Αποχωρήσεις & συζήτηση περί πιθανών πωλήσεων παικτών
- ΑποστόληςΑ
Re: Αποχωρήσεις & συζήτηση περί πιθανών πωλήσεων παικτών
Το διαρκές ενδιαφέρον για Σαλπιγγίδη
Η εκτίμηση που έχει στον επιθετικό του ΠΑΟΚ ο τεχνικός διευθυντής της Μόντρεαλ Ίμπακτ, Φρανκ Κλόπας.
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης από χθες ξεκουράζεται, έπειτα την "περιπέτεια" της Εθνικής στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Ας γυρίσουμε, όμως, τον χρόνο λίγο πιο πίσω και συγκεκριμένα στα μέσα Ιουνίου, όταν και είχε αποκαλυφθεί ενδιαφέρον της Μόντρεαλ Ίμπακτ να τον αποκτήσει.
Τότε, είχε γίνει γνωστό ότι ο τεχνικός της διευθυντής της Μόντρεαλ Ίμπακτ, Φρανκ Κλόπας. ο οποίος στο παρελθόν έπαιξε ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, κατά την διάρκεια της παρουσίας της Εθνικής στις ΗΠΑ για φιλικά παιχνίδια πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κατέθεσε προτάσεις τόσο στον επιθετικό του ΠΑΟΚ, όσο και για στον Γιώργο Καραγκούνη.
Ο Κλόπας φαίνεται ότι συμπαθεί τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και τον έχει σε εκτίμηση, αφού τον ήθελε και στα τέλη του 2011, όταν τότε καθοδηγούσε τους Σικάγο Φάιαρ. Ποτέ, όμως, αυτό το "φλερτ" δεν μετουσιώθηκε σε συγκεκριμένη πρόταση. Αυτό, πάντως, που έχει σημασία την προκειμένη στιγμή, γιατί ο Σαλπιγγίδης μπορεί να το ξαναβρεί μπροστά του, είναι το διαρκές ενδιαφέρον του Κλόπας για την περίπτωσή του.
http://www.contra.gr/
Δε πιστευω σε θαυματα στις μερες μας.
Η εκτίμηση που έχει στον επιθετικό του ΠΑΟΚ ο τεχνικός διευθυντής της Μόντρεαλ Ίμπακτ, Φρανκ Κλόπας.
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης από χθες ξεκουράζεται, έπειτα την "περιπέτεια" της Εθνικής στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Ας γυρίσουμε, όμως, τον χρόνο λίγο πιο πίσω και συγκεκριμένα στα μέσα Ιουνίου, όταν και είχε αποκαλυφθεί ενδιαφέρον της Μόντρεαλ Ίμπακτ να τον αποκτήσει.
Τότε, είχε γίνει γνωστό ότι ο τεχνικός της διευθυντής της Μόντρεαλ Ίμπακτ, Φρανκ Κλόπας. ο οποίος στο παρελθόν έπαιξε ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, κατά την διάρκεια της παρουσίας της Εθνικής στις ΗΠΑ για φιλικά παιχνίδια πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κατέθεσε προτάσεις τόσο στον επιθετικό του ΠΑΟΚ, όσο και για στον Γιώργο Καραγκούνη.
Ο Κλόπας φαίνεται ότι συμπαθεί τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και τον έχει σε εκτίμηση, αφού τον ήθελε και στα τέλη του 2011, όταν τότε καθοδηγούσε τους Σικάγο Φάιαρ. Ποτέ, όμως, αυτό το "φλερτ" δεν μετουσιώθηκε σε συγκεκριμένη πρόταση. Αυτό, πάντως, που έχει σημασία την προκειμένη στιγμή, γιατί ο Σαλπιγγίδης μπορεί να το ξαναβρεί μπροστά του, είναι το διαρκές ενδιαφέρον του Κλόπας για την περίπτωσή του.
http://www.contra.gr/
Δε πιστευω σε θαυματα στις μερες μας.

Ιτάνζ - 200 χιλιάρικα συμβόλαιο + κανα ψιλό από πώληση (αν τον πουλήσουμε στα Εμιράτα θα'ναι μεγάλη μαγκιά)
Χακόμπο - 250 χιλιάρικα συμβόλαιο (θα μας ματώσει αλλά θα βρεθεί ομάδα να του δώσει 100 χιλιάρικα)
Ίνιγο - 350 χιλιάρικα συμβόλαιο (θα μας ματώσει αλλά θα βρεθεί ομάδα να του δώσει 200 χιλιάρικα)
Μόνο απ'τα συμβόλαιά τους προκύπτει μια μεταγραφή ανάλογη του Ρατ. Αν προσθέσουμε και τα 5 φράγγα από την πώληση του Ιτάνζ πάμε δυνατά για σεντερμπακάρα.
Ελπίζω να ακούσουμε σύντομα τα ευχάριστα.
** Βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο να πορευθούμε με Βίτορ-Τζαβέλλα , Ιντζίδη-Κατσικά & Μαντούρο.
Δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι...
Χακόμπο - 250 χιλιάρικα συμβόλαιο (θα μας ματώσει αλλά θα βρεθεί ομάδα να του δώσει 100 χιλιάρικα)
Ίνιγο - 350 χιλιάρικα συμβόλαιο (θα μας ματώσει αλλά θα βρεθεί ομάδα να του δώσει 200 χιλιάρικα)
Μόνο απ'τα συμβόλαιά τους προκύπτει μια μεταγραφή ανάλογη του Ρατ. Αν προσθέσουμε και τα 5 φράγγα από την πώληση του Ιτάνζ πάμε δυνατά για σεντερμπακάρα.
Ελπίζω να ακούσουμε σύντομα τα ευχάριστα.
** Βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο να πορευθούμε με Βίτορ-Τζαβέλλα , Ιντζίδη-Κατσικά & Μαντούρο.
Δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι...
Πω ρε obanebane ζημιά που μ' έκανες άθελα σου.
Βλέπω κίνηση στο τόπικ, μπαίνω και πάνω από το ποστ του αστροναύτη βλέπω ενδιαφέρον για το 14. "Λυτρωθήκαμε" σκέφτηκα. Τελικά υπάρχουν ακόμα ανώμαλοι (ειδικά μετά τη χθεσινή εμφανισάρα όπου ήταν ο καλύτερος στη κάλυψη-απόκρυψη) που παρά την ηλικία και τα λεφτά που παίρνει τον θέλουν να τον αγοράσουν. Κι εκεί διάβασα την ημερομηνία.
Φα' τον λοιπόν Κρανάτε άλλη μια χρονιά στη μάπα.
Τελικά δεν υπάρχει κανείς που να έχει τη διάθεση να του δώσει ένα συμβόλαιο, να τα μαζέψει να πάει στην ευχή, να ηρεμήσει κι εμένα η υγεία μου.
Ολόκληρος πλανήτης.
Εμιράτα, Αζερμπαιτζάν, Πετροδόλλαρα, Αμερικές, Κίνες, Κορέες. ΤΙΠΟΤΑ!!!!
Άλλη μια χρονιά λοιπόν εκεί στο κάγκελο της μικρής, να βγάζω σπυριά μόλις σε βλέπω να μπαίνεις φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αφρούς μόλις πλησιάζεις κοντά μου και άπειρο γέλιο όποτε αποφασίζεις να σκοράρεις και πηγαίνεις να πανηγυρίσεις οπουδήποτε αλλού παρά στο πέταλο που κάποτε πρόσταξες να σκάσει.
Αστροναύτη πάει ο Ιντζίδης ρε συ.
Τον δώσαμε αυτόν.
Βλέπω κίνηση στο τόπικ, μπαίνω και πάνω από το ποστ του αστροναύτη βλέπω ενδιαφέρον για το 14. "Λυτρωθήκαμε" σκέφτηκα. Τελικά υπάρχουν ακόμα ανώμαλοι (ειδικά μετά τη χθεσινή εμφανισάρα όπου ήταν ο καλύτερος στη κάλυψη-απόκρυψη) που παρά την ηλικία και τα λεφτά που παίρνει τον θέλουν να τον αγοράσουν. Κι εκεί διάβασα την ημερομηνία.
Τελικά δεν υπάρχει κανείς που να έχει τη διάθεση να του δώσει ένα συμβόλαιο, να τα μαζέψει να πάει στην ευχή, να ηρεμήσει κι εμένα η υγεία μου.
Ολόκληρος πλανήτης.
Άλλη μια χρονιά λοιπόν εκεί στο κάγκελο της μικρής, να βγάζω σπυριά μόλις σε βλέπω να μπαίνεις φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αφρούς μόλις πλησιάζεις κοντά μου και άπειρο γέλιο όποτε αποφασίζεις να σκοράρεις και πηγαίνεις να πανηγυρίσεις οπουδήποτε αλλού παρά στο πέταλο που κάποτε πρόσταξες να σκάσει.
Τον δώσαμε αυτόν.
Kranatos έγραψε:Πω ρε obanebane ζημιά που μ' έκανες άθελα σου.
Ολόκληρος πλανήτης.
Τον δώσαμε αυτόν.
για την αγωνιστικη του αξια πια, δεν εχεις και αδικο...
για το αλλο περιστατικο.. εγω που ημουν στην 4 οταν συνεβη λεω οτι ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ. Αν ο αλλος παει στο γηπεδο της ΤΟΥΜΠΑΣ για να φωναζει "κοπροσκυλα" αυτους που φορανε το Δικεφαλο στο στηθος, τοτε καλα θα κανει καποιος να τον πει να ΣΚΑΣΕΙ
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
- Μπαρκαρούτσος
Κράτα και για 'μένα μερικά!
Στο ένα χέρι pop-corn και στο άλλο το...μαχαίρι...

Στο ένα χέρι pop-corn και στο άλλο το...μαχαίρι...

Στο πέταλο που ο εν λόγω έκανε τη χειρονομία έχουν δώσει τα σέβη τους ιερά τέρατα του ποδοσφαίρου και όχι μόνο (μεταξύ αυτών και ο Ντιέγκο Μαραντόνα).sic-4 έγραψε:Kranatos έγραψε:Πω ρε obanebane ζημιά που μ' έκανες άθελα σου.
Ολόκληρος πλανήτης.
Τον δώσαμε αυτόν.
για την αγωνιστικη του αξια πια, δεν εχεις και αδικο...
για το αλλο περιστατικο.. εγω που ημουν στην 4 οταν συνεβη λεω οτι ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ. Αν ο αλλος παει στο γηπεδο της ΤΟΥΜΠΑΣ για να φωναζει "κοπροσκυλα" αυτους που φορανε το Δικεφαλο στο στηθος, τοτε καλα θα κανει καποιος να τον πει να ΣΚΑΣΕΙ
Έχει γεννήσει και ανδρώσει τεράστιες οπαδικές και μη μορφές και έχει κάνει τον ΠΑΟΚ γνωστό στα πέρατα της Γης.
Έτσι λοιπόν ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητά ο οποιοσδήποτε παιχτάκος της σειράς να απευθυνθεί κατά αυτόν τον τρόπο στο ιστορικότερο πέταλο τουλάχιστον της Ελλάδας.
Από κει και πέρα, επειδή και εγώ ήμουν στον αγώνα, αν θυμάμαι καλά, το μπινελίκι στην προθέρμανση το έριχναν βαριά καμιά 20ριά άτομα.
Οι υπόλοιποι το μόνο μπινελίκι που ρίχναμε, μέχρι εκείνη την ώρα, ήταν στον Ιωάννη Γούμενο και λάβαμε την απάντηση από τις υπόλοιπες θύρες και κυρίως από τους προσκλησάκηδες του σκεπαστού.
Έτσι λοιπόν ο Μαραντόνα της Πολίχνης αν ήθελε να την "πει" στους 20 που έβριζαν τους παίχτες (γενικά και όχι ειδικά κάποιον παίχτη με το όνομά του) θα μπορούσε να κάνει ότι δήλωση ήθελε μετά το τέλος του αγώνα και να απευθυνθεί σ'αυτούς συγκεκριμένα και όχι σε ένα πέταλο που καταφερόταν κατά του εργοδότη του.
- Dinos_Liverpool
Τεράστιο κόλλημα, μιλάμε... ΨΥ-ΧΩ-ΣΗ!
ΟΚ, αλλά με το επόμενο "Μαραντόνα της Πολίχνης" θα έχουμε θέμα, ρε συ Κρανάτε! Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας και συ το χαβά σου. Λυπήσου μας, pls!
ΟΚ, αλλά με το επόμενο "Μαραντόνα της Πολίχνης" θα έχουμε θέμα, ρε συ Κρανάτε! Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας και συ το χαβά σου. Λυπήσου μας, pls!
Οταν θα φύγει το παλικάρι απο την Πολίχνη θα πιάσει μελαγχολία μερικούς...
Ντάξει ρε Ντίνο.Dinos_Liverpool έγραψε:Τεράστιο κόλλημα, μιλάμε... ΨΥ-ΧΩ-ΣΗ!
Στα πλαίσια της αντίθεσης με τον κανονικό Μαραντόνα ήταν.
Μην αποπαίρνεις τον καλλιτέχνη.

Σπυροπουλος adios. Ευτυχως αποφασιζουν αρμοδιοι
- Dark Angel
Ναι αυτος δεν επρεπε να ερθει καθολου ....Dimg4 έγραψε:Σπυροπουλος adios. Ευτυχως αποφασιζουν αρμοδιοι
τωρα ,ισως χρειαστουν αριστερο μπακ,γιατι μονος ο Ρατς ,δεν την βγαζει
μαντουρο-ιτανζ-βιτορ-παπαδοπουλο-σαλπι-παπαγιαννοπουλος-γιακουμης
δανεικοι κουλουρης-δεληγιαννιδης-σαββιδης
δανεικοι κουλουρης-δεληγιαννιδης-σαββιδης