33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Demir

Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Δημοσίευση από Demir »

Odi έγραψε:Και για πείτε λίγο από πού προκύπτει αυτό το συμπέρασμα;Ότι να ναι..
προκυπτει απο το γεγονος οτι η ομαδα παει καλα κ στρωνει και πρεπει σε κατι να φταει για να εχουν ψωμακι κατι μπαλαδοροι και αρδπαραγωγοι....
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ακριβώς.
chris.paok.mytilene

Δημοσίευση από chris.paok.mytilene »

Πρέπει όλοι να συνηδιτοποιήσουμε ότι φέτος είναι ευκαιρία .... όλοι είναι χάλια , ..... οι γαύροι μετα την κατάρευση ολαιταν ήταν χάλια ,ξεπούλησαν ,το δείχνουν τα αποτελέσματα .....υπάρχει ο Κορρέας , ο βάζελος δε θα ναι καλύτερος φέτος ..... έχουμε στρωμένη ομάδα το πρόβλημα είναι στον Π.Α.Ο.Κ. εσωτερικό ,.....το κλίμα δημιουργήται από μέσα από τα γραφεία πανηγύριζαν μετά τον πρωτο αγώνα με τους Μολδαβούς .......μπορεί να κρίνει ο Κλαους ; δεν επιρεάζεται ; πέρυσι τις μισές μπαλιές που του έκανε ο Νάτχο δε τις καταλάβαινε ...... εμείς κράζαμε για να παίξει στον Π.Α.Ο.Κ. όταν δεν τον ήθελε ο καρπουζας .... το θέμα είναι ότι πρέπει να δουλέψει να γίνει ακόμα καλύτερος να βοηθήσει τους μικρούς .....να πάρει τίτλους σαφώς και πρέπει να έχει το πρώτο συμβόλαιο .... αλλά θα πρέπει η απόδοσή του να έχει διάρκεια και να παίζει καλά και στα εκτός έδρας ντέρμπυ ........ Πρέπει να υπάρχει όραμα να μη θέλει να φύγει .....Αλλά κάποιος πρέπει να του εξηγήσει κάποια πράγματα ........
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

sourmenetes έγραψε:Με τον γλυκο ητανε.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μην αγχωνεστε... :D :D :D :D :D :D :D :D
είσαι παλιόπαιδο!!! :redcard: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

chris.paok.mytilene έγραψε:
desperando έγραψε:
Asimos έγραψε:Μετα το μπαϊρακι που σηκωσε ποιος θα του την ξαναπέσει;
πανε διαβασε στο τοπικ του τζανδαρη.
ειναι πολλοι και ειναι αναμεσα μας
Τι έχεις καταλάβει ; Ξέρεις ποια είναι η κατάντια του ΔΣ14 ;

Επεξεργάστηκε ο χαρακτηρισμός.
Roman
οχι δεν ξερω,για πες μου
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

Αντε ρε Κλαους και παρατρεχαμενοι την παε

ΛΗΞΤΕ το θεμα
chris.paok.mytilene

desperando έγραψε: οχι δεν ξερω,για πες μου
Εσύ κατάλαβες ότι προτρέπω κάποιον να του την πέσει ; από πού το βγαλες αυτό ; ......εγώ έγραψα ότι 8α έχει την κατάντια του κοντού , εαν δε δουλέψει και δεν υπογράψει ....δηλ ότι θα αγωνίζεται με δημοσιουπαλληλική νοοτροπία όπως κάνει ο μήτσος τα τέσσερα τελευταία χρόνια ............έχοντας άδικα θέση βασικού ....
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Μα με τα αν δεν μπορούμε να κάνουμε κριτικη φαντάσου τωρα ολοι να λέμε αν το ενα και αν το αλλο τι θα γίνει ; :):)
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

chris.paok.mytilene έγραψε:
nico4 έγραψε:Εγώ πάντως έχω την αίσθηση, χωρίς να ξέρω κάτι συγκεκριμένο, πως ένας αρκετά σημαντικός λόγος που δεν υπογράφει είναι ο Άγγελος.

ακριβός έτσι .......
Ρε παιδια χωρις να ξέρετε ,τι γράφετε οτι σας κατέβει το λέτε και εσεις ,δεν ξέρουμε αλλα φανταζόμαστε .....
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

[quote="barlow4"]στη θεσσαλονικη ειναι σχολη αυτο το πραγμα.η μοναδικη σχολη.ετσι εβγαλαν λεφτα ραπτοπουλοι.πετρουλακηδες,τρεγιες,τσαλτιδηδες,χητες,στελλες,γρηγοριαδηδες,γκινες,μπαλαδοροι,τζαντζαραδες και αναριθμητοι αλλοι.
μονο αυτο πουλαει.μονο αυτο θελει ο θεσσαλονικιος.δυστυχως.
σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω εναν που να ηταν δημοσιογραφος.μονο ο πετρακοπουλος μου ερχεται.κανενας αλλος.[/quote
Όλοι τους είναι απίθανοι, αλλά ο πετρουλακης ειναι ο χρυσός ολυμπιονίκης στην αγραμματοσύνη, στην κενολογία και στην παπαρολογια!
chris.paok.mytilene

Δεν είναι έτσι.....οκ .
Αλλά ακόμα κι αν είναι έτσι γι αυτό Φ Τ Α Ι Ν Ε Ο Ι Α Ρ Γ Ο Μ Ι Σ Θ Ο Ι Υ Π Α Λ Η Λ Ο Ι Τ Η Σ Π. Α. Ε. .... που δεν ενημερώνουν τους παίκτες το τι γίνετε , πιο είναι το πλάνο , αλλά δημιουργούν αρνητικό κλίμα μέσα στην ίδια την ομάδα ...... Δε μπορεί νεόκοπο στέλεχος της παε με πολλά master να πανηγυρίζει μετά τον αγώνα στη Μολδαβία ...... ότι σε 2 μήνες θα έχει φύγει .......ο ΑΑ , Το πρόβλημα είναι ΜΕΣΑ στην ΠΑΕ και κάποιοι πρέπει να αδειάσουν τη γωνιά ..........
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

new entry απο Μυτιλήνη! Πιάνουν εκεί τα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης;
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Re:

Δημοσίευση από Χωρικός »

gagas έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ εγω ακουσα οτι ειναι αρκετα αδυναμος ακομα..απο ατομο που τον ειδε στη β ομαδα φετος..ο οποιος μαλιστα ειπε οτι ο τσουλακος-αν δεν κανω λαθος-ειναι πολυ καλυτερος του κ πιο ετοιμος..μακαρι να παιζου απο του χρονου κ οι 2.στα επομενα παιχνιδια πρεπει οπωσδηποτε να παιξει..
κάποιος είδε , κάποιος άκουσε κάποιος του είπε!!!! Χρόνιες αρρώστιες και μ@λ@κιες που μας δέρνουν!
Αντιγραφή από την πρώτη σελίδα του παρόντος τόπικ.
υ.γ άσε που έκοψε και την καριέρα του ..Τσουλάκου!!
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Πάντως ο Τσουλάκος ήταν μεγάλο πουλαίν, σεντερφοράρα από τα λίγα. Απορώ γιατί δεν έκανε ποτέ καριέρα.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Αφου κανείς σας δεν ξέρει τι εχει συμβεί πραγματικά γιατί θυμωνετε με εικασίες;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”