33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Γιατι υπαρχει κανενας που τον κραζει ακομα; Αν φυγει θα ειναι απο τα μεγαλυτερα εγκληματα, αν οχι το μεγαλυτερο.
- Sick Bastard
Στο χώριο μου, αυτό το λένε <<δώσιμο>>.Ο Κλάους θα υπογράψει επειδή μου είπε ότι θα υπογράψει
Ελα τωρα αυτος και το ξυπνητηρι του .....τι τραβηξε περσυ και τι ακουει τωρα ο κλαους
:)

Γραπτώς μου φάνηκε άκομψο..θα δω Κέιλι στο βιδεο ομωςSick Bastard έγραψε:Στο χώριο μου, αυτό το λένε <<δώσιμο>>.Ο Κλάους θα υπογράψει επειδή μου είπε ότι θα υπογράψει
- Μπαρκαρούτσος
αληθεια τωρα πιστευεις οτι υπαρχει περιπτωση να ανανεωσει.αν ηταν θα ανανεωνε εως τωραOdi έγραψε:Από πού προκύπτει αυτό;
- buffalobill4
Φυγε αγορι μου να ηρεμησεις. Αυτοι ειναι επικινδυνοι. Δεν ξερω τον τροπο που το ειπε ο προεδρος αυτο το "μου ειπε θα υπογραψει" αλλα μου ακουστηκε πολυ ασχημο σε σημειο που αν φυγεις θα σε βγαλουμε και ρουφιανο.
Γι αυτο σου λεω. Πηγαινε σε καμια σοβαρη ομαδα να παιξεις ποδοσφαιρο και καντο στο τελος του συμβολαιου σου. Μην τους κανεις μαγκες.
Γι αυτο σου λεω. Πηγαινε σε καμια σοβαρη ομαδα να παιξεις ποδοσφαιρο και καντο στο τελος του συμβολαιου σου. Μην τους κανεις μαγκες.
- Μπαρκαρούτσος
κακαλι μαλλια αν ηταν θα υπογραφε εως τωραRoMaN έγραψε:Αφού του είπε ότι θα υπογράψει, γιατί ανησυχείτε...;
για καποιο λογο (που δεν μπορω να αποδειξω με πραγματικά επιχειρήματα), νομιζω στο συμβολαιο του Στεφανου υπαρχει μια παραμετρος που δεν εχουμε υπολογισει και η οποια λεει οτι περιμενει να δει το πως θα συμπεριφερθουμε και εμεις στο προσωπο του στην πρωτη στραβη ή σε μια περίοδο αφλογισίας. αλλωστε το οτι του την επεσαν μερικοί το παρουσίασαν ως "κατορθωμα" γιατι λεει τον αφυπνίσαν. ε λοιπον, αν δεν υπογράψει δεν θα ριξω ευθύνες σε καμια διοικηση ή προπονητη ή προεδρο η οτιδήποτε, παρα μονο σε εμας που δεν θα εχουμε μπορεσει να κρατήσουμε τον ΑΡΧΗΓΟ μας συμπορειφερομενοι απεναντι του οπως του αξιζει και οχι σαν να ειναι καποιο πουτ*νακι που θα κανει ολα μας τα θεληματα....
x-files λογικη
δωστου τα λεφτα που ονειρευεται και δεκαετες θα υπογραψει και ας τρωει ξυλο καθε μερα.
δωστου τα λεφτα που ονειρευεται και δεκαετες θα υπογραψει και ας τρωει ξυλο καθε μερα.