9.Lucas Pérez Martínez
Re: 10.Lucas Pérez Martínez
Επειδη καποιοι αποφασισαν να φερουν τον Αγγελο στον ΠΑΟΚ (και πολυ καλα εκαναν
αυτοι αποφασιζουν αυτοι θα κριθουν,οχι εγω)
Σημαινει οτι δεν μπορω να εγω γνωμη και κριτηριο;
Μακαρι να με διαψευσουν και να αρχισω τις κωλοτουμπες.
αυτοι αποφασιζουν αυτοι θα κριθουν,οχι εγω)
Σημαινει οτι δεν μπορω να εγω γνωμη και κριτηριο;
Μακαρι να με διαψευσουν και να αρχισω τις κωλοτουμπες.
- abc_o_ karpouzas
βεβαιαααααααα μαρκος με το 4
αλλα μεχρι τοτε ενω πρεπει να εχεις γνωμη και κριτηριο.....καλο θα ειναι να μας πεις και το κριτηριο και η γνωμη βαση ποιας εμπειριας την εχεις........αντι να την κρατησεις για τον εαυτο σου την λες χωρις να σου εχει ζητηθει απο κανεναν να την πεις
αλλα μεχρι τοτε ενω πρεπει να εχεις γνωμη και κριτηριο.....καλο θα ειναι να μας πεις και το κριτηριο και η γνωμη βαση ποιας εμπειριας την εχεις........αντι να την κρατησεις για τον εαυτο σου την λες χωρις να σου εχει ζητηθει απο κανεναν να την πεις
Το κριτηριο μου ειναι:
"οταν οι αλλοι εχουν αποψη εγω εχω παντα δικαιο"
Ασε μας ρε μεγαλε,που μου θες και πτυχιο προπονητικης για να γραψουμε
την γνωμη μας σε φορουμ.
"οταν οι αλλοι εχουν αποψη εγω εχω παντα δικαιο"

την γνωμη μας σε φορουμ.
Για να είμαστε δίκαιοι.
Αυτοί που θέλανε Αγγελο, έλεγαν το επιχείρημα :
"Να δούμε τον Αγγελο τώρα που η ομάδα έχει Σαββίδη κ λεφτά κλπ κλπ " ...
Ε είναι λογικό τώρα κάποιοι άλλοι (ή κ οι ίδιοι) να λένε :
"Να δούμε τον τάδε παίχτη τώρα που η ομάδα έχει Αγγελο"
Κ αυτό μπορεί να ισχύει από τον Λούκας ως τον Κατσικά και από το Σπυρόπουλο και τον Ινιγο ως τον Γεωργιάδη.
Κ αυτό μπορεί να ισχύει από τον Λούκας ως τον Κατσικά και από το Σπυρόπουλο και τον Ινιγο ως τον Γεωργιάδη.

Για τον ίδιο μιλάμε. Με την διαφορά ότι ξέχασες ότι είναι και ο τελευταίος προπονητής που μας έδωσε τίτλο. Αν είπα ότι θέλω να τον δω και με τον Άγγελο, ο λόγος είναι απλώς. Ότι έχει το χάρισμα ο Άγγελος να παίρνει το 100% σύμφωνα με αυτούς που δούλεψαν μαζί του. Τώρα όλα τα υπόλοιπα που λες ίσως να έχεις βιαστεί. Να είσαι καλά αδερφέ.markos4 έγραψε:Τι εννοεις "θες να τον δεις με τον Αγγελο;"Realcon έγραψε:Απόστολε, δεν είχαμε και την καλύτερη ηρεμία σαν ομάδα,από τα μισά της χρονιάς και μετά.
Νομίζω ήμαστε λίγο υπερβολικοί στην κριτική μας για τον Λούκας. Θα ήθελα να τον δω με τον Άγγελο. Τώρα αν δεν θέλει... Στο καλώ να πάει και λεφτά πολλά να φέρει. Να φύγει όσο στοίχισε δεν λέει,
Για τον πρωην προπονητη του πλατανια μιλαμε,οχι για τον μουρινιο.
Εδω ολοκληρος Στεφενς και πολλοι τον ειχαν γραμμενο (βλεπε στοχ)
Εκτος και αν εννοεις οτι ο Αγγελος θα του κανει εξορκισμο,θα του δινει καθε πρωι να πινει αγιασμο
και θα τον στειλε μια βδομαδα στο Αγιο Ορος για να ηρεμησει...ετσι αλλαζει το πραγμα.
- abc_o_ karpouzas
markos4 έγραψε:Το κριτηριο μου ειναι:
"οταν οι αλλοι εχουν αποψη εγω εχω παντα δικαιο"![]()
![]()
την γνωμη μας σε φορουμ.

καλα ρε τσακαλε....
αν ειναι ετσι ποιο δυνατα ακουγεσε

Όχι δεν πάει έτσι αδερφέ. Άλλο Λούκας, άλλο Γεωργιάδης.Mapogo έγραψε:Για να είμαστε δίκαιοι.
Και επειδή το είπα εγώ τώρα έχουμε Άγγελο... Κάποια πράγματα είναι απλά. Ο Γεωργιάδης και να δώσει το 100 ξέρουμε ποιος είναι. Τον Λούκας, τον είδαμε; Απλά αυτό που λένε για τον Άγγελο, για την ψυχολογία ας το δούμε στην πράξη με παίκτες κάποιας κλάσης. Όταν ήταν παλιά δεν είχε αυτή την ευκαιρία και οι λόγοι είναι γνωστοί.
@Realcon
Δεν πήγαινε προσωπικά σε σένα το σχόλιο αδερφέ.
Ηθελα να σχολιάσω την προσδοκία οβιδιακών μεταμορφώσεων.
Δεν είμαι απ αυτούς που θέλουν να φύγει ο παίχτης αν κ με έχει ψιλοκρυώσει.
Αν όμως φτάσουμε να δούμε έναν Λούκας να τρώει σίδερα , να μαρκάρει , να ορμάει στη φωτιά , θα εκπλαγώ κ πολύ κ ευχάριστα.
Δεν πήγαινε προσωπικά σε σένα το σχόλιο αδερφέ.
Ηθελα να σχολιάσω την προσδοκία οβιδιακών μεταμορφώσεων.
Δεν είμαι απ αυτούς που θέλουν να φύγει ο παίχτης αν κ με έχει ψιλοκρυώσει.
Αν όμως φτάσουμε να δούμε έναν Λούκας να τρώει σίδερα , να μαρκάρει , να ορμάει στη φωτιά , θα εκπλαγώ κ πολύ κ ευχάριστα.
Πολλες φορες έχω κι εγω κατακρίνει τη διοικηση για πραξεις της ή την απραξια της.
Με το μικρο μου το μυαλό ομως σκεφτομαι οτι θα υπαρχει καποιος σημαντικός λόγος που φερεται η ΠΑΕ να θελει να παραχωρησει εστω και δανεικο με όρους που στα ματια μας φανταζουν επιζημιοι για την ομαδα.Ισως ,επειδη δεν εχουμε ολα τα στοιχεία και δε γνωριζουμε την αιτία που πασαρουμε τον Ισπανο και αν οντως τον πασαρουμε, δεν πρεπει να ειμαστε τοσο απολυτοι στις κρίσεις μας και να δικαζουμε προσωπα ή να προδικαζουμε γεγονοτα.
Αποψη μου? Αν θελουν να διωξουν Λουκας μαλλον δε θα ναι αγωνιστικη η αιτια
Sent from my campfire using smoke signals
Με το μικρο μου το μυαλό ομως σκεφτομαι οτι θα υπαρχει καποιος σημαντικός λόγος που φερεται η ΠΑΕ να θελει να παραχωρησει εστω και δανεικο με όρους που στα ματια μας φανταζουν επιζημιοι για την ομαδα.Ισως ,επειδη δεν εχουμε ολα τα στοιχεία και δε γνωριζουμε την αιτία που πασαρουμε τον Ισπανο και αν οντως τον πασαρουμε, δεν πρεπει να ειμαστε τοσο απολυτοι στις κρίσεις μας και να δικαζουμε προσωπα ή να προδικαζουμε γεγονοτα.
Αποψη μου? Αν θελουν να διωξουν Λουκας μαλλον δε θα ναι αγωνιστικη η αιτια
Sent from my campfire using smoke signals
Re: Απ: 10.Lucas Pérez Martínez
Καλα αγιο ορος κλπ ειναι γνωμη η κριτικη για την προπονητικη σξια του Αγγελου ;markos4 έγραψε:Το κριτηριο μου ειναι:
"οταν οι αλλοι εχουν αποψη εγω εχω παντα δικαιο"![]()
![]()
την γνωμη μας σε φορουμ.
Αν κάποιος παρατηρήσει τις φωτογραφίες απο το ελατοχωρι καταλαβαίνει αν αυτός ο παίχτης ανήκει στην ομάδα. Ενδυματολογικά μεν, σημειολογικά δε.
- desperando
- Επικοινωνία:
επειδη μαλλον δεν εχεις δει προπονηση του ΠΑΟΚ,οι πρωτοι που εμφανιστηκαν να κανουν ετσι προπονηση ηταν πρωτα ο κοντρερας και μετα ο γκαρσια.
ειδικα για τον κοντρερας δεν θα ξεχασω ποσο εντυπωση μας εκανε ολους αν θυμαμαι καλα στην πρωτη προπονηση του ΄08
ειδικα για τον κοντρερας δεν θα ξεχασω ποσο εντυπωση μας εκανε ολους αν θυμαμαι καλα στην πρωτη προπονηση του ΄08
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Τετ 02 Ιούλ 2014, 00:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο παίκτης αποδείχθηκε τρομερά αναξιοπιστος σε όλη τη χρονιά. Τα θέματα και τα προβλήματα που εμφανώς έχει δεν ξέρω αν μπορούν να αλλάξουν.
Ισπανική ιστοσελίδα αναφέρεται στην διπλή κίνηση του Λούκας Πέρεθ που έχει σαν αποτέλεσμα να είναι κοντά στη Λα Κορούνια.
Νέα αναφορά στον Λούκας Πέρεθ κάνουν οι Ισπανοί και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα lavozdegalicia.esπου γράφει για την... διπλή κίνηση του Ισπανού η οποία έχει ως αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να είναι κοντά με την Λα Κορούνια.
"Το όνειρο των δύο πλευρών είναι κοντά στο να υλοποιηθεί μετά από την σημαντική διπλή κίνηση του Λούκας. Από την μία δέχτηκε την μείωση των αποδοχών του, που ήταν ανέφικτο να καλύψει η Ντεπορτίβο και από την άλλη αιτήθηκε στον ΠΑΟΚ να δεχθεί να τον παραχωρήσει, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους".
Ακόμη στο κείμενο αναφέρεται πως πρόθεση του ΠΑΟΚ είναι να βρει τον αντικαταστάτη του Ισπανού, κάτι δηλαδή που "βγαίνει" από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ.
Σε περίπτωση που γίνει αυτό, όπως γράφεται, ο Λούκας θα είναι στη διάθεση της ισπανικής ομάδας από τις 14 Ιουλίου. Τέλος υπάρχει και ένα μικρό βιογραφικό του ποδοσφαιριστή και γίνεται αναφορά στις ομάδες που έχει παίξει.""
Κάποιος να του πει οτι ο ΠΑΟΚ επένδυσε πάνω του 1 + εκατομμύριο ευρώ.... Να τα φέρει πισω και να πει όπου γουστάρει ο τσαρλατάνος....που αιτήθηκε να φύγει για προσωπικούς λόγους... Αλλιώς κρέμασμα το δελτίο.. Τα ίδια έκανε κ στην καρπατυ ακριβώς... Αν δεν γούσταρε να περίμενε 6 μήνες να φύγει από Ουκρανία κ να παει όπου θελει... Δηλαδή αν πει ο Σαμαρης οτι για προσωπικούς λόγους θελει να φύγει ,ο χοντρός θα τον αφήσει ελεύθερο...??? τι ειναι αυτά ρε....??
Κριμα ρε Ισπανε ,και σε πήγαινα κ σε στηριζα όταν σε εκραζε ο che4 ...
Νέα αναφορά στον Λούκας Πέρεθ κάνουν οι Ισπανοί και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα lavozdegalicia.esπου γράφει για την... διπλή κίνηση του Ισπανού η οποία έχει ως αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να είναι κοντά με την Λα Κορούνια.
"Το όνειρο των δύο πλευρών είναι κοντά στο να υλοποιηθεί μετά από την σημαντική διπλή κίνηση του Λούκας. Από την μία δέχτηκε την μείωση των αποδοχών του, που ήταν ανέφικτο να καλύψει η Ντεπορτίβο και από την άλλη αιτήθηκε στον ΠΑΟΚ να δεχθεί να τον παραχωρήσει, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους".
Ακόμη στο κείμενο αναφέρεται πως πρόθεση του ΠΑΟΚ είναι να βρει τον αντικαταστάτη του Ισπανού, κάτι δηλαδή που "βγαίνει" από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ.
Σε περίπτωση που γίνει αυτό, όπως γράφεται, ο Λούκας θα είναι στη διάθεση της ισπανικής ομάδας από τις 14 Ιουλίου. Τέλος υπάρχει και ένα μικρό βιογραφικό του ποδοσφαιριστή και γίνεται αναφορά στις ομάδες που έχει παίξει.""
Κάποιος να του πει οτι ο ΠΑΟΚ επένδυσε πάνω του 1 + εκατομμύριο ευρώ.... Να τα φέρει πισω και να πει όπου γουστάρει ο τσαρλατάνος....που αιτήθηκε να φύγει για προσωπικούς λόγους... Αλλιώς κρέμασμα το δελτίο.. Τα ίδια έκανε κ στην καρπατυ ακριβώς... Αν δεν γούσταρε να περίμενε 6 μήνες να φύγει από Ουκρανία κ να παει όπου θελει... Δηλαδή αν πει ο Σαμαρης οτι για προσωπικούς λόγους θελει να φύγει ,ο χοντρός θα τον αφήσει ελεύθερο...??? τι ειναι αυτά ρε....??
Κριμα ρε Ισπανε ,και σε πήγαινα κ σε στηριζα όταν σε εκραζε ο che4 ...

- john4serres
και ετσι απλα ενα πρωινο θα δουμε οτι ελυσε την συνεργασια του ο Λουκας Περεθ με τον ΠΑΟΚ
:ugeek:
:ugeek: