Είναι η πρώτη μου δημοσίευση στο φόρουμ κ η αφορμή της είναι η κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών σχετικά με την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας κ κατά πόσο ευθύνεται ο Χουμπ.
28/02/2014 έχουμε στον ΠΑΟΚ έναν προπονητή που το ιστορικό του μιλάει από μόνο του για αυτόν κ τις επιτυχίες του.
Αναφορικά με τους στόχους του ΠΑΟΚ που για το μέγεθος του είναι πάντα 3:
1) Καλή πορεία στην Ευρώπη (CL/Europa League)
2) Κατάκτηση κυπέλλου ? (ή τουλάχιστον αξιοπρεπή παρουσία μέχρι τον τελικό / παιχνίδια με γαύρο)
3) Διεκδίκηση του πρωταθλήματος.
Σχετικά με το κύπελλο κ το πρωτάθλημα, η δική μου γνώμη είναι ότι είναι ακόμα νωρίς να μιλάμε για τίτλο γιατί είμαστε σε μεταβατικό στάδιο.
Σήμερα λοιπόν 28/02/2014 έχουμε
1) 32 Europa league με αξιοπρεπέστατη παρουσία απέναντι στην Benfica(300 εκατομμύρια το budget της). Για όσους το ξεχνάνε να θυμίσω ότι μιλάμε για την ομάδα που πέρυσι έπαιζε τελικό με την Chelsea κ έχασε στο 92'.
2) Ημιτελικά κυπέλλου με τον γαύρο
3) -20 από την κορυφή, όπου μετά από ένα σημείο ξεκινήσαμε μίνι-προετοιμασία κ καλώς για εμένα παρατήσαμε το πρωτάθλημα, αφού ο γαύρος δεν χάνει πουθενά κ για να αποκτήσεις σημαντικό πλεονέκτημα στην παρωδία των play-off χρειάζεσαι 5 βαθμούς διαφορά από τον τελευταίο για να πάρεις 1 βαθμό στα play-off.
Aν δηλαδή ήμασταν τώρα στο -8 από το γαύρο τα play-off θα ήταν ως εξής : ΠΑΟΚ 4, Ατρόμητος 1, Βαζέλα κ Αρκάδες 0. Δηλαδή μιλάμε για 1 νίκη διαφορά!!!!!
Αντίστοιχα οι γαύροι
1) Περάσαν CL με τεράστια τύχη όταν σε 1 ματς με Benfica κ Anderlecht έπρεπε να έχουν φάει από 4, κ τώρα παίζουν με τη χειρότερη Manchester της 20ετίας.
2) Θα παίξουν με εμάς στο κύπελλο.
3) Στο πρωτάθλημα παίζουν 10 ματς τη χρονιά κ 24 φιλικά κ φυσικά είναι κ 1οι.
Πάμε στους παίχτες.
Προσπαθώ να φτιάξω μια νέα ομάδα με νεαρές ηλικίες που θα κρατήσει μερικά χρόνια. Προσπαθεί για εμένα ο Χουμπ να μην απαξιώσει την ομάδα, αλλά να δουλέψει με το υλικό που έχει κ να δει ποιοι του κάνουν για την ομάδα που ονειρεύεται. Επιγραμματικά να αναφέρω ότι επί Σάντος δεν υπήρχε παίχτης σαν το Κατσικά στην ομάδα, ούτε είχαμε για εξτρέμ, ξενύχτηδες κ λοιπούς πρώην ποδοσφαιριστές.
Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι λήγουν πολλά συμβόλαια κ πρέπει η ομάδα να αλλάξει προς το καλύτερο γίνεται νομίζω συντονισμένη προσπάθεια να μείνουν όσοι μπορούν να παίξουν πραγματική μπάλα.
Κ πότε καλύτερα να το κάνεις αυτό από όταν το "στημένο" πρωτάθλημα σου χάνει το ενδιαφέρον του.
Σημείο ακόμα αναφοράς ότι επι Σάντος, παίχτη Νατχο δεν θα βλέπαμε όχι λόγω χρημάτων αλλά γιατί το μέγεθος του Ολλανδού είναι 10 φορές μεγαλύτερο από του Πορτογάλου.
Με αυτή τη μικρή ανάλυση έχω την εντύπωση ότι κ μέσα στους στόχους μου είμαι κ ότι ξεδιαλύνω τη βούρτσα από την π@@@σα στην ομάδα.
Κ για όλα αυτά εμείς θέλουμε να φάμε τον Στεφενς, επειδή έκανε αλλαγή στην αλλαγή ένα παλαίμαχο, που μέρα παρά μέρα είναι στο Μαρκίζ, επειδή στο φοβερό προϊόν της Σουπα Λιγκ δεν ήμαστε από τον γαύρο στο -2, κ επειδή δεν περάσαμε την Μπενφίκα, μια που έχουμε συνηθίσει ποδοσφαιρικές παραστάσεις τύπου Barcelona τα τελευταία χρόνια στην ομάδα.
Οι απροσδόκητες επιτυχίες του γαύρου κ η τύχη που κουβαλάει προκαλούν εκνευρισμό στην ομάδα αλλά κάποια στιγμή θα τελειώσουν.
Για να ανέβεις όμως στη θέση του επειδή είσαι ΠΑΟΚ κ όχι λίγδας θέλει σκληρή δουλειά κ όχι να γίνεις ασανσέρ μέσω πλαγίας οδού.
Πέρυσι πήρα τα play-off με τον Γεωργιάδη προπονητή που όσο κ αν μου είναι συμπαθής είναι πολύ λίγος ακόμα...
Πέρυσι πήρα τα play-off με τον Oliseh βασικό κ τον Καμαρά να περπατάει...
Ουτε χουμπικός είμαι ούτε προσωπολάτρης αλλά γίνεται μία τεράστια προσπάθεια κ την πατάμε μερικές φορές όλοι μας κ πάμε να τα καταστρέψουμε όλα.
Το ποδόσφαιρο του Στεφενς στο 1ο γύρο προσπαθεί να προσεγγίσει το ποδόσφαιρο της ομάδας του Κούδα που αγάπησε κάθε ΠΑΟΚτσης. Ούτε τσουκου τσουκου μπολ, ούτε να βγαίνει η ψυχή σου μέχρι το '90.
Το φάουλ για μένα είναι ότι δεν υπάρχει καλή επικοινωνία μεταξύ διοίκησης κ οπαδών κ χ**ω κ τους δημοσιογράφους κ όλα.
Πιστεύω στο πλάνου που υπάρχει το στηρίζω, βοηθήστε μας κ εσείς.
Να δω τι θα κάνουμε αν σηκώσουμε κανένα κύπελλο κ μετά μας αφήσει ο Στεφενς κ τρέχουμε κ δεν φθάνουμε.
Ελπίζω να μην σας κούρασα με το κείμενο μου.
PS. Πάει καιρός που άκουσα την ΤΟΥΜΠΑ να φωνάζει ρυθμικά το όνομα ενός προπονητή κ πλήρη στήριξη στους παίχτες. Μακάρι να διαψευσθώ σύντομα...