14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

desperando έγραψε:απορω πως ακομα και μια τετοια μερα καποιοι εχετε την ορεξη να σχολιαζετε στο τοπικ του σαλπι
hasio_john έγραψε:Καλά γράφετε εσείς μ@λακίες εδώ και οι άλλοι μας σκοτώνουν .... ---->>> http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 73081.html :evil:
Dimg4 έγραψε:Τρομερο! Σε ολα τα τοπικ ολοι ειναι θυμωμενοι στραβωμενοι και εναντιον ολων που μας πολεμανε και βλεπεις κανουν ενα διάλειμμα να γελασουν με τον σαλπι.
Mapogo έγραψε:Δλδ κ τώρα...τώρα με τα τόσα θέματα.... το πρόβλημα μερικών είναι ο Σάλπι.

Δεν έχουμε άλλα προβλήματα.
Δεν "εμποδάμαι" :mrgreen: κιόλας, αλλά δεν γίνεται να εθελοτυφλούμε απέναντι σε κάποιον που δεν αξίζει να αγωνίζεται βασικός στον Π.Α.Ο.Κ., ούτε πρώτη αλλαγή, δεδομένης της απόδοσής του!

Στο γήπεδο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κράξεις ποδοσφαιριστή της ομάδας σου και το εφαρμόζω, σε αντίθεση με χιλιάδες άλλους. Αλλά εδώ τουλάχιστον, κάποια πράγματα πρέπει να γράφονται...
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Οχι με εμπάθεια όμως.

Κ δυστυχώς υπάρχουν κ χειρότερα κίνητρα από την εμπάθεια.

Δυστυχώς παίζει και πολύ εμπάθεια κ ίσως κ τα χειρότερα.

Κ όχι από σένα.

Πόσο πιό απλά να διευκρινίσω ότι δεν εννοώ εσένα ?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τότε θα το αφήσω σ'αυτούς που νιώθουν πως θίγονται.. :)
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Κ καλά κάνεις ;)
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Πόσες φορές ακόμα να γράψω ότι το όλο θέμα με τον επαγγελματία δ.σ. δεν είναι αγωνιστικό αλλά ηθικό.
Και το χρυσό παπούτσι να πάρει για κάποιους θα είναι ανεπιθύμητος και θα ξυπνάει πάντα μνήμες μιζέριας, προδοσίας, αχαριστίας και πίσω πόρτας.
Το βίντεο απλά καταδεικνύει τις στιγμές ποδοσφαιρικής ανυπαρξίας ενός ανθρώπου που δίχασε όσο λίγοι, που προπαγανδίστηκαν οι ποδοσφαιρικές του ικανότητες (από το γνωστό σκυλολόι) όσο δεν πάει και που αμοίφθηκε για αυτές (και μάλιστα σε εποχές φτώχιας) όσο κανείς άλλος.
Όσο για τα θέματα τα πολλά που έχουμε και που ντεμέκ μας εμποδίζουν από το να ασχολούμαστε με τον αρχηγό της παε, δε νομίζω να υφίστανται τόσο πολλά θέματα αν κρίνω από τη συμμετοχή του κόσμου στη χθεσινή συγκέντρωση έξω από την Τούμπα.
Με μάζεμα 200-300 ατόμων μάλλον πάλι ανεμόμυλους κυνηγάμε και οι εχθροί που βλέπουμε ξεπηδούν πάλι από τα μπερδεμένα κεφάλια μας.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Εσυ τουλάχιστον λες μια άποψη.

Πειράζει που δεν έχουμε την ίδια ?

Θα στο πω πολύ απλά.

Πάρα πολύ απλά.

Σε όποιους στη συγκεκριμένη συγκυρία τους φταίει ο Σάλπι.... είναι πολύ ύποπτοι για μένα.

Είναι πολλά άλλα που μας φταίνε.

Που κάναμε κ εμείς λάθος.

Καταλαβαίνεις ότι εδώ δεν λέγονται όλα.
Kranatos

Αδερφέ όσο ύποπτος και να σου φαίνομαι εγώ επειδή δε γουστάρω τον συγκεκριμένο, άλλο τόσο ύποπτο θεωρώ κι εγώ εσένα σε περίπτωση που δεν ήρθες χθες στο κάλεσμα έξω από το γήπεδο.
Και επειδή βλέπω ότι μοιράζεσαι από Αθήνα σε Θεσσαλονίκη, ύποπτος θεωρείσαι και για την απουσία σου από τον Πανελλήνιο Παρασκευή βράδυ και Σάββατο πρωί πριν τον τελικό.
Όπως καταλαβαίνεις με τις υποψίες δε βγαίνει άκρη.
Εγώ απλά έθεσα το σκεπτικό μου για το αρχηγό της παε χωρίς να συγκρίνω αυτά που εγώ θεωρώ σωστά με αυτά που θεωρούν οι υπόλοιποι και φυσικά χωρίς να χαρακτηρίσω κόσμο.
Ο διαχωρισμός μια ζωή γίνεται από άτομα που προσπαθώντας με το μυαλό τους να υπερασπιστούν τον δ.σ. καταφέρονται κατά συνοπαδών τους.
Φυσιολογικό είναι μετά να τσιμπάω κι εγώ και να χάνεται από εκεί και ύστερα η μπάλα.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Ρε φίλε κρανάτε.....

Θες συνομοσιολογία ? Ημουν Σαλονίκη τότε.

Θες ουσία ?

Εχουμε 1000 προβλήματα κ ένα ο Σάλπι ΤΟΥΣ (είδες ? δεν στον χρεώνω) 999.

Ειναι τώρα ο Σάλπι ΤΩΡΑ το πρόβλημα μας ?
Kranatos

Για μένα Πάντα θα είναι αδερφέ.
Απλά τώρα έχω και κάποια σημαντικότερα.
Βέβαια όσα νεύρα και να έχω με την αντιμετώπιση που τυγχάνει ο ΠΑΟΚ από τα κοπρόσκυλα της Αθήνας πάντα όταν θα βλέπω μια φωτογραφία του συγκεκριμένου με την ιερή φανέλα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού θα σαλτέρνω λίγο παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

ΟΚ

Είσαι ξεκάθαρος.

Ελπίζω να είμαι κ εγώ ξεκάθαρος ότι όποιος βρίζει παίχτη του ΠΑΟΚ για μένα δεν είναι ΠΑΟΚ.
Kranatos

Βέβαια.
Και όποιος γλύφει εκεί που έφτυσε παλιότερα (με το δίκιο του η ροχάλα που έριξε) τι ακριβώς είναι?
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Ρε συ κρανάτε .... έλεος ρε συ.... τα προβλήματα μας τώρα είναι ο Σάλπι ?
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

κρανατε δεν ειναι ωρα για κοντες αναλυσεις, πες τι βαθμολογια δινεις στο βιντεο.
Εγω εχω να πω παντως μεγαλη εμπνευση.

Μαπογκο, ειναι ΟΛΑ προβληματα, χρόνια προβληματα που πρεπει να λυθουν. κι αυτος, κι η κλικα η διοικητικη, κι οι βαζελοι στην ομαδα και τα χρεη και το προπονητικο και η επο. Ειναι ολα προβληματα στον ΠΑΟΚ και ολα με τον τροπο τους συμβαλλουν στο να μην αφηνουν την ομαδα να μεγαλουργησει.

Ωστοσο κρανατε δεν πρεπει για τις επομενες μερες να ασχολουμαστε με αυτον, ειναι η μονη περιοδος που θα συμφωνησω. Προεχει το συλλαλητηριο.
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

john4serres έγραψε:[youtube]FwdO4S_Lt8Q[/youtube]

top class player
position : striker & right winger
αυτο το βιντεο το ειδε και ο Τακης και γελασε....εδω δεν μπορω να καταλαβω τι δυσκολια βγαζετε μερικοι
το γελιο ειναι ζωη :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Οσο και να τον συμπαθείς το Μητσάρα δε μπορείς να μη λυθείς στο γέλιο
Ειδικά η εισαγωγή τα σπάει.Φοβερή δουλειά (τι ψαξιμο ρίξανε) τα αλάνια.
:lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”