33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Εισαι λαθος σε αυτο που υποστηριζεις και θα το διαπιστωσεις συντομα.
Με κάτω από 800 απαγορεύεται να σου γίνει συμβόλαιο.
Με άλλα λόγια πρέπει να επιβραβευτεί το "ΠΑΟΚ μια ζωή" και όχι το "ΠΑΟΚ μόνο στα εύκολα και στα γεράματα".
Έτσι χτίζεις νοοτροπία στα πιτσιρίκια σου, τους δίνεις κίνητρο να προσπαθήσουν παραπάνω και τους βγάζεις από το μυαλό τις όποιες σκέψεις "γεννιτσαρισμού" και "ΠΑΟΚ για τα τελευταία ένσημα".
Με άλλα λόγια πρέπει να επιβραβευτεί το "ΠΑΟΚ μια ζωή" και όχι το "ΠΑΟΚ μόνο στα εύκολα και στα γεράματα".
Έτσι χτίζεις νοοτροπία στα πιτσιρίκια σου, τους δίνεις κίνητρο να προσπαθήσουν παραπάνω και τους βγάζεις από το μυαλό τις όποιες σκέψεις "γεννιτσαρισμού" και "ΠΑΟΚ για τα τελευταία ένσημα".
Κάτι μου λέει ότι ο Κλάους θα ανανεώσει μόλις τελειώσει η μεταγραφική περίοδος ώστε να έχει το υψηλότερο συμβόλαιο στην ομάδα...
Αν είναι έτσι, πολύ καλά κάνει!
Αν είναι έτσι, πολύ καλά κάνει!
Μιας κ λέμε νούμερα... μήπως το 800 είναι 340 ?Kranatos έγραψε:Με κάτω από 800 απαγορεύεται να σου γίνει συμβόλαιο.
Μήπως λαίμαι ?
Ακριβώς αυτό. Παραδειγματίζεις και δείχνεις το δρόμο στους πιτσιρικάδες που έχεις.Kranatos έγραψε:Με κάτω από 800 απαγορεύεται να σου γίνει συμβόλαιο.
Aσχετα με τα συμβολαια κτλ κτλ στοχος σου φετος πρεπει να ειναι η σταθεροτητα στην αποδοση σου δεν χωρανε κοιλιες φετος.
Συνεχισε ετσι
Συνεχισε ετσι
- falconakis
Κλάους μπράβο γιατί ξέρεις να κάνεις σωστά την δουλεία σου...
Μην ακούς τους γκρινιάρηδες πάνω σου στήνεται ο νέος ΠΑΟΚ, υπέγραψε να ησυχάσουμε αλλά μην χαριστείς (δικαιωματικά πρέπει να έχεις το πιο ακριβό συμβόλαιο)

Μην ακούς τους γκρινιάρηδες πάνω σου στήνεται ο νέος ΠΑΟΚ, υπέγραψε να ησυχάσουμε αλλά μην χαριστείς (δικαιωματικά πρέπει να έχεις το πιο ακριβό συμβόλαιο)
Γιατι υπαρχει κανενας που τον κραζει ακομα; Αν φυγει θα ειναι απο τα μεγαλυτερα εγκληματα, αν οχι το μεγαλυτερο.
- Sick Bastard
Στο χώριο μου, αυτό το λένε <<δώσιμο>>.Ο Κλάους θα υπογράψει επειδή μου είπε ότι θα υπογράψει
Ελα τωρα αυτος και το ξυπνητηρι του .....τι τραβηξε περσυ και τι ακουει τωρα ο κλαους
:)
Γραπτώς μου φάνηκε άκομψο..θα δω Κέιλι στο βιδεο ομωςSick Bastard έγραψε:Στο χώριο μου, αυτό το λένε <<δώσιμο>>.Ο Κλάους θα υπογράψει επειδή μου είπε ότι θα υπογράψει
-
Μπαρκαρούτσος