Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από Equalizer »

Κελεπούρι.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Αλλού υπάρχει επίπεδο, αλλού δεν υπάρχει.
Όλοι κάπου θα ταιριάξουν...
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

rainmaker έγραψε:Κελεπούρι.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
fn1m

Δημοσίευση από fn1m »

Ποιο ειναι το αλλο φορουμ ρε παιδια; Πειτε το και σε εμενα :D
berry

Δημοσίευση από berry »

Δεν το περνάω, άσ'το καλύτερα... Αν θεωρείς ότι κάνω λάθος, ξαναpostαρε και το περνάω.
Roman
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Armagedonas, άλλαξε την υπογραφή σου σε παρακαλώ.
Δεν έχει πει ο Αναστασιάδης ποτέ κάτι τέτοιο, είναι διαστρέβλωση λεγομένων.
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

khaledfreepaok έγραψε:Για να,μην κουραζομαστε με ποστ σεντονια.
Ξερουμε ολοι οτι υπαρχουν μελη σε κατασταση νιρβανας που παρουσιαζουν εναν παραδεισο μεσα στον
ΠΑΟΚ και οταν καποιος που βλεπει το κακο να ερχεται μιλησει,τον βγαζουν απο σκουληκι μεχρι γουμενικο.
Τα κινητρα τους?αγνωστα...
paokovios1974 έγραψε:Πριν μερικες ημερες καποιο εντιμοτατο και φιλτατο μελος με κατηγορησε οτι εχω 2000 ποστ(Δεν εννοω τον roman),σημερα βλεπω καποιο αλλο μελος να "ενοχλειται"που δεν ποσταρω καθολου.Και πως να ποσταρω μετα απο ενα στραπατσο της ομαδας μου που δεν το περιμενα ουτε μια στο εκατομυριο,τι να σκεφτω δηλαδη?να κατσω να γραψω στο φορουμ?δεν εχω κουραγιο ουτε να περπατησω.Αντιθετως βλεπω καποιους αλλους οχι μονο μπορουν και γραφουν πλεον 40 ποστ το δευτερολεπτο αλλα ειναι και στα ορια της εξαψης.Αν δεν ηξερα οτι ειναι ΠΑΟΚσακια αρρωστα θα εβαζα στοιχημα οτι ειναι οπαδοι του γαυρου που τοσο εκθειαζουν, βαλτοι απο τον μαρινακη να σπερνουν την διχονια σε ενα φορουμ οπαδων του ΠΑΟΚ.Αλλα ευτυχως δεν συμβαινει κατι τετοιο.Ομοιοτητες με προσωπα δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα να εξηγουμαστε.
:ugeek:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Εικόνα
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

@παοκοβιε γραφε και μη κολωνεις
Οποιου δεν του αρεσουν τα γραπτα σου ας μην τα διαβαζει
Εγω παντως διαβαζω ολα τα posts, τους διαβαζω ολους.
Τους παραδοσιακους,τους σασταλεγακηδες,τους τοξεραρεγαμωτακηδες,τους φευγατους,τους ψαγμενους,
τους προχωρημενους,ολους.
Οποιος γραφει εκτιθεται και ταυτοχρονα χαρακτηριζεται,αφου σ αρεσει να εκφραζεσαι καντο
και σε οσους δεν τους αρεσει ξυδι
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

khaledfreepaok έγραψε:
khaledfreepaok έγραψε:Για να,μην κουραζομαστε με ποστ σεντονια.
Ξερουμε ολοι οτι υπαρχουν μελη σε κατασταση νιρβανας που παρουσιαζουν εναν παραδεισο μεσα στον
ΠΑΟΚ και οταν καποιος που βλεπει το κακο να ερχεται μιλησει,τον βγαζουν απο σκουληκι μεχρι γουμενικο.
Τα κινητρα τους?αγνωστα...
paokovios1974 έγραψε:Πριν μερικες ημερες καποιο εντιμοτατο και φιλτατο μελος με κατηγορησε οτι εχω 2000 ποστ(Δεν εννοω τον roman),σημερα βλεπω καποιο αλλο μελος να "ενοχλειται"που δεν ποσταρω καθολου.Και πως να ποσταρω μετα απο ενα στραπατσο της ομαδας μου που δεν το περιμενα ουτε μια στο εκατομυριο,τι να σκεφτω δηλαδη?να κατσω να γραψω στο φορουμ?δεν εχω κουραγιο ουτε να περπατησω.Αντιθετως βλεπω καποιους αλλους οχι μονο μπορουν και γραφουν πλεον 40 ποστ το δευτερολεπτο αλλα ειναι και στα ορια της εξαψης.Αν δεν ηξερα οτι ειναι ΠΑΟΚσακια αρρωστα θα εβαζα στοιχημα οτι ειναι οπαδοι του γαυρου που τοσο εκθειαζουν, βαλτοι απο τον μαρινακη να σπερνουν την διχονια σε ενα φορουμ οπαδων του ΠΑΟΚ.Αλλα ευτυχως δεν συμβαινει κατι τετοιο.Ομοιοτητες με προσωπα δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα να εξηγουμαστε.
:ugeek:
Μια κινεζικη παροιμια λεει οτι οταν σε εναν ηλιθιο δειξεις το φεγγαρι αυτος κοιταει το δαχτυλο,οσο και να μεγαλωνεις τα γραμματα η ουσια δεν αλλαζει διοτι λιγο πιο μπροστα γραφωΑΝ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚΣΑΚΙΑ ΑΡΡΩΣΤΑΠου σημαινει οτι παρολο που διαφωνω με το σκεπτικο του οποιου χαλιφ η του οποιου Δασκαλου εντουτης αναγνωριζω πως οτι γραφει και οτι λεει το λεει επειδη ειναι ΠΑΟΚσακι αρρωστο, αλλο πραγμα επισημαινω εγω ψαξτο λιγο μεσα στο μυαλουδακι σου.Την ωρα που ο ΠΑΟΚ μας ποναει την ωρα που ο ΠΑΟΚ μας βαλλεται και τρυπιεται ενδωθεν και εκειθεν καποιοι το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να τονισουν οτι "εγω σαςταλεγα'Ο ΠΑΟΚ χρειαζεται ΑΥΤΗ την στιγμη την στηριξη μας για να περασουμε το σκοπελο και την δυνιτικα καταστροφικη εσωστρεφεια που δημιουργειτε απο πολλους παραγοντες εξωτερικους και εσωτερικους.Ο ΠΑΟΚ χρειαζεται και εμενα και τον τσε και τον ρομαν και τον μπανε και τον γκαρντιαν και τον δασκαλο και τον ντινο και τον σουρμε και τον τζοσουα και τον αρμαγεδωνα και τον ταγματαρχη, ολους οσους νιωθουν, δηλωνουν, ειναι , γεννηθηκαν ΠΑΟΚ.
DASKALOS4

Δημοσίευση από DASKALOS4 »

Το μονο που διαφωνω ειναι το σαςταλεγα
Μαλλον αυτοι που πριν ελεγαν δεν πιστευα σε ηττα με τιποτα κατηγορουν ως σασταλεγακηδες τους αλλους
Βασικα οι σαςταλεγακηδες φιλε εχουν διπλη καταρα. Τριπλη. Τετραπλη. Και εβλεπαν τη σφαλιαρα και τρωγαν ειρωνιες και εχασε η ομαδα και τους λενε και σαςταλεγακηδες
Μεντιουμ κι ετς

Τεσπα συνεχιζουμε
Καποιον που κανει κριτικη/κραζει/λεει αστον ρε φιλε, δε δημιουργει αρνητικο κλιμα και φιφες του κολκα. Αστον να ξεδωσει. Μη τον πας κοντρα. Θα κανει ενα ποστ και τελος. Αντε δυο. Αμα βγεις και τους πεις ωωωωπαοκαραθατουςφαμεναιιιζησηςωραιοςιβανμεγαλεκατσικαφορναιισκορερπληρηςηομαδα ε τον τρελαινεις.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Ήτανε μεχρι πρίν 2-3 χρόνια ένα μέλος με άβαταρ τον Κολοκοτρώνη, μήπως είσαι εσύ αδερφέ;; :-)
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

ειλικρινα με αυτα που διαβαζει κανεις στο τοπικ του Αγγελου Αναστασιαδη,αναρωτιεται αν βρισκεται
σε Παοκτσιδικο φορουμ....

και αντε για αυτους που γραφουν ...αυτα τα ''μαργαριταρια'' ...τι να πεις...
αλλα ρε παληκαρια εσεις οι μπλε και οι κοκκινοι,δεν σας πειραζει αυτο που γινεται;
τετοια απαξειωσει τετοια ειρωνια τετοιο ξευτιλικη,απο τους ''ξερολες για τον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ του ΠΑΟΚ..
....δεν ξαναγινε στο φορουμ...ουτε επι Δωνη..

...θα ξαναποσταρω αυτο που εγραψε ο Καταραμενος5
και θα σας ευχηθω και εγω ...καλη δυναμη...

''Δυστυχώς γι ανθρώπους σαν και μένα αυτή η εικόνα που βγάζει το φόρουμ τώρα μονο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ δε θυμίζει και μου προκαλεί αηδία.Χλευασμός,μηδενισμός και ειρωνεία κατά πάντων γιατι στράβωσε το πρώτο παιχνίδι.Πόσοι μοντ,ποσα σβησίματα και ποσα μπαν μπορούν να το αλλάξουν αυτό?Δε γίνεται.
Είμαστε άρρωστοι κι αυτή η αρρώστια πονάει πιο πολύ κι απο την ήττα.Καλή δύναμη.
''
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

ΤΑΓΜΑ έχουμε γράψει άπειρες φορές να μην υπάρχου χαρακτηρισμοί και να δείχνεται από όλους ο απαραίτητος σεβασμός..Προσωπικά έχω έρθει σε αντιπαράθεση πάρα πολλές φορές..Κάνουμε ότι μπορούμε,σε διαβεβαιώνω..
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Αποψη μου ειναι οτι κριτικη πρεπει να υπαρχει οσο σκληρη και αν "ακουγεται"αρκει να παραμενει στα ορια της κριτικης ,οταν διανθιζεται με χαρακτηρισμους και κοσμητικα επιθετα μια κριτικη θεωρειτε τουλαχιστον προκατηλειμενη για να μην πω υποπτη και σωστα θα πρεπει να υπαρχει "καμπανακι" και εντελει να μπαναρετε ο υπαιτιος,και αυτο φυσικα αφορα ολους μας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”