Π.Α.Ο.Κ.-ΟΦΗ,28/9-20:30,NS1
Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΟΦΗ,28/9-20:30,NS1
Είθε ο σημερινός αγώνας να είναι το ξύπνημα του θηρίου που ονομάζεται "Τούμπα". Όλοι όρθιοι με τραγούδι και φωνή για να γιορτάσουμε την πρωτιά!
ΠΑΑΑΑΟΟΟΟΟΟΚ, ΠΑΟΚ ΟΛΕΕΕΟΛΕΕΕΟΟΟΟΟ, ΠΑΟΚ ΟΛΕΕΕΟΛΕΟΟΟΟΟ, ΠΑΟΚ ΟΛΕΕΕΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΠΑΑΑΑΟΟΟΟΟΟΚ, ΠΑΟΚ ΟΛΕΕΕΟΛΕΕΕΟΟΟΟΟ, ΠΑΟΚ ΟΛΕΕΕΟΛΕΟΟΟΟΟ, ΠΑΟΚ ΟΛΕΕΕΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ρε γ@μωτο το επαιξα 4-6 γκολ,λες να παμε χαλαρα μετα το 3-0,λογω ευρωπης και να
παω στον κουβα?
παω στον κουβα?

prist64 έγραψε:Ρε γ@μωτο το επαιξα 4-6 γκολ,λες να παμε χαλαρα μετα το 3-0,λογω ευρωπης και να
παω στον κουβα?
παιδια καλησπερα...ειναι δυνατον να δειχνει βαζελο και βεροια και εμας οχι;;;και ειμαι Πειραια το στανιο μου μεσα και δεν μπορουμε να εκφραστουμε ευκολα σε καφετερια!!! 

- PAOK_Antarctica
Ξεκινώ κι εγώ σιγά σιγά.
Ελπίζω να καθαρίσουμε από νωρίς και προσοχή στις κόκκινες.
Ελπίζω να καθαρίσουμε από νωρίς και προσοχή στις κόκκινες.
Αυτό το ότι έχεις να κάνεις δουλειές μέρα που παίζει ο ΠΑΟΚ και το μόνο που σκέφτεσαι είναι το παιχνίδι με αποτέλεσμα να μην κάνεις τίποτα στην τελική μόνο εγώ το έχω??
Δικέφαλε αρρώστησα θελώ γιατρό..!! Τα χαιρετίσματα μου από την μακρινή Σουηδία και με την νίκη σήμερα
Δικέφαλε αρρώστησα θελώ γιατρό..!! Τα χαιρετίσματα μου από την μακρινή Σουηδία και με την νίκη σήμερα
-
Ειναι μεγαλο προβλημα αυτο με τα λινκ! Για εμας του εξωτερικου ειδικα! Θα ηθεκα καοια στιγμη η ΠΑΕ να οργανωσει ενα πακετα της νοβα για στρεαμινγ και τους αγωνες του ΠΑΟΚ στο εξωτερικο! Αν ειναι μονο για τους αγωνες του ΠΑΟΚ δεν εχει καν θεμα η Νοβα για τα δικαιωματα! 

- Ekatnetworkltd
- sakis_the_fraud
Αυτή η ιστορία με τα λινκ έχει καταντήσει αηδία, τελικά καλά μας είμαστε ραγιάδες. Η μοναδική χώρα στον κόσμο όπου το κατεστημένο κατάφερε να φυμώσει τα λινκ...και εις ανώτερα.
περιμένω σε σελίδα στριμινγκ μήπως και το δείξει, και διαβάζω σχόλια γάβρων στο φόρουμ της σελίδας. Εχει φτάσει το σκατό στην κάλτσα!!!