Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Εδώ και 2 χρόνια (για να μιλήσουμε μόνο για την εποχή Σαββίδη κι όχι γιατί ξεχνάμε τον παντελονάτο) μας κοροϊδεύουν στα μούτρα μας, παίζοντας με την καψούρα μας, με τη ζωή μας. Εμείς όμως δεν έχουμε δικαίωμα όχι να βρίσουμε αλλά ούτε να ειρωνευτούμε αυτά τα (...) . Ωραίοι ρε μάγκες, μπράβο. Κατά τη γνώμη μου (στα @ρχίδι@ σας πιθανόν αλλά εγώ θα την πω) δεν την πάτε καλά την ιστορία.
- Μπαρκαρούτσος
khaledfreepaok έγραψε:Προφανως το να εισαι μοντ σημερα υο βραδυ δεν ειναι και οτι πιο ευκολο.
αλλα γενικοτερα δεν μπορω να καταλαβω την γενικοτερη σταση του φορουμ απεναντι σε μια
μορφη εκφρασης την ειρωνεια.ωρες ωρες την αντιμετωπιζετε λες και ειναι το χειροτερο εγκλημα
κατα της ανθρωποτητας.
RoMaN έγραψε:Στο topic του σημερινού αριστερού εξτρέμ, έγραψε κάτι για δεξί μπακ και τέτοια, δεν θυμάμαι. Εκείνο το πέρασα, γιατί ήταν μια σειρά, δεν έβριζε κτλ. Ο Odi το έσβησε.
Καταλαβαίνεις λοιπόν, ότι στο συγκεκριμένο post (το σεντόνι) πέρασε κάποιο όριο... Αν έλεγε πχ "Πολύ ωραία παίξαμε, γούσταρα Π.Α.Ο.Κ.!" θα το περνούσα χωρίς 2η σκέψη.
Δεν θα με ενδιέφερε ο χαρακτηρισμός αν ήταν προπονητής του Πλατανιά ή της Κύπρου.paokmaniak έγραψε:Το τσομπανης το χρησιμοποιουσα για τον ΑΑ και περυσι που ηταν στον Πλατανια κ προπερσι που ηταν στην Κυπρο, και οπως χρησιμοποιουσα και το Κωνστανταρας για ον Στεφενς παρα το γεγονος οτι τον εκτιμαω ακομα και τωρα παρα πολυ και πιστευω οτι τζαμπα φαγωθηκε.
Οταν λες εχω παρει σβαρνα τους μοντ τι εννοεις? Απλα εφαγα ενα μπαν το πρωτο που εχω φαει εδω και 11 χορνια που γραφω σε 3 διαφορετικα φορουμ του ΠΑΟΚ και πραγματικα με εξεπληξε οπως και το σβησιμο μιας ειρωνιας, αν ειχα παρει φορα τους μοντ θα το ειχες καταλαβει εδω και 6 χρονια που ιεμαι μελος αυτου του φορουμ.
Το οτι βγαλατε τα unban το ιεδα σημερα πριν απο 1 ωρα και ειχα αλλα στο μυαλο μου (ελεω Αγγελου απο το να το σχολαισω) και εκτος αυτου εμενα στη λογικη μου η χρηση του μπαν (και απο μενα σε αλλα φορουμ π ειμαι μοντ) ειναι μονο σε ακραιες καταστασεις, οποτε το να πω μπραβο για καιτ που πολυ πιθανον να μη επρεπε να υπαρχει το θεωρω οξυμωρο
Εσύ μπορεί να το χρησιμοποιούσες το Κωνσταντάρς έτσι,εγώ μιλάω για την συντριπτική πλειοψηφία.
Γράφεις για τους Mod στο Post σου για το ματς,αλλά και σε αυτό εδώ το topic.
Το ban είναι κανόνας του forum,δεν μπορείς να φανταστείς τί γράφουν πολλά άτομα που δεν μπορείς φυσικά να το ξέρεις.
- paokmaniak
Ivan Ignatyevich Savvidis και δε μιλαει καν ελληνικα, τεσπα το τι ειναι προσβλητικο ειναι πολυ υποκειμενικο κ αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν πρεπει να κρινεται με τις προσωπικες σας γνωμες αλλα μονο κατι χτυπητο και πραγματικα υβριστικο να μπαναρετε οχι φρασεις που χρησιμοποιουνται κατακωρον απο το 80-90% των ανθρωπων. τα φορουμ ειναι ιντερνετικα καφενεια και οχι αμφι8εατρα πανεπιστημιου.
- paokmaniak
Στο post για το ματς το γραψα γιατι σβηστηκε ενα ποστ και αμεσως το μετεφερα μετα που ειδα την επισημανση. Δεν ειπα να μην υπαρχει μπαν να μην υπαρχει για ψιλου πηδημα ειπαOdi έγραψε:Δεν θα με ενδιέφερε ο χαρακτηρισμός αν ήταν προπονητής του Πλατανιά ή της Κύπρου.paokmaniak έγραψε:Το τσομπανης το χρησιμοποιουσα για τον ΑΑ και περυσι που ηταν στον Πλατανια κ προπερσι που ηταν στην Κυπρο, και οπως χρησιμοποιουσα και το Κωνστανταρας για ον Στεφενς παρα το γεγονος οτι τον εκτιμαω ακομα και τωρα παρα πολυ και πιστευω οτι τζαμπα φαγωθηκε.
Οταν λες εχω παρει σβαρνα τους μοντ τι εννοεις? Απλα εφαγα ενα μπαν το πρωτο που εχω φαει εδω και 11 χορνια που γραφω σε 3 διαφορετικα φορουμ του ΠΑΟΚ και πραγματικα με εξεπληξε οπως και το σβησιμο μιας ειρωνιας, αν ειχα παρει φορα τους μοντ θα το ειχες καταλαβει εδω και 6 χρονια που ιεμαι μελος αυτου του φορουμ.
Το οτι βγαλατε τα unban το ιεδα σημερα πριν απο 1 ωρα και ειχα αλλα στο μυαλο μου (ελεω Αγγελου απο το να το σχολαισω) και εκτος αυτου εμενα στη λογικη μου η χρηση του μπαν (και απο μενα σε αλλα φορουμ π ειμαι μοντ) ειναι μονο σε ακραιες καταστασεις, οποτε το να πω μπραβο για καιτ που πολυ πιθανον να μη επρεπε να υπαρχει το θεωρω οξυμωρο
Εσύ μπορεί να το χρησιμοποιούσες το Κωνσταντάρς έτσι,εγώ μιλάω για την συντριπτική πλειοψηφία.
Γράφεις για τους Mod στο Post σου για το ματς,αλλά και σε αυτό εδώ το topic.
Το ban είναι κανόνας του forum,δεν μπορείς να φανταστείς τί γράφουν πολλά άτομα που δεν μπορείς φυσικά να το ξέρεις.
Βγάλε έναν κατάλογο με τις απαγορευμένες φράσεις και λέξεις τότε παλικάρι μου. Τραβηγμένο αστείο για να καταλάβεις ότι αυτός ο δρόμος δεν βγάζει πουθενά.RoMaN έγραψε:Για εμένα, είναι προσβλητικό. Εξηγούμαι, για να μην παρεξηγούμαι.paokmaniak έγραψε:(ελπιζω το Ρωσσοποντιος να μην ειναι προσβλητικο)
Δεν υπάρχουν "Ρωσοπόντιοι". Έλληνας Πόντιος είναι ο άνθρωπος. Σαββίδης λέγεται στο επίθετο.
Roman το διαβατήριό του Βάνια ποιας χώρας είναι?
Με άλλα λόγια αν ήταν μπασκετμπολίστας
σε ποια εθνική θα έπαιζε?
Odi τι σημαίνει ρε φίλε ότι ζήτησες να επανέλθει ο marley?
Εμένα τον αδαή μου κάνει η φάση ότι τον συγχωρείς ή του επιτρέπεις να γυρίσει.
Προσωπικά θα θεωρούσα πιο σωστό να του ζητούσες και μια συγνώμη για τον τρόπο που ερμήνευσες τα λόγια του, πράγμα που οδήγησε αρχικά σε καυγά και τελικά στην αποχώρησή του.
Με άλλα λόγια αν ήταν μπασκετμπολίστας

Προσωπικά θα θεωρούσα πιο σωστό να του ζητούσες και μια συγνώμη για τον τρόπο που ερμήνευσες τα λόγια του, πράγμα που οδήγησε αρχικά σε καυγά και τελικά στην αποχώρησή του.
Λάθος είσαι.Τα forum δεν είναι μέρος για να γράφουμε οτι μας κατέβει στο κεφάλι,είναι μέρος για να γράφει κάποιος την άποψη του χωρίς να μπινελικιάζει/ειρωνεύεται/χλευάζει.Και δεν κόβουμε post βασισμένοι σε προσωπικές απόψεις.Εγώ πάντως π.χ, αν ακούσω κάποιον στον δρόμο να αποκαλεί τον Αναστασιάδη όπως εσύ,θα θεωρήσω αυτόματα πως είναι προσβλητικό.
- khaledfreepaok
Γενικα μιλαω.δεν πρεπει να ειναι εξ ορισμου λογος διαγραφης του ποστ η μπαν.RoMaN έγραψε:khaledfreepaok έγραψε:Προφανως το να εισαι μοντ σημερα υο βραδυ δεν ειναι και οτι πιο ευκολο.
αλλα γενικοτερα δεν μπορω να καταλαβω την γενικοτερη σταση του φορουμ απεναντι σε μια
μορφη εκφρασης την ειρωνεια.ωρες ωρες την αντιμετωπιζετε λες και ειναι το χειροτερο εγκλημα
κατα της ανθρωποτητας.RoMaN έγραψε:Στο topic του σημερινού αριστερού εξτρέμ, έγραψε κάτι για δεξί μπακ και τέτοια, δεν θυμάμαι. Εκείνο το πέρασα, γιατί ήταν μια σειρά, δεν έβριζε κτλ. Ο Odi το έσβησε.
Καταλαβαίνεις λοιπόν, ότι στο συγκεκριμένο post (το σεντόνι) πέρασε κάποιο όριο... Αν έλεγε πχ "Πολύ ωραία παίξαμε, γούσταρα Π.Α.Ο.Κ.!" θα το περνούσα χωρίς 2η σκέψη.
Τα ποστ από το θέμα του Δωνη τρίζουν 
Οι παλιοί μοντς που είναι; Θεωρώ παιδιά ότι μετά από τέτοια ήττα με τέτοια εμφάνιση, έπρεπε εσείς ειδικά να είστε εδώ. Δεν είναι σωστό να πέφτουν όλοι στους καινούργιους

Οι παλιοί μοντς που είναι; Θεωρώ παιδιά ότι μετά από τέτοια ήττα με τέτοια εμφάνιση, έπρεπε εσείς ειδικά να είστε εδώ. Δεν είναι σωστό να πέφτουν όλοι στους καινούργιους

- kataramenos5
Odi και Ρομαν ,οι mod περα απο μια μικρή εξήγηση του λογου επέμβασης σε καθε ποστ που παρεμβαίνουν δε πρεπει να απολογούνται και να μπαίνουν σε αναλύσεις του γιατι και πώς και "όχι εγώ ο άλλος το κανε" κλπ.Κατ αυτό τον τροπο διαιωνίζετε τη μουρμούρα και τη γκρίνια.Οι mod δινουν λόγο MONO στην admin TEAM και αυτη αποφασίζει (λαμβάνοντας υπόψη και το κοινό αίσθημα )αν οι mod κανουν σωστα τη δουλειά τους και αξίζουν να είναι mod.
Κατα τη ταπεινή μου γνώμη (αν εχει καποια σημασία) καλά το πάτε αν και δε ξέρω ποσο νόημα εχει να επεξεργάζεστε ποστ σαν του Τεράτιου τη στιγμή που όλο το φόρουμ ξεχειλίζει απο ειρωνεία .Κοινώς προσπαθείτε να σταματήσετε το ποτάμι με κουτάλια..Δυστυχώς γι ανθρώπους σαν και μένα αυτή η εικόνα που βγάζει το φόρουμ τώρα μονο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ δε θυμίζει και μου προκαλεί αηδία.Χλευασμός,μηδενισμός και ειρωνεία κατά πάντων γιατι στράβωσε το πρώτο παιχνίδι.Πόσοι μοντ,ποσα σβησίματα και ποσα μπαν μπορούν να το αλλάξουν αυτό?Δε γίνεται.
Είμαστε άρρωστοι κι αυτή η αρρώστια πονάει πιο πολύ κι απο την ήττα.Καλή δύναμη.
Κατα τη ταπεινή μου γνώμη (αν εχει καποια σημασία) καλά το πάτε αν και δε ξέρω ποσο νόημα εχει να επεξεργάζεστε ποστ σαν του Τεράτιου τη στιγμή που όλο το φόρουμ ξεχειλίζει απο ειρωνεία .Κοινώς προσπαθείτε να σταματήσετε το ποτάμι με κουτάλια..Δυστυχώς γι ανθρώπους σαν και μένα αυτή η εικόνα που βγάζει το φόρουμ τώρα μονο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ δε θυμίζει και μου προκαλεί αηδία.Χλευασμός,μηδενισμός και ειρωνεία κατά πάντων γιατι στράβωσε το πρώτο παιχνίδι.Πόσοι μοντ,ποσα σβησίματα και ποσα μπαν μπορούν να το αλλάξουν αυτό?Δε γίνεται.
Είμαστε άρρωστοι κι αυτή η αρρώστια πονάει πιο πολύ κι απο την ήττα.Καλή δύναμη.
Για εκατομμυριοστή φορά και τελευταία γιατί βαρέθηκα:Kranatos έγραψε:Roman το διαβατήριό του Βάνια ποιας χώρας είναι?
Με άλλα λόγια αν ήταν μπασκετμπολίσταςσε ποια εθνική θα έπαιζε?
Ο guardian είχε γράψει ένα σεντόνι ολόκληρο το πρωί.Το Post του Marley ακριβώς από κάτω το ερμήνευσα κατά την κρίση μου.Έπειτα είχα μια συζήτηση στο topic με τον marley όπου του έλεγα πως τον καταλαβαίνω και να προσπαθήσει κ αυτός να καταλάβει κ εμένα.Του παρέθεσα αυτό που πίστευα εγώ,παρότι έκανε 5-6 off-topic Posts ενώ τον είχα ενημερώσει να σταματήσει πολύ ευγενικά.Το βράδυ επανήλθε και μου είπε πως σκόπιμα παρερμηνεύω τα λεγόμενα του και εγώ του απάντησα πως έτσι τα ερμήνευσα γ αυτό και το παρέθεσα.Ύστερα μου είπε πως έχω σκουληκίστικη συμπεριφορά και αποχώρησε.Έκτοτε έχω γράψει 2-3 φορές πως τον καλώ να επανέλθει.Είδες πουθενά να γράφω πως τον συγχωρώ ή το έβγαλες από το μυαλό σου;Ή μήπως πάλι βλέπεις επίτηδες το χειρότερο;Επίσης δεν μπορώ να του το "επιτρέψω" καθότι δεν έχει ban,αλλά δεν γράφει οικοιοθελώς.Δεν μπορώ να είμαι μέσα στο κεφάλι κάποιου ώστε να ερμηνεύω τα λεγόμενα του όπως τα εννοεί ακριβώς.Εμένα σε αυτό το forum με παρερμηνεύουν 10 φορές την ημέρα.Με βλέπεις να αρχίζω τα καντήλια;Μας έχουν πει πως επεξεργαζόμαστε υπερβολικά,να αφήνουμε Post Με μπινελίκια κλπ κλπ και δεν το κάνουμε επειδή έχουμε πάρει "γραμμή" και είμαστε αντι-γνησιοι ΠΑΟΚτσηδες κλπ κλπ.
Και στην τελική εγώ αφιερώνω ώρες από τον χρόνο μου για να λειτουργεί αυτό το forum σωστά και να συνδέονται οι απανταχού ΠΑΟΚτσηδες και να μιλάνε για την καψούρα τους.Όχι για να βρίζονται και να χλευάζουν.Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
kataramenos,έχεις δίκιο.
- Μπαρκαρούτσος
paokmaniak έγραψε:Ivan Ignatyevich Savvidis και δε μιλαει καν ελληνικα, τεσπα το τι ειναι προσβλητικο ειναι πολυ υποκειμενικο κ αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν πρεπει να κρινεται με τις προσωπικες σας γνωμες αλλα μονο κατι χτυπητο και πραγματικα υβριστικο να μπαναρετε οχι φρασεις που χρησιμοποιουνται κατακωρον απο το 80-90% των ανθρωπων. τα φορουμ ειναι ιντερνετικα καφενεια και οχι αμφι8εατρα πανεπιστημιου.
Αυτές οι φράσεις σε πραγματικά καφενεία ή πλατείες ή πεζοδρόμια, όπου δεν θα έρθει ο άλλος να σε πει "Γιατί το είπες αυτό;" μπορούν να λέγονται.
Αν το forum ήταν ιντερνετικό καφενείο, τότε εγώ θα ήμουν μαύρος και όχι μπλε. Θα υπήρχε ένας κόκκινος ίσα ίσα για να λειτουργεί το forum και οι υπόλοιποι θα βρίζαμε μάνες (όπως γίνεται αλλού).
Εδώ υπάρχουν κανόνες, σε αντίθεση με τα καφενεία. Οι κανόνες τηρούνται, οι παραβάτες τιμωρούνται (αφού προειδοποιούνται).
Απλό είναι και δεν το παίζω κακός.
http://www.paokmania.gr/%CF%8C%CF%81%CE ... E%B7%CF%82
Εγώ δε νομίζω όμως να σε ειρωνεύτηκα στο ποστ μου Odi.
Δε γίνεται να ζητάς από τα απλά μέλη να μην ειρωνεύονται και να μου απαντάς εσύ ο ίδιος με ειρωνία.
Εγώ σε είπα πως ερμηνεύω προσωπικά την κουβέντα σου για τον marley.
Οπότε ναι είναι προϊόν επεξεργασίας του μυαλού μου.
Έτσι το κατάλαβα εγώ, σου το είπα, απάντησες και τέλος.
Η ειρωνία όμως πιστεύω πως ήταν περιττή.
Ομοίως και η μπηχτή (Ή μήπως πάλι βλέπεις επίτηδες το χειρότερο") η οποία δε βλέπω πως μπορεί να πάει παραπέρα την κουβέντα μας χωρίς να "τσιμπήσω", να σου απαντήσω αναλόγως και να βρεθούμε σε αδιέξοδο.
Roman πώς λέγεται ένας Πόντιος με ρώσικο διαβατήριο δε με απάντησες
Μονολεκτική απάντηση παρακαλώ
Δε γίνεται να ζητάς από τα απλά μέλη να μην ειρωνεύονται και να μου απαντάς εσύ ο ίδιος με ειρωνία.
Εγώ σε είπα πως ερμηνεύω προσωπικά την κουβέντα σου για τον marley.
Οπότε ναι είναι προϊόν επεξεργασίας του μυαλού μου.
Έτσι το κατάλαβα εγώ, σου το είπα, απάντησες και τέλος.
Η ειρωνία όμως πιστεύω πως ήταν περιττή.
Ομοίως και η μπηχτή (Ή μήπως πάλι βλέπεις επίτηδες το χειρότερο") η οποία δε βλέπω πως μπορεί να πάει παραπέρα την κουβέντα μας χωρίς να "τσιμπήσω", να σου απαντήσω αναλόγως και να βρεθούμε σε αδιέξοδο.
Roman πώς λέγεται ένας Πόντιος με ρώσικο διαβατήριο δε με απάντησες

Μονολεκτική απάντηση παρακαλώ