Π.Α.Ο.Κ.-ολυμπιακος 1-0,Mvp-Σχολια&παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2013 και όλων των παραλειπομένων...
Κλειδωμένο

MVP

ΓΛΥΚΟΣ
3
2%
ΒΙΤΟΡ
1
1%
ΙΝΣΑΟΥΡΑΛΔΕ
9
5%
ΣΚΟΝΔΡΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ
3
2%
ΝΑΤΧΟ
5
3%
ΚΑΤΣΕ
7
4%
ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ
1
1%
ΣΤΟΧ
22
13%
ΚΛΑΟΥΣ
116
67%
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ
2
1%
ΛΑΖΑΡ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΙΤΣΙΟΥ
4
2%
ΛΙΝΟ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 173

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Π.Α.Ο.Κ.-ολυμπιακος 1-0,Mvp-Σχολια&παραλειπομενα

Δημοσίευση από sourmenetes »

Εδω η συνεχεια..
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Π.Α.Ο.Κ.-ολυμπιακος 1-0,Mvp-Σχολια&παραλειπομενα

Δημοσίευση από pilotos »

Είχαμε πει η εμείς η κανείς. Τέλος. ΠΑΟΚ είσαι
Κανένα άλλο σχόλιο
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Ενας ανικανος διαιτητης τιναξε στον αερα τον ημιτελικο...
xpan

Δημοσίευση από xpan »

Ποιοί είναι τιμωριμένοι από εμάς στον τελικό;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Κλαους-νατχο-κατσουρ
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Θα μπορούσα να μιλήσω για ζώα στις κερκίδες αλλά βλέπω και το παράδειγμα που δίνουν οι ποδοσφαιριστές στο χορτάρι... Βλέπω και τους διαιτητές πόσο συνετά διαχειρίζονται το παιχνίδι... Είναι τρεις χειρότεροι. Ο αποψινός αγώνας ήταν από τους πιο γελοίους που έχω δει στη ζωή μου. Η δε μπανάνα ήταν άνω ποταμών. Χάσαμε 3 παίκτες για τον τελικό.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Παιχτες θα χαναμε ετσι και αλλιως...
Ο κλαους δεν καταλαβα γιατι πηρε κιτρινη..
Το ζητημα ειναι οτι εμεις παλι θα βγαινουμε ως οι μ@λ@κες της υποθεσης και οτι εμεις παντα προκαλουμε ασχημες καταστασεις.Δε λεω οτι δε φταιει και ο κοσμος αλλα φερουν οι υπευθυνοι μεγαλη ευθυνη..
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Συμφωνω με το τελευταιο ποστ του hasiohohn.
Μπράβο στους παίκτες (σε ολους πλην Κατσουρανη που πλεον δεν τον αντεχω ούτε κι εγώ που έχω γαιδουρινη υπομονη) και στη μεγαλη πλειοψηφία των οπαδών.
Ντροπή για τα υπολοιπα.
Ο Μανταλος έκανε λάθη αλλά γενικά ηταν καλός. Δε νομιζω οτι άλλος διαιτητής θα τελείωνε αυτο το ματς. Και δεν ξέρω και αν έκανε και καλά εδώ που τα λέμε...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Να μας δω χωρίς Νατχο-Κλάους...

Η κερκίδα ένα αίσχος απόψε
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Για όσους γράψουν για την κερκίδα ... ένα έχω να πω... Είδα και τους δύο ημιτελικούς από το ίδιο streaming, με την ίδια ανάλυση, στην ίδια οθόνη και χωρίς σχολιασμό!!!!!! Δεν υπάρχει τίποτα διαφορετικό από το καραϊτάβλι (εκτός τα αθώα ψαράκια - ναι κακόγουστο αστείο αλλά άκακο), που να δικαιολογεί την αντίδραση του κορακιού στα πρώτα λεπτά και την καθυστέρηση στην έναρξη του αγώνα. Ίσα, ίσα που είμαστε πιο κόσμιοι... Αν έδινε τα ανάποδα σφυρίγματα και τις μ@λ@κίες που έκανε το κοράκι εκεί μέσα, θα είχαμε πάρει τον πρώτο αγώνα στα χαρτιά και δυστυχώς θα θρηνούσαμε και θύματα... Πρίν λοιπόν κατακρίνετε τους οπαδούς μας, δείτε άλλη μια φορά τον πρώτο ημιτελικό σε κονσέρβα και τα λέμε...
Για το αγωνιστικό... Πύρρειος νίκη... Περίμενα λίγο περισσότερα!!!!!
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Δημοσίευση από TylerDurden »

Απο μένα που το έβλεπα απο χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά,το μόνο που θέλω να πω είναι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους οπαδούς που ήταν μέσα και συγκρατήθηκαν οσο μπορούσαν με αυτα που έβλεπαν να γίνονται.
Πιο απροκάλυπτη εύνοια δεν έχω δεί,το να κράζουμε τους δικούς μας σε τέτοιο ματς είναι το λιγότερο λάθος.
Η κυβέρνηση του Ολυμπιακού δεν τήρησε ούτε τα προσχήματα.
Αρχής γενομένης με την μια ώρα καθυστέρηση για τους γαύρους,συνεχίζοντας με τις μη αποβολές Σαλίνο,Μπόνγκ,Τσόρι,Μανωλά,Μέγιερι, μέχρι τις ανύπαρκτες κάρτες σε Νάτχο και Κλάους και τα 15 λεπτά καθυστερήσεις.
Θέλει τρομερή αυτοσυγκράτηση για να μην μπουκάρεις μέσα.Οπότε μπράβο στα παιδιά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Αν ηθελε ο διαιτητης δε θα ειχαν γινει ουτε τα μισα...
Αλλα μαλλον δεν ηθελε...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

TylerDurden έγραψε:Απο μένα που το έβλεπα απο χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά,το μόνο που θέλω να πω είναι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους οπαδούς που ήταν μέσα και συγκρατήθηκαν οσο μπορούσαν με αυτα που έβλεπαν να γίνονται.
Πιο απροκάλυπτη εύνοια δεν έχω δεί,το να κράζουμε τους δικούς μας σε τέτοιο ματς είναι το λιγότερο λάθος.
Η κυβέρνηση του Ολυμπιακού δεν τήρησε ούτε τα προσχήματα.
Αρχής γενομένης με την μια ώρα καθυστέρηση για τους γαύρους,συνεχίζοντας με τις μη αποβολές Σαλίνο,Μπόνγκ,Τσόρι,Μανωλά,Μέγιερι, μέχρι τις ανύπαρκτες κάρτες σε Νάτχο και Κλάους και τα 15 λεπτά καθυστερήσεις.
Θέλει τρομερή αυτοσυγκράτηση για να μην μπουκάρεις μέσα.Οπότε μπράβο στα παιδιά.
++++++++++ Αυτό ακριβώς λέω!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά μετά απο σημαντικό ή κρίσιμο αγώνα, είμαι απογοητευμένος. Για ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ μας πιάσανε στον ύπνο.

ΔΕΝ ξέραμε οτι θα είναι δασκαλεμένοι για τσαμπουκάδες;
ΔΕΝ ξέραμε οτι έπρεπε να κάνουμε κερκίδα και οχι... μπανανοβολή;
ΔΕΝ ξέραμε οτι πρέπει να διαχειριστούμε και οχι να... χαλάμε τον αγώνα με γιόμες και άλλα τινά;

Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ, παρότι καλύτερος του αντιπάλου του, θα βρίσκεται αύριο ΚΑΙ ΠΑΛΙ σε θέση απολογούμενου. Απέναντι σε ποιόν; Στον καταστροφεά, νταβατζή του ελληνικού αθλητισμού. Κι αυτό οφείλεται ΜΟΝΟ στη βλακεία μας.

Κύριοι, η κερκίδα για μένα ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.
Κύριοι, το παιχνίδι της ομάδας ήταν ΤΡΑΓΙΚΟ.
Κύριοι, προσωπικά ΜΟΝΟ για το Σαββίδη χαίρομαι, που είδε επιτέλους μια μικρή χαρά.

Όλα τα άλλα, είναι για τα πνηγύρια. Ποιά ήταν δηλαδή η φοβερή και τρομερή οργάνωση για την κερκίδα; Τα πυροτεχνήματα και οι πυρσοί; Ειλικρινά δεν θυμάμαι ποτέ λιγότερα ντεσιμπελ. Συγκρίνεται αυτή η κερκίδα με εκείνη κόντρα σε Άγιαξ και Φενέρ; Ούτε γι αστείο.

Απο τους παίκτες, που έδειξαν αρκετό πάθος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, θα κρατήσω τα ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ λάθη, δείγμα άγχους και έλλειψης συγκέντρωσης, αλλά και τις παντελώς ΑΧΡΕΙΑΣΤΕΣ κόκκινες. Για να μην αναφερθώ στο γεγονός οτι δεν κρατήσαμε μπάλα ούτε μετά το γκολ, ούτε μετά την αποβολή αντιπάλου.

Απο το διαιτητή, δεν κρατάω τίποτα. 20 λεπτά καθυστερήσεις δεν έχω ξαναδεί.

Θα πουν πολλοί, πως είναι δυνατόν να γκρινιάζω μετά απο πρόκριση σε τελικό. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΗΔΗ (ΗΔΗ!) ΒΛΕΠΩ ΑΡΘΡΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΚΑΙ ΖΟΥΓΚΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, τότε ναι, δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος.

Πάμε τώρα στην Αθήνα χωρίς Κλάους και Νάτσχο, να παίξουμε μια ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΟΡΑ με ΠΑΘΟΣ κόντρα στο βάζελο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”