Ο Ξερόλας της Κερκίδας
- VictorAK47
Re: Ο Ξερόλας της Κερκίδας
Γλύκος
Σκόνδρας, Βίτορ, Κατσικάς,Ρατ
Κάτσε, Γκολάσα, Τσανδάρης
Μακ,Κλάους,Σάλπι
Αλλαγές
Παπαδόπουλος, Τζιόλης, Μάρτενς
Σκόνδρας, Βίτορ, Κατσικάς,Ρατ
Κάτσε, Γκολάσα, Τσανδάρης
Μακ,Κλάους,Σάλπι
Αλλαγές
Παπαδόπουλος, Τζιόλης, Μάρτενς
Είχα τον Φανούρη στη θέση του Μάρτενς και τον Μάρτενς στη θέση του Γκολάσα.
Δεν νομίζω ότι θα βρεθούν μέλη να το επιβεβαιώσουν καθώς η αλλαγή ήταν άμεση (όπως βλέπεις στην ώρα τοσταρίσματος & έδιτ)
Την ώρα λοιπόν που κατέθετα την 11άδα-νίκης, με ντριπλάρει η ΠΑΕ αλά Σάλπι και βγάζει ανακοίνωση για την (παλιά) θλάση του Φανούρη, γι'αυτό και προχώρησα σε άμεση διαφοροποίηση του πλάνου-νίκης.
Εισηγούμαι τόσο στον Σόλων εκ Καστοριάς όσο και στον Κορρέα εκ Λίβερπουλ να κάνουν δεκτό το αίτημα συμμετοχής μου με το παρόν πλάνο-νίκης λόγω
- ασύμμετρου πολέμου που δέχεται η ομάδα (παλιοί τραυματισμοί Ντούρου & Φανούρη)
- ντριπλαδόρικης ΠΑΕ
- προτέρου εντίμου βίου.
Σε διαφορετική περίπτωση θα ασκήσω έφεση έχοντας στο πλευρό μου τον Μοντελοπνίχτη εκ Πάτρας τον οποίο κύκλοι της Μουνιχίας τον αποκαλούν τελευταίως (και) Κοντούλα Λεμονιά.
Δεν νομίζω ότι θα βρεθούν μέλη να το επιβεβαιώσουν καθώς η αλλαγή ήταν άμεση (όπως βλέπεις στην ώρα τοσταρίσματος & έδιτ)
Την ώρα λοιπόν που κατέθετα την 11άδα-νίκης, με ντριπλάρει η ΠΑΕ αλά Σάλπι και βγάζει ανακοίνωση για την (παλιά) θλάση του Φανούρη, γι'αυτό και προχώρησα σε άμεση διαφοροποίηση του πλάνου-νίκης.
Εισηγούμαι τόσο στον Σόλων εκ Καστοριάς όσο και στον Κορρέα εκ Λίβερπουλ να κάνουν δεκτό το αίτημα συμμετοχής μου με το παρόν πλάνο-νίκης λόγω
- ασύμμετρου πολέμου που δέχεται η ομάδα (παλιοί τραυματισμοί Ντούρου & Φανούρη)
- ντριπλαδόρικης ΠΑΕ
- προτέρου εντίμου βίου.
Σε διαφορετική περίπτωση θα ασκήσω έφεση έχοντας στο πλευρό μου τον Μοντελοπνίχτη εκ Πάτρας τον οποίο κύκλοι της Μουνιχίας τον αποκαλούν τελευταίως (και) Κοντούλα Λεμονιά.
- paokovios1974
Η αποτυπωση στο ποστ δεν ειναι αποτυπωση πραγματικου σχηματισμου...το δεξια αριστερα εξαρτατε πως το κοιταςRoMaN έγραψε:stelyk έγραψε:
Paokovie, ο Razvan δεξί μπακ και ο Σκόνδρας αριστερό; Καλά θα περάσουμε...
- Dinos_Liverpool
Μετά την τροποποιητική που καταθέσατε, η οποία φαίνεται ειλικρινής στο πρωτοβάθμιο βιολοντσέλο, συμμετέχετε με την ΑΡΧΙΚΗ σας πρόβλεψη, ολίγον κουβαδιασμένη φυσικά, λόγω βιασύνης και πλεονεξίας για να πάρετε έξτρα μπόνους, ΧΩΡΙΣ τη δήλωση μαρτύρων. Το παρόν πλάνο απορρίπτεται αυθωρεί και παραχρήμα!
Και την επόμενη φορά εσείς και οποιοσδήποτε άλλος βιαστικός πονηρούλης θα ακυρώνεστε κανονικότατα!
Είμαστε παιχνίδι με αρχές εμείς! Όχι μας βρήκατε ελαστικούς και μας κάνετε ότι γουστάρετε...
ΥΓ. Αλλαγές ΔΕΝ επιτρέπονται! Άλλο άμα ξεχάσατε κάτι κατά λάθος και όχι εσκεμμένα (το όργανο το γνωρίζει αυτό, να είστε βέβαιοι!)

Και την επόμενη φορά εσείς και οποιοσδήποτε άλλος βιαστικός πονηρούλης θα ακυρώνεστε κανονικότατα!
Είμαστε παιχνίδι με αρχές εμείς! Όχι μας βρήκατε ελαστικούς και μας κάνετε ότι γουστάρετε...
ΥΓ. Αλλαγές ΔΕΝ επιτρέπονται! Άλλο άμα ξεχάσατε κάτι κατά λάθος και όχι εσκεμμένα (το όργανο το γνωρίζει αυτό, να είστε βέβαιοι!)
- Dinos_Liverpool
Μας έχετε φηδήξει με αυτό το κλαρίνο που είναι, τελικά, τρομπέτα, ε!
κ. αυστρoναύτα, γράψτε ξανά την ΑΡΧΙΚΗ σας πρόβλεψη, για να διευκολύνουμε το έργο του ανώτατου οργάνου και αλυτάρχου μας, κ.κ. TZELA εκ της ακριτικής και πανέμορφης Καστοριάς.
κ. αυστρoναύτα, γράψτε ξανά την ΑΡΧΙΚΗ σας πρόβλεψη, για να διευκολύνουμε το έργο του ανώτατου οργάνου και αλυτάρχου μας, κ.κ. TZELA εκ της ακριτικής και πανέμορφης Καστοριάς.
Ο Αλητάρχης συμφωνεί και ευχαρσιτεί για την διευκόλυνση αλλά μπορούμε να απαλάξουμε τον κ. αστροναυτη από την επαναδιατύπωση της σύνθεσης καθότι είναι ξεκάθαρη: ο Γκολασα στην θέση του Μαρτενς που πήγε στη θέση του Περεύρα και αυτός πήγε στον κουβά που βρήκε τον Μάρτενς στην θέση του Γκολάσα αντίς του Μαντούρου ή κάπως έτσι ....
Εντάξει το έχω
Εντάξει το έχω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzelas την Παρ 26 Σεπ 2014, 21:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν μπορω με 100% ακρίβεια να επιβεβαιώσω το ότι ο Μάρτενς ήταν στις αλλαγές αντί του Γκολάσα, σίγουρα μπορώ να επιβαεβαιώσω ότι ο αεράνθρωπος έβαλε τον Μάρτενς αντί του Περέϊρα.
αν ισχύει η λογική ότι πηρε απο πάγκο και έβαλε άλλαγή στην αλλαγή, δλδ τον Γκολάσα αντί του Μάρτενς που πήρε τη θέση του Φακούντο όπως είπαμε, τοτε ειναι οκ για εμενα.
αλλα πάλι, χρειάζεται ακόμα ένας.
ευκαιριας δωθουσης, να πω και εγω την 11αδα μου, την οποια στηνω με την λογική οτι ο Άγγελος θα παει να χτυπήσει το ματς απο το 1ο ημίχρονο για να μπορεί να κάνει πιο ήρεμη διαχείριση στο 2ο. φυσικά, όπως πάντα, η Παναγιά να γυρίσει τα σωστά κουμπιά και με τη λογική ότι ο οφη θα κατεβει με τη γνωστη....τακτικη, το 460 δλδ.......
υγ2: αστροναυτη νομιζω οτι επρεπε να αφησεις την 11αδα οπως την ειχες, αφου αυτη θα μετρουσε τελικα.....
και μετα λεει εμενα καμμενο ρεβανι.,...

αν ισχύει η λογική ότι πηρε απο πάγκο και έβαλε άλλαγή στην αλλαγή, δλδ τον Γκολάσα αντί του Μάρτενς που πήρε τη θέση του Φακούντο όπως είπαμε, τοτε ειναι οκ για εμενα.
αλλα πάλι, χρειάζεται ακόμα ένας.
ευκαιριας δωθουσης, να πω και εγω την 11αδα μου, την οποια στηνω με την λογική οτι ο Άγγελος θα παει να χτυπήσει το ματς απο το 1ο ημίχρονο για να μπορεί να κάνει πιο ήρεμη διαχείριση στο 2ο. φυσικά, όπως πάντα, η Παναγιά να γυρίσει τα σωστά κουμπιά και με τη λογική ότι ο οφη θα κατεβει με τη γνωστη....τακτικη, το 460 δλδ.......
υγ: ο αλλος ενας φαινεται οτι βρεθηκε και οντως συμφωνω με το ποστ του στελυκ..Γλυκος
Σκόνδρας – Βιτορ – Κατσικάς – Ρατς
Κάτσε – Τζανδάρης
Σαλπι – Μακ
Κλάους – Παπαδόπουλος
Αλλαγές:
Γκολάσα, Κίτσιου, Τζιόλης
υγ2: αστροναυτη νομιζω οτι επρεπε να αφησεις την 11αδα οπως την ειχες, αφου αυτη θα μετρουσε τελικα.....
Κλέβω αυτούσια την ενδεκάδα και ως αλλαγές:paoktzis έγραψε:![]()
Παπαδόπουλος, Γκολάσα, Κίτσιου.
Τι λε, ρε έξυπνε; E, ρε κάτι τεμπελχανάδες εδώ μέσα...
Ποιος είμαι; (δυσκολάκι!)
Δεν θυμόμουν ότι υπήρχε και δεύτερη δικλείδα ασφαλείας...
Νόμιζα ότι μέχρι την προηγουμένη της ανακοινώσεως της αποστολής μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε (ξέρω-ξέρω Ντίνο, αμέρικαν μπαρ κλπ)
Ας βάλει τον Βελγοκύπριο πίσω από τον Κλάους και χαλάλι οι ντρίπλες της ΠΑΕ (δηλ. πριν το ματς με την Καλαμαριά δεν την ήξεραν τη θλάση?...)
Νόμιζα ότι μέχρι την προηγουμένη της ανακοινώσεως της αποστολής μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε (ξέρω-ξέρω Ντίνο, αμέρικαν μπαρ κλπ)
Ας βάλει τον Βελγοκύπριο πίσω από τον Κλάους και χαλάλι οι ντρίπλες της ΠΑΕ (δηλ. πριν το ματς με την Καλαμαριά δεν την ήξεραν τη θλάση?...)
- Dinos_Liverpool
English bar... και συγκεκριμένα Liverpool bar...
Να ευχαριστήσουμε και οι δύο μαζί τον κ. αλΥτάρχη μας, ε; (με ΥΨΙΛΟΝ... ΥΨΙΛΟΝ)
Να ευχαριστήσουμε και οι δύο μαζί τον κ. αλΥτάρχη μας, ε; (με ΥΨΙΛΟΝ... ΥΨΙΛΟΝ)
Γλυκος, Σκονδρας, Κατσικας, Βιτορ, Ρατς, Κατσε, Τζανδαρης, Τζιολης, Μακ, Σαλπι, Κλαους.
Αλλαγες: Παπ, Γκολασα, Μαρτενς.
Αλλαγες: Παπ, Γκολασα, Μαρτενς.
- Paoknetworkltd