Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Demir έγραψε:23 χρονων μαυρος
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

astronaut έγραψε:
paokovios1974 έγραψε:
Kevin έγραψε:Ποιος Κράσιτς ρε παιδιά; Εδώ πάμε στα στόπερ με Κατσικά και Λόπεζ... :?
Οι τελευταιοι των μοικανων θα ειναι ειδικα οταν θα ολοκληρωθει το ροστερ,δεν υπαρχει περιπτωση να παρουν φανελα βασικου.
Δεν ξέρω αν θα'ναι οι τελευταίοι των Μοϊκανών, ξέρω όμως ότι 100 ο ένας & 360 ο άλλος μάς κάνουν (σχεδόν) το συμβόλαιο που προορίζουμε για τον Ελ Τσάκο. Κατα τ'άλλα καβούριας ο Ιβάν...
Οπως γραφεις και στην υπογραφη σου "Ουκ εν τω πολλώ το ευ!"
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Δημοσίευση από STRAFNIK »

che4 έγραψε:
paokovios1974 έγραψε:
desperando έγραψε:γιατι δεν ανοιγετε ενα τοπικ ΄΄ονειρα θερινης νυκτος ΄΄ και να γραφετε εκει οτι φαντασιωση εχετε...ποδοσφαιρικη και μη.

τα εξτρεμ μας αν δεν το εχετε καταλαβει θα ειναι παικτες των 300 χιλιαδων.
οσο για τον μισιμοβιτς,ειναι αστειο να σκεφτεσαι οτι ο ιβαν θα χρυσοπληρωσει καποιον πρωην αθλητη ο οποιος αγωνιστικα τυχαινει να τρακερνει και πανω στο μεγαλυτερο συμβολαιο της ομαδας
Χωρις καμια διαθεση αντιπαραθεσης θελω να σου πω οτι χωρις να εχω καποια "inside"πληροφορια,πιστευω οτι κανεις λαθος εδω, για τον εξτρεμ τουλαχιστον, καθως και για τον σενερ μπακ και το 8αρι θα δοθει και θα δαπανηθει ενα αξιοσεβαστο ποσο.Απο που το συμπαιρενω αυτο?Απο το συμβολαιο του ρατς και απο την μη αποκτηση του Μαλεζα,μην ξεχναμε οτι μεχρις στιγμης δεν διαθετουμε "και καλα κανουμε"ουτε ενα δανεικο,στο θεμα του εξτρεμ εχω την αισθηση οτι θα παμε σε δανεικο,εχω αναφερθει σε αυτον, μερικα παιδια καταλαβαν για ποιον μιλαω,ο συγκεκριμενος ειναι σε αρκετα καλη ηλικια, ο μανατζερ του δηλωσε οτι θελει να ερθει στον ΠΑΟΚ και ειναι θεμα Σαββιδη να τον φερει,εξαλου τον γνωριζει και προσωπικα.Τα ματια μου τα ανοιξε ας πουμε ο ace επαψα να κοιταω στα κλασικα σαιτ και εβαλα διαφορετικα κριτηρια στα ψαχτηρια μου,εχω βγαλει τα ματια μου τις τελευταιες 20 μερες σε αραβικα και τουρκικα σαιτ για να δω σε ποιο σημειο ειμαστε.Χθες προεκυψαν οι δηλωσεις του οτι δεν αντεχει αλλο και θελει να φυγει και σας το μετεφερα. Σημερα δεν εχουμε κατι νεοτερο αν προκυψει κατι θα το γραψω.Αν ενοχληθηκαν καποια παιδια με την μορφη του κουιζ που μετεφερα την ειδηση και δεν θελουν γιατι τους θυμιζει τρανσφερμανιακ να μου το πειτε και δεν θα ξαναγραψω κουιζ,πιο πολυ το εγραψα ετσι γιατι νομιζω οτι το συγκεκριμενο τοπικ σηκωνει και λιγο πλακιτσα παντως αν ενοχλω δεκτον δεν θα επαναληφθει.Guardian δεν το κανω επιτηδες αδερφε προσπαθησα να βαλω παραγραφους αλλα δεν τα καταφερα,τι δεν κανω καλα?
Οποιος ενοχληθηκε να παει να διαβασει σπορ του βορρα και να μας αφησει ησυχους να κανουμε το χαβα μας στο φορουμ
Εδώ & μόνο γιά τον χαβά άλλοι κάνουν ρεπορτάζ για τον αγαπημένο μας LPM7
Τί να καταλάβουν οι αδαείς :)
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

ilovegame27 έγραψε:Κοντά στην ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται η ομάδα του Πλατανιά που είναι κοντά στην απόκτηση του διεθνή Καμερουνέζου Γιάγια Μπανανά από την Σοσό. Ο τεχνικός της ομάδας των Χανίων Γιάννης Χριστόπουλος μετά από αρκετό ψάξιμο για την στελέχωση της αμυντικής γραμμής κατέληξε στην περίπτωση του 23χρονου άσου (σ.σ. γεννημένος στις 29 Ιουλίου 1991) ο οποίος παίζει ως στόπερ και άνηκε στην Σοσό αλλά την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ελβετία στην ομάδα της Λωζάννης που όμως υποβιβάστηκε.

Οι πληροφορίες του Sport24 αναφέρουν ότι ο παίκτης βρίσκεται ήδη στα Χανιά για τις τελικές επαφές με τους ανθρώπους της διοίκησης του Πλατανιά και για να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις και ίσως είναι και θέμα ωρών η ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Για όποιους ξέρουν από γαλλικό ποδόσφαιρο θα καταλάβουν πόσο σημαντική είναι η μεταγραφή!Για εμάς δεν κάνει και πάνε σε λύσεις Lopez
Για όποιους ξέρουν από ελληνικο ποδόσφαιρο θα καταλάβουν οτι τετοιους παιχτες φερνουν στην ελλαδα ο καρεμπε και ο αλλος του γαυρου και τους αφήνουν στα χανια για να τους δοκιμασουν στα εσωτερικα διπλα της χρονιας
αν πιστευεις οτι "ο Γιάννης Χριστόπουλος μετά από αρκετό ψάξιμο για την στελέχωση της αμυντικής γραμμής κατέληξε στην περίπτωση του 23χρονου άσου" πες το μας και σε μας....
Demir

Δημοσίευση από Demir »

βγαλτε κανα ονομα ...ποναει το μυαλο μας!!!! εχει κ καυσωνα ..δεν παλευεται... απο τοτε που ανακοινωθηκαν οι μακ κ φακουντο δεν βγηκε ουτε μισο ονομα....
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Δημοσίευση από STRAFNIK »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Με Krasic, Natcho και Insaurralde νομίζω ότι μπορούμε να χτυπήσουμε τον Ατρόμητο και να μην χάσουμε από ΠΑΟ στην Τούμπα...
Βέβαια, όπως λένε αυτοί που ξέρουν, δεν πρόκειται να κάνουμε μεταγραφές άνω των 300 χιλιάδων.
Μπερδεύτηκα πάλι!
Τελικά θα γλιτώσουμε φέτο τον Καραϊσκάκειο διασυρμό;
Στην 5άδα θα είμαστε;
Θα με φάει πάλι η αγωνία...
Xαμηλά την μπάλα , ποιά 5άδα !
είσαι τρελός ;
πάμε να σώσουμε τήν χρονιά,
να βγάλουμε 2-3 τάλαντα να πωλήσωμεν, και βλέπωμεν :nairepaok:
τι να λέμε
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Άδεια για το πρωτάθλημα πήραμε;

Νομίζω ότι με Ronaldinho ίσα που γλιτώνουμε τον υποβιβασμό.. Ευτυχώς πέφτουν μόνο δύο ομάδες! :shock:
Άβαταρ μέλους
charlie

Δημοσίευση από charlie »

Ο Radovic που γραφόταν πριν 1 μήνα απέκλισε σήμερα τη Celtic... Ρε το παλτό......
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Πάντως ο βαζελούμπας μια χαρά σοβαρός ήταν και μπορούσε από σήμερα να αποκλείσει αυτό το χωριό τη σταντάρ που δεν έκανε 90΄ ούτε σουτ στην έδρα της. Την άλλη βδομάδα λογικά θα τσεπώσει 4 κ χαρτιά άμα χτυπήσει κανά παικταρά του μυρίου στη θέση του αστείου ατζαγκουν πίσω από τον Μπέργκ τον βλέπω ακόμα καλύτερο. Εμείς μη μείνουμε μόνο στο χιτ του καλοκαιριού "άμα μείνουν οι νάτχο-ινσαουράλδε-στοχ/βιερίνια/κράσιτς/άλλο παικτουράδο εξτρεμοειδές είμαστε καλά"
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Tolaros έγραψε:Πάντως ο βαζελούμπας μια χαρά σοβαρός ήταν και μπορούσε από σήμερα να αποκλείσει αυτό το χωριό τη σταντάρ που δεν έκανε 90΄ ούτε σουτ στην έδρα της. Την άλλη βδομάδα λογικά θα τσεπώσει 4 κ χαρτιά άμα χτυπήσει κανά παικταρά του μυρίου στη θέση του αστείου ατζαγκουν πίσω από τον Μπέργκ τον βλέπω ακόμα καλύτερο. Εμείς μη μείνουμε μόνο στο χιτ του καλοκαιριού "άμα μείνουν οι νάτχο-ινσαουράλδε-στοχ/βιερίνια/κράσιτς/άλλο παικτουράδο εξτρεμοειδές είμαστε καλά"
Σιγά την μπάλα που έπαιξε ο βάζελος σήμερα, το ίδιο και η Σταντάρ...
Η Μεταλίστ που αντιμετωπίσαμε εμείς στον ίδιο γύρο θα σφύριζε 4 στον καθένα.
Στην τελική ας σφύραγε το πεναλτάκι που το είδε φάουλ στην αρχή... και θα λέγαμε άλλα τώρα. Αλλά για αυτό δεν μιλάει κανείς... μείναν στην ατυχία του δοκαριού ;)
Και για το σουτ δεν της φταίει κανείς... όταν ο μαυρούκος μπαίνει κούρσα τετατετ και αντι να πλασάρει πάει να μπει με την μπάλα στα δίχτυα (τον πρόλαβε ο Κουτρουμπής πριν βγει μόνος του άουτ) είσαι ανίκανος. Ο Devic εκεί θα έβαζε και τον Κοτσόλη μέσα!
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Φιλε τι σχεση εχει η μεταλιστ, κ ο αγιαξ θα εβαζε αλλα 4 ε και? Η ουσια ειναι οτι το πρασινο σιχαμα χωρις να εχει κανει ουτε μια προσθηκη την αλλη βδομαδα πιθανοτατα τσεπωνει 4 μυρια. Θα μου πεις κ συ τα πηρες περσι κ πηγες κ πηρες το σωτηρι νινι
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Δεν νομίζω φίλε να παίζει ενδεχόμενο να πάρουν παίχτη (ή παίχτες) με πάνω από 350-400.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Tolaros έγραψε:αυτό το χωριό τη σταντάρ που δεν έκανε 90΄ ούτε σουτ στην έδρα της.
:shock:
Είδες μόνο το δεύτερο ημίχρονο, σωστά; :lol:
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Γιατί όχι? Εστω 2-3 παικτες των 400 στη Ελλαδα κανουν τη διαφορα, ποσο μαλλον στο βαζελο που θα έχουν κ το ανάλογο εξωαγωνιστικο σπρωξιμο.

Η ουσια παραμένει πως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενισχυση.. ενδεκαδατη, η οποία οποια και να είναι έχει ηδη χασει το βασικο στάδιο προετοιμασίας
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Tolaros έγραψε:Γιατί όχι? Εστω 2-3 παικτες των 400 στη Ελλαδα κανουν τη διαφορα, ποσο μαλλον στο βαζελο που θα έχουν κ το ανάλογο εξωαγωνιστικο σπρωξιμο.

Η ουσια παραμένει πως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενισχυση.. ενδεκαδατη, η οποία οποια και να είναι έχει ηδη χασει το βασικο στάδιο προετοιμασίας
Βρε φίλε μου ... ΟΚ παίξανε λόττο κ τους κάθησε ο Μπέργκ.

Δλδ θα τους κάτσουν όλοι κ όλα ?!

Ε αδικία πια !
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”