14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
- The_Stalker
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Επειδή πολλά λέγονται για το συμβόλαιο του Σαλπιγγίδη και τα λεφτά που παίρνει, θα ήθελα να το υπενθυμίσω:
2013-14 500.000
2014-15 350.000
2015-16 300.000
2016-17 200.000
Επιπλέον χάρισε 900.000 οφειλόμενα, με την υπογραφή του συμβολαίου του.
Ίσως κι αυτά τα λεφτά να είναι πολλά σε σχέση με την προσφορά του, αλλά καλό είναι να αναφέρουμε τα πραγματικά νούμερα και να μην κάνουμε καραμέλα τα 800.000.
2013-14 500.000
2014-15 350.000
2015-16 300.000
2016-17 200.000
Επιπλέον χάρισε 900.000 οφειλόμενα, με την υπογραφή του συμβολαίου του.
Ίσως κι αυτά τα λεφτά να είναι πολλά σε σχέση με την προσφορά του, αλλά καλό είναι να αναφέρουμε τα πραγματικά νούμερα και να μην κάνουμε καραμέλα τα 800.000.
Επειδή έχουν γραφτεί πολλά και γράφονται συνέχεια για το θέμα του "κοντού" Ο παίκτης είναι φορ μιας άλλης εποχής ... παρωχημένης... Παρόλα αυτά εγώ βλέπω ότι ματώνει για την φανέλα - άλλοτε επιτυχημένα και άλλοτε αποτυχημένα- Δεν κρύβεται, δεν βαρυγκωμά και ας έχει φάει το κράξιμο της αρκούδας.
1. Έφταιξε με τη φυγή του στο βάζελο, δεν έφταιξε, ακόμα και εγώ που τα έζησα τα γεγονότα δεν μπορώ ελαφρά την καρδία να τον ονομάσω "προδότη" ... Είναι πολύ βαρύ... Άλλοι εκείνη την εποχή κάνανε πράγματα που δικαιολογούν λιντσάρισμα.
2. Κάνει για τον ΠΑΟΚ;;;; μεγάλο ερώτημα... Για τον ΠΑΟΚ του σήμερα, και με τη λογική ότι θέλω παίκτες που να τιμούν την φανέλα, ίσως. Για τον "ενδεχόμενο" ΠΑΟΚ του αύριο... ΟΧΙ
3. Παίρνει πολλά λεφτά ... για μένα ΝΑΙ, αλλά δεν τον πληρώνω εγώ, και αυτός που πληρώνει έχει δώσει σε 2 χρόνια τόσα και τόσα παπατζήδικα... Ο Σ'αλπι μας μάρανε;;;;
4. Για το χθεσινό ματς τον ψήφισα MVP, τόσο για την επιθετική όσο και για την αμυντική του προσπάθεια.
5. Φτάνει πια το κράξιμο, δεν είναι Μέσι ούτε και Μαραντόνα... είναι αυτός που είναι. ΔΕΝ πουλάει Παοκτσηδιλίκι, αλλά πιστεύω ότι προσπαθεί για την φανέλα, περισσότερο από άλλους ενδεχομένως. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ .... ΑΛΛΟΙ ΠΆΙΡΝΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑΝΤΖΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ
ΤΕΣΠΑ.
Υ.Γ. Δεν έχω συγγένεια μαζί του και τον έκραξα αρκετά και δίκαια μετά τον τελικό.
Υ.Γ. 2 Μήπως φτάιμε και εμείς με την πίεση και την υπερβολική κριτική μας...... Λέεεεωωωω Μήηηηπως;;;;;;

1. Έφταιξε με τη φυγή του στο βάζελο, δεν έφταιξε, ακόμα και εγώ που τα έζησα τα γεγονότα δεν μπορώ ελαφρά την καρδία να τον ονομάσω "προδότη" ... Είναι πολύ βαρύ... Άλλοι εκείνη την εποχή κάνανε πράγματα που δικαιολογούν λιντσάρισμα.
2. Κάνει για τον ΠΑΟΚ;;;; μεγάλο ερώτημα... Για τον ΠΑΟΚ του σήμερα, και με τη λογική ότι θέλω παίκτες που να τιμούν την φανέλα, ίσως. Για τον "ενδεχόμενο" ΠΑΟΚ του αύριο... ΟΧΙ
3. Παίρνει πολλά λεφτά ... για μένα ΝΑΙ, αλλά δεν τον πληρώνω εγώ, και αυτός που πληρώνει έχει δώσει σε 2 χρόνια τόσα και τόσα παπατζήδικα... Ο Σ'αλπι μας μάρανε;;;;
4. Για το χθεσινό ματς τον ψήφισα MVP, τόσο για την επιθετική όσο και για την αμυντική του προσπάθεια.
5. Φτάνει πια το κράξιμο, δεν είναι Μέσι ούτε και Μαραντόνα... είναι αυτός που είναι. ΔΕΝ πουλάει Παοκτσηδιλίκι, αλλά πιστεύω ότι προσπαθεί για την φανέλα, περισσότερο από άλλους ενδεχομένως. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ .... ΑΛΛΟΙ ΠΆΙΡΝΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑΝΤΖΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ

ΤΕΣΠΑ.
Υ.Γ. Δεν έχω συγγένεια μαζί του και τον έκραξα αρκετά και δίκαια μετά τον τελικό.
Υ.Γ. 2 Μήπως φτάιμε και εμείς με την πίεση και την υπερβολική κριτική μας...... Λέεεεωωωω Μήηηηπως;;;;;;

nikolasf έγραψε:Επειδή έχουν γραφτεί πολλά και γράφονται συνέχεια για το θέμα του "κοντού" Ο παίκτης είναι φορ μιας άλλης εποχής ... παρωχημένης... Παρόλα αυτά εγώ βλέπω ότι ματώνει για την φανέλα - άλλοτε επιτυχημένα και άλλοτε αποτυχημένα- Δεν κρύβεται, δεν βαρυγκωμά και ας έχει φάει το κράξιμο της αρκούδας.
5. Φτάνει πια το κράξιμο, δεν είναι Μέσι ούτε και Μαραντόνα... είναι αυτός που είναι. ΔΕΝ πουλάει Παοκτσηδιλίκι, αλλά πιστεύω ότι προσπαθεί για την φανέλα, περισσότερο από άλλους ενδεχομένως. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ .... ΑΛΛΟΙ ΠΆΙΡΝΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑΝΤΖΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ![]()
ΤΕΣΠΑ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, μπράβο για το μήνυμα.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Υ.Γ. 2 Μήπως φτάιμε και εμείς με την πίεση και την υπερβολική κριτική μας...... Λέεεεωωωω Μήηηηπως;;;;;;![]()
- Ekatnetworkltd
Καλά τα λές Νικόλα αλλά.........nikolasf έγραψε:Επειδή έχουν γραφτεί πολλά και γράφονται συνέχεια για το θέμα του "κοντού" Ο παίκτης είναι φορ μιας άλλης εποχής ... παρωχημένης... Παρόλα αυτά εγώ βλέπω ότι ματώνει για την φανέλα - άλλοτε επιτυχημένα και άλλοτε αποτυχημένα- Δεν κρύβεται, δεν βαρυγκωμά και ας έχει φάει το κράξιμο της αρκούδας.
5. Φτάνει πια το κράξιμο, δεν είναι Μέσι ούτε και Μαραντόνα... είναι αυτός που είναι. ΔΕΝ πουλάει Παοκτσηδιλίκι, αλλά πιστεύω ότι προσπαθεί για την φανέλα, περισσότερο από άλλους ενδεχομένως. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ .... ΑΛΛΟΙ ΠΆΙΡΝΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑΝΤΖΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ![]()
ΤΕΣΠΑ.
Υ.Γ. 2 Μήπως φτάιμε και εμείς με την πίεση και την υπερβολική κριτική μας...... Λέεεεωωωω Μήηηηπως;;;;;;![]()
Πάντως δυσανάλογα μεγάλη συζήτηση για την προσφορά του παίκτη, είτε αυτή έχει θετικό είτε αρνητικό πρόσημο.
Αυτό το τρυπάκι μόνο εσωστρέφεια και μιζέρια αναπαράγει. Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά θέματα που μας καίνε...
Αυτό το τρυπάκι μόνο εσωστρέφεια και μιζέρια αναπαράγει. Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά θέματα που μας καίνε...
Στο τετ α τετ απορω τι ηθελε να κανει, ανοιγει τα ποδια τερματοφυλακας,, και αφου ο σαλπιτρελα συνεχιζει να τρεχει καταπανω του για καποιο λογο, μετα και προσπαθει να περασει την μπαλα απο πανω? του.
Αφου εβαλε το δευτερο ειχα πει.. ειμαστε καλα, αλλα οταν ειδα το ριπλει , ο μονος τροπος να το εχανε θα ηταν να πηδηξει και να περασει η μπαλα απο κατω του.
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ, ξεκινησε το τρενο και τωρα ποιος τον πιανει
Επισης για δυο χρονια ακουγαμε κατι γραφικους να κραζουν το προπονητοφαγο γκαρσια με το πουλι τον μπερετα,
δυο φορες εβαλε τον σαλπιγκολ στον παγκο ο στεφενς και αντε γεια..
Ε μα πως, ξεχειλισε το ποτηρι.Αντε να μην κανει τακτικη αντε ηρθε για τουρισμο, αντε για να κολλησει ενσημα και να παρει συνταξη, αλλα νταξει, ειπαμε, ε οχι και παγκο ο σαλπι.Αυτο παραπαει.
Σαλπιγγιδη να το ξερεις το τσου λου με τον κολκα θα το φερεις
Αφου εβαλε το δευτερο ειχα πει.. ειμαστε καλα, αλλα οταν ειδα το ριπλει , ο μονος τροπος να το εχανε θα ηταν να πηδηξει και να περασει η μπαλα απο κατω του.
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ, ξεκινησε το τρενο και τωρα ποιος τον πιανει
Επισης για δυο χρονια ακουγαμε κατι γραφικους να κραζουν το προπονητοφαγο γκαρσια με το πουλι τον μπερετα,
δυο φορες εβαλε τον σαλπιγκολ στον παγκο ο στεφενς και αντε γεια..
Ε μα πως, ξεχειλισε το ποτηρι.Αντε να μην κανει τακτικη αντε ηρθε για τουρισμο, αντε για να κολλησει ενσημα και να παρει συνταξη, αλλα νταξει, ειπαμε, ε οχι και παγκο ο σαλπι.Αυτο παραπαει.
Σαλπιγγιδη να το ξερεις το τσου λου με τον κολκα θα το φερεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Δευ 05 Μάιος 2014, 16:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φρουρέ προπονητοφάγοι είναι αυτοί που πληρώνονται χωρίς να κάνουν τίποτα παρά μόνο δολοπλοκία, φοράν κουστούμι και μένουν στο απυρόβλητο... Ο Σαλπιγγίδης τουλάχιστον ιδρώνει την φανέλα αποτελεσματικά ή όχι μερικές φορές!!!! Και εισπράττει τα παράπονα δεν κρύβεται στην προπόνηση
Αλλά τους άλλους κανείς δεν τους κουνάει... Αυτό είναι το παράπονό μου!!!!!

Αλλά τους άλλους κανείς δεν τους κουνάει... Αυτό είναι το παράπονό μου!!!!!

guardian4 έγραψε:Σαλπιγγιδη να το ξερεις το τσου λου με τον κολκα θα το φερεις
Στο τοπικ της ποιησης τωρα....

- kataramenos5
Ολοσωστος Νικόλα.Όπως κι Real πιο πριν.Πρωτα το εγώ μας και μετα όλα τ αλλα.Καθομαι και σκέφτομαι μερικές φορές οτι γράφουμε τζάμπα και βερεσέ αφου ο καθένας έχει την άποψη του και δεν αλλάζει,ούτε καν θέλει να δει τι λέει ο άλλος,γιατί το λέει κλπ.nikolasf έγραψε:Επειδή έχουν γραφτεί πολλά και γράφονται συνέχεια για το θέμα του "κοντού" Ο παίκτης είναι φορ μιας άλλης εποχής ... παρωχημένης... Παρόλα αυτά εγώ βλέπω ότι ματώνει για την φανέλα - άλλοτε επιτυχημένα και άλλοτε αποτυχημένα- Δεν κρύβεται, δεν βαρυγκωμά και ας έχει φάει το κράξιμο της αρκούδας.
ΤΕΣΠΑ.
Stalker και τα 500 γαι φέτος είναι παρα πολλά.Για τα 900 που χάρισε,αν αξίζεις 250-300 και σου δίνουν 2400 χαλαρά κανεις κι ενα σκόντο για να φαίνεσαι large για να μη λέει ο dani τα γράφω
- Μπαρκαρούτσος
Είδα, Θεέ μου, πολύ ωραίο επεισόδιο ήταν!T.H.E.O.S έγραψε:Δεν αξιζες ουτε το Χ; ΣΟΒΑΡΑ;RoMaN έγραψε:..και πήραμε ένα Χ που δεν αξίζαμε..
ΡΕ ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ GAME OF THRONES KAI ΑΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
- john4serres
[youtube]FwdO4S_Lt8Q[/youtube]
top class player
position : striker & right winger
top class player
position : striker & right winger
- kataramenos5

Ας δούμε τώρα κι ενα πραγματικα χαρισματικό σκόρερ όπως φαίνεται στο
παρακάτω βίδεο.Στο 3:05 μάλιστα σκοράρει απ τα 30 μετρα.
[youtube]ASIDXSuSvMM[/youtube]