Π.Α.Ο.Κ.-ολυμπιακος 1-0,Mvp-Σχολια&παραλειπομενα
- paokovios1974
Re: Π.Α.Ο.Κ.-ολυμπιακος 1-0,Mvp-Σχολια&παραλειπομενα
Καλα τους ταιζουν το σανο οτι θα επιληφθει η ουεφα για ευρωπαικο αποκλεισμο,πρωτον ο αγωνας ηταν εγχωρια διοργανωση και δευτερον στην χειροτερη περιπτωση θα γινει συσταση προς την διοργανωτρια επο δηλαδη να σε τιμωρησει με προστιμο.Ο γαυρος ειχε θεμα σε αγωνα τσου λου και τιμωρηθηκε με κλεισιμο μιας θυρας
-
Το μόνο που θέλω να αναφερω είναι οτι μου αρεσει πολυ η ωριμοτητα του Κάτσε,δειχνει οτι δουλευει πολύ και το μυαλό του στροφάρει ,προστατεψε τον ευατο του με την αποδοση του. Επισης ειμαι πολυ περηφανος που εχουμε ποδοσφαιριστές απο την ακαδημια μας .Θα έπρεπε να ειναι και ο Σταφυλλιδης . Και για του χρόνου πιστεύω πως τα παιδια που θα ειναι απο τα σπλαχνα μας θα ειναι κοντα στα 10.
Απο αυτόν τον αγωνα οι ακατανομαστοι καταλάβανε οτι ποια έχουν αντιπαλο. Συμφωνα με αυτά που γράφει το φύλλο αγώνα αλλα και τις μαρτυρίες της Αστυνομικης Διευθυνσης πιστευω θα τιμωρηθούμε απλα με προστιμο,και λόγω Ριζουπολης,αλλα αν αληθευει οτι οι παικτες του ολυμπιακου κανανε φθορές στο γηπεδο και ο Μανιατης εβριζε με το εμετικο συνθημα και υπαρχει σε βιντεο το προστιμο δεν θα ειναι μεγάλο. H ΠAE δεν απανταει πιστευω ακομα και στην ΕΠΟ κτλ γιατι τους αφηνει να εκτεθούν. Ακουγόντας ένα ρεπορτερ στο ραδιο ακομα και ο Μαρινακης εδωσε εντολη να ηρεμησουν .Τα περι ΟΥΕΦΑ κτλ εγω λέω οτι θα δεχομουνα μόνο την καταγγελία στην GreenpEace για τους καημενους γαυρους. Και κάτι τελευταιο ο Σαρρής ειναι υποδικος.
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε όσους πιστεουν και για μας τους άθεους καλο ΣΚ.
Απο αυτόν τον αγωνα οι ακατανομαστοι καταλάβανε οτι ποια έχουν αντιπαλο. Συμφωνα με αυτά που γράφει το φύλλο αγώνα αλλα και τις μαρτυρίες της Αστυνομικης Διευθυνσης πιστευω θα τιμωρηθούμε απλα με προστιμο,και λόγω Ριζουπολης,αλλα αν αληθευει οτι οι παικτες του ολυμπιακου κανανε φθορές στο γηπεδο και ο Μανιατης εβριζε με το εμετικο συνθημα και υπαρχει σε βιντεο το προστιμο δεν θα ειναι μεγάλο. H ΠAE δεν απανταει πιστευω ακομα και στην ΕΠΟ κτλ γιατι τους αφηνει να εκτεθούν. Ακουγόντας ένα ρεπορτερ στο ραδιο ακομα και ο Μαρινακης εδωσε εντολη να ηρεμησουν .Τα περι ΟΥΕΦΑ κτλ εγω λέω οτι θα δεχομουνα μόνο την καταγγελία στην GreenpEace για τους καημενους γαυρους. Και κάτι τελευταιο ο Σαρρής ειναι υποδικος.
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε όσους πιστεουν και για μας τους άθεους καλο ΣΚ.
Ναι αλλά η ΕΠΟ δικό τους τσιφλίκι θα κάνει ότι θέλει... Και επιπλέον θα το περάσει ότι επιβάλλεται κιόλας. Δεν μιλάω για τιμωρία στην Ευρώπη αλλά για τυχόν αφαίρεση βαθμών με κίνδυνο τη ChL. Για τιμωρία της έδρας δεν το συζητάω, τη θεωρώ δεδομένη!!!!
- kataramenos5
Λάθη σίγουρα γίνανε.Κάποιοι ήταν στο δικό τους κόσμο.Εδω κοντέψαμε να πετύχουμε δικό μας παίκτη στο κόρνερ μπροστα στην 4.Αυτοί που πετούσαν μέσα στο γήπεδο μετά το γκόλ (απο 5) ακούσαν το μπινελίκι τους .Δε γίνεται να κερδίζεις ,να έχεις την πρόκριση στα χέρια σου και να πετάς συνεχόμενα πυρσούς μέσα δίνοντας τους την ευκαιρια (αν τολμούσαν) να το διακόψουν.Το παιχνίδι το πήρε ο κόσμος με νταηλίκι κι αυτό για μένα σημαίνει ενα πράγμα.Ο κοιμώμενος γίγαντας ξύπνησε.Είχα χρόνια να δώ τέτοια λύσσα(ναι λύσσα) στις άλλες θύρες.
Εχω δει το παρακάτω βίντεο πάνω απο 40 φορές.Απο μέσα δε το κατάλαβα οτι έγινε τέτοιο πράγμα(λόγω κάπνας) . Ειλικρινά δε το χορταίνω.Ατελείωτη γκ@@λα.Περασαν 2 μέρες κι ακόμα κι έχω αυτη την αίσθηση του "μόλις έκανα σεξ".Καποτε μετά απο χρόνια θα τα βλέπουμε και θα λέμε τι κάναμε ρε πστη μου.Μπράβο σε όσους βοήθησαν να γίνει.
[youtube]b4S08VnDWE4[/youtube]
ΥΓ Γαυράκο την κατάλαβες τη λαλακία σου?Κατάφερες να αφυπνίσεις και να συσπειρώσεις ενα πολύ ζόρικο αντίπαλο.Απο δώ και πέρα γυρνάμε στα παλιά.Οταν περνάς τα Τέμπη θα τρέμει το φυλλοκάρδι σου.
Εχω δει το παρακάτω βίντεο πάνω απο 40 φορές.Απο μέσα δε το κατάλαβα οτι έγινε τέτοιο πράγμα(λόγω κάπνας) . Ειλικρινά δε το χορταίνω.Ατελείωτη γκ@@λα.Περασαν 2 μέρες κι ακόμα κι έχω αυτη την αίσθηση του "μόλις έκανα σεξ".Καποτε μετά απο χρόνια θα τα βλέπουμε και θα λέμε τι κάναμε ρε πστη μου.Μπράβο σε όσους βοήθησαν να γίνει.
[youtube]b4S08VnDWE4[/youtube]
ΥΓ Γαυράκο την κατάλαβες τη λαλακία σου?Κατάφερες να αφυπνίσεις και να συσπειρώσεις ενα πολύ ζόρικο αντίπαλο.Απο δώ και πέρα γυρνάμε στα παλιά.Οταν περνάς τα Τέμπη θα τρέμει το φυλλοκάρδι σου.
Πρώτον: Δεν υπάρχει καμία ομάδα στον κόσμο που πήρε πρωτάθλημα νικώντας κοράκια, παράγκα και μμε. ΚΑΜΙΑ.Swordfire έγραψε: Οτι με αυτον τον γαυρο πεφτανε κατω στο 70+ ειναι δειγμα νοοτροποιας που απεχει πολυ απο την ομαδα που θα παρει πρωταθλημμα νικοντας κορακια , παραγκα , και μμε.
Δεύτερον: «Πέφτανε κάτω» ο Κατσουράνης που βγήκε αλλαγή, ο Τζαβέλας που βγήκε αλλαγή και ο Νάτκχο που έφαγε μία περιποιημένη αγκωνιά και ήταν μέσα στα αίματα. Αυτός βέβαια δεν ήθελε να βγει αλλαγή και τον έβγαλε με το έτσι θέλω ο κόρακας (αν έχει το Θεό του, είπε σε ματωμένο παίκτη να σηκωθεί και να συνεχίσει και μετά του έδειξε και κίτρινη κάρτα)!
Π.Α.Ο.Κ.-ολυμπιακος 1-0,Mvp-Σχολια&παραλειπομενα
Το βίντεο κανει τον γύρο του κόσμου και εχουν πάθει πλάκα ολοι Γιαπωνέζοι αμερικάνοι κινέζοι Άγγλοι κλπ. Ολοι εκτός απο τις λουγκρες απο τα ΜΜΕ της Αθήνας που αισθάνονται ντροπη λεει .......η τούμπα την τέταρτη έγραψε ιστορια
Και εδω φαινεται τα αποτελεσμα των προσπαθειων του γαυρου να καψει τον παγκο του...
Ειναι απο ενα replay ενος σπρωξιματος του Μπονγκ στον Σαλπιγγιδη καπου κοντα στο 40'+...
ειναι φανερο πλεον οτι εφοσον στην αρχικη εικονα που κυκλοφορει η ταμπελα φαινεται ξεκαθαρα οτι δεν ειναι καμενη,
το χερι του ανθρωπου που κραταει τον πυρσο της προκαλει το καψιμο... Μιλαμε για ξεκαθαρη προβοκατσια...

Ειναι απο ενα replay ενος σπρωξιματος του Μπονγκ στον Σαλπιγγιδη καπου κοντα στο 40'+...
ειναι φανερο πλεον οτι εφοσον στην αρχικη εικονα που κυκλοφορει η ταμπελα φαινεται ξεκαθαρα οτι δεν ειναι καμενη,
το χερι του ανθρωπου που κραταει τον πυρσο της προκαλει το καψιμο... Μιλαμε για ξεκαθαρη προβοκατσια...

Μα γιατι να μην βαλουν οι γαβροι φωτια στον παγκο τους, αφου οι πυρσοι εκτοξευονταν δεκαδες προς τα εκει και μερικοι εβρισκαν και στοχο, ειχαν ολο το υλικο διαθεσιμο 

Το θέμα είναι γιατί η ΠΑΕ δεν περνά στην αντεπίθεση δημοσιεύοντας υλικό, δεν ζητά αποζημιώσεις από τους γάυρουσ για τις φθορές στο γήπεδο και τα αποδητήρια και δεν κυνηγά τον μάνταλο για τα αίσχη του;;;;;
Μάλλον δε θέλει να προκαλέσει για ακόμα χειρότερη διαιτησία στον τελικό η πιο βαριά τιμωρία στα play off
Δεν υπάρχει αυτό ... Στο τελικό θα πέσει σφάξιμο και η τιμωρία είναι τουλάχιστον 2-3 αγωνιστικές ... Απλά γιατί μπορούν ... Εκεί μόνο τους παίρνει!!!!
παντως ειναι απιστευτο το ποσο εκταση εχει παρει η ατμοσφαιρα του γηπεδου σε ολο τον πλανητη 

Εγώ πιστεύω το κύπελλο θα το πάρουμε... Αλλά CL το έχω ξεχάσει ήδη
δε θα σε αφήσουν...

Azrael έγραψε:παντως ειναι απιστευτο το ποσο εκταση εχει παρει η ατμοσφαιρα του γηπεδου σε ολο τον πλανητη