Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευτάιοςManiaq@Deepwood έγραψε:nikolasf έγραψε:Σήμερα θα σκοράρει!!!![]()
![]()

Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευτάιοςManiaq@Deepwood έγραψε:nikolasf έγραψε:Σήμερα θα σκοράρει!!!![]()
![]()
++++geodo έγραψε:όπως δεν σε έχω κράξει...έτσι και δεν θα σε θεοποιήσω με το σημερινό γκολ...
για μένα όληη δουλειά έγινε απο την σέντρα του λίνο...σε κενή εστία δεν μπορούσε να χαθεί!
η άποψη μου συνεχίζει να είναι ότι δεν μπορεί να συνεχίσει...
Μεγάλη δουλειά έκανε.MANIAKOS έγραψε:μπραβο για το γκολ..
βρε μήπως μετά από τέτοια αποθέωση τον περάσανε για δικό τους και τον αφήσανε αμαρκάριστο;;nikolasf έγραψε:++++geodo έγραψε:όπως δεν σε έχω κράξει...έτσι και δεν θα σε θεοποιήσω με το σημερινό γκολ...
για μένα όληη δουλειά έγινε απο την σέντρα του λίνο...σε κενή εστία δεν μπορούσε να χαθεί!
η άποψη μου συνεχίζει να είναι ότι δεν μπορεί να συνεχίσει...
Αλλά είναι και μαγκιά να σε χάσει η άμυνα και να έισαι εκέι που πρέπει!!!
Δυστυχ'ως μόνο σε αυτό είναι καλός!
Στου βουκιτς που εχασε την κεφαλια μονος του δεν ειπες τιποτα???ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Μεγάλη δουλειά έκανε.MANIAKOS έγραψε:μπραβο για το γκολ..
Αν δεν έβαζε κι αυτό ας πήγαινε απέναντι στην πράσινη μονοκατοικία να γινόταν μέλος χωρίς συνδρομή.
Άξιος για τα 800/χρόνο...
του Βούκιτς ήταν η εξαίρεση,ο κανόνας είναι ότι παστελώνει με άνεση αυτά που κανένας απ'τους λοιπούς δε μπορεί.sourmenetes έγραψε:Στου βουκιτς που εχασε την κεφαλια μονος του δεν ειπες τιποτα???ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Μεγάλη δουλειά έκανε.MANIAKOS έγραψε:μπραβο για το γκολ..
Αν δεν έβαζε κι αυτό ας πήγαινε απέναντι στην πράσινη μονοκατοικία να γινόταν μέλος χωρίς συνδρομή.
Άξιος για τα 800/χρόνο...
Αντε ψαξε να βρεις ποσα παιρνει να πας και απο εκει να τα πεις.
Τι να πω...john4serres έγραψε:εσπρωξε την μπαλα απο το 1 μετρο και τον κανατε θεο
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++pgetsos έγραψε:Το εβαλε; Ηταν εκει που επρεπε; Σκαστε και ενα σαββατοκυριακο επιτελους....
Ο Olise μπορεί να έχανε και τα δύο!john4serres έγραψε:ο Ολισε ( που δεν κανει για τον ΠΑΟΚ )
πιθανως να εβαζε και το τετ α τετ αλλα και αυτο στην φαση του 1-1
αυτό που έπρεπε να βάλει το έχασε.pgetsos έγραψε:Το εβαλε; Ηταν εκει που επρεπε; Σκαστε και ενα σαββατοκυριακο επιτελους....