Ιάκωβος Αγγελίδης
- Μπαρκαρούτσος
Re: Ιάκωβος Αγγελίδης νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Κρατήστε μικρό καλάθι. Την πληροφορία περί συνάντησης και -κυρίως- του τί ειπώθηκε την έβγαλε το πετραφτί.
Οτι θα γινοταν συναντηση το εχω ακουσει κ εγω πριν 2 μερες (μιας κ ρωτηθηκαμε ποιον θα στειλουμε) αλλα δεν γνωριζα με ποιον ακριβως θα συναντηθουν ουτε τι θεματα θα πεσουν στο τραπεζι...
Λογικα θα μας ενημερωσουν σημερα (διοτι χτες εκλεισα 12ωρο υπνου
) κ θα δουμε αν οντως εγινε κ με ποιον μιλησαν
Λογικα θα μας ενημερωσουν σημερα (διοτι χτες εκλεισα 12ωρο υπνου

Re: Απ: Ιάκωβος Αγγελίδης νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Ολοι το ειπανε οτι εγινε συναντησηastronaut έγραψε:Κρατήστε μικρό καλάθι. Την πληροφορία περί συνάντησης και -κυρίως- του τί ειπώθηκε την έβγαλε το πετραφτί.
Εγω θα πω το ιδιο που ελεγα απο την αρχη της χρονιας περσι. Στα τετοια μου οι μεταγραφες. Το θεμα ειναι να γινει επιτελους αγωνιστικος σχεδιασμος (και να υπαρχει και καποιος να τον κανει) για το μελλον, να δειξουν οτι υπαρχει μια αλφα φιλοσοφια και επιτελους να δωθει οραμα στον κοσμο. Αυτα για το αγωνιστικο κομμάτι παντα.
- buffalobill4
Θες να γυρισει το κλιμα εντελως? Διωξε ολους μεσα απο την ΠΑΕ με πρωτο το Βρυζα, φερε ανθρωπους που ειναι επαγγελματιες (ανεξαρτητου εθνικοτητας) και βγες μιλα για το πλανο.
Μονο χειροκροτημα θα παρεις και την υπομονη μας
δεν ξερω πραγματικα αν πρεπει να φυγεις καποιος η οχι αλλα το πλανο σιγουρα θα επρεπε να το ξερουμε.Δεν με πειραζει να μας πουν το οτιδηποτε αρκει να εχει καποια οργανωση το ολο θεμαbuffalobill4 έγραψε:Θες να γυρισει το κλιμα εντελως? Διωξε ολους μεσα απο την ΠΑΕ με πρωτο το Βρυζα, φερε ανθρωπους που ειναι επαγγελματιες (ανεξαρτητου εθνικοτητας) και βγες μιλα για το πλανο.
- whiteblack
Ωραια πρωτη κινηση εκανες ρε Τζακ . Χωρις καμμια συνεντευξη τυπου να μιλησεις σε ολο το λαο μας, προτίμησες να πας να μιλήσεις στους "ανιδιοτελείς" ΠΑΟΚαρχες . Αυτοι που μαζευουν δεν μαζευουν καμμια 200αρια διαρκειας και 800 άτομα στα συλλαλητήρια της Καμαρας . Αντί να τους στείλεις αδιάβαστους τους δίνεις και προτεραιότητα
Εισαι λαθος φιλε. Εκτος αν θες να περιφρουρησεις την τουμπα εσυ ή εγω. Καλως ή κακως ειμαστε σε κρισιμη καμπη. Κ απο δευτερα να αρχισει εργα. Λογια ακουσαμε απο πολλους. Σχεδον απολους
Καλό είναι να μην χαρακτηρίζουμε μερίδα του κόσμου του ΠΑΟΚ. Μ αυτούς έκρινε πως πρέπει να συναντηθεί,οπότε αυτό έκανε.
- WestBlock4
Αν σε βρισω τωρα θα με μπαναρουν οποτε θα το προσπερασω. κραζεις κοσμο που οτι κ αν γινει θα βγαινει στους δρομους κ θα παλευει οχι με το να καθεται στο καναπε του κ να κραζει παιχτες διοικηση κλπ απο ενα φορουμ. οπως εσυ. Τα παιδια αυτα που κραζεις δεν αφηνουν ποτε την ομαδα μονη κ ειναι παντου σε ολα τα γηπεδα την ιδια ωρα που εσυ κραζεις με γραπτο λογο απο ενα φορουμ. Τωρα οσο αναφορα τα διαρκειας πηγαινε σε καθε συνδεσμο κ ρωτα ποσα διαρκειας δινουν κ παλευουν οχι μονο για το ποδοσφαιρο ... υπαρχει κ χαντμπολ κ μπασκετ κ αλλα αθληματα , αλλα τι να περιμενεις απο ατομα σαν κ εσενα που η μονη τους ασχολια ειναι ο ραπτοπουλος κ οι λοιποι... ολα αυτα κ καθολου φιλικαwhiteblack έγραψε:Ωραια πρωτη κινηση εκανες ρε Τζακ . Χωρις καμμια συνεντευξη τυπου να μιλησεις σε ολο το λαο μας, προτίμησες να πας να μιλήσεις στους "ανιδιοτελείς" ΠΑΟΚαρχες . Αυτοι που μαζευουν δεν μαζευουν καμμια 200αρια διαρκειας και 800 άτομα στα συλλαλητήρια της Καμαρας . Αντί να τους στείλεις αδιάβαστους τους δίνεις και προτεραιότητα
- WestBlock4
με ολο το συμπαθιο ρε φιλε δε γινετε ο καθε τυχαιος να μιλαει για το οπαδικο κομματι ετσι ακριβως... επειδη εχω παρει μερος σε πολλες συνελευσεις τα παιδια παλευουν ολοι για το καλυτερο κ δεν δεχομαι να ακουω να μιλανε ετσι οταν δεν εχουν ιδεα καν τι γινετε κ απλα τα μαθενουν απο τους αρδ