Όχι... δεν έχουμε καν το ίδιο επώνυμο...Περιπτερος έγραψε:@giorgosatha
α. εχεις συγγενεια με τον Αθανασιαδη της ΠΑΕ ?
Και οι ελεύθεροι μεταγραφές είναι. Δηλαδή δεν υπήρχαν ελεύθεροι να πάρουμε? "Ψίχουλα" εννοείς τα λεφτά για αγορά ή για μισθό? Δηλαδή αν δεν παίρναμε τον Baroni με 1,8εκ. και δίναμε 1 εκ. + 800 μισθό στον Νίνη θα ήσουν χαρούμενος γιατί κάναμε μεταγραφές? Ή αν παίρναμε τον βραζιλιάνο ελεύθερο θα έλεγες ότι δεν κάναμε μεταγραφές και ότι δίνει "ψίχουλα"!Περιπτερος έγραψε:β. δεν σου επιτρεπω να αυθαιρετεις και να με βριζεις. Δεν εκανα λογο για κανενα παικτη που ηλθε (κανεις εκτος του Γκολασα δεν ´αγοραστηκε ´ και ολοι ηλθαν ελευθεροι - τα δε χρηματα του μισθου τους ΘΑ τα παρουν στο μελλον). Αρα οι απαντησεις που δινεις ειναι ασχετες με οσα γραφω.
Το αν ήταν φασιστικός ο αποκλεισμός σου και πότε έγινε... δεν γνωρίζω. Δεν νομίζω ότι θα ήταν όμως άδικος. Χαλαρώστε λίγο με τις επαναστάσεις. Δεν είναι εδώ κάνα forum φασιστών... άρα για να σε banαρουν κάτι έκανες. Δεν ξύπνησαν ένα πρωί και είπαν ας banαρουμε τον Περίπτερο. Ούτε banαρουν όποιον έχει αντίθετη γνώμη με άλλους (θα είχα banαριστει και εγώ αν ήταν έτσιΠεριπτερος έγραψε:γ. το ά θεμα μου ειναι ο φασιστικος αποκλεισμος που μου εγινε, με τον οποιο φαινεται οτι συμφωνεις.

Στον αν θα φταίνε οι παίχτες το απάντησα πριν... δεν το επαναλαμβάνωΠεριπτερος έγραψε:δ. το β´ θεμα μου ειναι και παραμενει η παγκοσμια πρωτοτυπια ανοργανωσιας και εγκληματικης αμελειας, η ομαδα να μην εχει πληροτητα σε σεντερμπακ, να μην εχει αρ. πλαγιο, και να εχει αμυντικους μεσους να παιζουν στην θεση του επιθετικου μεσου. Οταν στα τελη Οκτωβρη τα κενα θα φαινονται ως χασματα, τοτε θα τα βαζετε με τον προπονητη και τους παικτες.
Ο προπονητής έχει μερίδιο ευθύνης στην κατάρτιση της ομάδας. Άρα αν αποτύχει η ομάδα ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ!
Αλλά αυτόν κράζεις!Περιπτερος έγραψε:ε. ειμαι ´σαββιδικος´
Κατάλαβε κάτι... ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ! Είτε σου αρέσει είτε όχι!