Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Ωραίος αυτος ο luna της Εστουντιάντες. Κοψια ουμπιντες στο καλύτερο του και 27 χρόνων.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Κοντά σε στόπερ και εξτρέμ ο ΠΑΟΚ

Σε προχωρημένες επαφές τόσο για κεντρικό αμυντικό, όσο και για ακραίο επιθετικό βρίσκεται ο ΠΑΟΚ κι εκείνο που μένει για να προχωρήσουν οι μεταγραφές είναι το «ok» του Ιβάν Σαββίδη.

Μπορεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Δικεφάλου να έχει ήδη μείνει πολύ πίσω, ωστόσο είναι θέμα χρόνου να γίνουν οι επόμενες κινήσεις για την ενίσχυση του «ασπρόμαυρου» ρόστερ. Δύο από τις θέσεις που «καίνε» περισσότερο είναι αυτές του στόπερ και του εξτρέμ, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς φαίνεται ότι βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές και για τους δύο σύμφωνα με τη «Live Sport».

Για να προχωρήσουν ωστόσο αμφότερες οι υποθέσεις θα πρέπει να δώσει την έγκρισή του κι ο Ιβάν Σαββίδης κάτι που ακόμα δεν έχει συμβεί, το σίγουρο ωστόσο είναι ότι πρόκειται άμεσα να υπάρξουν προσθήκες στον ΠΑΟΚ που θα δώσουν λύσεις στον Άγγελο Αναστασιάδη, αφού θα πρόκειται για παίκτες που προορίζονται για βασικοί.

γαβρέττα.γρ

Εντός 48 ωρών θα πρόσθετα εγώ... :twisted: :lol: :twisted: :lol: :twisted: :lol: :twisted: :lol: :twisted: :lol:
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Περιπτερος έγραψε:ελπιζω η 4 αρα απο τους Βελγους να μας ξυπνησει.
Κανουμε αυτο που δεν πρεπει: αφηνουμε αυτα τα παιδια σχεδον μονα τους να σηκωσουν το βαρος της φανελας του ΠΑΟΚ και νομιζουμε οτι οταν ενσωματωθει ο Σαλπι και ο Τζιωλης θα μεταμορφωθει η ομαδα.
Οποιος εχει κανει αθλητισμο και πρωταθληματα ξερει πολυ καλα ποσο ουσιαστικη σημασια εχει η προετοιμασια για ενα παικτη και την αποδοση του.
Εχω εμπιστοσυνη στον Αναστασιαδη, αλλα αν το πλανο ειναι παμε με τα παιδια της Κ20 κορμο, να βγει καποιος υπευθυνα και να το ανακοινωσει.

4αρα? πότε έγινε αυτό και ελπίζεις ?
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

vs40 έγραψε:Φέτος είναι η μόνη χρονιά που δεν ανυσηχώ για τον ΠΑΟΚ. Έχω Άγγελο τελος. Οι σπατάλες τελείωσαν ώρα για συμάζεμα. Επειδή η ομάδα έχει κάνει κακό προηγούμενο να δίνει παραπάνω λεφτά σε μισθούς, πατάνε πάνω σε αυτό όλοι οι παίκτες και ζητούν τον ουρανό με τα άστρα. Δυστυχώς δεν έχω δει στη ζωή μου χειρότερη κακοδιαχείρηση τα προηγούμενα χρόνια, αλλά λογικό: Εδώ ο Τσιστιακόφ κατάφερε την Ανζί να βουλιάξει, στον ΠΑΟΚ θα κολλήσει? Ο Λίνο στα 38 ζητά 300-350, ο Βούκιτς 500 ο Κλάους τα ίδια. Ο Άγγελος περνά μια στρατηγική (τη σωστή) όπου οι παίκτες θα παίρνουν ότι αξίζουν. Αυτό για να γίνει χρειάζεται εκκαθάριση. Το λάθος είναι που δε βγαίνουν να το πουν στον κόσμο. Ελπίζω να μην χρησιμοποιούν τον Άγγελο, για να υπαινιχτούν το Μάιο ότι δεν ήθελε μεγάλα ονόματα, για να φέρουν έπειτα έναν άλλο προπονητή ώστε να χτίσει από την αρχή πάνω σε κάτι υγειές (λόγω της εκκαθάρισης Άγγελου). Αυτή είναι η προσωπική μου εκτίμηση.

Παρόλα αυτά, πιστεύω ότι πρεπει να γίνει αυτό (εκκαθάριση), αλλά ο κόσμος σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ενημερωθεί για να μην έχει απαιτήσεις, και η 2η θέση να είναι απλά η υπέρβαση του Άγγελου.

Υγ: Παιδιά μη γκρινιάζουμε. Ακόμη δεν είδαμε τίποτα. Η ομάδα θέλει στήριξη θετική ενέργεια και πολλά διαρκείας. Μη ξεχνάμε ότι όσα λάθη και να έκανε ο Σαββίδης, μας έσωσε οικονομικά και είναι ακόμη σε φάση που μαθαίνει.
Τον Άγγελο τι τον νοιάζει πόσα παίρνουν οι ποδοσφαιριστές του;

Μόλις ξύπνησα και δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.. Ποια 4άρα από τους Βέλγους;; Παίξαμε με τη Standar; :mrgreen:

Επίσης, Περίπτερε (σε έχω ρωτήσει και τις προάλλες) έχεις κάποια σχέση με προπονητική;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Είτε μας δικαιώσει το cas είτε όχι, κατ' ουσίαν το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο όσον αφορά στρους Ευρωπαϊκούς αγώνες γιατί κανείς δεν πιστεύει ότι θα περάσουμε στους ομίλους όταν στα play-off υπάρχουν τέτοια μεγαθήρια. Κάθε χρόνο το λέμε ότι οι πιθανότητές μας είναι κοντά στο 10% άντε 20% αν έχει στρώσει η ομάδα τον Αύγουστο.
Εάν θέλουμε να περάσουμε στους ομίλους θα πρέπει να γίνουν 5 μεταγραφές εκατομμυρίου εκάστη (αναφέρομαι σε αμοιβή παικτών και όχι σε κόστος κτήσης).
Αυτό που γράφω κάθε χρόνο είναι ότι δεν συμφωνώ με τη λογική "θα κάνω ηχηρή μεταγραφή μόνον αν περάσω στους ομίλους". Αυτό επιχειρησιακά είναι λαθος. Εάν θέλεις να περάσεις στους ομίλους και να μαζέψεις τα λεφτά που σου αναλογούν (πέρυσι πχ 7,5 μύρια χωρίς διαφημίσεις και χωρίς βαθμόύς) ΠΡΩΤΑ ρίχνεις τα λεφτά για να φτιάξεις ομάδα και μετά περιμένεις να πάρεις τα έσοδα. Χωρίς να ρίξεις λεφτά δεν έχεις καμία τύχη.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Αν βλέπεις το μέλλον κάνε μου μια χάρη και πες μου τα νούμερα του τζόκερ αδερφέ.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Οχι τεσσαρα,εφταρα θα φαμε που ειναι της μοδας ρε τι διαβαζουμε πρωι πρωι. 8-)
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Περιπτερε πες μας και το σκορ του τελικου
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ο Φορτούνης έρχεται;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/6745 ... strem-alla

Κάνε θεούλη μου να μην ειναι ο Ρομπέρ... :o
Άβαταρ μέλους
Dipthong

Δημοσίευση από Dipthong »

Φουρτούνης και Μαλεζας Incoming, κατα τη γνωμη μου..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Σύμφωνα και με το paokweb οι δύο πρώτες μεταγραφές θα αφορούν σε αριστερό εξτρέμ και stopper, που προορίζονται για την βασικη ενδεκάδα, επομένως θα είναι καλά ονόματα...
Demir

Δημοσίευση από Demir »

επιπλεον νεα δεδομενα στην αποκτηση του εξτρεμ κ στοπερ..συμφωνα με πληροφοριες αναμενονται εξελιξεις σε 48 ωρες...
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Εγώ πάντως από τη μια θέλω να γκρινιάξω αλλα από την άλλη σκέφτομαι ότι από το να κάνουν μεταγραφές αυτοί που κάνανε όλα τα προηγούμενα χρονια καλύτερα να μείνουμε έτσι. Κουτσα στραβά τη δεύτερη θέση θα τη παλέψουμε. Δε θα παίξουμε καμια τρελή μπάλα αλλα λόγο Αναστασιάδη σίγουρα θα δω μια ομάδα που θα είναι σύνολο και θα σκυλιάζει για τη νίκη άλλες φορες θα τα καταφέρνει άλλες όχι, θα δούμε και κανέναν πιτσιρικα που είναι 1000 φορες προτιμότερο από το να βλέπουμε Lopez Σπυροπουλους και σία και ελπίζω ότι κάποια στιγμή ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει διοίκηση ικανή να κάνει έναν στοιχειώδη προγραμματισμό που θα του επιτρέψει να έχει το 80-90% του roster στη προετοιμασία. Αν μας κάτσουν Insa και Natho καλός αλλιώς μια χαρά είμαστε. Εγώ δε πιστεύω ότι οι συγκεκριμένοι μπορούν να βρούν καλύτερο extrem από Πόποβιτς Πόζογλου ούτε καλύτερο back από Ιντζίδη Κατσίκα. Και εμπορικά να το δούμε δηλαδή πιο εύκολα θα δεθεί ο κόσμος με μια ομάδα που θα παίζουν δικά της παιδιά που θα βγάζει ένα κλίμα οικογενειας και συνόλου παρα με τους απίθανους που έρχονται εδώ και τρία χρονια στην ομάδα.

Γιατί πραγματικά ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ σήμερα είναι ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ, με το δίκιο του, έχει αποκοπεί εντελώς από την ομάδα...
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Δεν θέλω να ξενερώσω κανέναν,αλλά εδώ διαβάζουμε σημεία και τέρατα για στημένα και πλεκτάνες..Κ εσείς απαιτείτε (ή απλά ζητάτε) από τον Ιβάν να χώσει χρήμα για μεταγραφές..Γιατί να βάλει λεφτά σ αυτό το σάπιο πράγμα;Εσείς θα βάζατε;Αν τα πετούσε στην τουαλέτα και τραβούσε καζανάκι,καλύτερη χρήση θα είχαν τα λεφτά του..Τί να λέμε τώρα..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”