Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
marley 4

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Δημοσίευση από marley 4 »

T.H.E.O.S έγραψε:οποιος πιστεψε οτι συμφωνα με το αρθρο του χαζετα υπηρχε περιπτωση να δωσουμε 300κ στον πλατανια για τον τετε....εεε καλα μας κανουν τοτε οι αρδ

κρατα μια πισηνη για καθε τετε

πελε σου θυμιζει κατι παρομοιο?

κρατα μια πισηνη
Άβαταρ μέλους
mitsotakis

Δημοσίευση από mitsotakis »

Μπαλαδόφατσες γεμίσαμε...

Για αντικαταστάτης του Φάνη καλός είναι , λέε ο άλλος. Του παίκτη δηλαδή που σε έχει πρώτο μετά από 30 χρόνια!

Διώξτε Τζανδάρη και πάρτε κάποιον Τέτε. Όπως πέρυσι που πανηγυρίζατε που έφυγε ο Τζιόλης. Ρε δεν πάτε ν' ασχοληθήτε με το πλέξιμο λέω εγώ...
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Φίλε mitsotakis εσένα σε ικανοποιεί για βασικό χαφ ο Τσανδάρης?Δεν λέω ότι ο Τετέ κάνει για τον ΠΑΟΚ αλλά ρε παιδιά ποίος Τσανδάρης που κάνει τον δύσκολο!
Μάλλον για τον Καμπανιακό Χαλάστρας ταμάμ είναι!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

RoMaN έγραψε:Μείνετε on-topic...
Το επόμενο off-topic έχει φύγει.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Τί αρρώστια είναι αυτή, ρε παιδί μου...
Λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του, χορεύοντας στο ντέφι του κάθε αρκουδιάρδ.
Κλείστε το τόπικ πριν να είναι αργά.
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Πιστεύω πως κανένας παίκτης που παίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα και δεν κάνει πραγματικούς παπάδες χρειάζεται να έρθει στον ΠΑΟΚ . Και δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοιος.
Επιπςης, τώρα δεν θελουμε βάθος, θελουμε 2-3 να κάνουν διαφορά. Πραγματική διαφορά. Το βάθος ας το ψάξουμε το καλοκαίρι. Το βάθος τώρα θα το κάνουν αυτοί που θα πάνε πάγκο.
Έτσι λοιπόν κάτι Τετε, Ουςέρο, Κονε, Γιουσούφ, Κοροβέςης, Μαρτινεζ δεν κάνουν για την διαφορά που θέλουμε. Αυτοί δεν κάνουν πραγματική διαφορά ακόμη και τώρα,στις μικρές ομάδες που παίζουν.
Νομίζω πως θα κάνουμε καλές κινήσεις από ψηλότερα ράφια.
Υ.Γ. Δεν χρειάζεται να κάνουμε τόση πρόορη κριτική στην διοίκηση για παίκτες που βγαίνουν από τους μάνατζερ και μόνο.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

mitsotakis έγραψε:Μπαλαδόφατσες γεμίσαμε...

Για αντικαταστάτης του Φάνη καλός είναι , λέε ο άλλος. Του παίκτη δηλαδή που σε έχει πρώτο μετά από 30 χρόνια!

Διώξτε Τζανδάρη και πάρτε κάποιον Τέτε. Όπως πέρυσι που πανηγυρίζατε που έφυγε ο Τζιόλης. Ρε δεν πάτε ν' ασχοληθήτε με το πλέξιμο λέω εγώ...
Εγω ειμαι καλος στο βελονακι.
Επιτιμε αν δεν ανανεωσει ο Τσανδαρης θα τσονταρεις τιποτα να του κανουμε την επεκταση;
Και ναι ο Τετε ειναι ποδοσφαιριστης επιπεδου Τσανδαρη δηλαδη χαμηλου,τωρα αν εσυ λες οτι ειναι υψηλο το επιπεδο του δεν θα σου χαλασω χατηρι.
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Πάρτε τον Κουρμπέλη για την άμυνα θα εξελιχθεί σε διεθνή αμυντικό!
Επίσης για τον Κοροβέση που δεν έκανε για τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι και πήρε μόνο τον Μακ που πολλοί δεν ξέρανε (εννοώ Παοκτσήδες) λέγανε έχουμε πόζογλού και τον μεγάλο εξτρέμ Πόποβιτς!Πού είναι ο Πόποβιτς οεο?Μάλλον στα αζήτητα!
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Πάντως μετα την απόκτηση του αγνώστου πλην ελπιδοφόρου Παπαγιαννόπουλου με χαμηλό κασέ, η απόκτηση παίκτη τύπου Τετε μοιάζει πιθανη κ φυσιολογική συνεχεια.
Ελπίζω κ γω να φέρει παίκτες των 400 χιλ μινιμουμ το χρονο. Και χωριςπλακα αντί Παπαγ/λο προτιμούσα το μαυρο σέντερ μπακ της Μεταλιστ που καθάριζε όλες τις φάσεις. Αν θες τιτλο πρεπει να τα χωσεις και θα τα πάρεις πολλαπλά απο το ch.l.
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Εντάξει εάν ο παίκτης που πιθανόν θα πάρουμε δανεικό με οψιον αγοράς είναι του επιπέδου " θα μας βοηθήσει να πάρουμε το πρωτάθλημα " όπως είπε ο Βρύζας, τότε πρέπει να ειναι κανας παικταράς. Γιατί δεν νομίζω να παίρνεις πρωτάθλημα με τυπου Τετε.
Αισιοδοξώ ότι θα ειναι από Νατχο, Βιεϊρίνια, Κυριακο Παοαδοποουλο και πάνω το επίπεδο του συγκεκριμένου που θα βοηθήσει να πάρουμε πρωτάθλημα......
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Και ο Κατσικάς πρώτο σε έχει.
Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

Snitch4 έγραψε:Δεν υπάρχει κανένα θέμα Τετέ,παιχνίδια αποπροσανατολισμού από την ΠΑΕ προς τους ΑΡΔ για να ασχολούνται με αυτό και όχι με αυτούς που μας ενδιαφέρουν....Το Σάββατο μπορεί να κλείσουν και 2 παίκτες.....Ίδωμεν.... :opaokara:

Καλώς ήρθες.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

παιχτες πρωταθλητισμου οχι για συμπληρωματα και να κελαηδαμε ο αα στηριζεται σε ομαδικοτητα κλπ...οταν το αυγο μπει στον κωλο θες 3 "ρατς" για να σε ξεκλειδωνουν ματσακια...

οποτε οι 3 παιχτες πρωταθλητισμου ή καλα ειμαστε και ετσι...τωρα ο οποιοσδηποτε "τετες" θα ναι απλα εξυπηρετησεις σε μανατζερ κλπ...παιχτες για συμπληρωματα και με προοπτικες εξελιξης εχουμε πολλους πρωταθλητες ομως εχουμε μετρημενους στα δαχτυλα...

χρονια πολλα σε ολους καλα χριστουγεννα σας ευχομαι 8-)
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Xronia πολλά σε ολους ,αυτά για τετε είναι μαλακιες του χαζετα που έχει να πεσει μέσα σε είδηση για ΠΑΟΚ και εγώ δεν ξέρω απο ποτε,τελικα ο χαφ τρώει γαλοπούλα σήμερα και αυριο μπαίνει στο αεροπλάνο και έρχεται?μακάρι να είναι κάνα λαβράκι αλλά Φανούρης λατίνος να γουσταρουμε
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ale έγραψε:Τί αρρώστια είναι αυτή, ρε παιδί μου...
Λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του, χορεύοντας στο ντέφι του κάθε αρκουδιάρδ.
Κλείστε το τόπικ πριν να είναι αργά.
Αμέσως τσιμπάμε χωρις να εχουμε τιποτε χειροπιαστό
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”