28.Κώστας Κατσουράνης
Re: 28.Κώστας Κατσουράνης
Ξαναείδα το ματς, δεν ήταν τόσο άθλιος όσο μου φάνηκε απ' το γήπεδο, μέτριος θα έλεγα. Όντως έκοψε αναίτια 1-2 αντεπιθέσεις.
-
Στο ντέρμπι ήταν πολύ κακός.. κράταγε την μπάλα στο κέντρο κ δεν βγήκαν δύο αντεπίθεσης αξιώσεων. Όταν είδα την αρχική εντεκάδα γούσταρα που ήταν εκτός. Όταν τραυματιστκε ο λαζαρ κ τον σήκωσε λέω ρε π@στη ούτε ο Θεός δεν μας θέλει
Και ομως για οσο επαιξε ο ρουμανος δεν ηταν καλυτερος απο τον Κατσουρανη της συνεχειας.
Οποτε τι συζηταμε?
Οποτε τι συζηταμε?
Δείτε το ποσάρισμά μου στο τοπικ του Νατσκο για να μην το ξαναγράφω!!! Εχει σχέση με αυτό που λέτε!!!!

- desperando
- Επικοινωνία:
ο λαζαρ τραυματιστηκε στο 12΄δεν μπορουμε να κρινουμε σε τοσο μικρο διαστημα αν ηταν καλυτερος ή οχιobanebane έγραψε:Και ομως για οσο επαιξε ο ρουμανος δεν ηταν καλυτερος απο τον Κατσουρανη της συνεχειας.
Οποτε τι συζηταμε?
Οχι οτι εχει μεγαλη σημασια αλλα ο Ιμπαγασα αποχωρησε στο 12' ο ρουμανος επαιξε ενα 20λεπτο και δεν ηταν καλος.
- desperando
- Επικοινωνία:
πραγματικα όχι ότι έχει μεγάλη σημασία αλλά ο λαζαρ τραυματίστηκε στο 12' και έκανε την βλακια να παίξει 10 λεπτά παραπάνω.αν ζητούσε αλλαγή στο πρώτο τσιμπιμα σίγουρα δεν θα τον χάναμε για τουλάχιστον ένα μήνα όπως συνέβη τώρα
σωστο αλλα πλεον δεν μας παιρνει για αλλους τραυματισμούς...και ο κατσουρ από τωρα στα χαφ ισως μισο μισο με βουκα , εκτος αν γυρισει ο μαντουρος
Το να σχολιασει καποιος ενα τετοιο παιχνιδι οσον αφορα ομαδες συστηματα και εγω δεν ξερω τι αλλο θα ειναι αστειο αλλα σε σενα δεν μπορω να χαριστω.Αν δεν αντεχεις και εχεις ξεκινησει απο τωρα αποθεραπεια μεχρι το μουντιαλ εχε τουλαχιστον το θαρρος να ζητησεις μονος σου να μην παιζεις.Αληθεια για ποιο λογο να στερουμαι εγω τον Βουκιτς; Εισαι μηπως καλυτερος του ως αθλητης η καλυτερος απο τον Νατχο μεσοαμυντικα αν παει εκεινος στο 8 και ο σερβος μπροστα του; Απλα εκνευριστικα,ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΗΣ με εκνευρισες περισσοτερο και απο τον διαιτητη.
Για το περιπατητης εχετε δικιο αλλα δεν καταλογίζω προθεση....και στην εθνικη ετσι είναι απλα τρεχουν αλλοι...
Το χω ξαναπει ο κατσουρ χαφ εχει τελειωσει..
Το χω ξαναπει ο κατσουρ χαφ εχει τελειωσει..
- Dinos_Liverpool
Δυστυχώς, αλλά περπατάς προκλητικά, ρε Κατσούρ... εδώ και καιρό, τον μπελά μου μέσα!
- desperando
- Επικοινωνία:
το αυτο...ολα τ αλλα ειναι περιτταjoshua έγραψε:Το να σχολιασει καποιος ενα τετοιο παιχνιδι οσον αφορα ομαδες συστηματα και εγω δεν ξερω τι αλλο θα ειναι αστειο αλλα σε σενα δεν μπορω να χαριστω.Αν δεν αντεχεις και εχεις ξεκινησει απο τωρα αποθεραπεια μεχρι το μουντιαλ εχε τουλαχιστον το θαρρος να ζητησεις μονος σου να μην παιζεις.Αληθεια για ποιο λογο να στερουμαι εγω τον Βουκιτς; Εισαι μηπως καλυτερος του ως αθλητης η καλυτερος απο τον Νατχο μεσοαμυντικα αν παει εκεινος στο 8 και ο σερβος μπροστα του; Απλα εκνευριστικα,ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΗΣ με εκνευρισες περισσοτερο και απο τον διαιτητη.