Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 2/4-19:00,Otesport

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2013 και όλων των παραλειπομένων...

Re: Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 2/4-19:00,Otesport

Δημοσίευσηαπό paokovios1974 » Κυρ 30 Μαρ 2014, 22:52

aisiodoksos έγραψε:μαγκες καλη η πλακα και τα λοιπα αλλα οσοι νομιζετε οτι ο γαυρος ειναι σε πτωση κτλ κτλ νομιζω οτι κανετε λαθος..οσοι πηγαν υπεροπτικα στο τηγανι και ο γαυρος επρεπε να αποδειξει οτι ειναι καλυτερη ομαδα το εκανε..θελει πολυ προσοχη και να μη παμε σαν τα προβατα στη σφαγη.. θελει πολυ τακτικη και εξυπναδα αυτο το ματς και οντως διπλο μπορει να ερθει. Με εμας θα ειναι σκυλιασμενοι και οι δικοι τους γιατι εχουν πολυ γιουχα και φυσικα περιμενω πολυ ασχημη διαιτησια για εμας που θα μεταφραστει σιγουρα σε μια :redcard: .. ελπιζω να κανω λαθος και να παιξει ο κακος κατω στο τηγανι.

Καμια πλακα δεν κανω και επισης δεν νομιζω οτι ειναι σε πτωση τα αποτελεσματα ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ οτι ειναι σε πτωση 4 ηττες σε 5 παιχνιδια,τωρα για αυτο που λες για προβατα στη σφαγη τι σχεση εχει ρε φιλε η αποψη μου με το πως θα κατεβει η ομαδα στο καριταβλι,αυτη τη δουλεια τους και μεις τη δικια μας τι θελεις δηλαδη να λεω ωχ θα μας σφαξουν και τζαμπα κατεβαινουμε,δεν υπαρχει απο μενα τουλαχιστον κατι τετοιο ,κατεβαινουμε για μαχη με το μαχαιρι στα δοντια που λεει και ενας αλλος αδερφος και αν τολμησουν ας μας σφαξουν...οτι μα οτι και να γινει ο επαναληπτικος ειναι στην ΤΟΥΜΠΑ και το γραφω και με κεφαλαια διοτι θα ειναι ΤΟΥΜΠΑ,δεν υπαρχει περιπτωση οτι και να κανει ο γαυρακος να παρει νικη ασφαλειας στην καλυτερη για αυτους το βλεπω 2-1 και μετα θα τους τσαλαπατησουμε εδω,εμενα αυτη ειναι η ψυχολογια μου αυτο ειναι το προαισθημα μου αυτα ειναι τα επιχειρημματα μου μπορει να κανω και λαθος σε λιγες μερες θα ξερουμε.Ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες για το υφος μου σε θεωρω αδερφο και οτι λεω τα λεω σε σενα για να τα ακουνε ολοι για το τι πιστευω για το ματσακι.Αυτα
Αγάπη μόνο για την ομάδα μας
Άβαταρ μέλους
paokovios1974
 
Δημοσιεύσεις: 7154
Εγγραφή: Κυρ 29 Δεκ 2013, 20:40
Τοποθεσία: Οπου τολμουν οι Αετοι

Re: Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 2/4-19:00,Otesport

Δημοσίευσηαπό Rizla » Κυρ 30 Μαρ 2014, 23:14

Ευελπιστω να κατεβουμε και να παιξουμε αυτο που μπορουμε.Δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα δυναμικοτητας με τους γκευ.Ομοιογενειας ισως...
Παντως την προηγουμενη φορα που κατεβηκαμε φεραμε πισω ντορτια...Οι παιχτες πρεπει να το λαβουν αυτο πολυ σοβαρα υποψη.
Άβαταρ μέλους
Rizla
 
Δημοσιεύσεις: 6201
Εγγραφή: Δευτ 07 Ιούλ 2008, 18:18

Re: Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 2/4-19:00,Otesport

Δημοσίευσηαπό aisiodoksos » Κυρ 30 Μαρ 2014, 23:18

καμια παρεξηγηση εννοειται! σκεψεις και αποψεις λεμε! απλα δεν ξερω αλλα σου φανηκε οτι εγραψα οτι να μη κατεβουμε καθολου επειδη θα μας σφαξουν? τοτε κατι λαθος πρεπει να εκανα!!! εγω σε αυτο που λετε συμφωνω..να πανε και να μη μασησουν προλογο οι δικοι μας και να πανε να τον πατησουν τον γαυρο απλα να το κανουν εξυπνα..καλως η κακως ο γαυρος θα παρει σιγουρα τα σπορια τουλαχιστον στο τηγανι..εγω αυτο που δεν θελω να δω ειναι ενα σκορ 2-0 η 3-0 ..γιατι η αμυνα μας ειναι παιδικη..εγω θελω 1-1 οπως τοτε με βιειρινια και να ερθουν εδω να τους τον δωσουμε ασαλιωτο και να φυγουν ετσι οπως ηρθαν..απλα το μοναδικο που λεω ειναι οτι φοβαμαι για μεγαλη σφαγη σε περιπτωση να ειμαστε στο 75' κανα 0-0 ..τοτε περιμενω κοκκινη , πεναλτι , στα 3 κορνερ πεναλτι η στα 3 πεσιματα δωρο ενα φαουλ ακριβως στη γραμμη χωρις τοιχος χωρις τερματοφυλακα και χωρις δοκαρια ( να πιανει ολο το γηπεδο η εστια) :mrgreen:


υγ. ο αδερφος ριζλα το εγραψε ακριβως οπως επρεπε..δεν ειναι καλυτεροι απο εμας πιο δεμενη ομαδα εχουν.
υγ2. σε ενα ματς 50-50 και με εξυπνη τακτικη με παγιδες μεσα στο γηπεδο ο γαυρος μπορει να ζησει ενα νεο βατερλο οπως με κουνελοβαζελο.
ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ
Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΤΗ
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos
 
Δημοσιεύσεις: 1136
Εγγραφή: Πέμ 05 Δεκ 2013, 23:45
Τοποθεσία: Θεσσσαλονίκη

Re: Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 2/4-19:00,Otesport

Δημοσίευσηαπό desperando » Κυρ 30 Μαρ 2014, 23:28

ειμαι πολυ περιεργος να δω πως θα προσεγγισει ο γχ το παιχνιδι.
το προβλημα ειναι η επιλογη του τριτου χαφ.
εγω θα κατεβαζα την παρακατω ενδεκαδα ειδικα αν ο φουστερ ξεκινησει πισω απο τον επιθετικο,αν και ξερω οτι ο γχ πολυ δυσκολα θα επαιζε ετσι καθως εχει διαφορετικη αντιληψη


Εικόνα

και στον παγκο
κατσουρ
σκονδρας
μαρτενς
ζβονιμιρ
σαλπι
κουλουρης
τερμα
και θα εχεις παρα πολλες επιλογες και απο τον παγκο αν χρειαστει
Τελευταία επεξεργασία από desperando και Κυρ 30 Μαρ 2014, 23:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
PAOK against modern football

ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΙ ΞΥΠΝΗΤΟΣ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
Άβαταρ μέλους
desperando
 
Δημοσιεύσεις: 11904
Εγγραφή: Τρί 12 Μάιος 2009, 13:20
Τοποθεσία: κάπου εκεί έξω

Re: Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 2/4-19:00,Otesport

Δημοσίευσηαπό slidar » Κυρ 30 Μαρ 2014, 23:31

Despe για δεξια προτιμας κιτσιου απο σκονδρα ?

Τον νατχο τον θελω 6αρι να παιρνει την πρωτη μπαλα και να οργανωνει απο πισω διοτι εκει στην πρωτη μπαλια εχουμε θεμα ..
Άβαταρ μέλους
slidar
 
Δημοσιεύσεις: 3994
Εγγραφή: Σάβ 19 Ιαν 2008, 22:53

Re: Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 2/4-19:00,Otesport

Δημοσίευσηαπό kataramenos5 » Κυρ 30 Μαρ 2014, 23:34

Μετα το 4-0 εκεί είπα οτι απ αυτο το γαύρο δε ξαναχάνω.Στο μυαλό μου είχα οτι θα παρουσιάζαμε μεσοαμυντικά(με την πάροδο του χρόνου) μια εικόνα όπως αυτή με την Μπενφίκα.Μ αυτά που βλέπω τώρα σκιάζομαι..Ελπιζω να ξαναβρούμε τη συγκέντρωσή μας και να παίξουμε σφιχτά και πειθαρχημένα .Αλλιώς αντιο ζωή απ το πρώτο.
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5
 
Δημοσιεύσεις: 26731
Εγγραφή: Δευτ 04 Οκτ 2010, 08:50

Re: Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 2/4-19:00,Otesport

Δημοσίευσηαπό MANIAKOS » Κυρ 30 Μαρ 2014, 23:36

νατχο κατσε μαντουρο δεν ξεκινησαμε με βαζελο..? ο νατχο καλο ειναι να ρχεται απο πιο πισω

Καταραμενε δεν το συζηταμε...αν ειναι να μαστε παιδικη χαρα θα τα μαζεψουμε παλι
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS
 
Δημοσιεύσεις: 33752
Εγγραφή: Τετ 25 Ιουν 2008, 21:34

Re: Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 2/4-19:00,Otesport

Δημοσίευσηαπό nikolasf » Κυρ 30 Μαρ 2014, 23:37

Στήνουν νέα Ριζούπολη!
Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014 20:23 μέγεθος γραμματοσειράς Εκτύπωση E-mail Σχολιάστε


Μπορεί ο ΠΑΟΚ να υποδέχθηκε σήμερα την Καλλονή, αλλά είναι λογικό το ενδιαφέρον όλων να συγκεντρώνει η πρώτη μεγάλη μάχη για τα ημιτελικά του κυπέλλου.

Οι πληροφορίες που έρχονται από τον Πειραιά πάντως, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι στον Ολυμπιακό ετοιμάζουν νέα... Ριζούπολη!

Κανείς δεν μπορεί βέβαια να ξεχάσει τι είχε συμβεί στις 11 Μαΐου 2003, περίπου 11 χρόνια νωρίτερα, στο ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού που έκρινε τον πρωταθλητή εκείνης της περιόδου. Οι τραμπουκισμοί και οι βιαιότητες είχαν ξεπεράσει κάθε όριο, πριν, κατά την διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του αγώνα, με τους ανθρώπους των ερυθρολεύκων να "υποδέχονται" την αποστολή των πρασίνων με άγριες διαθέσεις, με μπουνιές και κλωτσιές στ' αποδυτήρια, αλλά ακόμα και την φυσούνα που οδηγούσε στον αγωνιστικό χώρο.

Και τότε, που κρινόταν ουσιαστικά ένας τίτλος, είχαν ληφθεί τα πιο αυστηρά μέτρα ασφαλείας από την ελληνική αστυνομία, το ντέρμπι έγινε με την παρουσία εισαγγελέων, όλα τα μάτια της φίλαθλης Ελλάδας ήταν στραμμένα στη Ριζούπολη κι όμως δεν μειώθηκε ούτε η ένταση των βίαιων πράξεων, ούτε το "αποτέλεσμα" τους, που ήταν να χάσει πάση θυσία ο Παναθηναϊκός, για να κατακτήσει ο Ολυμπιακός τον τίτλο.

Εντεκα χρόνια μετά, οι πληροφορίες και οι διαρροές που υπάρχουν από τον Πειραιά, "φωτογραφίζουν" μία αντίστοιχη κατάσταση, τουλάχιστον σε επίπεδο προετοιμασίας και συμπεριφοράς. Κάποια γεγονότα την τελευταία εβδομάδα μαρτυρούν κάτι τέτοιο. Από τα όσα έγιναν στ' αποδυτήρια της Τρίπολης την περασμένη Τετάρτη, με τους "φουσκωτούς" να κάνουν επίδειξη δύναμης στους παράγοντες του Αστέρα, μέχρι τα "μαγειρέματα" για τον διαιτητή και τους βοηθούς της αναμέτρησης, αλλά και την στάση των ανθρώπων του Ολυμπιακού.

Και όταν λέμε στάση, εννοούμε την εντελώς αλλαγμένη συμπεριφορά τους στις δύο συσκέψεις που προηγήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, για τα μέτρα τάξης που πρέπει να τηρηθούν στο παιχνίδι. Αυτό που διαπιστώθηκε ήταν μία απότομη συμπεριφορά, κοφτά λόγια, τα απολύτως απαραίτητα για να συνεννοηθεί κάποιος δηλαδή και γενικά μία στάση η οποία δημιουργεί "ατμόσφαιρα ψυχρού πολέμου".

Ο Ολυμπιακός, που στην Ευρώπη και στο Τσάμπιονς Λιγκ δείχνει την εικόνα ενός σχεδόν άψογου συλλόγου σ' ένα πολιτισμένο γήπεδο, στην Ελλάδα αν χρειαστεί μπορεί αυτό το γήπεδο να το μετατρέψει σε... Ριζούπολη του 2003. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να το επισημάνουμε και ευχόμαστε όλες αυτές οι πληροφορίες να μην είναι βάσιμες και να διαρρέονται μόνο για την δημιουργία κλίματος εκφοβισμού πριν το παιχνίδι. Αλλά και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αυτήν την ελπίδα είχαν τον Μάιο του 2003...
Από sport103.gr
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...» (ΘΥΡΑ 4)
Ανεξάρτητη Μακεδονία και Κρήτη λοιμοκτονία στο "κράτος" της χαβούζας
Άβαταρ μέλους
nikolasf
 
Δημοσιεύσεις: 8502
Εγγραφή: Παρ 12 Νοέμ 2010, 19:48

Re: Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 2/4-19:00,Otesport

Δημοσίευσηαπό black death » Κυρ 30 Μαρ 2014, 23:40

Ξέρεις πότε θα τα μαζέψεις; Αν ο γαύρος καταλάβει ότι δεν απειλείται καθόλου απ' τους δικούς μας τους απίθανους μπροστά και βγαίνει κατά κύματα. Ότι έγινε και στο πρώτο ματς δηλαδή.
Μια διαφορά είναι ότι αντί για Μήτρο, έχουν Βαλντέζ. Μεγάλο πλην για το γαύρο.
Άβαταρ μέλους
black death
 
Δημοσιεύσεις: 4389
Εγγραφή: Παρ 17 Σεπ 2010, 08:43

Re: Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 2/4-19:00,Otesport

Δημοσίευσηαπό desperando » Κυρ 30 Μαρ 2014, 23:45

slidar έγραψε:Despe για δεξια προτιμας κιτσιου απο σκονδρα ?

Τον νατχο τον θελω 6αρι να παιρνει την πρωτη μπαλα και να οργανωνει απο πισω διοτι εκει στην πρωτη μπαλια εχουμε θεμα ..

προσωπικα θεωρω τον κιτσιου πολυ καλυτερο παικτη απο τον σκονδρα,ακομα και στην αμυνα που ο σκονδρας θεωρειται αμυντικο μπακ.αν καπου ειναι καλυτερος ο σκονδρας ειναι οταν χρειαζεται να κλεινει ως τριτο σεντερ μπακ και αν υπαρχει κατι που με κανει να σκεφτομαι αν πρεπει να ξακινησει αυτος ειναι το οτι ο περεζ βγαινει αρκετες φορες στην κεφαλια στο δευτερο δοκαρι.

οσον αφορα για τον νατχο θα συμφωνουσα να παιξει αυτος μπροστα απο τα σεντερ μπακ ωστε να βγαινει σωστα η μπαλα μπροστα αλλα αν παιξει ο νατχο πισω δεν εχω κανενα μου χαφ με επιτελικα χαρακτηριστικα 100%ετοιμο και καλα για να παιξει πιο μπροστα.ουτε ο κατσουρ,ουτε ο μαρτενς αλλα ουτε και ζβονιμιρ ειναι σε αγωνιστικη κατασταση για να ξεκινησουν.γι αυτο και εβαλα βαση τον μαντουρο ο οποιος ξερει ποδοσφαιρο και θα μπορει να βγαλει σωστα την μπαλα αλλα και μεσοαμυντικα ξερει να κραταει την θεση του.
απο κει και μετα αναλογα με την ρωη του παιχνιδιου υπαρχει στον παγκο αρκετη ποιοτητα για οποιαδηποτε διορθωτικη κινηση
PAOK against modern football

ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΙ ΞΥΠΝΗΤΟΣ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
Άβαταρ μέλους
desperando
 
Δημοσιεύσεις: 11904
Εγγραφή: Τρί 12 Μάιος 2009, 13:20
Τοποθεσία: κάπου εκεί έξω

Re: Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 2/4-19:00,Otesport

Δημοσίευσηαπό kataramenos5 » Κυρ 30 Μαρ 2014, 23:53

MANIAKOS έγραψε:Καταραμενε δεν το συζηταμε...αν ειναι να μαστε παιδικη χαρα θα τα μαζεψουμε παλι


Θέμα ΓΧ αν θα καταφέρει να τους συμμαζέψει .Το στυλάκι "φιλαράκια είμαστε" δε ταιριάζει σε κάθε περίπτωση.Με τρόμαξε αυτο που είδα με τον Απόλλωνα.
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5
 
Δημοσιεύσεις: 26731
Εγγραφή: Δευτ 04 Οκτ 2010, 08:50

Re: Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 2/4-19:00,Otesport

Δημοσίευσηαπό farmak76 » Δευτ 31 Μαρ 2014, 00:00

Εικόνα

παγκο

γιακουμη
λινο
κατσουρ
κιτσιου
μαντουρο
σαλπι
βουκιτς
Άβαταρ μέλους
farmak76
 
Δημοσιεύσεις: 785
Εγγραφή: Τρί 08 Ιούλ 2008, 00:22
Τοποθεσία: ΠΑΟΚιστάν

Re: Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 2/4-19:00,Otesport

Δημοσίευσηαπό desperando » Δευτ 31 Μαρ 2014, 00:26

δυστυχως πρεπει να εχεις δυο παικτες κατω των 21 στην αποστολη
PAOK against modern football

ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΙ ΞΥΠΝΗΤΟΣ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
Άβαταρ μέλους
desperando
 
Δημοσιεύσεις: 11904
Εγγραφή: Τρί 12 Μάιος 2009, 13:20
Τοποθεσία: κάπου εκεί έξω

Re: Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 2/4-19:00,Otesport

Δημοσίευσηαπό farmak76 » Δευτ 31 Μαρ 2014, 00:33

κιτσιου κ... λινο :lol:
Άβαταρ μέλους
farmak76
 
Δημοσιεύσεις: 785
Εγγραφή: Τρί 08 Ιούλ 2008, 00:22
Τοποθεσία: ΠΑΟΚιστάν

Re: Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 2/4-19:00,Otesport

Δημοσίευσηαπό tzelas » Δευτ 31 Μαρ 2014, 00:47

desperando έγραψε:δυστυχως πρεπει να εχεις δυο παικτες κατω των 21 στην αποστολη


Ουπς, για αυτό ο γάβρος έχει κανά δύο παιχνίδια που βάζει αυτόν τον Βέργο; Γιατί οι μικρότεροι του είναι ακριβώς στα 21, ο Ολαιτάν, που είναι για τσάγια, και ο Campbell. Μετράει και το 21 ή θέλει από 20 και κάτω; Γιατί τότε ουσιαστικά στην αποστολή θα έχει για χρήση τους 11 και άλλους 4 (μαινους τερμα και 2 απειρους 20αρηδες).

Εμείς με Κίτσιου, Κάτσε στα 20 και Κουλούρη, Πόζογλου στα 18, μια χαρά ουσιαστική παρουσία μπορούνε να έχουν.

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
tzelas
 
Δημοσιεύσεις: 9803
Εγγραφή: Τετ 04 Δεκ 2013, 23:27
Τοποθεσία: Καστοριά

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Κύπελλο Ελλάδος

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες