33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Μα με τα αν δεν μπορούμε να κάνουμε κριτικη φαντάσου τωρα ολοι να λέμε αν το ενα και αν το αλλο τι θα γίνει ;
:)

Ρε παιδια χωρις να ξέρετε ,τι γράφετε οτι σας κατέβει το λέτε και εσεις ,δεν ξέρουμε αλλα φανταζόμαστε .....chris.paok.mytilene έγραψε:nico4 έγραψε:Εγώ πάντως έχω την αίσθηση, χωρίς να ξέρω κάτι συγκεκριμένο, πως ένας αρκετά σημαντικός λόγος που δεν υπογράφει είναι ο Άγγελος.
ακριβός έτσι .......
[quote="barlow4"]στη θεσσαλονικη ειναι σχολη αυτο το πραγμα.η μοναδικη σχολη.ετσι εβγαλαν λεφτα ραπτοπουλοι.πετρουλακηδες,τρεγιες,τσαλτιδηδες,χητες,στελλες,γρηγοριαδηδες,γκινες,μπαλαδοροι,τζαντζαραδες και αναριθμητοι αλλοι.
μονο αυτο πουλαει.μονο αυτο θελει ο θεσσαλονικιος.δυστυχως.
σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω εναν που να ηταν δημοσιογραφος.μονο ο πετρακοπουλος μου ερχεται.κανενας αλλος.[/quote
Όλοι τους είναι απίθανοι, αλλά ο πετρουλακης ειναι ο χρυσός ολυμπιονίκης στην αγραμματοσύνη, στην κενολογία και στην παπαρολογια!
μονο αυτο πουλαει.μονο αυτο θελει ο θεσσαλονικιος.δυστυχως.
σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω εναν που να ηταν δημοσιογραφος.μονο ο πετρακοπουλος μου ερχεται.κανενας αλλος.[/quote
Όλοι τους είναι απίθανοι, αλλά ο πετρουλακης ειναι ο χρυσός ολυμπιονίκης στην αγραμματοσύνη, στην κενολογία και στην παπαρολογια!
-
Δεν είναι έτσι.....οκ .
Αλλά ακόμα κι αν είναι έτσι γι αυτό Φ Τ Α Ι Ν Ε Ο Ι Α Ρ Γ Ο Μ Ι Σ Θ Ο Ι Υ Π Α Λ Η Λ Ο Ι Τ Η Σ Π. Α. Ε. .... που δεν ενημερώνουν τους παίκτες το τι γίνετε , πιο είναι το πλάνο , αλλά δημιουργούν αρνητικό κλίμα μέσα στην ίδια την ομάδα ...... Δε μπορεί νεόκοπο στέλεχος της παε με πολλά master να πανηγυρίζει μετά τον αγώνα στη Μολδαβία ...... ότι σε 2 μήνες θα έχει φύγει .......ο ΑΑ , Το πρόβλημα είναι ΜΕΣΑ στην ΠΑΕ και κάποιοι πρέπει να αδειάσουν τη γωνιά ..........
Αλλά ακόμα κι αν είναι έτσι γι αυτό Φ Τ Α Ι Ν Ε Ο Ι Α Ρ Γ Ο Μ Ι Σ Θ Ο Ι Υ Π Α Λ Η Λ Ο Ι Τ Η Σ Π. Α. Ε. .... που δεν ενημερώνουν τους παίκτες το τι γίνετε , πιο είναι το πλάνο , αλλά δημιουργούν αρνητικό κλίμα μέσα στην ίδια την ομάδα ...... Δε μπορεί νεόκοπο στέλεχος της παε με πολλά master να πανηγυρίζει μετά τον αγώνα στη Μολδαβία ...... ότι σε 2 μήνες θα έχει φύγει .......ο ΑΑ , Το πρόβλημα είναι ΜΕΣΑ στην ΠΑΕ και κάποιοι πρέπει να αδειάσουν τη γωνιά ..........
new entry απο Μυτιλήνη! Πιάνουν εκεί τα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης;
Re:
κάποιος είδε , κάποιος άκουσε κάποιος του είπε!!!! Χρόνιες αρρώστιες και μ@λ@κιες που μας δέρνουν!gagas έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ εγω ακουσα οτι ειναι αρκετα αδυναμος ακομα..απο ατομο που τον ειδε στη β ομαδα φετος..ο οποιος μαλιστα ειπε οτι ο τσουλακος-αν δεν κανω λαθος-ειναι πολυ καλυτερος του κ πιο ετοιμος..μακαρι να παιζου απο του χρονου κ οι 2.στα επομενα παιχνιδια πρεπει οπωσδηποτε να παιξει..
Αντιγραφή από την πρώτη σελίδα του παρόντος τόπικ.
υ.γ άσε που έκοψε και την καριέρα του ..Τσουλάκου!!
Πάντως ο Τσουλάκος ήταν μεγάλο πουλαίν, σεντερφοράρα από τα λίγα. Απορώ γιατί δεν έκανε ποτέ καριέρα.
Αφου κανείς σας δεν ξέρει τι εχει συμβεί πραγματικά γιατί θυμωνετε με εικασίες;
Για να δούμε ο ρανιερι θα βάλει κλαους η τους σουπερ παικτες καγκουρα Διαμαντακο ;
Έκλεισε η 11αδα λένε...ο μητρογκολ μετα τον φοβερό 6 μηνο στην Φούλαμ ( με 3 συμ) και φοβερή προετοιμασία , με τα Δευτερα της Φούλαμ ξεκινάει... Ο κλαους πάγκο...
όλη η Αθήνα λέει πως η Κλίκα της Εθνικής δεν προωθεί τον Κλάους, διότι του χρόνου φεύγει ΑΕΚ και ο
''τίγρης'' θέλει χαμηλό συμβόλαιο.
Αν δεν υπογράψει ο Κλάους, βλέπω δάκρυα.
Εσύ ψηφίζεις;gpap έγραψε:όλη η Αθήνα λέει πως η Κλίκα της Εθνικής δεν προωθεί τον Κλάους, διότι του χρόνου φεύγει ΑΕΚ και ο
Και γιατι αυτο να μην συμφερει τον Ιβαν για να του υπογραψει αυτος χαμηλο συμβολαιο?gpap έγραψε:όλη η Αθήνα λέει πως η Κλίκα της Εθνικής δεν προωθεί τον Κλάους, διότι του χρόνου φεύγει ΑΕΚ και ο