Ζήσης Βρύζας
Re: Ζήσης Βρύζας
Εγω απλα ρωταω αν ρωτηθηκαν τα παντα...Αν συζητηση περιστραφηκε 3 ωρες στο γιατι ο Ιβαν δεν δεχεται τους αντιπροσωπους των οπαδων ή τι θα γινει με τις τιμες των εισητηριων ή τι θα γινει με τις απαγορευσεις της αστυνομιας στις μετακινησεις , καταλαβαινεις οτι δεν ρωτηθηκαν τα παντα...
Εγω πχ θα ρωτουσα για τον Λαζλο ,για τον περσινο κατσικοκλεφτη ή για την συνεχομενη ξεφτιλα να εχουμε αλλαξει 8 προπονητες σε 3,5 χρονια...
Αυτα..
Εγω πχ θα ρωτουσα για τον Λαζλο ,για τον περσινο κατσικοκλεφτη ή για την συνεχομενη ξεφτιλα να εχουμε αλλαξει 8 προπονητες σε 3,5 χρονια...
Αυτα..
Κ εγω προφανως θα ρωτουσα αυτα κ αλλα 100 πραγματα.
Απλα ετσι οπως το γραφεις κανει κ λιγο σε υπονοουμενο φιλικου τετ α τετ.
Δεν νομιζω να τον κρατησαν τοσες ωρες για κομπλιμεντα κ φιλακια.φανταζομαι μπορει να τον ρωτησαν γι αυτα που λες.η μπορει να μην τον ρωτησαν αυτα κ να τον ρωτησαν αλλα χειροτερα.παντως στημενες ερωτησεις σε στυλ αρδ δεν πιστευω να τον εκαναν.αλλωστε για ΠΑΟΚτσηδες μιλαμε που κανεις δεν εχει ιδιες αποψεις με τον αλλον.κ σιαμαιους να βρεις μπορει ο ενας να λεει τη μιση λεξη κ ο αλλος την αλη μιση, στα του ΠΑΟΚ θα διαφωνουν.
Απλα ετσι οπως το γραφεις κανει κ λιγο σε υπονοουμενο φιλικου τετ α τετ.
Δεν νομιζω να τον κρατησαν τοσες ωρες για κομπλιμεντα κ φιλακια.φανταζομαι μπορει να τον ρωτησαν γι αυτα που λες.η μπορει να μην τον ρωτησαν αυτα κ να τον ρωτησαν αλλα χειροτερα.παντως στημενες ερωτησεις σε στυλ αρδ δεν πιστευω να τον εκαναν.αλλωστε για ΠΑΟΚτσηδες μιλαμε που κανεις δεν εχει ιδιες αποψεις με τον αλλον.κ σιαμαιους να βρεις μπορει ο ενας να λεει τη μιση λεξη κ ο αλλος την αλη μιση, στα του ΠΑΟΚ θα διαφωνουν.
- Μπαρκαρούτσος
Ότι κι αν ειπώθηκε, λογικά δεν θα μαθευτεί, οπότε νομίζω ότι δεν έχει νόημα να εικάζουμε τι μπορεί να συζήτησαν..
εγώ θέλω να ρωτήσω τα αδέρφια από Μηχανιώνα (η οποία συνυπέγραψε την ανακοίνωση των συνδέσμων που έλεγε και για Βρύζα) αν καλύφτηκαν από τις απαντήσεις (αν δόθηκαν ) όσον αφορά τη στάση της ΠΑΕ στην πρόσφατη συνεδρίαση της σάπιας λίγκας και την ομόφωνη ανακοίνωση που ακολούθησε! και ρωτάω γι αυτό γιατί είναι το πιο πρόσφατο που χτύπησε πολύ άσχημα στα μάτια μας! απαντήθηκε αυτή η ερώτηση , κι αν ναι σας κάλυψε η όποια απάντηση;
Δεν ηταν μονο ενας συνδεσμος εκει αλλα 5 (30 ατομα απο 5 συνδεσμους),κ ρωτηθηκε κ για μπολονι,δωνη,μπερετα ακομα κ για ποιον θα παρουμε φετος τι εγινε με Στεφενς,τι παιχτηκε με ζαγορ,για βιερινια,για ολα αυτα που λεγονται,γιατι δεν κανει κατι για να προστατευσει την ομαδα γιατι εχει βαζελους/χανουμια στην ΠΑΕ γιατι ανακαλεσε την ανακοινωση τι ειπανε στην σουπερλιγδα,αλλοι τον κραξανε αλλοι τον ρωτησανε αλλοι του ειπαν να φυγει αλλοι καναν προτασεις αλλοι μιλησαν για θεματα συνδεσμων κτλ κτλ κτλ,πιστεψτε με ρωτησαμε τα παντα κ σε πολλα πηραμε απαντησεις σε αλλα ειπε οτι δεν μπορει να μιλησει σε αλλα παραδεχτηκε λαθος χειρισμους κτλ κτλ κτλ.
Εγω παντως θα ηθελα αλλες 3 ωρες για να διατυπωσω ερωτησεις κυριως για τον σχεδιασμο της ομαδας κ τι παιζει με τα χρεη.
Σαν κινηση ομως ηθελε κακαλα να ερθει μονος του κ να κατσει με 30 ατομα να συζητησει "καφενειακα" κ να μην ψαχνει τροπο να φυγει η να κοιταει το ρολοι ανα δεκα λεπτα η να λεει πρεπει να φυγω,κ δεν ειμασταν κ ολοι ευγενικοι εκει γυρω του το τονιζω,φωναζαμε κραζαμε βριζαμε αλλοι το ειχαν τσουξει αλλοι λεγαν οτι να ναι κ ομως μας ακουσε ολους χωρις να διακοψει κανεναν.
Ας περασει λιγο ο καιρος να ερθει καλοκαιρι κ θα τα γραψω ολα μην στεναχωριεσαι μεχρι κ "παρακαμερα" ειχα
Εγω παντως θα ηθελα αλλες 3 ωρες για να διατυπωσω ερωτησεις κυριως για τον σχεδιασμο της ομαδας κ τι παιζει με τα χρεη.
Σαν κινηση ομως ηθελε κακαλα να ερθει μονος του κ να κατσει με 30 ατομα να συζητησει "καφενειακα" κ να μην ψαχνει τροπο να φυγει η να κοιταει το ρολοι ανα δεκα λεπτα η να λεει πρεπει να φυγω,κ δεν ειμασταν κ ολοι ευγενικοι εκει γυρω του το τονιζω,φωναζαμε κραζαμε βριζαμε αλλοι το ειχαν τσουξει αλλοι λεγαν οτι να ναι κ ομως μας ακουσε ολους χωρις να διακοψει κανεναν.
Ας περασει λιγο ο καιρος να ερθει καλοκαιρι κ θα τα γραψω ολα μην στεναχωριεσαι μεχρι κ "παρακαμερα" ειχα

Σορυ για το διπλο ποστ αλλα τωρα ειδα το ποστ
kataramenos5 έγραψε:
Ακούω κάτι ραδιοφωνατζήδες να λένε κακώς κάποιοι χτυπάνε το "σαμάρι" αντι για τον Ιβάν.Ξαναρωτάω λοιπόν τον Μπόλονι τον τέλειωσε απο Ιανουάριο(2012) ο Ιβαν και γιατι?Τον Δώνη με ακριβότερο συμβόλαιο τον έφερε ο Ιβάν όταν ξεπουλούσαμε παίκτες γιατι (υποτίθεται) δεν είχαμε μαντήλι να κλάψουμε?Για το στήσιμο της υπόθεσης Γκαρσία (συνέντευξη Δωνη λίγο πριν) φταίει ο Ιβάν?Για το οτι οι δυο περιπτώσεις Μπολονι Χουμπ μοιάζουν απελπιστικά (οι κολλητοί των ΜΜΕ άρχισαν το θάψιμο απο προετοιμασία και μεχρι τον Ιανουάριο ουσιαστικά ήταν τελειωμένοι) υπεύθυνος είναι ο Ιβαν?Για το οτι εδω και 4 χρόνια ο ΠΑΟΚ δεν εχει στεριώσει προπονητή φταίει ο Ιβάν?Για το οτι για 4 χρόνια η ομάδα μπαίνει στα πλει οφ σε πολύ άσχημη κατάσταση λόγω διοικητικών επιλογών φταίει ο Ιβάν? Για την παρέλαση μετριοτήτων (θυμηθείτε Κουμαλό με 250000 δανεικός
)που βλέπουμε εδώ και τόσα χρόνια και στοιχίζουν εκατομμύρια στην ομάδα φταίει ο Ιβάν?
Μερικες ερωτησουλες πρωτα για να φερουμε τα πραγματα στα ισια τους κ μετα συνεχιζουμε.
Αυτα που γραφεις ειναι ολα τα αρνητικα του αγωνιστικου τμηματος για ολα τα "θετικα" σε ολη την ΠΑΕ ποιος παιρνει τα ευσημα?
Επισης βρες μου μια ομαδα στην υφηλιο που δεν εχει κανει λαθος επιλογες σε αγωνιστικο επιπεδο,παικτες/προπονητες/αγωνιστικη κατασταση.
kataramenos5 έγραψε:
Ακούω κάτι ραδιοφωνατζήδες να λένε κακώς κάποιοι χτυπάνε το "σαμάρι" αντι για τον Ιβάν.Ξαναρωτάω λοιπόν τον Μπόλονι τον τέλειωσε απο Ιανουάριο(2012) ο Ιβαν και γιατι?Τον Δώνη με ακριβότερο συμβόλαιο τον έφερε ο Ιβάν όταν ξεπουλούσαμε παίκτες γιατι (υποτίθεται) δεν είχαμε μαντήλι να κλάψουμε?Για το στήσιμο της υπόθεσης Γκαρσία (συνέντευξη Δωνη λίγο πριν) φταίει ο Ιβάν?Για το οτι οι δυο περιπτώσεις Μπολονι Χουμπ μοιάζουν απελπιστικά (οι κολλητοί των ΜΜΕ άρχισαν το θάψιμο απο προετοιμασία και μεχρι τον Ιανουάριο ουσιαστικά ήταν τελειωμένοι) υπεύθυνος είναι ο Ιβαν?Για το οτι εδω και 4 χρόνια ο ΠΑΟΚ δεν εχει στεριώσει προπονητή φταίει ο Ιβάν?Για το οτι για 4 χρόνια η ομάδα μπαίνει στα πλει οφ σε πολύ άσχημη κατάσταση λόγω διοικητικών επιλογών φταίει ο Ιβάν? Για την παρέλαση μετριοτήτων (θυμηθείτε Κουμαλό με 250000 δανεικός

Μερικες ερωτησουλες πρωτα για να φερουμε τα πραγματα στα ισια τους κ μετα συνεχιζουμε.
Αυτα που γραφεις ειναι ολα τα αρνητικα του αγωνιστικου τμηματος για ολα τα "θετικα" σε ολη την ΠΑΕ ποιος παιρνει τα ευσημα?
Επισης βρες μου μια ομαδα στην υφηλιο που δεν εχει κανει λαθος επιλογες σε αγωνιστικο επιπεδο,παικτες/προπονητες/αγωνιστικη κατασταση.
- abc_o_ karpouzas
και στο τελος τελος αυτο που βέπω εχω την εντυπωση οτι μονοι μας βγαζουμε τα ματια μας.....
μαλλον στην τελικη δεν τρεχει και τιποτα ......απλος.....γιναν λαθη λογικα......
επιδη ομως εχουμε την χαρη την τριχα να την κανουμε καραβοσχοινο
δωσε απο εδω τραβα απο εκει να και ενας αρδ να και ο μιρτσος να και ο γαμορας ....
εεεεεεε
εισαι
μαλλον στην τελικη δεν τρεχει και τιποτα ......απλος.....γιναν λαθη λογικα......
επιδη ομως εχουμε την χαρη την τριχα να την κανουμε καραβοσχοινο
δωσε απο εδω τραβα απο εκει να και ενας αρδ να και ο μιρτσος να και ο γαμορας ....
εεεεεεε

mpouJr έγραψε: βρες μου μια ομαδα στην υφηλιο που δεν εχει κανει λαθος επιλογες σε αγωνιστικο επιπεδο,παικτες/προπονητες/αγωνιστικη κατασταση.
Αδερφε δεν διαφωνει κανεις ...Αλλα αυτο το φαινομενο με τους 8 προπονητες σε 3 σεζον ειναι η ξεφτιλα οπως και να το δεις κανεις....Και μονο σοβαρη ομαδα δεν λογιζεσαι ...Αν βαλει μαλιστα καποιος και τον τροπο αποπομπης καθως και τα οσα εχουν συμβει πριν , δινεις εικονα ομαδας για τα πανηγυρια...
Αυτο τις περισσοτερες φορες αντανακλα και στο αγωνιστικο επιπεδο και στην αγωνιστικη κατασταση....
Και δυστυχως σε αυτη την κατατσταση τεραστιο μεριδιο ευθυνης ειχε και εχει ο σκορερ του χρυσου γκολ στο Χαιμπουρι..
- kataramenos5
Ξαναλέω όπως είπα και στο άλλο παλικάρι πείτε μου ποια θεωρείτε ώς θετικά εγώ δυσκολεύομαι να θυμηθώ και καθε φορά που το προσπαθώ μου βγαίνουν κι άλλα αρνητικά.Οσο για την τελευταία σου πρόταση θα την αλλάξω λίγο και δες κι εσύ τι συμπέρασμα βγάινει.mpouJr έγραψε: Μερικες ερωτησουλες πρωτα για να φερουμε τα πραγματα στα ισια τους κ μετα συνεχιζουμε.
"Επισης βρες μου ΕΝΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗ στην υφήλιο που δεν εχει κανει λαθος σφυρίγματα" .Μ αυτή τη λογική αθώος κι ο Καλογερόπουλος.

- Μπαρκαρούτσος
Μεταγραφές ποδοσφαιριστών από "κονέ" (πρώην συμπαίχτες κτλ), πχ Gavreras..kataramenos5 έγραψε:Ξαναλέω όπως είπα και στο άλλο παλικάρι πείτε μου ποια θεωρείτε ώς θετικά εγώ δυσκολεύομαι να θυμηθώ και καθε φορά που το προσπαθώ μου βγαίνουν κι άλλα αρνητικά
Φυσικά, μέσα σε αυτές υπάρχουν και αποτυχημένες μεταγραφές, αλλά εσύ ζήτησες θετικά!
- kataramenos5
Ναι πριν 6 χρόνια έφερε(αυτος,ο ΘΖ,ο ΦΣ ) πέντε καλούς παίκτες.Το ερώτημα είναι πως μετά απο αυτούς για 5 χρόνια δεν ήρθε κανένας. Μεχρι την τελευταία χρονιά του ΦΣ όλα πήγαιναν σχετικώς καλά.Τα ερωτηματικά αρχίζουν απο κει και μετά.
Εδιτ:
Θα περιμένω όμως.
Εδιτ:
Τωρα το προσεξα.Ισως εχει δικιο ο mpoujr.Δεν ειναι εποχή κατάλληλη να ανακινούμε τετοια θεματα.Ας περασει λιγο ο καιρος να ερθει καλοκαιρι κ θα τα γραψω ολα μην στεναχωριεσαι μεχρι κ "παρακαμερα" ειχα
Θα περιμένω όμως.
@kataramenos
Αδερφε οχι δεν υπαρχει διαιτητης χωρις λαθος στο παγκοσμιο στερεωμα αλλα εδω δεν μιλαμε αποκλειστικα για διαιτητες μιλαμε για διατησιες εναντιων σου κ υπερ συγκεκριμενων ομαδων,δεν λεω οτι δεν θα κανει κ λαθος ο διαιτητης η ο εποπτης αλλα οταν αυτα τα "λαθη" συμβαινουν συνεχεια εις βαρος σου κ σπρωχνουν καποιον αλλον δεν ειναι θεμα "λαθους".....
Ας παμε τωρα στα θετικα που δεν τα βλεπεις.
Προπονητικο Μεσημβριας (ανακατασκευη γηπεδων,εξοπλισμος γυμναστηριου,εξωτερικη οψη)
Πουλμαν (ολοκαινουριο ανταξιο του ονοματος της ομαδας)
Μπουτικ (Συμφωνια με την καλυτερη εταιρια,λογικες τιμες,αγορα απο το ιντερνετ,προβολη,διαφημισεις)
Εξωτερικη/Εσωτερικη οψη Γηπεδου (σουιτες,καρεκλακια,χλοοταπητας,ματριξ,καινουρια γραφεια,εξωτερικη οψη)
Ακαδημιες (συνεργασια με 40+ ακαδημιες στην Ελλαδα κ στην Ευρωπη,οργανωσηκ στελεχωση)
Πληρωμη χρεων (μονο τα "παγωμενα" εμειναν)
Μεταγραφες που δεν θα μπορουσες να κανεις ουτε με λιτανεια (Στεφενς,Στοχ,Νατχο)
Σε καθε ματς βοηθαμε κ απο εναν συνανθρωπο που εχει αναγκη
Εξοπλισμος για την προπονηση ισαξιος με τα μεγαλα ευρωπαικα κλαμπ
Τιμες εισητηριων,διαρκειας,αγορα απο το ιντερνετ
Δικτυο σκαουτερ (εστω κ με αποτυχημενες επιλογες στο μεγαλυτερο ποσοστο)
Υπαρχουν κ αλλα που ισως ξεχναω κ ειναι μικρολεπτομερειες αλλα ολα αυτα ειναι θετικα
Αδερφε οχι δεν υπαρχει διαιτητης χωρις λαθος στο παγκοσμιο στερεωμα αλλα εδω δεν μιλαμε αποκλειστικα για διαιτητες μιλαμε για διατησιες εναντιων σου κ υπερ συγκεκριμενων ομαδων,δεν λεω οτι δεν θα κανει κ λαθος ο διαιτητης η ο εποπτης αλλα οταν αυτα τα "λαθη" συμβαινουν συνεχεια εις βαρος σου κ σπρωχνουν καποιον αλλον δεν ειναι θεμα "λαθους".....
Ας παμε τωρα στα θετικα που δεν τα βλεπεις.
Προπονητικο Μεσημβριας (ανακατασκευη γηπεδων,εξοπλισμος γυμναστηριου,εξωτερικη οψη)
Πουλμαν (ολοκαινουριο ανταξιο του ονοματος της ομαδας)
Μπουτικ (Συμφωνια με την καλυτερη εταιρια,λογικες τιμες,αγορα απο το ιντερνετ,προβολη,διαφημισεις)
Εξωτερικη/Εσωτερικη οψη Γηπεδου (σουιτες,καρεκλακια,χλοοταπητας,ματριξ,καινουρια γραφεια,εξωτερικη οψη)
Ακαδημιες (συνεργασια με 40+ ακαδημιες στην Ελλαδα κ στην Ευρωπη,οργανωσηκ στελεχωση)
Πληρωμη χρεων (μονο τα "παγωμενα" εμειναν)
Μεταγραφες που δεν θα μπορουσες να κανεις ουτε με λιτανεια (Στεφενς,Στοχ,Νατχο)
Σε καθε ματς βοηθαμε κ απο εναν συνανθρωπο που εχει αναγκη
Εξοπλισμος για την προπονηση ισαξιος με τα μεγαλα ευρωπαικα κλαμπ
Τιμες εισητηριων,διαρκειας,αγορα απο το ιντερνετ
Δικτυο σκαουτερ (εστω κ με αποτυχημενες επιλογες στο μεγαλυτερο ποσοστο)
Υπαρχουν κ αλλα που ισως ξεχναω κ ειναι μικρολεπτομερειες αλλα ολα αυτα ειναι θετικα
- desperando
- Επικοινωνία:
sorry κι ολας ρε συ mpouJr αν και δεν θελω ουτε να παρεμβω ουτε και να μπω σε αυτο το τριπακι μεχρι την μεγαλη τεταρτη,αλλα απ ολα τα παραπανω που ανεφερες που πραγματικα ειναι κινησεις πολυ καλες,σε ποια απ ολα αυτα εχει ο βρυζας προταγωνιστικο λογο
- Sick Bastard
Ενας Προεδρος παντα εχει καποιο ρολο σε ολες τις αποφασεις δεν νομιζω δηλαδη να μην ειχε συμμετοχη σε ολα αυτα.
Δεν μπορει να κατακρινουμε την διοικηση ολοκληρη για τα αρνητικα κ για τα θετικα μουγκα.....
Σικ δεν εχω ιδεα σε τι αναφερεσε κ να ενημερωσω οτι ελειπα για κανα μισαωρο απο την "συναντηση" ειχα κ κατι δουλιτσες να κανω
γινε λιγο πιο συγκεκριμενος μπας κ δουλεψει το μυαλο μου
Τεσπα πρεπει αυτο με το να κατηγορουμε τους παντες κ τα παντα να τελειωσει καποτε,κ εγω θα ηθελα εναν πιο "αρσενικο" στην κεφαλη της ΠΑΕ αλλα οσο κ αν ψαχνω μονο κανα 2 μπορω να βρω κ αυτοι εχουν ελλειψεις σε αλλα σημεια.
Προτιμω να διορθωσω την υπαρχουσα κατασταση στην ΠΑΕ με πιο ηπιους τροπους π.χ αφου βλεπω οτι οι σκαουτερ δεν κανουν τοσο καλη δουλεια να συνεργαστω με πιο "δυνατα" ονοματα αφου ο υπευθυνος τυπου κανει π@π@ριες να βρω εναν πιο τσακαλο,αλλα να μην λεμε κ οτι θελουμε τα οικονομικα μας ειναι αριστα ο υπευθυνος της μπουτικ κανει τρομερη δουλεια,το ΠΑΟΚ γουεμπ τιβι ξεσκιζει κ αλλα πολλα αν αλλαξουμε μερικα προσωπα για να ερθουν καλυτερα εγνωσμενης αξιας ναι φυσικα κ το θελω αλλα αυτη την στιγμη κ ειδικα για την θεση του Προεδρου δεν βρισκω καποιον πιο καταλληλο απο τον Βρυζα,Ισως ο Σαββιδης αν ηταν μονιμος κατοικος εδω να ηταν η καλυτερη λυση αλλα δυστυχως δεν ειναι......
Δεν μπορει να κατακρινουμε την διοικηση ολοκληρη για τα αρνητικα κ για τα θετικα μουγκα.....
Σικ δεν εχω ιδεα σε τι αναφερεσε κ να ενημερωσω οτι ελειπα για κανα μισαωρο απο την "συναντηση" ειχα κ κατι δουλιτσες να κανω

Τεσπα πρεπει αυτο με το να κατηγορουμε τους παντες κ τα παντα να τελειωσει καποτε,κ εγω θα ηθελα εναν πιο "αρσενικο" στην κεφαλη της ΠΑΕ αλλα οσο κ αν ψαχνω μονο κανα 2 μπορω να βρω κ αυτοι εχουν ελλειψεις σε αλλα σημεια.
Προτιμω να διορθωσω την υπαρχουσα κατασταση στην ΠΑΕ με πιο ηπιους τροπους π.χ αφου βλεπω οτι οι σκαουτερ δεν κανουν τοσο καλη δουλεια να συνεργαστω με πιο "δυνατα" ονοματα αφου ο υπευθυνος τυπου κανει π@π@ριες να βρω εναν πιο τσακαλο,αλλα να μην λεμε κ οτι θελουμε τα οικονομικα μας ειναι αριστα ο υπευθυνος της μπουτικ κανει τρομερη δουλεια,το ΠΑΟΚ γουεμπ τιβι ξεσκιζει κ αλλα πολλα αν αλλαξουμε μερικα προσωπα για να ερθουν καλυτερα εγνωσμενης αξιας ναι φυσικα κ το θελω αλλα αυτη την στιγμη κ ειδικα για την θεση του Προεδρου δεν βρισκω καποιον πιο καταλληλο απο τον Βρυζα,Ισως ο Σαββιδης αν ηταν μονιμος κατοικος εδω να ηταν η καλυτερη λυση αλλα δυστυχως δεν ειναι......