21.Νίκος Σπυρόπουλος
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: 21.Νίκος Σπυρόπουλος
δεν ηταν κακος ηταν απλα επικινδυνος.
δεν θελω να τον ξαναδω με τα ασπρομαυρα.
χιλιες φορες αυτα τα λαθη να τα δω απο το παιδακι τον ποζα ο οποιος εχει ολο το μελλον μπροστα του
δεν θελω να τον ξαναδω με τα ασπρομαυρα.
χιλιες φορες αυτα τα λαθη να τα δω απο το παιδακι τον ποζα ο οποιος εχει ολο το μελλον μπροστα του
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Το οποίο παιδακι δεν εκανε τα λαθη του "εμπειρου" Νικολα.
Στις περιπτωσεις του Νικολα και του Μαρτενς δεν υπάρχει γιατρεια.
Η μονη λυση ειναι να παιζουν οι Ποζατζιδης και Ποζογλου.
Στις περιπτωσεις του Νικολα και του Μαρτενς δεν υπάρχει γιατρεια.
Η μονη λυση ειναι να παιζουν οι Ποζατζιδης και Ποζογλου.
- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σήμερα "πρέπει" να εκθειάζουμε το Μάρτενς στο αντίστοιχο τόπικ και να κράζουμε το Σπυρόπουλο. Τόσο πολύ απείχαν οι διαθέσεις και οι αποδόσεις τους;
- ΑποστόληςΑ
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
+1926rainmaker έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σήμερα "πρέπει" να εκθειάζουμε το Μάρτενς στο αντίστοιχο τόπικ και να κράζουμε το Σπυρόπουλο. Τόσο πολύ απείχαν οι διαθέσεις και οι αποδόσεις τους;
rainmaker έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σήμερα "πρέπει" να εκθειάζουμε το Μάρτενς στο αντίστοιχο τόπικ και να κράζουμε το Σπυρόπουλο. Τόσο πολύ απείχαν οι διαθέσεις και οι αποδόσεις τους;
Όσο δε φαντάζεσαι....
Μην τρελαθούμε, έφτασε σε σημείο ο Μάρτενς με τις αδυναμίες του στο αμυντικό κομμάτι να τρέχει να καλύψει αριστερά και ο Σπυρό απλά να περπατάει στο κέντρο.
Επι πλέον ρε Σπυρόπουλε, γιατί δε παίζεις τον Βέλγο και όλο στους δύο Δημήτρηδες; Ε; Ε φανταστικέ αριστερέ μπακ;
έχουμε πλάκα. Όταν πιάνουμε έναν παίχτη τον ξεσκίζουμε. Είναι μόδα, είναι συνήθεια ...δεν ξέρω.. Είτε λέγεται Μπαλάφας, είτε Σπυρόπουλος, είτε Κοντός είτε δεν ξέρω γω τι.. και άμα η γραμμή είναι οτι συμπαθούμε κάποιον, τον βλέπουμε υπερπαίχτη κ.λ.π..
- desperando
- Επικοινωνία:
ο ανθρωπος ειναι απλα επικινδυνος και αν καποιοι δεν το βλεπουν ας μην παιζουν τουλαχιστον με τα νευρα μας.
χαρακτηριστικο παραδειγμα οταν μετα την ισοφαριση κανει μια πασα στα 5 μετρα μονος του τοσο χαλια που την κλεβει ο αντιπαλος και δημιουργουνται προυποθεσεις για να φαμε τριτο στην αντεπιθεση.
μετα και απο αυτην την φαση ο αγγελος κακην κακως τον εκανε αλλαγη
χαρακτηριστικο παραδειγμα οταν μετα την ισοφαριση κανει μια πασα στα 5 μετρα μονος του τοσο χαλια που την κλεβει ο αντιπαλος και δημιουργουνται προυποθεσεις για να φαμε τριτο στην αντεπιθεση.
μετα και απο αυτην την φαση ο αγγελος κακην κακως τον εκανε αλλαγη
- billospaok_4
Ειμαι εναντιον της γιουχας σε παικτες που φορανε τον δικεφαλο αλλα στην δικια σου περιπτωση εχω αγανακτησει υπερβολικα και πιστευω οτι σου αξιζει!αν σεβεσαι τον εαυτο σου κ τα λεφτα που πηρες με την μηδενικη προσφορα σου,ζητα λυση συμβολαιου τον γεναρη!μετα τον βαζελο και την φιορεντινα πιστευα οτι ο αγγελος θα σε τελειωσει!αλλα δυστυχως τα κολληματα του πολλες φορες τον καινε
- kataramenos5
Οχι γιουχα σε παικτη του ΠΑΟΚ αλλα τη γνωμη μας(σωστη λαθος) τη λεμε.Εμπάθεια να μην υπάρχει.
Σε οσα παιχνίδια τον ειδα προσωπικά δε μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη.Αποκορύφωμα το τραγικο λαθος με Φιορε.
Ε χίλιες φορες καποιος απ τις ακαδημίες παρα να πληρώνω 2 χρόνια αυτο τον παίκτη που υποτίθεται οτι εχει και εμπειρία.
Σε οσα παιχνίδια τον ειδα προσωπικά δε μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη.Αποκορύφωμα το τραγικο λαθος με Φιορε.
Ε χίλιες φορες καποιος απ τις ακαδημίες παρα να πληρώνω 2 χρόνια αυτο τον παίκτη που υποτίθεται οτι εχει και εμπειρία.
- ΑποστόληςΑ
Αν δεν τραυματιζόταν ο Κατσικάς δεν θα βλέπαμε Σπυρόπουλο. Ομοίως και αν δεν τραυματιζόταν, νωρίτερα, ο Τζαβέλλας. Τελικά η ευρυπατία του ανθρώπου δεν έχει όρια.