Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
μπαρονι και εναν στυλ μαρκαντωνη/ινσαουραλντε το γεναρη και παμε για πρωταθλημα ρεεεεεεε!!!!!!!!!

Εγω εξακολουθω να πιστευω οτ ο Κολμαν και καλυτερος του Μπαρονι ειναι και πιο προσιτος και ιδιοσυγκρασιακα κοντυτερα σε μας. Απορω γιατι δεν κινουμαστε πιο εντατικα προς τον Αργεντινο, εκτος αν το κανουμε και δεν εχει μαθευτει.
Apo οτι λενε οι αρδ ο κολμαν θα κλεισει σε ομαδα της χωρας του ( αργεντινη )
Ο μπαρονι ειναι ενα επίπεδο πάνω από Κόλμαν... Αλλα και Αργεντίνος ειναι τόπ επιλογή,,,
- navigator11
- khaledfreepaok
- PaokPatraG4
Τελος κατα 99% οι μεταγραφες....Παμε ως εχουμε μεχρι γεναρη και ο θεος βοηθος!!!!!
Με αυτα που αφησε να διαρευσουν προς τα εξω η παε τις τελευταιες μερες εγω λεω οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μην γινει κινηση εκτος και αν το πειραμα συνεχιζεται...
-
Εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι με τον Τροχοφσκι δεν ειναι θεμα το οικονομικο ενω ειναι με τον Μπαρονι.
Καπου διαβαζα οτι στον Τροχοφσκι δινουμε 600, ενω στον Μπαρονι 500. Δηλαδη αν δωσουμε στον Μπαρονι 650, δεν θα ερθει;
Γιατι με τον Τροχοφσκι περα απο το θεμα με το αν ειναι ελευθερος υπαρχει και το θεμα σε ποια κατασταση βρισκεται.
Στο τελος της προηγουμενης σεζον επαιζε (μεχρι και 90λεπτα) αλλα δεν εχω εικονα του.
Ο Μπαρονι τουλαχιστον ξερουμε οτι δεν ειχε τραυματισμους και ειναι αυτο που βλεπουμε στα βιντεο (στο βαθμο που αυτα μπορουν να ειναι αντιπροσωπευτικα)
Καπου διαβαζα οτι στον Τροχοφσκι δινουμε 600, ενω στον Μπαρονι 500. Δηλαδη αν δωσουμε στον Μπαρονι 650, δεν θα ερθει;
Γιατι με τον Τροχοφσκι περα απο το θεμα με το αν ειναι ελευθερος υπαρχει και το θεμα σε ποια κατασταση βρισκεται.
Στο τελος της προηγουμενης σεζον επαιζε (μεχρι και 90λεπτα) αλλα δεν εχω εικονα του.
Ο Μπαρονι τουλαχιστον ξερουμε οτι δεν ειχε τραυματισμους και ειναι αυτο που βλεπουμε στα βιντεο (στο βαθμο που αυτα μπορουν να ειναι αντιπροσωπευτικα)
Εγω παλι δεν καταλαβαινω αν τιθεται διλημμα ή τον ενα ή τον αλλον.
Και επισης δεν πιστευω οτι προκυπτει απο καπου πως ο ΠΑΟΚ δινει τοσο λιγα λεφτα οσα γραφτηκαν για τις περιπτωσεις των μεταγραφων ή του Κλαους
Και επισης δεν πιστευω οτι προκυπτει απο καπου πως ο ΠΑΟΚ δινει τοσο λιγα λεφτα οσα γραφτηκαν για τις περιπτωσεις των μεταγραφων ή του Κλαους
ron-swanson έγραψε:Εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι με τον Τροχοφσκι δεν ειναι θεμα το οικονομικο ενω ειναι με τον Μπαρονι.
Καταρχην ο Κριστιαν ειχε μεγαλυτερο συμβολαιο αρα ειναι πιο ακριβος απο τον Γερμανο,και πανω σε αυτο πετανε νουμερα στη τυχη οι δημοσιογραφοι οπως κανω και εγω εδω μεσα αρκετες φορες,απλα πραγματα.
Η μηπως πιστευεις οτι ξερουν τι δινει ο ΠΑΟΚ;
Εδω οι ρομπες εγραφαν οτι ζηταει 600 χιλιαρικα ο Βουκιτς και γιναμε κωλος εδω μεσα βασιζομενοι σε αυτο το δημοσιευμα.
- PaokPatraG4
Καλημερες ρε παιδια....ξυπνηστε ολοι...σημερα ειναι η τελευταια μερα αυτου του τοπικ.Μεταγραφες δεν βλεπω να κανουμε αλλα πρεπει σημερα να το γλεντησουμε.....τελειωνουν τα βασανα μας....Γιουπιιιιιιιιιιι!!!!!!!!