δικιο αλλα εγω εχω καρφωμενο στο μυαλο μου το πρωταθλημα και πως θα φερουμε τρεις ποδοσφαιριστες να μας βοηθησουν αμεσα να το παρουμε.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

μπανε δεν ξερω αν ερθει ο εκριεμ αλλα το σιγουρο ειναι οτι σε τετοιου επιπεδου παιθχτες θα κινηθουμε

κοντα στα 25 με μια πτωση αλλα με προοπτικη
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Ακριβως τα ιδια λενε οι Πολωνοι για τον Κλιχ. Οτι ειναι θεμα χρονου η ανακοινωση της συμφωνίας με τον ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Δημοσίευση από gvpaok89 »

Ενα κεντρο με

Κατσε ------ Κλιχ
-----Εικρεμ-------

Ειναι μια χαρα
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

che ποδοσφαιριστες που να μπουν και να προσφερουν αμεσα θελω και να ειναι τουλαχιστον δυο (ας μη μας βγει ενας απο τους τρεις) γινεται;
Αν δε γινεται ας αλλαξουν επαγγελμα καποιοι.
Τετοιον αθλιο ποδοσφαιρικα γαυρο ισως να μην ξαναβρουμε,πρεπει να παρουμε το πρωταθλημα ειναι η μεγαλυτερη ευκαιρια των τελευταιων 10 ετων.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Εχω ενα προαισθημα οτι την ωρα που ο Σα-μ@λ@κ@ς θα ανακοινωνει την ημερομηνια των εκλογων, ο Βρυζας θα ανακοινωσει το ονομα του χαφ.
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Για τον έικρεμ, δεν ξερω, μακάρι να ειναι τα πράγματα διαφορετικά αλλά δε μου γεμίζει το μάτι. Πρώην ταλέντο, που δε στέριωσε πουθενά και αυτή τη στιγμή τον διεκδικεί η μάλμε...

Δηλαδή αν είναι στα υπόψιν ο κλίχ δε μπορώ να καταλάβω γιατι να προτιμηθει ο νορβηγός. Ο κλίχ είχε και γεμάτη χρονιά πέρσι με τη τζβόλε, ενώ έχει και το κινητρο της εθνικής πολωνίας. Αν και κάπου διάβασα και δε με άρεσε οτι με τον πολωνό οι συζητήσεις είναι για εξάμηνο συμβόλαιο αρχικά...
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Απορω πως μερικοι βγαζουν ακομα χολη μετα το 100% στις μεταγραφες του καλοκαιριου. Και να φανταστεις συγκυριακα ειμαστε πρωτοι. Στην αρχη της χρονιας λεγαμε πως βαζουμε τις βασεις για τα επομενα χρονια. Και επιτελους τι ειναι αυτη η επιθεση κατα του ΖΒ; Λες και τρεχει μονος του ολα τα θεματα.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

φαινεται οτι εχουμε συμφωνησει με 2-3 παιχτες και περιμενουμε σε ποιον θα καταληξουν

αν ειναι μεταξυ νορβηγου πολωνου τοτε κλιχ γιατι ειναι 8αρι

αντε ρε ανακοινωστε παιχτες θα σκασουμε
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

georgedoulk2008 έγραψε:Και αυτον τον εχετε δει ρε τσακαλια;
Εγω δεν εχω αποψη. Παντως παικτης απο τις ακαδημιες της ManU που να μην μαρκαρει και να μην τρεχει δεν υπάρχει.
δεν τον εχω παρακολουθησει εντατικα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ. θα επρεπε να με εχεις κοψει και να ξερεις οτι μιλαω για παιχτες εχοντας κυριοτερες πηγες πληροφορησης τα γιουτουμπ και ακατανομαστα παίγνια. :D :D

και ο Μπεκαμ απο τις ακαδημιες της μαν.γιουν. ηταν. τον θυμασαι να μαρκαρει σαν σκυλος;;;;; 8-)

αλλο το να εχουν τρεξιματα. αυτο και εγω το πιστευω. απλα λιγο ο σωματοτυπος, λιγο τα νουμερα που διαβαζω, με οδηγουν σε ενα δυο συμπερασματα. :mrgreen:

παντως το οτι μιλαμε για ενα μεσο με πολυ καλα ποιοτικα-τεχνικα χαρακτηριστικα νομιζω ειναι αδιαμφισβητητο.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

obanebane έγραψε:che ποδοσφαιριστες που να μπουν και να προσφερουν αμεσα θελω και να ειναι τουλαχιστον δυο (ας μη μας βγει ενας απο τους τρεις) γινεται;
Αν δε γινεται ας αλλαξουν επαγγελμα καποιοι.
Τετοιον αθλιο ποδοσφαιρικα γαυρο ισως να μην ξαναβρουμε,πρεπει να παρουμε το πρωταθλημα ειναι η μεγαλυτερη ευκαιρια των τελευταιων 10 ετων.

μπανε πιο χαλια γαυρο μπορει να μη βρεις αλλα καποια στιγμη θα κοπει το φρου φρου και θα μπορουμε να παιξουμε στα ισια

παντως ο αγγελος με παιχτες τυπου εκριεμ και κλιχ χωρις να τους ξερω αλλα απ αυτα που διαβαζω μπορει να κανει δουλεια και να δουμε ομαδα δηλ. ΟΜΑΔΑ

και εγω θα ηθελα οχι το φακουντο περειρα αλλα το φακουντο φερειρα αλλα μια χαρα τα πηγαμε και με περειρα οποτε ας παρουν παιχτες που νομιζουν και θα κριθουν απ τις επιλογες ολοι
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Βιεϊρίνια και Ολυμπιακός

Στα υπόψη του Ολυμπιακού φαίνεται να βρίσκεται ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, από τη στιγμή που ο μάνατζέρ του τον έχει προτείνει στον Ολυμπιακό
Μια από τις τελευταίες δυνατές περιπτώσεις που έχει προταθεί στον Ολυμπιακό είναι και αυτή του Αντελίνο Βιεϊρίνια της Βόλσφμπουργκ. Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ που κάνει πολύ καλή καριέρα στην γερμανική ομάδα έχει «πέσει στο τραπέζι» για τους Πειραιώτες που όμως ξέρουν πολύ καλά τις δυσκολίες που θα βρουν μπροστά τους αν αποφασίσουν να κινηθούν.

PAOK24
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”