Απόλλων - Π.Α.Ο.Κ. 3-3, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Γλύκος
7
7%
Σκόνδρας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κατσικάς
1
1%
Ινσαουράλδε
1
1%
Σπυρόπουλος
2
2%
Κάτσε
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Νάτχο
46
43%
Σαλπιγγίδης
1
1%
Λούκας
30
28%
Μάρτενς
2
2%
Μαντούρο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Στοχ
6
6%
Γεωργιάδης
4
4%
Xούσεν
6
6%

Σύνολο ψήφων: 106

Άβαταρ μέλους
mitsotakis

Re: Απόλλων - Π.Α.Ο.Κ. 3-3, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από mitsotakis »

nikolasf έγραψε:
mitsotakis έγραψε:
Μια ερώτηση για τα Στεφενόσκυλα που περιμένουν στη γωνία τη στραβή για να κράξουν. Το ότι την ομάδα που δεν μπορούσε να αλλάξει μια πάσα , τώρα τη βλέπεις να κάνει τρίγωνα , τετράγωνα και πολύγωνα δε σας ικανοποιεί; Δεν είναι άξιο αναφοράς. Μόνο οι αλλαγές σε ένα αδιάφορο ματς που μπορεί και να το δώσαμε;

Συνέχισε ρε ΓΧ και μην ακούς κανέναν
Ο Στέφενς ήξερε τί έπρεπε να κάνουν οι πάικτες απλά κάποιοι δεν θέλαν να το κάνουν.
Ο ΓΧ δεν ξέρει τί πρέπει να κάνουν οι πάικτες άσχετα αν όλοι θέλουν να το κάνουν

Υ.Γ. Δεν είμαι σκυλί κανενός :evil: :evil: απλά διαθέτω κοινή λογική ;) ;) ;)
Άλλο λογική , άλλο συνομωσιολογία.

Αν καταλαβαίνει κανένας τι γράφεις για το ΓΧ ας κάνει μια μετάφραση για μας που δε διαθέτουμε την κοινή λογική αλλά υψηλότερη.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Moko έγραψε:Ξέρει κανείς αν ο Όγιος ψάχνει ομάδα? Όχι για τίποτα άλλο...να προλάβουμε και τα πλει οφ.
ο ογιος ψαχνει ομαδα,η ομαδα ψαχνει τον ογιος?Οχι τιποτα αλλο γιατι εκτος απο τα μυαλα μας πονανε και τα ματια μας
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

Ψηφισα τον Κατσικα για MVP γιατι αρεσει στην ξαδερφη μου.

ΥΓ. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

paokovios1974 έγραψε:Η ουσια ειναι μια, η ποιοτητα των λουκας στοχ και φυσικα νατχο μας κανει να δειχνουμε υποφερτοι εως καλοι μεσοεπιθετικα με αποτελεσμα να βγαζουμε φασεις με εναν αδυναμο αντιπαλο οπως σημερα και οπως εξαλου συνεβαινε και επι στεφενς,αλλα ελειψει του βιτορ και του τζαβελλα που εδωσαν καποια αμυντικη σταθεροτητα στα προηγουμενα ματς ζησαμε στιγμες "βοηθα παναγια"στα μετωπισθεν.Συμπερασμα ο ΘΕΟΣ να μας εχει καλα και να εχει καλα τους Γλυκο τζαβελλα βιτορ ελτσακο σκονδρα κατσε νατχο βουκιτς λουκας στοχ κλαους.
Υποφερτοι δε θα το ελεγα αδελφε...
Εγω θα το ελεγα μπαλαρα σε καποιες στιγμες και προσωπικα,χωρις να θελω να θιξω το στεφενς γιατι τον ηθελα,δεν το ειδα ποτε στο ΠΑΟΚ του στεφενς.Πολυ πιθανον να ειναι δουλεια του αλλα δεν την ειδα.Ακομα και με τις ιδιες ομαδες δεν ειδα τους συνδυασμους των λουκας-στοχ-νατχο που ειδα σημερα...

Οποιος δεν ειδε το ματς απο μεσα σημερα δεν εχει δει τιποτα.Ξαναλεω η tv δεν μπορει να δειξει αυτα που δειχνει το γηπεδο.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Να της πεις οτι ειναι φλωρος :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
mitsotakis

Δημοσίευση από mitsotakis »

paokovios1974 έγραψε:
The_Stalker έγραψε:Μ΄έπιασε νευρικό γέλιο.. Καλύτερα, από νευρικό σκέτο..
Στα του παιχνιδιού:
Όλη η αμυντική γραμμη για κλάματα, εκτός του Γλύκου. Υπενθυμίζω ότι δεν υπήρχε διαθέσιμο άλλο αριστερό μπακ εκτός Σπυρόπουλου και καλώς δεν ρισκάραμε με το Λίνο. Τον χρειαζόμαστε γερό για τη συνέχεια (και για να τον κλωνοποιήσουμε). Τελικά όμως φαίνεται ότι κάτι ήξερε ο Στέφενς που έβαζε Σκόνδρα αριστερά.
Στο κέντρο ο Κάτσε εκτός αγώνα. Δεν έκοψε σχεδόν τπτ, κάνει και την πάσα στο γάμο του καραγκιόζη. Νάτχο MVP, Mάρτενς καλός, Μαντούρο προσπάθησε να συμμαζέψει, μέτριος. Πολύ καλοί Στοχ και Λούκας.
Και πάμε στο θέμα της βραδιάς, Ντάνι Χούσεν. Δεν θα τον σταυρώσω, θεωρώ ότι ξέρει μπάλα, είχε σωστές θέσεις πάσες με τη μία, άνοιξε την άμυνα κλπ. Βέβαια έχασε τα άχαστα, αλλά νομίζω ότι άμα γινόταν αυτό το παιχνίδι 10 φορές, τις 9 θα έβαζε από 4-5 τεμάχια. Δεν ήταν θέμα αμπαλοσύνης η δυστοκία του.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ποιός είναι ρε παιδιά, ο ΓΧ ή ο βοηθός; Σωστή η αλλαγή του Μαντούρο αφού μας έπαιζαν κεφαλοβόλεϊ, τις άλλες δυο αλλαγές μόνο ο ΓΧ και ο Θεός (που δεν υπάρχει κιόλας) μπορούν να τις εξηγήσουν.

Το κοράκι έδωσε από ένα αυστηρό πέναλτι, χαρίστηκε 2 φορές σε κόκκινη στον Κανακούδη για μαρκαρίσματα στο Λούκας, κατά τ' άλλα καλός. Τα άλλα κοράκια ΑΨΟΓΑ και αυτό το βλέπω πρώτη φορά. Δεν έχασαν ούτε μια φάση.

Ελπίζω το καλοκαίρι να μην έχουμε εκπλήξεις. Σπυρόπουλος, Γεωργιάδης, γειά χαρά, από μακριά κι αγαπημένοι.

Παιδιά μ' αυτούς πάμε πλέι οφ, μην κραυγάζετε για προπονητή. Αμα θέλει η Παναγιά (που δεν υπάρχει κιόλας), θα βγούμε πρώτοι..
Θα σε παρακαλουσα την αθειστικη προπαγανδα σου να την κρατησεις για τον εαυτο σου
Το σχόλιό μου αφορούσε αυτό το post.Καταλάβατε Realcon και sourme;
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Πάντως, χωρίς παρεξήγηση, ακούω το 'εντάξει την πρώτη αλλαγή σωστά την έκανε με Μαντούρο για να πάρουμε και καμιά κεφαλιά' και κατουριέμαι στο γέλιο.

Ρε παιδιά σόρυ κιόλας, αλλά είχε η δεκαεξάδα άλλον καθαρό μέσο να βάλει στη θέση του σκασμένου Μάρτενς; Πιστεύετε στα αλήθεια πως το έκανε για να δώσει ύψος στην ομάδα ο Γ.Χ.? Πλάκα μου κάνετε; Μέσος ο ένας, μέσος και ο άλλος, επιθετικογενης ο ένας, αμυντικογενής ο άλλος (να κρατήσει και το σκορ το είπε ο άνθρωπος). κρέας μπαίνει, κρέας βγαίνει που λένε αρκεί να είναι από τη σπάλα......την ακριβώς ίδια αλλαγή θα έκανε και η μάνα μου, αν είχε δύο ωρίτσες να διαβάσει τα βασικά από το 'Football for dummies' και ένα σκονάκι με τις θέσεις των παικτών.

Ο άνθρωπος δεν το έχει.......δε φτάνει να ξέρεις καντάρια μπάλα για να γίνεις προπονητής.....πρέπει να έχεις και καθαρό μυαλό ή έστω μυαλό και ας είναι και βρώμικο.....
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

sourmenetes έγραψε:
paokovios1974 έγραψε:Η ουσια ειναι μια, η ποιοτητα των λουκας στοχ και φυσικα νατχο μας κανει να δειχνουμε υποφερτοι εως καλοι μεσοεπιθετικα με αποτελεσμα να βγαζουμε φασεις με εναν αδυναμο αντιπαλο οπως σημερα και οπως εξαλου συνεβαινε και επι στεφενς,αλλα ελειψει του βιτορ και του τζαβελλα που εδωσαν καποια αμυντικη σταθεροτητα στα προηγουμενα ματς ζησαμε στιγμες "βοηθα παναγια"στα μετωπισθεν.Συμπερασμα ο ΘΕΟΣ να μας εχει καλα και να εχει καλα τους Γλυκο τζαβελλα βιτορ ελτσακο σκονδρα κατσε νατχο βουκιτς λουκας στοχ κλαους.
Εγω θα το ελεγα μπαλαρα σε καποιες στιγμες και προσωπικα,χωρις να θελω να θιξω το στεφενς γιατι τον ηθελα,δεν το ειδα ποτε στο ΠΑΟΚ του στεφενς.Πολυ πιθανον να ειναι δουλεια του αλλα δεν την ειδα.Ακομα και με τις ιδιες ομαδες δεν ειδα τους συνδυασμους των λουκας-στοχ-νατχο που ειδα σημερα...

Οποιος δεν ειδε το ματς απο μεσα σημερα δεν εχει δει τιποτα.Ξαναλεω η tv δεν μπορει να δειξει αυτα που δειχνει το γηπεδο.
Θα ηθελα να δω τους ιδιους συνδυασμους και με τον γαυρο αδερφε σουρμε και τοτε θα το πω μπαλαρα,η δυναμικοτητα του αντιπαλου με κανει να ειμαι συγκρατημενος
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Σωστο αυτο που λες paokovie..
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Με λιγα λογια και για να μην ξεχνιομαστε ΓΑ....ΣΤΕ ΤΟΝ Π.....Η ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟ
Άβαταρ μέλους
okkas73

Δημοσίευση από okkas73 »

sourmenetes έγραψε:Η υπαρχουσα ομαδα μεσοεπιθετικα με τον κλαους στη θεση του χουσεν και ο λαζαρ στη θεση του κατσε ή στον παγκο με βιτορ και τζαβελλα δεν εχει να φοβηθει κανεναν.Μονο τον κακο της εαυτο.

Τελος...
+1926
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Ρε παιδιά που μπορώ να δώ το παιχνίδι ;ή να μην το δώ καλύτερα και καραφλιάσω;
Άβαταρ μέλους
DarkBishop

Δημοσίευση από DarkBishop »

Να το βγάλω εγώ το φίδι από την τρύπα? Τόσες σελίδες σχόλια,να την πω εγώ την απαγορευμένη λέξη?
Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια? Χ με την ομάδα που καίγεται για βαθμούς και υποστηρίζει (έστω κάτω από το τραπέζι) τον πρόεδρό σου στον πόλεμο έναντι του Μαρινάκη. Οι παίκτες δε δίνουν πάσα για το σίγουρο γκολ,ο Natcho ξέχασε να κάνει σουτ και να δίνει σίγουρες πάσες για γκολ αλλά άρχισε τις ντρίπλες και τα προσπεράσματα, πιο χάλια υποκριτική μετά την ισοφάριση πεθαίνεις (και καλά τους πείραξε) και κάποιοι θέλετε να βγάλετε και συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας.
Οι admins θα μου πούνε τι είναι αυτά που λες και χωρίς στοιχεία κλπ κλπ, αλλά όπως είπε κάποιος πιο πάνω "βλάκες δεν είμαστε". Μάτια έχω και βλέπω. Στα του αγώνα δε θέλω να αναφερθώ, δεν μπορώ βασικά λόγω των πιο πάνω "ενδοιασμών".
Υ.Γ. Α και κάτι που ξέχασα, δεν πάτε να λιντσάρετε τον Σπυρόπουλο που εκβίασε πέναλτυ μ'αυτό τον τρόπο? Εγώ τέτοιους παίκτες δε θέλω στην ομάδα μου είτε λέγεται Σπυρόπουλος είτε Suarez.
Υ.Γ.2 προς διαχειριστές: στην κεντρική έγραψα ένα σχόλιο στο άρθρο με τα σπρέι των σκουληκιών στο λευκό πύργο,υπάρχει λόγος που δε δημοσιεύτηκε? Παραβίαζε κάποιον κανονισμό?
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

λιγο πιο ηρεμα τωρα, οντως ειδαμε καποια καλα πραγματα μπροστα σημερα. βγαλαμε πολλες προυποθεσεις με καλους συνδυασμους. ελπιζω να μην ηταν λογω της αδυναμιας του αντιπαλου.
τωρα τον βαθμο για τα πλει οφ μπορουμε να τον παρουμε με τον ατρομητο στην τουμπα. αν και πιστευω οτι τελικα δεν θα παιξει ρολο το με ποσους βαθμους θα μπουν οι ομαδες στα πλει οφ. δηλαδη αντε και θα μπεις με εναν βαθμο παραπανω. κλαιν.
προσωπικα το πιστευω οτι ενας σοβαρος ΠΑΟΚ μπορει να τα καθαρισει τα πλει οφ χωρις αγχος οπως περσι. πιστευω και τον ατρομητο και τον βαζελο τους εχουμε. και μην ξεγελιεστε με τις νικες του βαζελου. οπως σωστα ειπαν καποιοι πιο πριν σημερα, φετος ο βαζελος βρισκεται στον μηνα του μελιτος. χωρις απαιτησεις, οτι βγει, παμε παλικαρια, δικα μας παιδια κτλ κτλ. να τον δω σε αγωνα με πραγματικη πιεση. στον μοναδικο τετοιο που επαιξε φετος με τον οφη στο κυπελλο εχασε.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

sourmenetes έγραψε:

Sourme μην ξεχνάμε ότι ο Νάτχο τώρα αρχίζει και δένει ενώ με Στέφενς ήταν απροετοίμαστος και πολύ κάτω του 50%. Πιστεύω ότι και με ανεβασμένο Marteens στα επόμενα μάτς θα δούμε όντως μπαλάρα ασχέτου δυναμικότητας αντιπάλου που σωστά αναφέρει ο paokovios. Σε μερικά πράγματα στη ζωή όμως μετράει και η τύχη και ο Στέφενς παρά ένα μάτς δεν πρόλαβε να έχει τους Βίτορ-Ελ Τσάκο μαζί στην άμυνα που ακόμη και σήμερα είδαμε πόση διαφορά κάνει. Πάντως η καλή ενδεκάδα που είναι αυτή που ξεκίνησε σύν τους Βίτορ, Αθανασιάδη, Τζαβέλα (ή Λίνο) ακόμα δεν έχει παίξει μάτς και πιστεύω πολύ σε αυτήν. Την μαγική μπαλιά του Νάτχο στον Λούκας περιμένω να την δώ και την Τετάρτη ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”