28.Κώστας Κατσουράνης

Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Re: 28.Κώστας Κατσουράνης

Δημοσίευση από danirifle »

++++
Άβαταρ μέλους
Olorin.2

Δημοσίευση από Olorin.2 »

Ξαναείδα το ματς, δεν ήταν τόσο άθλιος όσο μου φάνηκε απ' το γήπεδο, μέτριος θα έλεγα. Όντως έκοψε αναίτια 1-2 αντεπιθέσεις.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Στο ντέρμπι ήταν πολύ κακός.. κράταγε την μπάλα στο κέντρο κ δεν βγήκαν δύο αντεπίθεσης αξιώσεων. Όταν είδα την αρχική εντεκάδα γούσταρα που ήταν εκτός. Όταν τραυματιστκε ο λαζαρ κ τον σήκωσε λέω ρε π@στη ούτε ο Θεός δεν μας θέλει
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Και ομως για οσο επαιξε ο ρουμανος δεν ηταν καλυτερος απο τον Κατσουρανη της συνεχειας.
Οποτε τι συζηταμε?
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Δείτε το ποσάρισμά μου στο τοπικ του Νατσκο για να μην το ξαναγράφω!!! Εχει σχέση με αυτό που λέτε!!!! ;) ;)
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

obanebane έγραψε:Και ομως για οσο επαιξε ο ρουμανος δεν ηταν καλυτερος απο τον Κατσουρανη της συνεχειας.
Οποτε τι συζηταμε?
ο λαζαρ τραυματιστηκε στο 12΄δεν μπορουμε να κρινουμε σε τοσο μικρο διαστημα αν ηταν καλυτερος ή οχι
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Οχι οτι εχει μεγαλη σημασια αλλα ο Ιμπαγασα αποχωρησε στο 12' ο ρουμανος επαιξε ενα 20λεπτο και δεν ηταν καλος.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

πραγματικα όχι ότι έχει μεγάλη σημασία αλλά ο λαζαρ τραυματίστηκε στο 12' και έκανε την βλακια να παίξει 10 λεπτά παραπάνω.αν ζητούσε αλλαγή στο πρώτο τσιμπιμα σίγουρα δεν θα τον χάναμε για τουλάχιστον ένα μήνα όπως συνέβη τώρα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

σωστο αλλα πλεον δεν μας παιρνει για αλλους τραυματισμούς...και ο κατσουρ από τωρα στα χαφ ισως μισο μισο με βουκα , εκτος αν γυρισει ο μαντουρος
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το να σχολιασει καποιος ενα τετοιο παιχνιδι οσον αφορα ομαδες συστηματα και εγω δεν ξερω τι αλλο θα ειναι αστειο αλλα σε σενα δεν μπορω να χαριστω.Αν δεν αντεχεις και εχεις ξεκινησει απο τωρα αποθεραπεια μεχρι το μουντιαλ εχε τουλαχιστον το θαρρος να ζητησεις μονος σου να μην παιζεις.Αληθεια για ποιο λογο να στερουμαι εγω τον Βουκιτς; Εισαι μηπως καλυτερος του ως αθλητης η καλυτερος απο τον Νατχο μεσοαμυντικα αν παει εκεινος στο 8 και ο σερβος μπροστα του; Απλα εκνευριστικα,ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΗΣ με εκνευρισες περισσοτερο και απο τον διαιτητη.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

+1926
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Για το περιπατητης εχετε δικιο αλλα δεν καταλογίζω προθεση....και στην εθνικη ετσι είναι απλα τρεχουν αλλοι...
Το χω ξαναπει ο κατσουρ χαφ εχει τελειωσει..
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Δυστυχώς, αλλά περπατάς προκλητικά, ρε Κατσούρ... εδώ και καιρό, τον μπελά μου μέσα!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

joshua έγραψε:Το να σχολιασει καποιος ενα τετοιο παιχνιδι οσον αφορα ομαδες συστηματα και εγω δεν ξερω τι αλλο θα ειναι αστειο αλλα σε σενα δεν μπορω να χαριστω.Αν δεν αντεχεις και εχεις ξεκινησει απο τωρα αποθεραπεια μεχρι το μουντιαλ εχε τουλαχιστον το θαρρος να ζητησεις μονος σου να μην παιζεις.Αληθεια για ποιο λογο να στερουμαι εγω τον Βουκιτς; Εισαι μηπως καλυτερος του ως αθλητης η καλυτερος απο τον Νατχο μεσοαμυντικα αν παει εκεινος στο 8 και ο σερβος μπροστα του; Απλα εκνευριστικα,ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΗΣ με εκνευρισες περισσοτερο και απο τον διαιτητη.
το αυτο...ολα τ αλλα ειναι περιττα
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Φαίνεται πως παίζει πλέον μόνο για τον εαυτό του.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”