Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
-
makispaspartou
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Απλά τα πράγματα...Κλείνεις Lazovic-Ninkovic-Insaurralde-Natkho και έχεις ένα κομπλέ ρόστερ..
Εντεκάδα...
Γλύκος-Κίτσιου-Βίτορ-Ινσαουράλντε-Μαντούρο-Νάτχο-Λάζοβιτς-Νίνκοβιτς-Περέιρα-Αθανασιάδης
Και αναπληρωματικούς....
Ιτάντζ-Σκόνδρας-Σπυρόπουλος-Τζαβέλλας-Κατσικάς-Κάτσε-Τζιώλης-Μακ-Μάρτενς-Γκολάσα-Σαλπιγγίδης
Και από μικρούς....
Γιακουμής-Σαββίδης-Κουλούρης-Κωνσταντινίδης-Πόζογλου
Ίσως μόνο να σου λείψει ένα ακόμη σέντερ μπακ αλλα μια χαρά μου φαινεται το ροστερ
Με Άγγελο βγαίνω δεύτερος πιστεύω...
Εντεκάδα...
Γλύκος-Κίτσιου-Βίτορ-Ινσαουράλντε-Μαντούρο-Νάτχο-Λάζοβιτς-Νίνκοβιτς-Περέιρα-Αθανασιάδης
Και αναπληρωματικούς....
Ιτάντζ-Σκόνδρας-Σπυρόπουλος-Τζαβέλλας-Κατσικάς-Κάτσε-Τζιώλης-Μακ-Μάρτενς-Γκολάσα-Σαλπιγγίδης
Και από μικρούς....
Γιακουμής-Σαββίδης-Κουλούρης-Κωνσταντινίδης-Πόζογλου
Ίσως μόνο να σου λείψει ένα ακόμη σέντερ μπακ αλλα μια χαρά μου φαινεται το ροστερ
Με Άγγελο βγαίνω δεύτερος πιστεύω...
- opaoktsis4
zizu10 έγραψε:Τελειως υποθετικα το λεω εγω.Μια ομως κρουση διερευνητικη γιατι να μην την εκανε;Η Τουρκια δηλαδη τι παραπανω θα ειχε;astronaut έγραψε:Ποιός Ρόνι ρε παιδιά? Ηρεμήστε.
Ποδοσφαιριστές τέτοιου βεληνεκούς (Μπέκαμ, Κακά, Αντριάνο, Λάμπαρντ κλπ) πηγαίνουν μόνο σε μεγάλες αγορές γιατί κονομάνε από τα διαφημιστικά πολύ περισσότερα απ'αυτά που προβλέπει το συμβόλαιο με την ομάδα τους.
λεφτα..
- GiorgosAtha
Re: Απ: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Όταν 9 στα 10 άρθρα και απόψεις που ποστάρεις (μη πω 10 στα 10)... είναι copy paste ο balladoros... αυτόματα γίνεσε και εσύ ξεφτίλας που τον πιστεύεις και τον διαβάζεις φανατικά.fn1m έγραψε:Όχι εγώ, ο μπαλαδορος.GiorgosAtha έγραψε:
fn... αύριο ή γίνεσε θεός... ή ξεφτίλας...
Μη βγάζεις την ουρίτσα σου έξω...
Δεν τον θέλουν!
Συντάκτης inpaok
Αναρτήθηκε: 29 Ιουλίου | 22:41
Σημερινό δημοσίευμα από την Ρωσία αναφέρει ότι ο Χουάν Ινσαουράλδε βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου από την Σπαρτάκ Μόσχας!
«Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας υπάρχουν τρεις παίκτες που δεν ταιριάζουν με το τεχνικό επιτελείο και η ομάδα ψάχνει αλλά δεν έχει βρει ακόμα αντικαταστάτες. Πρόκειται για τους Ινσαουράλδε, Γουέλιτον και Μπιλιαλέτνινοφ», αναφέρει ρωσική ιστοσελίδα και στον τίτλο της γράφει: «Η Σπάρτακ ψάχνει για μεσοεπιθετικό και αμυντικό»!
Φερε πακετο και τους 3 και παμε για αλλα...
Συντάκτης inpaok
Αναρτήθηκε: 29 Ιουλίου | 22:41
Σημερινό δημοσίευμα από την Ρωσία αναφέρει ότι ο Χουάν Ινσαουράλδε βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου από την Σπαρτάκ Μόσχας!
«Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας υπάρχουν τρεις παίκτες που δεν ταιριάζουν με το τεχνικό επιτελείο και η ομάδα ψάχνει αλλά δεν έχει βρει ακόμα αντικαταστάτες. Πρόκειται για τους Ινσαουράλδε, Γουέλιτον και Μπιλιαλέτνινοφ», αναφέρει ρωσική ιστοσελίδα και στον τίτλο της γράφει: «Η Σπάρτακ ψάχνει για μεσοεπιθετικό και αμυντικό»!
Φερε πακετο και τους 3 και παμε για αλλα...
Μπαίνεις,διαβάζεις για Ροναλντίνιο και αμέσως μετά διαβάζεις:

Μιλάμε για την απόλυτη ξενέρα όμως..Ekatnetworkltd έγραψε:Συμφώνησε με Γλύκο η ΠΑΕ για τρία χρόνια!
- paokovios1974
Μια ψυχη απο εκει που βγαινει ο ηλιος μερια δηλωσε σημερα οτι δεν αντεχει αλλο στην δευτερη ομαδα που τον εστειλε ο προπονητης του και το παλευει να φυγει, εξαλου ηδη αποχαιρετησε τους συμπαικτες του "ειμαι νεος ακομα και εχω πολλα να δωσω,διψαω για να παιζω"Σημερα το βραδι τον κοβω να αναβει και ενα κερακι στην παναγια και να κανει το σταυρο του σταυρωνοντας τα τρια του δαχτυλα.
Παοκοβιε ειναι απ τα γνωστά φετίχ της μεταγραφολογιας διαχρονικά στο ΠΑΟΚμανια
- paokovios1974
- SePuLtUrA_4_