ΤΕΛΙΚΟΣ: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 26/4/2014, 20:00, ΟΤΕ

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2013 και όλων των παραλειπομένων...
DASKALOS4

Re: ΤΕΛΙΚΟΣ: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 26/4/2014, 20:00, ΟΤΕ

Δημοσίευση από DASKALOS4 »

´´αγαπηστε την ομαδα ´´

ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Η μοιρασια των εισητηριων με φαινεται ΔΙΚΑΙΑ και το λεω εγω που δεν θα βρω εισητηριο και δε θα κατβω κατω.

13500 σε σφ δηλαδη στην ουσια σε θυρες 4-7 100% διαρκειας να εχουν αυτες οι θυρες πουλημενα τοτε να τα 13500 εισητηρια.....

6000 σε 1-2-3-5-6 για μενα αυτοι θα επρεπε να διαμαρτηρονται περισσοτερο ετσι οποως το βλεπω και στην τελικη εχουμε φετος 12500 διαρκειας λιγοτερα απο οσα δινουμε σε σφ συνολικα βγαλτε και τα 6000 απο 1-2-3-5-6. οσοι δεν βρισκετε απλα δεν εχετε ψαχτει ακομα ρε παιδια και φωναζεται εδω χωρις να ρωτησετε σε σφ. απο αυριο λογικα θα μπορειτε να τους βρειτε.

και κατι ακομα ειναι τραγικο να υπαρχουν ακομα ΠΑΟΚτσηδες που βριζουν σφ...

γκαρντιαν - μαρλευ απο την Μ Τεταρη και μετα 100% σε οτι εχετε πει!!!

:nairepaok:
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Καλα μιλαμε ,εδω εχουν γραφτει τερατα...Δηλαδη δεν γινετε να μην βρουμε θεμα για να μαλωσουμε,ε?
Οποιος διαβασει την ανακοινωση της ΠΑΕ,μπορει να διαπιστωσει οτι αυτο που τους ενδιαφερει κυριως ειναι η ασφαλεια των οπαδων και για αυτο τους ωθουν ολους στις οργανωμενες εκδρομες,ειτε συνδεσμων ειτε της ΠΑΕ.
Δεν τους ενδιαφερει το ποιος θα παει,ουτε βεβαια η πριμοδοτηση των συνδεσμων,αλλά το πως θα παει .Ενδεχομενως ξερουν καποια πραγματα ή περιμενουν καποια πραγματα που θα γινουν κατω...
Οταν τα εισητηρια ειναι τοσο λιγα σε σχεση με την ζητηση,αναγκαστικα θα υπαρχουν παραπονουμενοι....
Ακομη κι οσοι γκρινιαζουν τωρα,εαν διαλεγαν αυτοι τον τροπο και τα κριτηρια ,σιγουρα θα αφηναν άλλους συνοπαδους παραπονεμενους...
Η αισθηση μου ειναι παντως οτι η συντριπτικη πλειοψηφια οσων θελουν,θα βρουν εισιτηρια.
Μην ξεχνατε οτι ενδεχομενως θα υπαρχουν και καποιοι απο τα διαρκειας των κεντρικων θυρων που μπορει να μην πανε....,λυσεις θα βρεθουν.
ΠΑΡΤΕ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ.Μην κατεβειτε κατω μεμονωμένα.
Άβαταρ μέλους
theofilos

Re: Απ: ΤΕΛΙΚΟΣ: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 26/4/2014, 20:00, ΟΤΕ

Δημοσίευση από theofilos »

DASKALOS4 έγραψε:Αμα ημουν παε ουτε ενα εισιτηριο σε απλο κοσμο δε θα δινα. Να παιζε ΠΑΟΚ ΟΦΗ οκ..τωρα ? ποιοι ειστε εσεις ρε σουπερμαν που θα προστατευτειτε μονοι σας ? δε παμε για ζωαρα αθηνα ,εχετε κλεισει αεροπορικα και βανακια ναμε και σας χαλαει η εκδρομη.

Τωρα θυμηθηκατε τους κακους σφ? παιζουμε εκτος με ζελα,αθηνα,στο γηπεδο της και θα δωσω εισιτηριο σε μερικους που νομιζουν οτι παρακολουθουν τον ηρακλη και ειναι στην πρεμιερ λιγκ ?

Οποιος ΘΕΛΕΙ ,θα μπει στο γηπεδο. Υπαρχει τροπος. Ψαχτειτε λιγο, ΠΑΟΚ ΕΙΣΤΕ.

Οσο για σενα ζελα κτλ που κοιτας τη σελιδα ενα εχω να σε πω. Ερχεται ολη η γυφτια μουλοι. Ουτε θα ουτε τιποτα.μονο αυτο.

Εικόνα
Δάσκαλε να με συχωρνάς, αλλά έχεις λάθος. Νομίζβ στα 43 μου μπορώ να πρπστατέψω τπν εαυτούλη μου, και μάλιστα όπως και ο μπατζανάκης μου στημ 5. Εδώ υπάρχει διαχωρισμός πελατών με τον χειρότετο τρόπο.

Στάλθηκε από το GT-I8190 μου
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Και ξαναγράφω πως θα έπρεπε όλοι οι κάτοχοι διαρκείας να πάνε στην Τούμπα και αυτό θα αδικούσε όλους τους επαρχιώτες που δεν θα μπορούσαν για τον οποιονδήποτε λόγο να πάρουν το εισιτήριο τους!!!

Ξαναγράφω:Δεν υπήρχε τρόπος να ικανοποιηθούν όλοι.

Και ξαναματαγράφω:Δεν είναι εκδρομή αναψυχής και μεμονωμένα θα έχετε ενδεχομένως πρόβλημα και μετά θα κατηγορείτε την ΠΑΕ που δεν σας προστάτευσε.Και δεν είναι καθόλου αστείο αυτό.Μπορεί να έχουμε έκτροπα.

Προσωπικά έχω διαρκείας στην 7,επικοινώνησα με τον σύνδεσμο της περιοχής μου και δεν υπήρξε πρόβλημα.

Μην το παίζετε superman και δεν ξέρω γω τί άλλο.Δεν εκτιμάτε σωστά την κατάσταση.

Και για να αποφύγω παρεξηγήσεις,δεν ανήκω σε κανέναν σύνδεσμο και δεν έχω καμιά σχέση με κανέναν.
paok4rizwmata

Δημοσίευση από paok4rizwmata »

Οι εξυπνοι που λενε οτι τα διαρκειας θα παρουν απο τους συνδεσμους ας παρουν σε ενα συνδεσμο να ρωτησουν να δουν τι απαντηση θα παρουν,εμενα ππαντως με ειπαν "ειναι λιγα και θα δουμε".Μπραβο στην ΠΑΕ να συνεχισει το γλυψιμο στους συνδεσμους...
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

theofilos έγραψε:
DASKALOS4 έγραψε:Αμα ημουν παε ουτε ενα εισιτηριο σε απλο κοσμο δε θα δινα. Να παιζε ΠΑΟΚ ΟΦΗ οκ..τωρα ? ποιοι ειστε εσεις ρε σουπερμαν που θα προστατευτειτε μονοι σας ? δε παμε για ζωαρα αθηνα ,εχετε κλεισει αεροπορικα και βανακια ναμε και σας χαλαει η εκδρομη.

Τωρα θυμηθηκατε τους κακους σφ? παιζουμε εκτος με ζελα,αθηνα,στο γηπεδο της και θα δωσω εισιτηριο σε μερικους που νομιζουν οτι παρακολουθουν τον ηρακλη και ειναι στην πρεμιερ λιγκ ?

Οσο για σενα ζελα κτλ που κοιτας τη σελιδα ενα εχω να σε πω. Ερχεται ολη η γυφτια μουλοι. Ουτε θα ουτε τιποτα.μονο αυτο.

Εικόνα
Δάσκαλε να με συχωρνάς, αλλά έχεις λάθος. Νομίζβ στα 43 μου μπορώ να πρπστατέψω τπν εαυτούλη μου, και μάλιστα όπως και ο μπατζανάκης μου στημ 5. Εδώ υπάρχει διαχωρισμός πελατών με τον χειρότετο τρόπο.

Στα 43 σου,αν στην πέσουν καμιά 10αρια ενώ θα είσαι στο αυτοκίνητο σου,δεν νομίζω να μεταμορφωθείς στον Hulk αδερφέ.Με όλο το θάρρος.
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Και για να αποφύγω παρεξηγήσεις,δεν ανήκω σε κανέναν σύνδεσμο και δεν έχω καμιά σχέση με κανέναν.
2014 και να λεει ΠΑΟΚτσης οτι δεν ανηκει σε ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ............................... :cry:

ΕΛΕΟΣ...
Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Δημοσίευση από Josey Wales »

Παιδιά χρόνια πολλά σε όλους.
Για εισιτήριο ήξερα απ' όταν πήραμε λιγότερα από 22.000 συνολικά ότι κι ο ήλιος να βγει από την δύση δεν υπήρχε περίπτωση να βρω. :evil:
Αυτά πάντως που λέει η ΠΑΕ για την ασφάλεια των μεμονωμένων δυστυχώς δεν είναι μακριά από αυτό που θα γίνει. Και δεν θα είναι μόνο ο τελικός, αλλά και τα παιχνίδια των play off που ετοιμάζονται ενέδρες για ανύποπτους. Ειδικά στο Περιστέρι τα στενάκια κοντά στο γήπεδο θα είναι γεμάτα από γαυροσυμμορίες. Οι πουτάνας γιοί έχουν λυσσάξει για το χουνέρι που έπαθαν.
Από 'κει και πέρα αισιοδοξία, αυτός είναι απλά ο πρώτος τελικός από μια σειρά επιτυχιών που θα έρθουν. Να είμαστε όλοι καλά και θα βρούμε πολλές ευκαιρίες για ακόμη πιο σημαντικά παιχνίδια στο σύντομο μέλλον. :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Καταλαβαίνω το παράπονο των παιδιών που ψάχνουν τρόπο να βρούν εισιτήριο αλλά να μην ξεχνάμε, ο πόλεμος είναι με το τερατούργημα της Τρούμπας, όχι μεταξύ μας.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Σε καταλαβαίνω stelyk και συμφωνώ μαζί σου,αλλά δυστυχώς εκεί έχουμε καταντήσει.
Άβαταρ μέλους
tsismal

Δημοσίευση από tsismal »

Παιδιά, το είπα και πριν, πάρτε το εισιτήριο αν είστε από τους τυχερούς, αλλά μην προσπαθείτε να μας κάνετε το άσπρο μαύρο εμάς που φάγαμε το άκυρο από την παε. Δίνει εισιτήρια στις 1 2 3 5 6 και δεν φοβάται αλλά φοβάται μόνο για 4 7? Διαφωνήσαμε εμεις απο 4 7 να πάμε κάτω με τα λεωφορεία της παε? Αφήστε το μάγκες, μεγαλύτερο άδειασμα δεν έγινε ποτέ.
Άβαταρ μέλους
theofilos

Odi έγραψε:
theofilos έγραψε:

Εικόνα

Στα 43 σου,αν στην πέσουν καμιά 10αρια ενώ θα είσαι στο αυτοκίνητο σου,δεν νομίζω να μεταμορφωθείς στον Hulk αδερφέ.Με όλο το θάρρος.
Δηλαδη τον άλλον με διαρκείας στην πέντε, αυτός θα γίνει Hulk και εγώ όχι; Ρωτάω για να καταλάβω. Συνεχίζω να πιστεύω πως η όλη ιστορία έγινε για να πάρουν κάποια παραπάνω οι σύνδεσμοι.

Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Οι 4 και 7 κόπηκαν,γιατί εκτιμήθηκε πως είναι οι θύρες όπου οι οπαδοί έχουν σχέση με τους συνδέσμους.

Και στην τελικά,εκεί είναι τα πιο φτηνά διαρκείας..Αν θέλετε να το δείτε τελείως ψυχρά.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

[/quote]
Δηλαδη τον άλλον με διαρκείας στην πέντε, αυτός θα γίνει Hulk και εγώ όχι; Ρωτάω για να καταλάβω. Συνεχίζω να πιστεύω πως η όλη ιστορία έγινε για να πάρουν κάποια παραπάνω οι σύνδεσμοι.

Στάλθηκε από το GT-I8190 μου[/quote]

Αυτός δεν θα πάει μεμονωμένα,θα πάει με τα λεωφορεία της ΠΑΕ και θα πληρώσει ένα 50αρι παραπάνω.ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ.Όλη η ιστορία γ αυτό έγινε.
Άβαταρ μέλους
theofilos

Odi έγραψε:

Στάλθηκε από το GT-I8190 μου[/quote]

Αυτός δεν θα πάει μεμονωμένα,θα πάει με τα λεωφορεία της ΠΑΕ και θα πληρώσει ένα 50αρι παραπάνω.ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ.Όλη η ιστορία γ αυτό έγινε.[/quote]
Εγώ δηλαδή δεν μπορώ να πάω με το λεωφορείο της ΠΑΕ; Ρωτάω γιατί δεν μου κολάει.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”