Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Τι εγινε εξυπνοπουλια μου ? κοκκαλο ?
Οταν πριν απο ενα και πλεον μηνα σας εγραφα με χιουμοριστικο τροπο οτι δεν εχουν σκοπο να ενισχυσουν την ομαδα και πως πρεπει να πιεσουμε, καποιοι (ανεγκεφαλοι ή εγκαθετοι - δεν εχει σημασια) με φασιστικο τροπο απαιτησαν να με banαρετε και καποιοι αλλοι το επραξαν.
Σας λεω λοιπον οτι προβλημα του ΠΑΟΚ, οπως και προβλημα της Ελλαδας, ειναι αυτο που εμαθε να ειναι ο λαος του.
Δεν θα γινουν μεταγραφες.
Κανενας σοβαρος παικτης σε καλη ποδοσφαιρικη ηλικια δεν θα ελθει στον ΠΑΟΚ, να παιξει για τα ψιχουλα που δινει ο Σαββιδης.
Να στηριχθει ο προπονητης και η ομαδα απο εμας και θα δουμε στην πορεια τα υπολοιπα.
Να banαρετε με τον εγκεφαλο σας, οσους σας λενε οτι υπηρχε χρημα και μπλοκαρε τις μεταγραφες ο Αγγελος ή ο Βρυζας.
Παντως κανεις δεν μπορει να ειναι ηγετης ιστορικου σωματειου και με κοσμο και να συμπεριφερεται οπως ο Σαββιδης φετος. Η ηγεσια εχει σοβαρες υποχρεωσεις.
panajo1974

Δημοσίευση από panajo1974 »

από panajo1974 » Τετ Ιούλ 09, 2014 11:34 am

Απάντηση στο συμφορουμίτη NikosAthina που ζητούσε εκείνη την εποχή 15 παίκτες περίπου για να αντικαταστήσουν όσους έφυγαν από την ομάδα:

"[...]Μου φαίνεται ότι δεν έχεις προλάβει τον ΠΑΟΚ με ΑΑ προπονητή, γι' αυτό λες ότι λες.

Ο ΑΑ ποτέ και σε καμία ομάδα δεν έκανε τόσες πολλές μεταγραφές, αλλά χρησιμοποιεί πάντα το υλικό που έχει στα χέρια του, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μπορεί να σου φαίνεται ότι η ομάδα χρειάζεται 15 παίκτες, αλλά κάνεις λάθος διότι απλά δεν γνωρίζεις τον τρόπο που δουλεύει ο ΑΑ.

Παίκτες θα έρθουν στην ομάδα ΜΟΝΟ για τις θέσεις που πραγματικά πονάμε και όχι για να λέμε ότι κάνουμε μεταγραφές [...]. Δεν πρόκειται να δεις παραπάνω από 3-4 μεταγραφές ακόμα (κι αν έχει ο Ιβάν κέφια και μία αεροδρομίου - που δεν είχε τελικά) και βάλτο καλά στο μυαλό σου για να μην χαλιέσαι και να μην ζητάς τον ουρανό με τα άστρα.

Φιλικά πάντα
"

Σιχαίνομαι τους σαςταλεγάκηδες, αλλά οι μικρότεροι καλό είναι να ακούτε που και που τους λίγο μεγαλύτερους...είστε πολύ καλοί στο scouting, σας βγάζω το καπέλο στο να ανακαλύπτετε από το πουθενά δυνητικούς παικταράδες, αλλά όταν διαβάζετε ή συμβαίνει κάτι, καλό είναι να βλέπετε και πίσω από το προφανές. Ο ΑΑ ήρθε στην ομάδα με συγκεκριμένη αποστολή, για αυτό και έκλεισε τόσο γρήγορα, για αυτό και η ομάδα δεν ψάχτηκε ιδιαίτερα για άλλο προπονητή. Έπρεπε να μαζέψουν τα μπόσικα (το μπάτζετ), να δουλέψουν με κάποιον που δεν γουστάρει τους αρδ (οπότε και δεν θα μιλάει ή θα γκρινιάζει για την έλλειψη μεταγραφών), με κάποιον που δεν θέλει βεντέτες στην ομάδα του, που συμβιβάζεται εύκολα και - το βασικό - που το κάνει γιατί αγαπάει τον ΠΑΟΚ. Μια ζωή αυτό κάνει ο ΑΑ και εάν χρειαστεί στο μέλλον θα το ξανακάνει γιατί απλά αυτός είναι...

Όλα τα άλλα περί πλάνων και στόχων κλπ κλπ είναι μπούρδες. Αυτό ήταν το πλάνο:
- ο ΖΒ έκανε τον χαζό και έριχνε κανένα κοκκαλάκι που και που στους αρδ για να μην τον ζαλίζουν,
- ο Αγγελίδης κατέφτασε, ως άλλος Τόμσεν, για να αποτελέσει το "μαξιλαράκι" στις απαιτήσεις των οπαδών,
- ο Σαββίδης, ως άλλος ΣαμαροΒενιζελοΠαπανδρέουΤσίπρας, ενδιαφέρεται να δείξει ότι είναι το θύμα στην συγκεκριμένη περίπτωση, ότι κάνει αυτό που απαιτεί η "νέα κατάσταση" (FFP, sic) και, κυρίως, για την προσωπική του ασφάλεια (security).
Ο ΠΑΟΚ μας δυστυχώς ακολουθεί τους ρυθμούς της Ελλαδίτσας μας και έτσι όπως έχουμε αποδεχτεί τόσα χρόνια τώρα το Μνημόνιο στην τσέπη και τη ζωή μας (ως πρόβατα), έτσι θα πρέπει να το αποδεχτούμε και για την ομάδα που αγαπάμε.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Περιπτερέ...
Ο Mak δεν είναι σοβαρός ποδοσφαιριστής? Ο Pereyra? Ο Rat?... Αυτοί με τι αγοράστηκαν? Με στραγάλια?
Ναι, τα λεφτά ήταν λίγα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχαν παίχτες! Άλλοι φταίνε για την μη ενίσχυση και όχι τα "ψίχουλα"! Αν δεν θες να το καταλάβεις δεν σου φταίει κανένας! Αν αφήσεις το κόμπλεξ (εσύ συγκεκριμένα με τον Σαββίδη) που σε καταβάλει ίσως και να καταλάβεις.
Δηλαδή πόσο μεγαλύτερο budget πχ. έχει ο Παναθηναϊκός, ο Αστέρας ή ο Ατρόμητος?
Άσε λοιπόν τα "σας-τα-λεγα-εγώ" κατά μέρους και τράβα στήριξε την ομάδα για τον Δικέφαλο και για τα πιτσιρίκια.
Άλλο το κάνω κριτική και άλλο περιμένω πως και πως την στραβή της "ομάδας μου" να το παίξω ξυπνητζής!
Ο fn-κάτι μας λείπει τώρα να δέσει το γλυκό.
Για να σε προλάβω... ΔΕΝ είμαι χειροκροτητής... απλά θεωρώ ότι πρέπει να αποδοθούν τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.
Δεν φταίει ο ένας για όλα αλλά όλοι σε διάφορες κλίμακες. Και ο Σαββίδης δεν βρίσκετε στην πρώτη κλίμακα...

panajo1974...
Δεν ζήτησε κανείς να πάρει 10-15 παίχτες αστέρια. Αλλά να κλείσει τρύπες που κάνουν "μπάμ" με κανονικούς ποδοσφαιριστές.
Και εγώ τον πρόλαβα τον ΑΑ... και γιαυτό τον λόγο θεωρώ ότι παρά το χάος που επικρατεί τώρα "τον Μάη θα είμαστε καλά". Αυτό όμως δεν πρέπει να καλύψει τις αδυναμίες της διοίκησης!
Κατ' εμέ...
Αν η ομάδα αποτύχει... θα φταίνε ΟΛΟΙ (πλην των παιχτών που τόσα μπορούσαν, τόσα κάνανε)!
Αν η ομάδα πετύχει... όλα τα credits θα πάνε στους παίχτες και στον προπονητή! Οι άλλοι πάλι θα φταίνε που δεν τους βοηθήσανε για το κάτι παραπάνω.
panajo1974

Δημοσίευση από panajo1974 »

GiorgosAtha έγραψε: panajo1974...
Δεν ζήτησε κανείς να πάρει 10-15 παίχτες αστέρια. Αλλά να κλείσει τρύπες που κάνουν "μπάμ" με κανονικούς ποδοσφαιριστές.
Και εγώ τον πρόλαβα τον ΑΑ... και γιαυτό τον λόγο θεωρώ ότι παρά το χάος που επικρατεί τώρα "τον Μάη θα είμαστε καλά". Αυτό όμως δεν πρέπει να καλύψει τις αδυναμίες της διοίκησης!
Κατ' εμέ...
Αν η ομάδα αποτύχει... θα φταίνε ΟΛΟΙ (πλην των παιχτών που τόσα μπορούσαν, τόσα κάνανε)!
Αν η ομάδα πετύχει... όλα τα credits θα πάνε στους παίχτες και στον προπονητή! Οι άλλοι πάλι θα φταίνε που δεν τους βοηθήσανε για το κάτι παραπάνω.
Γιώργο, αναφερόμουν σε post του NikosAthina, που εκείνη την εποχή - όπως και πολλοί άλλοι - όντως ζητούσαν 12-15 παίκτες...!
Όσον αφορά τον ΑΑ, κι εγώ θέλω να πιστεύω ότι το Μάιο θα είμαστε καλά, αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι είναι άλλες οι εποχές που θυμάσαι και θυμάμαι (πχ δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ το δεύτερο γύρο το 1997 όπου σε 15 παιχνίδια κάναμε 13 νίκες!!!) και άλλη η σημερινή εποχή, όχι μόνο αγωνιστικά αλλά κυρίως εξωαγωνιστικά που θα σε περιμένουν παντού με το τουφέκι!
Αν η ομάδα αποτύχει, όντως θα φταίνε όλοι - αλλά τι να το κάνω, εάν γίνει καμιά πατάτα και μείνουμε εκτός Ευρώπης του χρόνου; Απλά η επόμενη χρονιά θα είναι ακόμα χειρότερη (ελέω FFP)...
Αν η ομάδα πετύχει (όπου θα πρέπει να ορίσουμε τι σημαίνει επιτυχία για τη φετινή χρονιά), τότε θα στεναχωρηθώ που δεν θα έχουμε πάει λίγο καλύτερα (κάποιος τίτλος ίσως;) γιατί τσιγκουνευτήκαμε φέτος το καλοκαίρι.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ολοι οι μεγαλοι σε ηλικια ξερουμε τις ιδιορρυθμιες του Αγγελου...
δεν θελει πολλες μεταγραφες
στηριζει εως θανατου τους υπαρχοντες παικτες
μπερδευει τον ρολο του και γινεται Ο ΠΑΟΚαρχης στην ομαδα
η ομαδα δεν παιζει καλο ποδοσφαιρο αλλα παντα με γιομες
ειναι αντιεπικοινωνιακος και γενικα δεν φευγει με τιποτα απο τον ΠΑΟΚ, την προηγουμενη φορα ειχε πει το εξης
"εμενα απο τον ΠΑΟΚ μονο η Παναγια μπορει να με διωξει"
και την αλλη μερα τον εδιωξε
ας κλεισει το τοπικ γιατι αλλον παικτη δεν θα παρουμε!!
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

@giorgosatha
α. εχεις συγγενεια με τον Αθανασιαδη της ΠΑΕ ?
β. δεν σου επιτρεπω να αυθαιρετεις και να με βριζεις. Δεν εκανα λογο για κανενα παικτη που ηλθε (κανεις εκτος του Γκολασα δεν ´αγοραστηκε ´ και ολοι ηλθαν ελευθεροι - τα δε χρηματα του μισθου τους ΘΑ τα παρουν στο μελλον). Αρα οι απαντησεις που δινεις ειναι ασχετες με οσα γραφω.
γ. το ά θεμα μου ειναι ο φασιστικος αποκλεισμος που μου εγινε, με τον οποιο φαινεται οτι συμφωνεις.
δ. το β´ θεμα μου ειναι και παραμενει η παγκοσμια πρωτοτυπια ανοργανωσιας και εγκληματικης αμελειας, η ομαδα να μην εχει πληροτητα σε σεντερμπακ, να μην εχει αρ. πλαγιο, και να εχει αμυντικους μεσους να παιζουν στην θεση του επιθετικου μεσου. Οταν στα τελη Οκτωβρη τα κενα θα φαινονται ως χασματα, τοτε θα τα βαζετε με τον προπονητη και τους παικτες.
ε. ειμαι ´σαββιδικος´ , αλλα πανω απο ολα ειμαι ΠΑΟΚ και ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ φετος που η ομαδα εχει πλεον πραγματικο προπονητη, να την αφηνουν ξεβρακωτη απο παικτες και να κινδυνευει να χαθει τρομερη ευκαιρεια για τιτλους. Αν ειχαμε 2 οκταρια και 1 καλο αρ. εξτρεμ με την Καλλονη θα την ειχαμε καθαρισει και τωρα θα βρισκομασταν στο κεφαλι της βαθμολογιας. Ο γαυρος φετος θα ειναι μεγαλο μπαχαλο. Αν μπορουν να το καταλαβουν ο Σαββιδης και οι υπνοι της ΠΑΕ ας τα σπρωξουν ΤΩΡΑ και να ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ.
Ο Μαρινακης φετος μαζευει χρημα και στους δορυφορους ξεκαθαρισε οτι μονο παικτες μπορει να τους δωσει.
Ο λογος μαλλον ειναι η ποινικη διωξη και τα cd της ΚΥΠ.
ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ.
ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ : Ειμαστε μαζι σας, μην χαλαρωσετε λεπτο. Παμε να τους πατησουμε ολους.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Φιλε τις γιομες που τις ειδες με τον Πλατανια ?
Ποτέ ο Αναστασιαδης δεν επαιξε με γιομες.
Τοσο με την Ζιμπρου ,οσο κυριως με τον Πλατανια, ειδαμε αλλαγες παιχνιδιου, συνδυασμους, τριγωνα, ρομβους, σωστη διαχειριση αγωνα και κατοχης μπαλας- πραγματα που τα ειχαμε ξεχασει στον ΠΑΟΚ. Η βαθεια μπαλια αιφνιδιασμου στην πλατη της αμυνας δεν ειναι γιομα. Γιομα λεμε να στηνονται 3-4 στην περιοχη και να γεμιζουν τα μπακ απο το κεντρο με ψηλη μπαλια για να παρουν οι μεσα την κεφαλια.
Μην πιστευεις οτι ο Αναστασιαδης εκοψε καποιες σοβαρες μεταγραφες.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Περιπτερος έγραψε:Φιλε τις γιομες που τις ειδες με τον Πλατανια ?
Τοσο με την Ζιμπρου ,οσο κυριως με τον Πλατανια, ειδαμε αλλαγες παιχνιδιου, συνδυασμους, τριγωνα, ρομβους, σωστη διαχειριση αγωνα και κατοχης μπαλας- πραγματα που τα ειχαμε ξεχασει στον ΠΑΟΚ. Η βαθεια μπαλια αιφνιδιασμου στην πλατη της αμυνας δεν ειναι γιομα. Γιομα λεμε να στηνονται 3-4 στην περιοχη και να γεμιζουν τα μπακ απο το κεντρο με ψηλη μπαλια για να παρουν οι μεσα την κεφαλια.
ασε φιλε μου ματακια εχουμε και βλεπουμε, απλα αλλαξε ο παικτης αντι για βοκολο εχουμε τζαβελλα, αν εσυ ειδες 2 παιχνιδια εγω φετος ειδα ολα τα φιλικα και ολα τα επισημα, μεχρι και τον Κιοσε εβαλε να κανει γιομες προς τους επιθετικους...
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

Περιπτερος έγραψε:Φιλε τις γιομες που τις ειδες με τον Πλατανια ?
συγγνωμη αλλα μαλλον ειδες αλλα ματς...
δεν ειδες γιομα??? τα τριγωνα και ρομβους που?
τριγωνα πανοραματος ισως..
και δε μιλαμε για βαθεια μπαλια αιφνιδιασμου, οταν οι αλλοι ειναι με διπλη ζωνη αμυνας, αστεια πραγματα
μη πας να κανεις το ασπρο μαυρο..θα δειξει σε βαθος χρονου με το στυλ για την ωρα να ειναι της γιομας εποχης Βοκολου
mbison

Δημοσίευση από mbison »

paliotomaros έγραψε:Θέλω να σταθώ στο θέμα του κεντρικού αμυντικού. Τόσο ο στέφενς οσο και ο άγγελος πιστεύουν οτι η ομάδα δεν χρειάζεται κεντρικό αμυντικό. Εγώ θεωρώ οτι είναι απόλυτη ανάγκη η παρουσία ενός ικανού στο ψηλό παιχνίδι κεντρικού αμυντικού λόγω των προβλημάτων που έχει η ομάδα στα στημένα. Εύχομαι να κάνω λάθος, κάτι παραπάνω θα ξέρουν οι 2 προπονητές.
Noμίζω ότι ο Τζιώλης ειναι ο ψηλος για τις κεφαλιες πισω. Πολλες φορες τον ειδα στη θεση του σεντερ μπακ.
Ισως αρεσκεται ο ΑΑ να χρησιμοποιει τους κοντους επειδη ειναι καλυτεροι με κατω την μπαλα κ στριβουν πιο ευκολα. Βεβαια όταν θα χασουμε καποια ματς απο τον αερα, θα το φαει το κεφαλι του.
Απαραδεκτοι που δεν μπορεσαν να βρουν εναν στοπερ καλυτερο απο τους υπαρχοντες. Το μνμ του Ινσα δεν ηταν τυχαιο, θα τον βολιδοσκοπουσαν μεχρι τελους, αλλα γιατι μονο αυτον? Κατι πρεπει να παιζει με την εφορια για να προτιμαει να κανει δανεισμους απο τη Ρωσια μαλλον. Επισης θυμηθηκα ότι ο Στεφενς πρωτα πεταξε στο Ροστοφ για να συμφωνησει.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τι να παιζει με την εφορια,απλα πραγματα και χιλιοειπωμενα εδω μεσα,οι φοροι για τα συμβολαια των ποδοσφαιριστων σε ρωσια και τουρκια ειναι ελαχιστοι σε σχεση με την Ελλαδα.
Με δανεικους ομως που δε μπορεις να αποκτησεις δε φτιαχνεις ομαδα και σε αυτο συντασσομαι με τον Αγγελο γιατι ουτε αυτος θελει δανεικους και το ειπε απο την αρχη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Τετ 03 Σεπ 2014, 10:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Δημοσίευση από gvpaok89 »

http://www.transfermarkt.co.uk/otman-ba ... eler/27491 πολυ πιο φθηνη λυση απο τον Κριστιαν με πτωτικη πορεια αλλα με καλο βιογραφικο παιζει και εξτρεμ
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

gvpaok89 έγραψε:http://www.transfermarkt.co.uk/otman-bakkal/profil/spieler/27491 πολυ πιο φθηνη λυση απο τον Κριστιαν με πτωτικη πορεια αλλα με καλο βιογραφικο παιζει και εξτρεμ
εχεις ακομα ονειρα οτι θα παρουν παικτη ε μικρο μου πονυ ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Δημοσίευση από gvpaok89 »

Οσο ζω ελπιζω :D
Άβαταρ μέλους
sakis_the_fraud

Δημοσίευση από sakis_the_fraud »

Αφου δεν πηραν ψηλο σεντερ μπακ, σε ματς με ψηλες ομαδες (λεγε με ζιμπρου) θα βλεπουμε 2αδα στα χαφ τους μαντουρο τζιολη.

Υ.γ. ομολογω πως χαρηκα με τον αποκλεισμο του φορτουνη απο την λιστα του τσουλου οπως και με την καταληξη του τζορβα στην ινδια!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”