Βασικα οι Αθηναιοι δεν μας μισουν.Οι Αθηναιοι μας αγαπανε σαν παιδια τους.Εχουν φυγει χρονια μπροστα και θελουν και εμεις να προοδευσουμε,αλλα μας βλεπουν πως μιζεριαζουμε ετσι και πως οι ιδιοι βγαζουμε τα ματια μας και μας λυπουνται ουσιαστικα.Θα εκαναν οτι μπορουσαν για να μας βοηθησουν να προχωρησουμε,αλλα,ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.Φταιμε εμεις και μονο εμεις.
Λοιπον δειτε την πραγματικοτητα.Οι αθηναιοι γηγενεις και μη,μας βλεπουν με διαφορετικο τροπο ο καθενας.Εχει αλλους που μας μισουν,αλλους που μας "αγαπανε".Αλλα το μεγαλυτερο μεριδιο εχει ενα ιδιαιτερο τροπο αντιλιψης για καθε κατοικο της περιφερειας.Θα πω ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα για να καταλαβετε:Ειναι οπως οταν βλεπεις παιδια στο δρομο να παιζουν και χαιρεσαι(ιδιατερα την εποχη που οι αλανες δεν υπαρχουν πια),οταν ομως αυτα τα παιδια ερθουν να παιξουν κατω απο το σπιτι σου που εσυ θελεις να ξεκουραστεις,να ετοιμαστεις για την επομενη μερα στην δουλεια,να δεις τηλεοραση,να δεις την οικογενεια σου με το ολιγων μηνων παιδακι σου,εχεις παρκαρισμενο το αυτοκινητακι σου το ολοκαινουργιο κατω τοτε ξερεις τι κανεις??Στην καλυτερη βγαινεις στο μπαλκονι και διωχνεις τα παιδια να πανε να παιξουν αλλου ή να μαζευτουν σπιτια τους!!
Αυτο λοιπον ειναι ο τροπος που βλεπουν οι "πρωτευουσιανοι" τον καθενα που ζει στην περιφερεια."Χαιρονται" βλεποντας τον κτλ αλλα αρκει να μην τοους ενοχλησει απο τα κεκτημενα τους,απο την "ησυχια" τους.Αρκει να μην μπει στο δρομο τους.
ΥΓ1. Ο σκοπος της απαντησης μου δεν ειναι για να ανοιξω "διαλογο" με κανεναν και να μου αποδειξει οτι εχω δικιο ή αδικο.
ΥΓ.2 Η πρωτη παραγραφο ειναι καθαρα ΕΙΡΩΝΙΚΗ.
ΥΓ.3 Ο ΛΑΟΣ του Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ παντα ειχε κοντρα με την "Αθηνα" και παντα μεγαλωνε το κινημα του,δημιουργωντας περισσοτερους οπαδους στο "κεντρο" τοτε αποτι δημιουργει σημερα στο "κεντρο".
ΥΓ.4 Δεν θα ξεχασω το '99 που πηγαιναμε ζιγκ-ζαγκ στην Ν. Σμυρνη(να ειναι καλα οι τσαοι για το περπατημα που μας "προσφερανε")βγηκε ενας παππους,που στανταρ ο ανθρωπος(...)δεν ζει τωρα(ηταν δεν ηταν 75-80 χρονων),στο δρομο κυριοι οχι απο το μπαλκονι,στο πεζοδρομιο απο την εισοδο της πολυκατοικιας του,(εμεις "επιτρεποταν" να περπαταμε μονο στην ασφαλτο με 10 ποντους αποσταση απο τα παρκαρισμενα)και γυρναει και λεει στους τσαιους "Βρε τους Βουλγαρους,ρε!!!"
ΥΓ. 5 ΤΟ ματσακι αυριο ειναι 3-0 στο τεταρτο........