Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Δηλαδή μας χαλάει αυτός [youtube]EvRH2dOiwhE[/youtube] για 300.000 έστω για αλλαγή???Φετινό βίντεο είναι αυτό όχι πριν 3 4 χρόνια...τον φαντάζεστε αυτόν στη Σουπα Λιγκ...να έχει ο βάζελος αυτόν με ψίχουλα κ εμείς να έχουμε...Πόζογλου...
Ο Πόζογλου φίλε μου δεν μπορεί να σταθεί στον φετινό ΠΑΟΚ ούτε για αλλαγή, μακάρι να μπορούσε.Ούτε ο Πόποβιτς μπορεί που έχει και παραπάνω προσόντα..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Οι μεταγραφές που θα γίνουν:

1. Στόπερ (αντι-Ινσαουράλδε)
2. Χαφ (αντι-Νατχο)
3. Αριστερό εξτρέμ (αντι-Στοχ)

Για τερματοφύλακα θα κρίνει ο ΑΑ αν χρειαστεί.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Στους δύο πρώτους γιατί να ψάχνουμε τους "αντί"; Ας πάρουμε τους ίδιους. :D :D
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Spiros_S έγραψε:Στους δύο πρώτους γιατί να ψάχνουμε τους "αντί"; Ας πάρουμε τους ίδιους. :D :D
πιστευω για τον δευτερο οσο δεν κλεινει πουθενα εχουμε ελπιδες ,η σαβιλλη οπως ειπε και ενας φιλος πριν εκλεισε παικτη στην θεση του νατχο αρα κλεινει μια πορτα απο εκει ,τουρκια δεν τον κοβω να πηγαινει ,να ηθελε θα ειχε κλεισει στην τραπεζουντα εδω και καιρο αρα οσο δεν κλεινει πουθενα εχουμε ελπιδες
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

οικογενειαρχης ανθρωπος ειναι , θα θελησε να κανει καποιες μερες παραπανω διακοπες
θα βρει ομαδα σιγουρα , αλλα οσο περναει ο καιρος εχουμε ελπιδες
Άβαταρ μέλους
Kon@London

Δημοσίευση από Kon@London »

Νομίζώ οτι το roster μας δεν είναι τόσο άδειο όσο παρουσιάζεται. Αυτό που φαίνεται να λείπει αυτή τη στιγμή νομίζω οτι είναι μια δυο ηγετικές φυσιογνωμίες που θα αποτελούν και οδηγό για τους μικρούς. Είμαι σίγουρος οτι οι τέσσερις τελευταίες κινήσεις μας θα είναι και οι πιο δυνατές. Πάντως αυτό που βλέπω εγώ σήμερα και μου προκαλεί αισιοδοξία είναι μια κατ αρχήν λεπτομερής αξιολόγηση του υπάρχοντος δυναμικού και κατά δεύτερο λόγο μια πιο ορθολογική αξιοποίηση του budget. Μετά από τη περσινή καταστροφική χρονία και τα δυο ηταν αναγκαία. Δε νομίζω να διαφωνεί κανείς. Κατά την αποψή μου μελανό σημείο ως τώρα η απομάκρυνση Lino. Τον θεωρώ απαραίτητο στην ομάδα για πολλούς λόγους. Ελπίζω να διορθωθεί το λάθος. Υπάρχει ακόμη χρόνος. Όσο για το Natcho κάτι μου λέει οτι θα είναι και τη νεα χρονιά μαζί μας.
Άβαταρ μέλους
Kon@London

Δημοσίευση από Kon@London »

Νομίζώ οτι το roster μας δεν είναι τόσο άδειο όσο παρουσιάζεται. Αυτό που φαίνεται να λείπει αυτή τη στιγμή νομίζω οτι είναι μια δυο ηγετικές φυσιογνωμίες που θα αποτελούν και οδηγό για τους μικρούς. Είμαι σίγουρος οτι οι τέσσερις τελευταίες κινήσεις μας θα είναι και οι πιο δυνατές. Πάντως αυτό που βλέπω εγώ σήμερα και μου προκαλεί αισιοδοξία είναι μια κατ αρχήν λεπτομερής αξιολόγηση του υπάρχοντος δυναμικού και κατά δεύτερο λόγο μια πιο ορθολογική αξιοποίηση του budget. Μετά από τη περσινή καταστροφική χρονία και τα δυο ηταν αναγκαία. Δε νομίζω να διαφωνεί κανείς. Κατά την αποψή μου μελανό σημείο ως τώρα η απομάκρυνση Lino. Τον θεωρώ απαραίτητο στην ομάδα για πολλούς λόγους. Ελπίζω να διορθωθεί το λάθος. Υπάρχει ακόμη χρόνος. Όσο για το Natcho κάτι μου λέει οτι θα είναι και τη νεα χρονιά μαζί μας.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

καλα ρε τι καρκινοι βγαινεις στον ραπτοπουλο ?να φυγει ο σαββιδης ο νταλκας τους :evil:
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

panajo1974 έγραψε:
iasoiako έγραψε:Panajo
Τί είναι αυτά που λες; Εσύ είσαι πελάτης και θες όταν σε συμφέρει να δημιουργήσεις πελατιακές σχέσεις για να λες κάτι που διαφωνείς. Η αγάπη προς τον ΠΑΟΚ δεν είναι σχέση πελάτη-εταιρίας και ούτε θα γίνει ποτέ. Ότι πήρες εισητήριο ή διαρκείας (με έκπτωση) δεν σε κάνει μεγαλομέτοχο, αλλά σου εξασφαλίζει την είσοδο να υποστηρίζεις την ομάδα σου. Πάντα θα υπάρχει κάτι που δε σ αρέσει όπως και στον καθένα και θα φυσάει και θα ξεφυσάει. Υπάλληλος ξε υπάλληλος ο, για να είναι στην ΠΑΕ γνωρίζει 500 πράγματα παραπάνω. Μόνο αυτοί που δε δουλεύουν κάνουν λάθη. Κατάλαβε ότι ο ΠΑΟΚ δε μπορεί με 500.000 μάξιμουμ να φέρει παίκτες που φεύγουν από Ρεάλ και Τσέλσυ. Πρώτη φορά ποντάρει σε παίκτες γύρω στα 23 που μπορεί να εξεληχθούν, διότι έχουν παραστάσεις. Αυτό είναι το σκάουτιγκ όχι να λέμε έμεινε ελεύθερος ο Μακελελέ πάμε να τον πάρουμε, διότι θα πληρώσεις 1.5 χαρτί για 1 χρόνο και μετά θα φύγει και πάλι δε θα έχεις τίποτα.

Στήριξε αυτά που έχεις. Ο Γκολάσα, ο Μακ είναι 22-23 χρονών και ο Αργεντίνος 26. Μια καλή χρονιά να κάνουμε όπως και ο Βιτόρ η αξία τους πάει στα 3 χαρτιά.
Νομίζω ότι είσαι πολύ ρομαντικός. Δεν ζούμε στις εποχές του Παντελάκη και του Κούδα, αλλά στο 2014. Όταν καταλάβεις ότι το ποδόσφαιρο σήμερα είναι προϊόν και ότι όσο πιο ελκυστική κάνεις την ομάδα σου (με μεταγραφές, γήπεδο, προπονητικά, καλή διαφήμιση της ομάδας και των παικτών της) τόσο πιο ψηλά θα φτάσεις (σε Ελλάδα και Ευρώπη), τότε θα πας μπροστά.
Εάν συνεχίσεις με τη δική σου λογική, δηλαδή αγάπα την ομάδα σου ότι κι αν σου προσφέρει, τότε βάζεις αυτομάτως ταβάνι στις φιλοδοξίες σου και στις δυνατότητες της ομάδας.
Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα που λες, δεν διαφωνώ πουθενά. Προσωπικά, θεωρώ καλύτερες τις μεταγραφές ελπιδοφόρων παικτών παρά την αλόγιστη σπατάλη χρημάτων σε πρώην βαριά ονόματα...

Ότι πέτυχες να διώξεις και να φέρεις σαν ΠΑΟΚ με τσαμπουκαλίκια και εκβιασμούς το κατάφερες στην Ελλάδα. Τράβα τώρα στα LIDL να αγοράσεις διαρκείας, να σου δώσουν και ένα κουτί χυμό δώρο. Άν δε σ αρέσει πάρ`τους τηλέφωνο και κράξε για το χύμό που σου τον κάναν δώρο. Το πρόβλημά σου είναι ότι γουστάρεις να κράζεις.

Τί πρέπει δηλαδή να κάνει ο ΠΑΟΚ για να φτιάξει προπονητικό και να πληρώσει τα χρέη του, να κάτσουν να τον πη.... Κατηγορείς μετά το Σαββίδη που παίρνει έργα και επιχειρήσεις. Αμά δεν πάρει επιχειρήσεις να έχει εργαζομένους πώς θα πιέσει καταστάσεις;

Ζητάς γηπεδάρα και ανέσεις και γουστάρεις να πληρώνεις 200 ευρώ για διαρκείας. Άμα κάνεις γήπεδο 500 θα πάει. Άμα εκνευριστείς θα πας και θα κλοτσάς της τουαλέτες θα σπας τα καθίσματα και θα βάζεις φωτιές τα κάγκελα.

Ποιά σχέση εταιρία-πελάτη θες όταν δεν είσαι εσύ πρώτα πελάτης. Μεταγραφές??? Γίνε Φενέρμπαχτσε φίλε αν θες μεταγραφές, Ουγκάντα με προσωπείο, όλα τα απ` έξω καλά οι βιτρίνες καλές και από μέσα σαπίλα.
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Ο Φουρτουνακος ( γιατι Φουρτουνακος αποδειχθηκε) επέλεξε την πεπατημένη. Την εύκολη λύση, την βιτρίνα, τους ομίλους, τον συμβασιούχο πρωταθλητή, τον πρόεδρο που διώκεται κτλ.
Ειναι απλό οτι παίκτης που επέλεξε τα παραπάνω δεν κανει για παίκτης του ΠΑΟΚ τελος.
dtown

Δημοσίευση από dtown »

pisakaipoupoula έγραψε:Δηλαδή μας χαλάει αυτός [youtube]EvRH2dOiwhE[/youtube] για 300.000 έστω για αλλαγή???Φετινό βίντεο είναι αυτό όχι πριν 3 4 χρόνια...τον φαντάζεστε αυτόν στη Σουπα Λιγκ...να έχει ο βάζελος αυτόν με ψίχουλα κ εμείς να έχουμε...Πόζογλου...
Ο Πόζογλου φίλε μου δεν μπορεί να σταθεί στον φετινό ΠΑΟΚ ούτε για αλλαγή, μακάρι να μπορούσε.Ούτε ο Πόποβιτς μπορεί που έχει και παραπάνω προσόντα..
Βασικο ψαχνουμε οχι αλλαγη,ακομα και σε αυτο το βιντεο που υποτιθεται οτι ειναι οι καλυτερες στιγμες του δεν ειδα τιποτα το εντυπωσιακο.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

dtown έγραψε:
pisakaipoupoula έγραψε:Δηλαδή μας χαλάει αυτός [youtube]EvRH2dOiwhE[/youtube] για 300.000 έστω για αλλαγή???Φετινό βίντεο είναι αυτό όχι πριν 3 4 χρόνια...τον φαντάζεστε αυτόν στη Σουπα Λιγκ...να έχει ο βάζελος αυτόν με ψίχουλα κ εμείς να έχουμε...Πόζογλου...
Βασικο ψαχνουμε οχι αλλαγη,ακομα και σε αυτο το βιντεο που υποτιθεται οτι ειναι οι καλυτερες στιγμες του δεν ειδα τιποτα το εντυπωσιακο.

θελουμε αριστερο χαφ αμεσα
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Οι μεταγραφές που θα γίνουν:

1. Στόπερ (αντι-Ινσαουράλδε)
2. Χαφ (αντι-Νατχο)
3. Αριστερό εξτρέμ (αντι-Στοχ)

Για τερματοφύλακα θα κρίνει ο ΑΑ αν χρειαστεί.
Αποστολε το ενα στοπερ να το χωνεψω ναι, θελει και τον Τζαβελλα εκει, εχεις τον σουπερσταρ της προετοιμασιας
τον Κατσικα βεβαια, αλλα οκ, κατι θα γινει, ειδικα αν φερεις στοπερ ηγετικη φυσιογνωμια...οχι δευτεροτριτο
το ενα χαφ ναι, απαραιτητο..πολυ βασικο
αριστερο εξτρεμ οπωσδηποτε..αλλα νομιζω τα 2 μονο εξτρεμ που μεινανε δε φτανουν..δε μπορω να σκεφτω τον Ποζογλου που βλεπουμε να παιρνει πανω απο 10 ματς αρα ειμαστε γυμνοι εκει
επισης σεντερ φορ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ειναι το τοτεμ14 που πιανει θεση τοσο στο ροστερ, οσο και στο μπατζετ χωρις να μπορει να προσφερει απολυτως τιποτα
Άβαταρ μέλους
Velas

Δημοσίευση από Velas »

αδερφε αν δε σου αρεσε αυτο το βιντεο του Μπαρμποσα μαλλον περιμενεις στον ΠΑΟΚ Ντι Μαρια, Αλεξις Σαντσεζ κλπ
δεν ειπαμε να βγαζουμε συμπερασματα απ'τα βιντεο αλλα ο παιχτης προφανως δεν ειναι ο τιποτα!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

ελεος με τα οφτοπικ κάποιοι..
Ήμαρτον!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”