για τους μανατζερακηδες παντως ουτε για την κ20 δεν κανει!!
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
- aisiodoksos
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
http://www.fm-base.co.uk/forum/attachme ... rt-mak.png

ειδα την εικόνα και πρόσεξα ότι ειναι του 2010aisiodoksos έγραψε:http://www.fm-base.co.uk/forum/attachme ... rt-mak.png
για τους μανατζερακηδες παντως ουτε για την κ20 δεν κανει!!![]()
στο ψαξιμο ομως ειδα και αυτό του 12 fm2012-wonderkids-future-stars
http://www.chatmandu.co.uk/2011/03/21/f ... ure-stars/
αν ειναι να κρίνουμε παίχτες απο το μανατζερ ας ρωτήσετε εσείς οι σαλονικιοι κανα αργιανό (εμεις εδω τετοιους δεν εχουμε) να σας πει για τον αντού....
Εμενα αυτος ο Μακ μου φαινεται κανονικος ποδοσφαιριστης και οχι ντεμεκ σαν αυτους που εχουμε στα δεξια.
Οποτε καλως να ορισει.
Οποτε καλως να ορισει.
[youtube]5tJs2WcTSLc[/youtube]
2 μεταγραφες θα ανακοινωθουν σημερα λεει το ινπαοκ!
2 μεταγραφες θα ανακοινωθουν σημερα λεει το ινπαοκ!
- desperando
- Επικοινωνία:
εχει παρα πολυ καλη τριπλα και σε συνδιασμο με την πολυ καλη του πρωτη επαφη αλλα και την ταχυτητα τον κανουν πολυ επικινδυνο. το προβλημα που του εχουν καταλογισει οτι εχει ειναι στις επιλογες, γι αυτο και στον αξονα δεν εκανε καλα παιχνιδια γιατι δεν μοιραζει σωστα το παιχνιδι.ΑποστόληςΑ έγραψε:Despe δεν τον έχω δει τον παίκτη να παίζει εδώ και χρόνια, έχω όμως την εντύπωση ότι δεν έχει την τρίπλα για το εξτρέμ που θέλουμε. Απ' ό,τι διαβάζω είναι περισσότερο ένα υποσχόμενο χαφ (8άρι, ή 10άρι) παρά παίκτης που δημιουργεί ρήγματα στα άκρα της άμυνας.
σιγουρα το προβλημα του παιδιου δεν ειναι η τεχνικη του και η ταχυτητα,τεχνικα ειναι πολυ καλυτερος του λουκας που ειχαμε.
εμενα προσωπικα μου αρκει που πριν 2 χρονια ο κλοπ τον ειχε πολυ ψηλα στην λιστα του και ειχε μιλησει με τα καλυτερα για το παιδι. τωρα το τι λεμε εμεις μικρη σημασια εχει
- aisiodoksos
ναι τον εχουν για wonderkid αλλα φωτο με τα στατιστικα του δεν βρηκα! καλα για αντου τι να παει κανεις..απο τα 14 του τον εκλεινα!!! τελος παντων αν ειναι να ερθει καλως να μας ερθει! ειπαμε ολοι κρινονται στο γηπεδο!Thracian έγραψε:ειδα την εικόνα και πρόσεξα ότι ειναι του 2010aisiodoksos έγραψε:http://www.fm-base.co.uk/forum/attachme ... rt-mak.png
για τους μανατζερακηδες παντως ουτε για την κ20 δεν κανει!!![]()
στο ψαξιμο ομως ειδα και αυτό του 12 fm2012-wonderkids-future-stars
http://www.chatmandu.co.uk/2011/03/21/f ... ure-stars/
αν ειναι να κρίνουμε παίχτες απο το μανατζερ ας ρωτήσετε εσείς οι σαλονικιοι κανα αργιανό (εμεις εδω τετοιους δεν εχουμε) να σας πει για τον αντού....
-
NikosAthina
Αν έχω ομάδαρα τι θα με εμποδίσει;desperando έγραψε:τον φαταουλ τον ρωτησες αν σε αφησει να παρεις το πρωταθλημα?NikosAthina έγραψε:Αφαίρεσε Μαντούρο και Κάτσε αντί Γκολάσα και τότε έχουμε σίγουρο το πρωτάθλημαGoMaRoS έγραψε:μιας και είναι καλοκαίρι και μεταγραφική περίοδος ας κάνουμε κανένα όνειρο θερινής νυκτός με την ενδεκάδα
------------------Κλάους/Κουλούρης------------------
Πιαττί-----------------Μάρτενς------------------Σκόκο
----------------Γκολάσα--------Νάτχο------------------
Ρατς-------Μαντούρο---------Βίτορ-------------Κίτσιου
-------------------------Γλύκος--------------------------
και παρακαλώ το όνειρο μου να μείνει ασχολίαστο
Χωρίς πλάκα το γνωρίζεται ότι με ένα σεβαστό -αλλά όχι ακατόρθωτο- ποσό μπορούσαμε να φτιάξουμε αυτή την ομάδα και την τρύπα θα την ξεπλειρώναμε με τα χρήματα από τους ομίλους του τσαμπιονς λιγκ του χρόνου....Δύσκολο το βλέπω όμως να δώσει κανά φράγκο παραπάνω η ΠΑΕ
- efthimis_paok
Αφου πάρει το δεκατιανο του και πριν το μεσημεριανό του θα αποφασίσει ο φορτουνης λέει το paokweb. Δεν ξερω αν θα εχει παει τουαλέτα πριν, μη ρωτάτε...
- kataramenos5
Μπερδεύτηκα ποιος μακ είναι τελικά?K_geo έγραψε: τωρα αν θα ειναι ο μακ, ο γουιντοους η ο αιμπιεμ δεν μενοιαζει. απλα θελω να ειναι ποιοτικες προσθηκες σε ενα -οχι απλα ηλικιακα αλλα και σε θεματα εμπειριων- νεαρο ροστερ.

ή

ΥΓ Δε μπορουν τα παλικάρια ...
μακαρι η μια κινηση να ειναι ο ΜΑΚ ...φαινεται καλος παικτης..ταχυδυναμικος ,καλη τριπλα...22 χρονων..οσοι λετε για συμμετοχες ας δουμε ο βιερινια που πηγε στα 26 του εκει οχι στα 19 και τι εκανε μεχρι τωρα σε ασσιστ κ γκολ... μακαρι να κανουμε τετοιες ελπιδοφορες κινησεις...και με 2 πραγματικα καλους να ανεβουμε επιπεδο....
-
NikosAthina
10 ματσ σε ομάδα που υποβιβάστηκε έπαιξε πως σου φάνηκε κανονικός ;obanebane έγραψε:Εμενα αυτος ο Μακ μου φαινεται κανονικος ποδοσφαιριστης και οχι ντεμεκ σαν αυτους που εχουμε στα δεξια.
Οποτε καλως να ορισει.
- Μπαρκαρούτσος
3-2-4-1 με Γλύκο center for και Rat δεξί μπακ-χαφ;GoMaRoS έγραψε:μιας και είναι καλοκαίρι και μεταγραφική περίοδος ας κάνουμε κανένα όνειρο θερινής νυκτός με την ενδεκάδα
------------------Κλάους/Κουλούρης------------------
Πιαττί-----------------Μάρτενς------------------Σκόκο
----------------Γκολάσα--------Νάτχο------------------
Ρατς-------Μαντούρο---------Βίτορ-------------Κίτσιου
-------------------------Γλύκος--------------------------
και παρακαλώ το όνειρο μου να μείνει ασχολίαστο
Μ'αρέσει...
- kataramenos5
19 επαιξε αδερφε και επαιξε μπουντεσλιγκα οχι σουπερλιγδα... αιντε γιατι το εχουμε χασει εδω μεσαNikosAthina έγραψε:10 ματσ σε ομάδα που υποβιβάστηκε έπαιξε πως σου φάνηκε κανονικός ;obanebane έγραψε:Εμενα αυτος ο Μακ μου φαινεται κανονικος ποδοσφαιριστης και οχι ντεμεκ σαν αυτους που εχουμε στα δεξια.
Οποτε καλως να ορισει.
Δεν έχουν πληροφόρηση οι ΑΡΔ και γράφουν περσινά προπερσινα βρε ουστ!