Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
aspromauri έγραψε:Λοιπόν ... τα δεδομένα μας μέχρι στιγμής!!!
Κόμμα : Δυνατό Γυναικείο Ασπρόμαυρο Κίνημα
Πρόεδρος : Ο μέγας Πλάτων!!!!!
Δημιουργικό τμήμα : Η μοναδική Eva !!!!!
Οργανωτικό Τμήμα : Η μοναδική Αντιγόνη !!!!!
Φιλικές συμμετοχές : Gash,Billy.
Και γυναίκες ... ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!
Θέτω υποψηφιότητα σαν μαύρος κάγκουρας!!!!!!!!!!!
Σε αυτή την πατερναλιστική διαδικασία, όλα τα εχέγγυα και τις προοπτικές για να κερδίσει έχει ο συνδυασμός μου που αποτελείται από θεσπέσια κράματα Βοσνίας, Ουρουγουάης και Χιλής..
Φιλε free4 αυτο λεγεται αθεμιτος ανταγωνισμος! Απαιτω να αποσυρθει ο Μπαλαφας απο την διαδικασια ΤΩΡΑ!
Αν εισαι μαγκας ελα να αναμετρηθουμε επι ισοις οροις!
Εμεις νομιζεις δεν μπορουσαμε να συμπεριλαβουμε τον Μπαλαφα;
Απλως εμεις σεβομαστε τους αντιπαλους που ετσι και αλλιως θα κερδισουμε!
Και τωρα! Μια φορα ειπα να παω χθες στη σχολη μου και τοτε αποφασισατε να τα λυσετε ολα! Αλλα μην χαιρεστε! Ειμασταν δυο,γιναμε τρεις,θα γινοθμε και χιλιες δεκατρεις!
Κοριτσαρες μου,μην πεφτετε στην παγιδα των αντιπαλων μας και μην μπαινεται σε διαδικασιες διαξιφισμων!
Μην τους αφηνετε να κατακρεουργουν το ιματζ μας με υποψηφιοτητες τυπου Μπαλαφα!
Ολες (εμεις οι τρεις!) ξερουμε τις δυνατοτητες μας αλλα τωρα τις ξερουν και οι αντιπαλοι μας, γι'αυτο πωλωνουν το κλιμα!
Προεδρε Πλατωνα, θα υποστηρηξουμε καθε σου αποφαση οσον αφορα τη συμμετοχη σου ενεργη η μη!
Αναμένουμε τις υπόλοιπες αιτήσεις για συμμετοχές με τον συνδυασμό σας στις επεικήμενες εκλογές μας!!!!
Τα κόμματα και οι ηγούντες αυτών θα δώσουνε τις προτάσεις τους για τα κυβερνητικά σχήματα την επόμενη εβδομάδα.
Υπάρχει περίπτωση μετά τον 1ο γύρο των εκλογών να μην υπάρξει νικητής οπότε ούτε αυτοδυναμία και θα πάμε σε κυβερνήσεις συνεργασίας 2 ή και περισσοτέρων κομμάτων.
Σας ευχαριστώ
-Ο-
Μελλοντικός σας Πρόεδρος της κυβέρνησης Ότι να 'ναι
Dr DreamWarrior
Υ.Γ. : Αγαπητέ φίλε και αδερφέ Alekakius το Debate θα λάβει χώρα στις 25-10-2008 και ημέρα Σάββατο.
Νέο ξεκίνημα νέοι αγώνες.
Μια παράταξη που εκφράζει των καημό τον απανταχού ΠΑΝΤΟΦΛΟΧΤΥΠΗΜΕΝΩΝ.
ΑΔΕΡΦΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΤΟΦΛΑΣ
Καλως...λοιπον Σουρδε, κλειδωνω το αλλο τοπικ που μαλλον κατα λαθος ανοιξες...με την αδεια σου φυσικα και υπο την προϋποθεση να δοκιμασω κι εγω τον περιφημο μουσακα, οταν ερθω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Platon την Σάβ 18 Οκτ 2008, 20:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αναμένουμε τις υπόλοιπες αιτήσεις για συμμετοχές με τον συνδυασμό σας στις επεικήμενες εκλογές μας!!!!
Τα κόμματα και οι ηγούντες αυτών θα δώσουνε τις προτάσεις τους για τα κυβερνητικά σχήματα την επόμενη εβδομάδα.
Υπάρχει περίπτωση μετά τον 1ο γύρο των εκλογών να μην υπάρξει νικητής οπότε ούτε αυτοδυναμία και θα πάμε σε κυβερνήσεις συνεργασίας 2 ή και περισσοτέρων κομμάτων.
Σας ευχαριστώ
-Ο-
Μελλοντικός σας Πρόεδρος της κυβέρνησης Ότι να 'ναι
Dr DreamWarrior
Υ.Γ. Νο 1 : Αγαπητέ φίλε και αδερφέ Alekakius το Debate θα λάβει χώρα στις 25-10-2008 και ημέρα Σάββατο.
Υ.Γ. Νο 2 : Μουσακά θα φας του Αγίου π*****υ ανήμερα που είναι και κινητή εορτή!!!!!!(που μου θες και προεδρία σε κόμμα γυναικών........) ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ
ο κυκεονας των προβληματων υπαγονται στην μοιρα της γενεσης της παλακιδος.της ενορχηστροσης των κεραυνων του διος.της σαλπιγγας του πανα που κρουει τον κινδυνο δια της σοβαροτης των καταστασεων στας εκλογας αυτας.ο κιων της διανοησης και της εμπραγματοσυνης υποβαλει την απαιτηση δια της συμπτιξεως των ευρωστων ασταματητων δυναμεων της επι του λογο υπαρξεως του πλανητη μας και των ζωντων πληβιων της κολασεως δηλαδη της ανδρικης υπαρξης αποδειξεως εναντι της ενωσεως του καλαισθητου εφαμιλου αλλα υπειωδης γυναικιας φυλης.η συνεχεια ειμας λεγουσι τας γραφας του τοπικ.εσεται ημαρ...σας ευχαριστω.ερωστε και ευδαιμονειτε
dreamwarrior έγραψε:
Υ.Γ. Νο 2 : Μουσακά θα φας του Αγίου π*****υ ανήμερα που είναι και κινητή εορτή!!!!!!(που μου θες και προεδρία σε κόμμα γυναικών........) ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ
Ρε αφορεσμενε δε ντρεπεσαι???? Το τι θα κανω και ποιανου αγιου ανημερα θα φαω τι, ειναι δικο μου θεμα!!!!!! Εσυ κοιτα τις δικες σου υποθεσεις και μην ασχολεισε μαζι μου, ξερω πολυ καλα τι κανω!!!!