Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

buffos έγραψε:
Odi έγραψε: Γελάει ο κόσμος με την σύγκριση Φορτουνη-Μακ.Ο ένας εχει κάνει καριέρα στην Γερμανία και ήταν στις ακαδημίες της Σιτι και ο άλλος ήταν μόνιμος παγκιτης στην Β Γερμανίας.
Ναι γελάει... Που κάθεσαι και μου συγκρίνεις δυο παλτά , πιο είναι καλύτερο! Φοβερή επιτυχία που ήταν στις ακαδημίες. Τρελό βιογραφικό!!! Για δες τι γράφουν οι οπαδοί της Νυρεμβέργης που φεύγει. Δεν κλαίνει πάντως με μαύρο δάκρυ....

Για μεταγραφή επένδυση - ρίσκο δεν με χαλάει. Αλλά για να κρατήσει το αριστερό άκρο ... ¨Οντως γελάει ο Κόσμος

Τέλος αν δεν καταλαβαίνεις οτι μια ανοιχτή πρόταση 2 μήνες στο Φορτούνη, δεν είναι παρακαλετό... ε δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
Αντε στο φορουμ του Φαταουλ ρε μπουφο...ειτε εισαι γαβρος ειτε οχι...για εκει εισαι ;)
Εσυ πες σε μια γκομενα.. "γλυκιά μου δοκίμασε να βρεις καλύτερο από μένα... και αμα δεν βρεις εδώ είμαι σε περιμένω....." και μετά έλα να σου πούμε και μπράβο...

Ρε τι κυκλοφορεί...
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Αποψη μου ειναι οτι θα βοηθηθουμε ολοι μας εαν τα οφτοπικ κοβονται με την μια υπαρχουν δοξα τω θεο πολλα τοπικ για να συζητησουμε για ιβαν παραγκες επο media κτλ κτλ,οσοι συμφωνουν παρακαλω να το δηλωσουν μπας και ησυχασουμε επιτελους και μπορεσουμε και μιλησουμε και λιγο για μπαλα και για μεταγραφες εκτος και αν δεν μπορουμε οποτε να το κλεισουμε οριστικα και απλως να αναφερονται οι προσθηκες.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Θέλει Ρούνιε με αγορά

sport24

Καποιος ειχε αναφερει το ονομα του εδω
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

kritikos44 έγραψε:Πραγματικα οτι να'ναι.
Εχω κατσει και εχω διαβασει και τα 450 ποστ αυτο του τοπικ και πραγματικα αμα δεν ημουν ΠΑΟΚ για να ξερω τι σκατα ειμαστε θα ειχα αρχισει τα ψυχοφαρμακα.
Σε 450 ποστ καμμια 10-20 γραφουν καμποσες σωστες αποψεις και τα υπολοιπα κραξιμο και μιζερια ΑΛΛΑ χωρις επιχειρηματα. Ζητημα να εχει 50 ποστ που να μιλανε για το θεμα των μεταγραφων.
Καννα-δυο φυγανε απο το φορουμ αναθεμα κι αν καταλαβα γιατι. Επειδη κραξανε καποιοι αλλοι τους κραξανε επειδη κραζουν και προσβληθηκαν και εφυγαν. Σουρεαλισμος
Τοση γκρινια και μιζερια δεν ειχαμε ουτε τοτε που δεν ειχαμε διφραγκο για κουλουρι.
Αλλος παλι λεει μην κραζετε τον Ιβαν γιατι χωρις αυτον δεν θα υπηρχαμε. Και τι ειναι ρε ο ΠΑΟΚ να μην υπηρχε ? αρης η πας γιαννενα ? Μπορει να μην ειχαμε φερει τον Στοχ και τον Λουκας αλλα παλι εκει θα ειμαστε ,εστω στο ουεφακι.
Και δεν καταλαβα γιατι να μην πω τα κακα του Ιβαν ? Τι εχει το αλαθητο του Παπα ?
Ηρθε , δε λεω εβαλε καποια λεφτα (που δεν πιστευω οτι ειναι χαμενος κιολας) αλλα δεν τα εβαλε για να μας κανει χαρη αλλα για να παρει πισω κερδος. Και καλα εκανε ετσι κανουν οι υγιεις ομαδες και οι σωστοι επιχειρηματιες. Αλλα χαρη δε μας εκανε.
Επειδη πολλοι μπερδευονται στα παπαρια μου που δεν ηρθε ο Φορτουνης η ο Μολο . Οποιος δεν γουσταρει τον πουλο.
Επειδη ομως το μονο (δυστυχως) που εχει απομεινει στον ΠΑΟΚτση ειναι η περηφανια του και η ντομπροσυνη του ,
οταν η διοικηση εχει εναν αποτυχημενο βολεψακια νεοελληνα να εμπαιζει τον ΠΑΟΚ ενα διμηνο τωρα για να εξυπηρετησει τους σκοπους του και τελικα με αυτο αυριο θα με χλευαζουν ολες οι φυλλαδες ΝΑΙ θα τους κραξω.
Οταν η διοικηση διωχνει τον καλυτερο περσινο σου παικτη με αυτον τον τροπο ΝΑΙ θα τους κραξω. Δεν λεω να τον κρατησει στα 38 του αλλα ΠΑΟΚ εισαι ρε γαμωτο. Βρες τα μαζι του να χωρισετε σαν φιλοι. Δηλαδη οσοι παικτες φυγανε που λενε αλλα μας λεγαν στην αρχη και αλλα τωρα τι διαολο ψευτες ειναι ? Ποιον απο εσας τιμαει αυτο σαν ΠΑΟΚτση ?
Θα καθονται να παζαρευουν το συμβολαιο του Κλαους ενα διμηνο τωρα ? Ειμαστε σοβαροι ?
Τα ιδια με τον Κουλουρη , ο Λουκας βαρεθηκε να πινει ποτο στο Μαρκιζ και ειπε να παει με το ετσι θελω μια βολτα ενα χρονο στο χωριο του.
Να βγουνε να πουνε "μαγκες παμε για 3-4 θεση αυτα ειναι τα κοζα ,δεν μπορουμε ουτε τον μπατιρο Αλαφουζο να χτυπησουμε στο παρασκηνιο οποτε γιατι να ριξουμε λεφτα" να το δεχτω ρε να κατσω τουλαχιστον χωρις να χαλιεμαι να βλεπω μπαλα. Οχι "θα παρουμε Ντρογκμπα και θα βαλουμε το ΤΣ.Λ. στο Μακεδονια" και μετα να σε δουλευει ακομα και το σκουληκι και επισης να νιωθω οτι υποτιμα τη νοημοσυνη μου.
Θα εμπλεκοταν ο Σαββιδης σε κασετες οπως ο χοντρος και θα το αφηναν να περασει ετσι ? Δε θα γυρναγανε οι Αθηναιοι τον κοσμο αναποδα να μας πηδηξουν ?
Επειδη σιγουρα το θεμα ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ πολιτικο , διοτι σε ΚΑΜΜΙΑ πολιτισμενη χωρα του κοσμου δεν θα γινοταν αυτες οι αποκαλυψεις (και μαλιστα 2 φορες τα τελευταια χρονια) χωρις να εχουμε φυλακες και υποβιβασμους (Μαρσειγ-Ταπι , Γιουβεντους-Μοτζι) δεν βλεπω καμμια προοδο. ΑΛΛΑ καντε ΚΑΤΙ ρε γαμωτο κερατο μου. Δικαιολογηστε την υπαρξη σας . Ο χοντρος και με την ομαδα-επενδυση του ασχολειται και στους συνδεσμους των κωλογαβρων στην Αμερικη πηγαινει και το παρασκηνιο κραταει .
Ο αλλος λεει ειμαστε πανυγιρτζηδες επειδη εχουμε πιο λιγα διαρκειας φετος. Ετσι οπως εχει ξενερωσει ο κοσμος με την λιγη διοικηση τι περιμενετε να κανει ? Με την εικονα που δειχνει η διοικηση ποιος να εμπνευστει να αγορασει διαρκειας ? Πιστευεται οτι ειναι λογω των (μη) μεταγραφων ?
Ο Ζαγορακης γιατι ειχε 20.000 διαρκειας ? Πιστευε κανεις (ειλικρινα) οτι θα παρουμε πρωταθλημα . Οραμα εδωσε στον κοσμο απλα και δουλευε το μαγαζι σωστα .Ασχολιοταν πως να το πω.
Τωρα τι γινεται ? Γυρισαμε σε εποχες Γουμενου. Φεραμε ενα προπονητη-ασπιδα και τον Γκαρσια και ολα ζαχαρη. Ηθελα να ηξερα τι εχουν πει στον Αγγελο και πως θα του δικαιολογησουν ολες τις μαμακιες που κανουν.
Μακαρι να διαψευστω και να φερουν 3-4 παικτες που να αξιζουν οχι πως θα παρουμε πρωταθλημα αλλα για να φανει ρε οτι καποιος ασχολειται , εχει ενα πλανο κατι τελος παντων. ΠΑΟΚ εισαι ρε

++++ BRAVO ++++
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

john4serres έγραψε:Θέλει Ρούνιε με αγορά

sport24

Καποιος ειχε αναφερει το ονομα του εδω
Πετρωτος ; Δεν σίγουρα :):)
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Ελευθερος εμεινε απο οφη ο ζορο
dtown

Δημοσίευση από dtown »

Καποιος να ενημερωσει τον Πετρωτο οτι η Νορτζελανδ ειναι Δανεζικη ομαδα οχι Νορβηγικη.Το εχει γραψει και ισα με 10 φορες στο αρθρο ο μυρωδιας.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

kritikos44 έγραψε:Πραγματικα οτι να'ναι.
Εχω κατσει και εχω διαβασει και τα 450 ποστ αυτο του τοπικ και πραγματικα αμα δεν ημουν ΠΑΟΚ για να ξερω τι σκατα ειμαστε θα ειχα αρχισει τα ψυχοφαρμακα.
Σε 450 ποστ καμμια 10-20 γραφουν καμποσες σωστες αποψεις και τα υπολοιπα κραξιμο και μιζερια ΑΛΛΑ χωρις επιχειρηματα. Ζητημα να εχει 50 ποστ που να μιλανε για το θεμα των μεταγραφων.
Καννα-δυο φυγανε απο το φορουμ αναθεμα κι αν καταλαβα γιατι. Επειδη κραξανε καποιοι αλλοι τους κραξανε επειδη κραζουν και προσβληθηκαν και εφυγαν. Σουρεαλισμος
Τοση γκρινια και μιζερια δεν ειχαμε ουτε τοτε που δεν ειχαμε διφραγκο για κουλουρι.
Αλλος παλι λεει μην κραζετε τον Ιβαν γιατι χωρις αυτον δεν θα υπηρχαμε. Και τι ειναι ρε ο ΠΑΟΚ να μην υπηρχε ? αρης η πας γιαννενα ? Μπορει να μην ειχαμε φερει τον Στοχ και τον Λουκας αλλα παλι εκει θα ειμαστε ,εστω στο ουεφακι. Όταν δεν είχαμε Ιβάν ακόμα και το ουεφάκι μάς το έπερνε η Χαλκηδόνα στα χαρτιά.
Και δεν καταλαβα γιατι να μην πω τα κακα του Ιβαν ? Τι εχει το αλαθητο του Παπα ?
Ηρθε , δε λεω εβαλε καποια λεφτα (που δεν πιστευω οτι ειναι χαμενος κιολας) αλλα δεν τα εβαλε για να μας κανει χαρη αλλα για να παρει πισω κερδος. Και καλα εκανε ετσι κανουν οι υγιεις ομαδες και οι σωστοι επιχειρηματιες. Αλλα χαρη δε μας εκανε.
Επειδη πολλοι μπερδευονται στα παπαρια μου που δεν ηρθε ο Φορτουνης η ο Μολο . Οποιος δεν γουσταρει τον πουλο.
Επειδη ομως το μονο (δυστυχως) που εχει απομεινει στον ΠΑΟΚτση ειναι η περηφανια του και η ντομπροσυνη του ,
οταν η διοικηση εχει εναν αποτυχημενο βολεψακια νεοελληνα να εμπαιζει τον ΠΑΟΚ ενα διμηνο τωρα για να εξυπηρετησει τους σκοπους του και τελικα με αυτο αυριο θα με χλευαζουν ολες οι φυλλαδες ΝΑΙ θα τους κραξω.
Οταν η διοικηση διωχνει τον καλυτερο περσινο σου παικτη με αυτον τον τροπο ΝΑΙ θα τους κραξω. Δεν λεω να τον κρατησει στα 38 του αλλα ΠΑΟΚ εισαι ρε γαμωτο. Βρες τα μαζι του να χωρισετε σαν φιλοι. Δηλαδη οσοι παικτες φυγανε που λενε αλλα μας λεγαν στην αρχη και αλλα τωρα τι διαολο ψευτες ειναι ? Ποιον απο εσας τιμαει αυτο σαν ΠΑΟΚτση ?
Θα καθονται να παζαρευουν το συμβολαιο του Κλαους ενα διμηνο τωρα ? Ειμαστε σοβαροι ? Πολύ καλά κάνει ο Κλάους και ζητάει περισσότερα από τον κοντό. Άμπαλοι και οι δύο μεν αλλά ο ένας δεν μπορεί πλέον κι ο άλλος τα καρφώνει.
Τα ιδια με τον Κουλουρη , ο Λουκας βαρεθηκε να πινει ποτο στο Μαρκιζ και ειπε να παει με το ετσι θελω μια βολτα ενα χρονο στο χωριο του. Εγώ δεν ήθελα να φύγει ο Λούκας καθώς ήταν ο αποδοτηκότερος παίκτης μας βάσει στατιστικής. Είμαι της λογικής ότι δεν ξεκινάς το ξήλωμα από τον Λούκας αλλά από λιγότερο αποδοτικούς παίκτες. Από την άλλη όμως βλέπω ότι η διοίκηση κάνει κάποιες συγχρονισμένες κινήσεις. Δηλαδή, δίνει δανεικούς τον καλύτερο παίκτη της ανδρικής ομάδας και τον καλύτερο της Κ-20 σε 2 αγορές όπου αν ανοίξουμε παρτίδες θα έχουμε πολλαπλά οφέλη. Μέχρι στιγμής μόνο με τη γερμανική αγορά έχουμε ανοίξει παρτίδες και αυτό προήλθε μέσω του τότε καλύτερού μας παίκτη του Βιεϊρίνια.
Να βγουνε να πουνε "μαγκες παμε για 3-4 θεση αυτα ειναι τα κοζα ,δεν μπορουμε ουτε τον μπατιρο Αλαφουζο να χτυπησουμε στο παρασκηνιο οποτε γιατι να ριξουμε λεφτα" να το δεχτω ρε να κατσω τουλαχιστον χωρις να χαλιεμαι να βλεπω μπαλα. Ρε φίλε, εδώ κάθετε στο συμβόλαιό του ο ΓουΧου, εσύ περιμένεις από τον Ζησάο να πει ότι πάμε για δευτεροτρίτη θέση? Περιμένεις να παραδεχτεί την ανικανότητά του να φτιάξει/χτίσει ομάδα πρωταθλητισμού? Αυτό θα το πει στην παραίτησή του μόνο, ότι δηλαδή "τόσα χρόνια δεν κατάφερα να πάω τον ΠΑΟΚ ένα βήμα παραπάνω γι'αυτό και φεύγω" Οχι "θα παρουμε Ντρογκμπα και θα βαλουμε το ΤΣ.Λ. στο Μακεδονια" και μετα να σε δουλευει ακομα και το σκουληκι και επισης να νιωθω οτι υποτιμα τη νοημοσυνη μου.
Θα εμπλεκοταν ο Σαββιδης σε κασετες οπως ο χοντρος και θα το αφηναν να περασει ετσι ? Δε θα γυρναγανε οι Αθηναιοι τον κοσμο αναποδα να μας πηδηξουν ? Γι'αυτό λέμε ότι πρέπει να μπει στα μμε. Ενθαρυντικό ότι η λέρα ο Κοντομηνάς γυροφέρνει την ΚΑΕ.
Επειδη σιγουρα το θεμα ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ πολιτικο , διοτι σε ΚΑΜΜΙΑ πολιτισμενη χωρα του κοσμου δεν θα γινοταν αυτες οι αποκαλυψεις (και μαλιστα 2 φορες τα τελευταια χρονια) χωρις να εχουμε φυλακες και υποβιβασμους (Μαρσειγ-Ταπι , Γιουβεντους-Μοτζι) δεν βλεπω καμμια προοδο. ΑΛΛΑ καντε ΚΑΤΙ ρε γαμωτο κερατο μου. Δικαιολογηστε την υπαρξη σας . Ο χοντρος και με την ομαδα-επενδυση του ασχολειται και στους συνδεσμους των κωλογαβρων στην Αμερικη πηγαινει και το παρασκηνιο κραταει . Κάτσε πρώτα να ορίσουν τον αντι-Ποικιλίδη, που δεν το νομίζω καθώς πλέον μας βλέπουν πελάτες και όχι σαν οξυγόνο, και βλέπουμε... Αλλά αυτό δεν είναι δουλειά του Ιβάν, νομίζω
Ο αλλος λεει ειμαστε πανυγιρτζηδες επειδη εχουμε πιο λιγα διαρκειας φετος. Ετσι οπως εχει ξενερωσει ο κοσμος με την λιγη διοικηση τι περιμενετε να κανει ? Με την εικονα που δειχνει η διοικηση ποιος να εμπνευστει να αγορασει διαρκειας ? Πιστευεται οτι ειναι λογω των (μη) μεταγραφων ? Όπως σου είπα δεν πολυ-νοιάζονται για τον ΛΑΟ αλλά για τους (καλούς) πελάτες. Ελπίζω να νοιαστεί ο Ιβάν τώρα που πήρε την κρυάδα των 5.500 ανανεώσεων.
Ο Ζαγορακης γιατι ειχε 20.000 διαρκειας ? Πιστευε κανεις (ειλικρινα) οτι θα παρουμε πρωταθλημα . Οραμα εδωσε στον κοσμο απλα και δουλευε το μαγαζι σωστα .Ασχολιοταν πως να το πω. Ο Ζαγοράκης ήταν ο ίδιος ο ΛΑΟΣ. Ήταν ο εκλεκτός των συνδέσμων, αντιπροσώπευε την τρέλα, την αντίσταση, την περηφάνεια, το όνειρο... Μετά ήρθε ο Γκαγκατσοπατήρ και άρχισε η κατηφόρα, δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω...
Τωρα τι γινεται ? Γυρισαμε σε εποχες Γουμενου. Φεραμε ενα προπονητη-ασπιδα και τον Γκαρσια και ολα ζαχαρη. Ηθελα να ηξερα τι εχουν πει στον Αγγελο και πως θα του δικαιολογησουν ολες τις μαμακιες που κανουν. Ο Άγγελος είναι συνειδητά συμμέτοχος όπως και ο Πάμπλο. Ο Άγγελος για το ψώνιο του και ο Πάμπλο για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα.
Μακαρι να διαψευστω και να φερουν 3-4 παικτες που να αξιζουν οχι πως θα παρουμε πρωταθλημα αλλα για να φανει ρε οτι καποιος ασχολειται , εχει ενα πλανο κατι τελος παντων. ΠΑΟΚ εισαι ρε
Φέρουν δε φέρουν παίκτες η χρονιά θα'ναι ροκ από πολλές πλευρές. Εκτός από το χόρτο όπου θα δούμε ομάδα Άγγελου, μόλις σήμερα βγήκαν ρεπορτάζ με τις λεπτομέρειες της εξαγοράς του ΑΦΜ του Αιγινιακού.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Έλα ρε που γίνατε μαλια κουβάρια για το Φορτούνη :o . Ημαρτον.Πώς καταντήσαμε έτσι,πολύ μιζέρια ρε παιδια.

pavelc1971 η θετική αυρά που αποπνέει το ποστ σου ειναι οτι καλύτερο διαβασα τελευταία.Υγεία ευχομαι κι ολα να ναι καλά.

Che4 ασε τα χαζά.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Ειναι απιστευτο να φτανουμε σε σημειο κ να χαλιομαστε για καποιον φορτουνη που δεν ειχε προταση απο καμια ομαδα στο εξωτερικο( γιατι αραγε? ) ενας νεος γεωργιαδης κουτσιανικουλης.. αν ειχε προσωπικοτητα η ταλεντο καποια ομαδα στη γερμανια θα τον ειχε τσιμπησει.. θα φαει παγκο στο γαβρο κ μετα θα καταληξει σαν τον τατο να πηγαινει δανεικος καθε χρονο σε ατρομητους κλπ.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

KAταραμενε δεν ειναι για τον φορτουνη ολο αυτο...απ τους περισσοτερους τουλ.....Για μενα η λυση ειναι 3 4 μεγαλοι παικτες....τοτε αλλαζουν ολα...
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

paokovios1974 έγραψε:Ελευθερος εμεινε απο οφη ο ζορο
Όταν εμείς είχαμε ζορό ο οφις είχε έπαιζε με Μαχλά...

[youtube]eXC3AUjRP-w[/youtube]
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Κοιτα ο Ιβαν οντως εχει απογοητευσει κ οχι μονο στις μεταγραφες.. αλλα πειτε μου ενας απο εσας αν ηταν στη θεση του θα ρισκαρε φραγκα οταν γινονται τοσα με φαταουλ κλπ. ΚΑΠΟΤΕ δεν πληρωναμε ουτε τα συμβολαια κ τωρα ολοι στην ωρα τους ...μη τα διαλυουμε κ ολα
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Ούτε το 10% της "φασαρίας" δεν είχε σχέση με Φορτούνη.

Πιστεύω πως η εικόνα (κ η φασαρία) θα ήτανε ίδια ακόμα κ αν είχε έρθει σε μας ... :?
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Δυσκολο Μανιακε. Δε δειχνουν προθυμοι για μεγαλες αγορες. Μαλλον μονο ο Ρατς θα ειναι ονομα. Και πιστευω οτι αυτο επρεπε να γονω εδω καο χρονια. Καλυτερα να μεγαλωνεις βημα βημα. Ουτε σιτυ γιναμε ξαφνικα ουτε παρι. Στην σουπερλιγκ παιζουμε αλλωστε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”