Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
- ace79grpaok
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
ενα πραγμα που ΔΕΝ εχουν καταλαβει στην παε ΠΑΟΚ ειναι οτι το ποδοσφαιρο ειναι ΚΑΙ θεαμα και οπως ολα τα θεαματα ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ,βλεπε μεταγραφες,ενα παραδειγμα , η ρεαλ ειχε αναγκη τον χαμες ροντριγκες και εδωσε 80 εκ ?ΟΧΙΙΙ απλα σαν γατωνια που ειναι στο μαρκετινγκ ξερουν οτι με την αγορα παικτων ανανεωνεται το ενδιαφερον του κοσμου για την ομαδα αρα περισσοτερα εισητηρια ,περισοτερες φανελες στην μπουτικ και γενικα εμπορευματα στην μπουτικ ,διαφημησεις κτλ.Αν θυμαμαι καλα η ρεαλ πουλησε νομιζω 150000 νεες φανελες σε ολο τον κοσμο του χαμες στις πρωτες 10 ημερες χ 100 ευρω η μια =15000000 ε με την μια ,απ την αλλη η ομαδα μας βγαζει μια κακομυρια ,του στυλ αν περασω ομιλους ε.λ θα κανω μεταγραφες και να δουμε και εχω αγγελο και λοιπες τετοιες ,*ιπες λες και εχω προεδρο εμενα που ειμαι με 1200 τον μηνα,Γενικα αυτο που θελω να πω ειναι οτι στο εμποριο πρεπει να εχεις σωστο εμπορευμα να το βαλεις ωραια στην βιτρινα για να ερθει ν α ψωνισει ο πελατης,να σας κανω μια ερωτηση?εσεις θα πηγαινατε να ψωνησετε κατι απο ενα μαγαζι που βγαζει κλιμα βασιλακη καιλα και να σας λεει το αφεντικο οτι παρε το κινεζικο παπουτσι τωρα ,που αν χαλασει θα στο φτιαξει ο εξαιρετικος τσαγκαρης μου ,βλεπε αγγελος,και οταν θα κανω καλο τσιρο αΠΟ τα κινεζικα ,βλεπε περασω ομιλους ε.λ,θα σε φερω και το ελληνικο παπουτσακι μποξερ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ .ΑΥτο ομως απαιτει η παε απο εμας που νομιζει οτι επειδη ειμαστε οπαδοι ειμαστε και δεδομενοι και δεν μας βλεπει ΣΑΝ ΠΕΛΑΤΕΣ.ΑΣ κανουμε μια υποθεση εργασιας,ξυπναει στραβα ο ιβαν και παιρνει τηλεφωνο τον ροναλντινιο που ειναι ακομα ελευθερος και τον κλεινει με 4000000 τον χρονο ,θα πουλησει αμεσως τα υπολοιπα διαρκειας μεσα σε 10 μερες βαρια βαρια?εχουμε πουλησει 7000 μεχρι τωρα το ανωτερο που μπορουμε ειναι 21000 + 14000 διαρκειας με μεση τιμη 200 =2800000 ευρω +φανελες ,δεν θα πουλησεις 100000 φανελες παγκοσμιως μεσω μπουτικ και του e-shop σου ?εγω πιστευω χαλαρα γιατι θα παρουν και ατομα που δεν ειναι παοκ απλα γουσταρουν ροναλντινιο *60 =6000000 τα 3000000 να ειναι δικα σου βγαζοντας το κοστος και το φπα την εβγαλες την μεταγραφη ,εβγαλες και κερδος .Ετσι κανουν ολες οι ομαδες και κονομανε ,οχι κανοντας τον βασιλακη καιλα και αφηνοντας την ομαδα στην παναγια χωρις μεταγραφες .ΣΟρυ για το μεγαλο μου τοστ
- kataramenos5
teod1980 έγραψε:Τον Αζάρ θέλανε, αλλά λόγω Σαλλλλλονίκης κατέληξαν στον ΛΛΛΛΛΛαζάρ....

+1 στον ace (μονο οι αριθμοί δεν ειναι ακριβώς έτσι αλλα δεν εχει σημασία αυτό, η κεντρική ιδέα του post ειναι σωστή) .. Αλλα στην ΠΑΕ έχουν φτάσει σε σημείο να καλεί ο υπεύθυνος μάρκετινγκ διαφημιστικές να του κανουν προτάσεις και μετα κλέβει τις ιδέες και τις παρουσιάζει ως δικές του... Μιλαμε για επίπεδο... Βλαχομαγκιά εντελως... Λες και δεν ξέρουν ποσο μικρη πολη ειναι η Θεσσαλονικη και οτι κανεις το βρίσκεις μπροστα σου... Πχ ενα πρόσφατο παράδειγμα, ο ηλίθιος Γιαννιωτας εκανε βλαχομαγκιές για να καλοπιάσει τα σκουλήκια... Τωρα εξαιτίας αυτού δεν θα δει Τούμπα ούτε με κυάλι...
Ας ελπίσουμε οτι ο Κύπριος θα λειτουργήσει σε επαγγελματικά πρότυπα και θα νοικοκυρέψει το μαγαζί (γιατι ενα ειδος μαγαζιού ειναι, είτε μας αρεσει είτε οχι, απλα ειναι ιδιαίτερο μαγαζί, με τη μοναδικότητα του αθλητικού προϊόντος, πουλάει θέαμα, συγκίνηση, συναίσθημα, αγάπη, πάθος, ταύτιση και πολλά-πολλά άλλα...
Teod γαμάτος... Ενα "Λ" αλλάζει ρε φιλε σιγά το προβλημα...

Ας ελπίσουμε οτι ο Κύπριος θα λειτουργήσει σε επαγγελματικά πρότυπα και θα νοικοκυρέψει το μαγαζί (γιατι ενα ειδος μαγαζιού ειναι, είτε μας αρεσει είτε οχι, απλα ειναι ιδιαίτερο μαγαζί, με τη μοναδικότητα του αθλητικού προϊόντος, πουλάει θέαμα, συγκίνηση, συναίσθημα, αγάπη, πάθος, ταύτιση και πολλά-πολλά άλλα...
Teod γαμάτος... Ενα "Λ" αλλάζει ρε φιλε σιγά το προβλημα...

Λες οτι ο υπευθυνος μαρκετινγκ κλεβει ιδεες απο διαφημιστικες και σαν παραδειγμα δινεις τον γιαννιωτα που καλοπιανε τα σκουλγκια. Καπου σε εχασα.
- Black&White
Χαμηλά την μπάλα φιλαράκι. Ο Ιβάν μας έσωσε από τη Γ Εθνική. Πάνε πάρε διαρκείας και μη μιλάς πολύ.ace79grpaok έγραψε:ενα πραγμα που ΔΕΝ εχουν καταλαβει στην παε ΠΑΟΚ ειναι οτι το ποδοσφαιρο ειναι ΚΑΙ θεαμα και οπως ολα τα θεαματα ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ,βλεπε μεταγραφες,ενα παραδειγμα , η ρεαλ ειχε αναγκη τον χαμες ροντριγκες και εδωσε 80 εκ ?ΟΧΙΙΙ απλα σαν γατωνια που ειναι στο μαρκετινγκ ξερουν οτι με την αγορα παικτων ανανεωνεται το ενδιαφερον του κοσμου για την ομαδα αρα περισσοτερα εισητηρια ,περισοτερες φανελες στην μπουτικ και γενικα εμπορευματα στην μπουτικ ,διαφημησεις κτλ.Αν θυμαμαι καλα η ρεαλ πουλησε νομιζω 150000 νεες φανελες σε ολο τον κοσμο του χαμες στις πρωτες 10 ημερες χ 100 ευρω η μια =15000000 ε με την μια ,απ την αλλη η ομαδα μας βγαζει μια κακομυρια ,του στυλ αν περασω ομιλους ε.λ θα κανω μεταγραφες και να δουμε και εχω αγγελο και λοιπες τετοιες ,*ιπες λες και εχω προεδρο εμενα που ειμαι με 1200 τον μηνα,Γενικα αυτο που θελω να πω ειναι οτι στο εμποριο πρεπει να εχεις σωστο εμπορευμα να το βαλεις ωραια στην βιτρινα για να ερθει ν α ψωνισει ο πελατης,να σας κανω μια ερωτηση?εσεις θα πηγαινατε να ψωνησετε κατι απο ενα μαγαζι που βγαζει κλιμα βασιλακη καιλα και να σας λεει το αφεντικο οτι παρε το κινεζικο παπουτσι τωρα ,που αν χαλασει θα στο φτιαξει ο εξαιρετικος τσαγκαρης μου ,βλεπε αγγελος,και οταν θα κανω καλο τσιρο αΠΟ τα κινεζικα ,βλεπε περασω ομιλους ε.λ,θα σε φερω και το ελληνικο παπουτσακι μποξερ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ .ΑΥτο ομως απαιτει η παε απο εμας που νομιζει οτι επειδη ειμαστε οπαδοι ειμαστε και δεδομενοι και δεν μας βλεπει ΣΑΝ ΠΕΛΑΤΕΣ.ΑΣ κανουμε μια υποθεση εργασιας,ξυπναει στραβα ο ιβαν και παιρνει τηλεφωνο τον ροναλντινιο που ειναι ακομα ελευθερος και τον κλεινει με 4000000 τον χρονο ,θα πουλησει αμεσως τα υπολοιπα διαρκειας μεσα σε 10 μερες βαρια βαρια?εχουμε πουλησει 7000 μεχρι τωρα το ανωτερο που μπορουμε ειναι 21000 + 14000 διαρκειας με μεση τιμη 200 =2800000 ευρω +φανελες ,δεν θα πουλησεις 100000 φανελες παγκοσμιως μεσω μπουτικ και του e-shop σου ?εγω πιστευω χαλαρα γιατι θα παρουν και ατομα που δεν ειναι παοκ απλα γουσταρουν ροναλντινιο *60 =6000000 τα 3000000 να ειναι δικα σου βγαζοντας το κοστος και το φπα την εβγαλες την μεταγραφη ,εβγαλες και κερδος .Ετσι κανουν ολες οι ομαδες και κονομανε ,οχι κανοντας τον βασιλακη καιλα και αφηνοντας την ομαδα στην παναγια χωρις μεταγραφες .ΣΟρυ για το μεγαλο μου τοστ
Επανήλθε,γιατί επιβεβαιώθηκε πως ήταν ειρωνικό και όχι σχόλιο προς τον ace..Odi.
Εχεις δίκιο, sorry, έγραψα απο iPhone και βγήκε πολυ ενωμένο...
Λεω οτι ο διευθυντής μάρκετινγκ ειναι ταγάρι (οποτε τι απαιτήσεις να εχουμε για χάραξη πολιτικής απο την ΠΑΕ με βάση και το μάρκετινγκ, εδω τα απλά δε μπορουμε να κάνουμε
) και κανει βλαχομαγκιές τις οποίες μελλοντικά ίσως να πληρώσουμε αφού η πολη ειναι μικρη και ολα βγαίνουν αργα ή γρηγορα στην επιφάνεια και καποια στιγμή πληρώνονται...
Και για να καταδείξω οτι ολα πληρώνονται καποια στιγμή και οτι η πολη ειναι μικρη, φέρνω σαν παράδειγμα το Γιαννιώτα, που σαν βλαχομαγκακι εκανε μαγκιτσες στα ΠΑΟΚ-Άρης και τωρα τα βρίσκει μπροστα του...
Τωρα τα εξήγησα καλυτερα πιστεύω ετσι;

Λεω οτι ο διευθυντής μάρκετινγκ ειναι ταγάρι (οποτε τι απαιτήσεις να εχουμε για χάραξη πολιτικής απο την ΠΑΕ με βάση και το μάρκετινγκ, εδω τα απλά δε μπορουμε να κάνουμε

Και για να καταδείξω οτι ολα πληρώνονται καποια στιγμή και οτι η πολη ειναι μικρη, φέρνω σαν παράδειγμα το Γιαννιώτα, που σαν βλαχομαγκακι εκανε μαγκιτσες στα ΠΑΟΚ-Άρης και τωρα τα βρίσκει μπροστα του...
Τωρα τα εξήγησα καλυτερα πιστεύω ετσι;

- ace79grpaok
ποιος εισαι εσυ ρε "φιλαρακι"που θα με πεις να μην μιλαω?ΜΙΛΑΜΕ για μαρκετιγκ και πως γινεται σε ολη την ευρωπη αυτα τα χαμηλα τη μπαλα και μη μιλας να τα λες αλλου γκεγκεBlack&White έγραψε:Χαμηλά την μπάλα φιλαράκι. Ο Ιβάν μας έσωσε από τη Γ Εθνική. Πάνε πάρε διαρκείας και μη μιλάς πολύ.ace79grpaok έγραψε:ενα πραγμα που ΔΕΝ εχουν καταλαβει στην παε ΠΑΟΚ ειναι οτι το ποδοσφαιρο ειναι ΚΑΙ θεαμα και οπως ολα τα θεαματα ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ,βλεπε μεταγραφες,ενα παραδειγμα , η ρεαλ ειχε αναγκη τον χαμες ροντριγκες και εδωσε 80 εκ ?ΟΧΙΙΙ απλα σαν γατωνια που ειναι στο μαρκετινγκ ξερουν οτι με την αγορα παικτων ανανεωνεται το ενδιαφερον του κοσμου για την ομαδα αρα περισσοτερα εισητηρια ,περισοτερες φανελες στην μπουτικ και γενικα εμπορευματα στην μπουτικ ,διαφημησεις κτλ.Αν θυμαμαι καλα η ρεαλ πουλησε νομιζω 150000 νεες φανελες σε ολο τον κοσμο του χαμες στις πρωτες 10 ημερες χ 100 ευρω η μια =15000000 ε με την μια ,απ την αλλη η ομαδα μας βγαζει μια κακομυρια ,του στυλ αν περασω ομιλους ε.λ θα κανω μεταγραφες και να δουμε και εχω αγγελο και λοιπες τετοιες ,*ιπες λες και εχω προεδρο εμενα που ειμαι με 1200 τον μηνα,Γενικα αυτο που θελω να πω ειναι οτι στο εμποριο πρεπει να εχεις σωστο εμπορευμα να το βαλεις ωραια στην βιτρινα για να ερθει ν α ψωνισει ο πελατης,να σας κανω μια ερωτηση?εσεις θα πηγαινατε να ψωνησετε κατι απο ενα μαγαζι που βγαζει κλιμα βασιλακη καιλα και να σας λεει το αφεντικο οτι παρε το κινεζικο παπουτσι τωρα ,που αν χαλασει θα στο φτιαξει ο εξαιρετικος τσαγκαρης μου ,βλεπε αγγελος,και οταν θα κανω καλο τσιρο αΠΟ τα κινεζικα ,βλεπε περασω ομιλους ε.λ,θα σε φερω και το ελληνικο παπουτσακι μποξερ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ .ΑΥτο ομως απαιτει η παε απο εμας που νομιζει οτι επειδη ειμαστε οπαδοι ειμαστε και δεδομενοι και δεν μας βλεπει ΣΑΝ ΠΕΛΑΤΕΣ.ΑΣ κανουμε μια υποθεση εργασιας,ξυπναει στραβα ο ιβαν και παιρνει τηλεφωνο τον ροναλντινιο που ειναι ακομα ελευθερος και τον κλεινει με 4000000 τον χρονο ,θα πουλησει αμεσως τα υπολοιπα διαρκειας μεσα σε 10 μερες βαρια βαρια?εχουμε πουλησει 7000 μεχρι τωρα το ανωτερο που μπορουμε ειναι 21000 + 14000 διαρκειας με μεση τιμη 200 =2800000 ευρω +φανελες ,δεν θα πουλησεις 100000 φανελες παγκοσμιως μεσω μπουτικ και του e-shop σου ?εγω πιστευω χαλαρα γιατι θα παρουν και ατομα που δεν ειναι παοκ απλα γουσταρουν ροναλντινιο *60 =6000000 τα 3000000 να ειναι δικα σου βγαζοντας το κοστος και το φπα την εβγαλες την μεταγραφη ,εβγαλες και κερδος .Ετσι κανουν ολες οι ομαδες και κονομανε ,οχι κανοντας τον βασιλακη καιλα και αφηνοντας την ομαδα στην παναγια χωρις μεταγραφες .ΣΟρυ για το μεγαλο μου τοστ

Ace,επανήλθε διευκρινίστηκε πως δεν απευθυνόταν σε εσένα.Μια χαρά βλέπουν οι Mods,αλλά κατηγορούνται για "υπερβολική επεξεργασία".Απλά ήθελα να το δεις .Odi.
- ace79grpaok
ομπανεμπανε δεν ειπα να παρει ροναλντινιο απλα ενα παραδειγμα εφεραobanebane έγραψε:Ειρωνικα το γραφει ρε ασε κουλαρε.
αν,το ειπε ειρωνικα ο αδερφος ζηταω να επανελθει και συγνωμη για την αναστατωση
- thanos-xanthi
ace πολυ σωστος
εμας θα κανει στις 31 του μηνα το μπαμ με Λαζαρ..
εμας θα κανει στις 31 του μηνα το μπαμ με Λαζαρ..
- thanos-xanthi
Asime εικαζεις οτι τετοια φαπα οπως στο αβαταρ σου εριξε χτες και στον Βιτορ?

σωστος ο ace.10000000000 φορες σωστος. μια υποσημιωση μοναχα. ο καθε ροναλντινιο που θελει να φερει η διοικηση να ΘΕΛΕΙ να ερθει σουπερλιγδα και ελλαδα. γιατι μεχρι τωρα χωρις τσ.λ. δυσκολα.....