Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Philosopher_23

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από Philosopher_23 »

Καλησπέρα παιδιά,
Είναι η πρώτη μου δημοσίευση στο φόρουμ κ η αφορμή της είναι η κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών σχετικά με την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας κ κατά πόσο ευθύνεται ο Χουμπ.

28/02/2014 έχουμε στον ΠΑΟΚ έναν προπονητή που το ιστορικό του μιλάει από μόνο του για αυτόν κ τις επιτυχίες του.

Αναφορικά με τους στόχους του ΠΑΟΚ που για το μέγεθος του είναι πάντα 3:
1) Καλή πορεία στην Ευρώπη (CL/Europa League)
2) Κατάκτηση κυπέλλου ? (ή τουλάχιστον αξιοπρεπή παρουσία μέχρι τον τελικό / παιχνίδια με γαύρο)
3) Διεκδίκηση του πρωταθλήματος.
Σχετικά με το κύπελλο κ το πρωτάθλημα, η δική μου γνώμη είναι ότι είναι ακόμα νωρίς να μιλάμε για τίτλο γιατί είμαστε σε μεταβατικό στάδιο.

Σήμερα λοιπόν 28/02/2014 έχουμε
1) 32 Europa league με αξιοπρεπέστατη παρουσία απέναντι στην Benfica(300 εκατομμύρια το budget της). Για όσους το ξεχνάνε να θυμίσω ότι μιλάμε για την ομάδα που πέρυσι έπαιζε τελικό με την Chelsea κ έχασε στο 92'.
2) Ημιτελικά κυπέλλου με τον γαύρο
3) -20 από την κορυφή, όπου μετά από ένα σημείο ξεκινήσαμε μίνι-προετοιμασία κ καλώς για εμένα παρατήσαμε το πρωτάθλημα, αφού ο γαύρος δεν χάνει πουθενά κ για να αποκτήσεις σημαντικό πλεονέκτημα στην παρωδία των play-off χρειάζεσαι 5 βαθμούς διαφορά από τον τελευταίο για να πάρεις 1 βαθμό στα play-off.
Aν δηλαδή ήμασταν τώρα στο -8 από το γαύρο τα play-off θα ήταν ως εξής : ΠΑΟΚ 4, Ατρόμητος 1, Βαζέλα κ Αρκάδες 0. Δηλαδή μιλάμε για 1 νίκη διαφορά!!!!!

Αντίστοιχα οι γαύροι
1) Περάσαν CL με τεράστια τύχη όταν σε 1 ματς με Benfica κ Anderlecht έπρεπε να έχουν φάει από 4, κ τώρα παίζουν με τη χειρότερη Manchester της 20ετίας.
2) Θα παίξουν με εμάς στο κύπελλο.
3) Στο πρωτάθλημα παίζουν 10 ματς τη χρονιά κ 24 φιλικά κ φυσικά είναι κ 1οι.

Πάμε στους παίχτες.
Προσπαθώ να φτιάξω μια νέα ομάδα με νεαρές ηλικίες που θα κρατήσει μερικά χρόνια. Προσπαθεί για εμένα ο Χουμπ να μην απαξιώσει την ομάδα, αλλά να δουλέψει με το υλικό που έχει κ να δει ποιοι του κάνουν για την ομάδα που ονειρεύεται. Επιγραμματικά να αναφέρω ότι επί Σάντος δεν υπήρχε παίχτης σαν το Κατσικά στην ομάδα, ούτε είχαμε για εξτρέμ, ξενύχτηδες κ λοιπούς πρώην ποδοσφαιριστές.
Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι λήγουν πολλά συμβόλαια κ πρέπει η ομάδα να αλλάξει προς το καλύτερο γίνεται νομίζω συντονισμένη προσπάθεια να μείνουν όσοι μπορούν να παίξουν πραγματική μπάλα.
Κ πότε καλύτερα να το κάνεις αυτό από όταν το "στημένο" πρωτάθλημα σου χάνει το ενδιαφέρον του.

Σημείο ακόμα αναφοράς ότι επι Σάντος, παίχτη Νατχο δεν θα βλέπαμε όχι λόγω χρημάτων αλλά γιατί το μέγεθος του Ολλανδού είναι 10 φορές μεγαλύτερο από του Πορτογάλου.

Με αυτή τη μικρή ανάλυση έχω την εντύπωση ότι κ μέσα στους στόχους μου είμαι κ ότι ξεδιαλύνω τη βούρτσα από την π@@@σα στην ομάδα.
Κ για όλα αυτά εμείς θέλουμε να φάμε τον Στεφενς, επειδή έκανε αλλαγή στην αλλαγή ένα παλαίμαχο, που μέρα παρά μέρα είναι στο Μαρκίζ, επειδή στο φοβερό προϊόν της Σουπα Λιγκ δεν ήμαστε από τον γαύρο στο -2, κ επειδή δεν περάσαμε την Μπενφίκα, μια που έχουμε συνηθίσει ποδοσφαιρικές παραστάσεις τύπου Barcelona τα τελευταία χρόνια στην ομάδα.

Οι απροσδόκητες επιτυχίες του γαύρου κ η τύχη που κουβαλάει προκαλούν εκνευρισμό στην ομάδα αλλά κάποια στιγμή θα τελειώσουν.
Για να ανέβεις όμως στη θέση του επειδή είσαι ΠΑΟΚ κ όχι λίγδας θέλει σκληρή δουλειά κ όχι να γίνεις ασανσέρ μέσω πλαγίας οδού.
Πέρυσι πήρα τα play-off με τον Γεωργιάδη προπονητή που όσο κ αν μου είναι συμπαθής είναι πολύ λίγος ακόμα...
Πέρυσι πήρα τα play-off με τον Oliseh βασικό κ τον Καμαρά να περπατάει...

Ουτε χουμπικός είμαι ούτε προσωπολάτρης αλλά γίνεται μία τεράστια προσπάθεια κ την πατάμε μερικές φορές όλοι μας κ πάμε να τα καταστρέψουμε όλα.
Το ποδόσφαιρο του Στεφενς στο 1ο γύρο προσπαθεί να προσεγγίσει το ποδόσφαιρο της ομάδας του Κούδα που αγάπησε κάθε ΠΑΟΚτσης. Ούτε τσουκου τσουκου μπολ, ούτε να βγαίνει η ψυχή σου μέχρι το '90.

Το φάουλ για μένα είναι ότι δεν υπάρχει καλή επικοινωνία μεταξύ διοίκησης κ οπαδών κ χ**ω κ τους δημοσιογράφους κ όλα.
Πιστεύω στο πλάνου που υπάρχει το στηρίζω, βοηθήστε μας κ εσείς.
Να δω τι θα κάνουμε αν σηκώσουμε κανένα κύπελλο κ μετά μας αφήσει ο Στεφενς κ τρέχουμε κ δεν φθάνουμε.

Ελπίζω να μην σας κούρασα με το κείμενο μου.

PS. Πάει καιρός που άκουσα την ΤΟΥΜΠΑ να φωνάζει ρυθμικά το όνομα ενός προπονητή κ πλήρη στήριξη στους παίχτες. Μακάρι να διαψευσθώ σύντομα...

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

H ομάδα πάσχει από εξτρέμ δυστυχώς. Σε μια σύνθεση του τύπουQ

Γλύκος
Κίτσιου - Vitor - Insaurralde - Τζαβέλας
Kace (Lazar) - Natkho
Lucas - Martens (Vukic) - Stoch
Αθανασιάδης

είναι φανερό πού πάσχουμε.
Άβαταρ μέλους
pouthenas

Re: Απ: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από pouthenas »

Βρε φερτε τον σαντος αφου οι ανθρωποι ειναι καταδικασμενοι στην μετριοτητα τους...
Οποιος μιλαει για παρελθοντολογια ειναι αξιος της μοιρας του..

Αμα θες να κανεις το προβατο πανε σε καμοια στανη.Εδω μεσα δεν περνανε αυτα pouthena.
sourmenetes
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

http://forum.paokmania.gr:8080/viewtopi ... 12#p803512
Ρε παπού, πας να με φας το ψωμί;
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Demir

Δημοσίευση από Demir »

εγω παλι δυστυχως βλεπω οτι εχει χα8ει το παιχνιδι απο στεφενς... δεν υπαρχει 1 παικτησ να παιζει για αυτον..αντι9ετα πιστευω τους εχει ολους απεναντι.. 9α χασουμε κ απο εργοτελη την κυριακη κ λογικα τελειωνει ο ολανδος.. με γεωργιαδη δεν μπορω να δω ποσο χειροτερα μπορουμε να παμε... ισως λογω ψυχολογιας κ απελεθερωσης παικτων να παμε καλυτερα.. δεν γινεται ρε παιδια οποιος ερχεται να ειναι αμπαλος... δεν γινεται ολοι οι παικτες να παιζουν κατω απο τις δυνατοτητες τους... ολοι ομως ... κ απο που προκυπτει οτι ο στεφενσ εχει 10 φορες μεγαλυτερο ονομα απο σαντος?? για μια επιτυχια πριν 20 χρονια?? ας ειμαστε σοβαροι..
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

αντε και για να μην λέτε ότι είμαστε και τυφλοί οπαδοί ενός Προπονητή, να θέσω και εγώ ένα προβληματισμό που έχει να κάνει με το γεγονός ότι η ομάδα, αρχίζει μεν να μπαίνει σιγά σιγά σε ένα καλούπι κατοχής και συνεχούς επιθετικότητας, αλλά έχει φανερό πρόβλημα όταν χρειάζεται να κάνει το αντίθετο απο αυτό που μαθαίνει τώρα να κάνει. και όχι να αμυνθεί όταν πιέζεται, αλλά να παίξει σωστά και γρήγορα την κόντρα. αυτό είναι κάτι που περιμένω να το δω να λειτουργεί καλύτερα, ειδικά στο τηγάνι.....
Άβαταρ μέλους
dimitrissss

Δημοσίευση από dimitrissss »

Να συμπληρώσω στο σχόλιο του Philosopher_23 ότι δεν χρειάζονται για τα πλέι οφ 5 βαθμοί διαφορά από τον τελευταίο για να πάρεις ένα βαθμό, αφού υπό προϋποθέσεις αρκούν και 3 βαθμοί διαφορά. Όπως είναι τώρα η βαθμολογία, τα πλέι οφ θα ξεκίναγαν ως εξής:

ΠΑΟΚ 54 (2)
Ατρόμητος 52 (1)
Παναθηναϊκός 47 (0)
Αστέρας Τρίπ. 45 (0)

Επίσης να προσθέσω για τη διαχείριση του ρόστερ ότι για πρώτη φορά φέτος ομάδα έχει να δώσει 60 επίσημους αγώνες σε μία χρονιά όπως εμείς φέτος, αφού ποτέ στο παρελθόν ελληνική ομάδα δεν είχε να δώσει τόσο πολλά επίσημα ματς. (Παίχτηκαν ήδη 44 κι έχουμε άλλα 16, ενώ αν πάμε τελικό κυπέλλου θα έχουμε ακόμα ένα).

Ο Ολυμπιακός, αν πάει τελικό κυπέλλου αλλά κι ακόμα τελικό Τσάμπιονς Λιγκ, θα έχει μάξιμουμ συνολικά 56 επίσημους αγώνες.
Άβαταρ μέλους
Emeismazi4

Δημοσίευση από Emeismazi4 »

Πόσο άτυχος και πόσο μόνος είσαι ρε Χουμπ...
Philosopher_23

Δημοσίευση από Philosopher_23 »

Σίγουρα η επικοινωνία με τους παίχτες είναι πολύ σημαντική! Γιατί όμως δεν υπάρχει θέμα με Βουκιτς? Γιατί δεν υπάρχει θέμα με Κατσε? Γιατί δεν υπάρχει θέμα με Klaus?

Κ να χάσουμε με Εργοτέλη που δεν το νομίζω, τι θα αλλάξει ρε παιδιά? Η καζόυρα από τον Άρη που πέφτει, την ΑΕΚ της Γ' ή τον βάζελο που παλεύει με τα χίλια ζόρια.

Η φαρσοκωμωδία της Σουπα Λιγκ τελειώνει μόλις ξεφύγει ο γαύρο στο +5. Μετά απλά δεν έχεις ελπίδες.
στα 3 χρόνια του Σάντος (ξαναλέω 3 χρόνια) έκανε 2 διπλά στο τηγάνι στον χειρότερο γαύρο κ με τον χειρότερο του προπονητή. Ούτε Ευρώπη, ούτε μεγάλα πράγματα στο κύπελλο, ούτε τίποτα!
Όταν συγκρίνεις 2 ονόματα τα συγκρίνεις σε όμοιες καταστάσεις.
Σε μία χρονιά του Στεφνες, πάνε να κάνουμε ότι κάναμε επι Σάντος 3 χρόνια, φυσικά με την αβάντα Σαββίδη.
Μόνο αυτοκτονία είναι για μένα να τα αλλάξεις όλα αυτή τη στιγμή.
Δηλαδή θα έρθει ο Σάντος ή ο Γεωργιάδης κ θα πετάμε 4αρες κ 5αρες αριστερά, δεξία???

Αυτοί στην Arsenal δηλαδή πρέπει να είναι πολύ μυρωδιάδες που κρατάνε το Wenger άτιτλοι τόσα χρόνια.....
K 8αρες φάγανε κ τελικό χάσανε CL αλλά έχουν κ ποδοσφαιρική παιδεία ή παιδεία γενικά.

Να φανταστώ με την λογική μερικών εδώ, ότι αν είχαμε το Messi που έχασε το πέναλτυ με τη Chelsea στο 2-1 (μετέπειτα 2-2 το '12) ή αντίστοιχα ή τον Schweinsteiger στο τελικό θα έπρεπε να τους είχαμε ποδοσφαιρικά τελειώσει γιατί κατέστρεψαν την ομαδάρα μας.....

Οι νίκες κάνουν φιλάθλους κ οι ήττες οπαδούς.
ΠΑΟΚ δεν είμαι για τους τίτλους κ τα κύπελλα αλλά για την ιδεολογία, το κόσμο κ για την ιστορία.
Με ξένα κόλλυβα κ εγώ κάνω κηδείες.....
Μερικές φορές ακούγοντας όλα αυτά σκέφτομαι ....
α ρε καημένε ΠΑΟΚτση είχες πολλούς Στέφενς στην ιστορία σου κ τώρα τους αλλάζεις σαν τα πουκάμισα...

αν δεν μας κάνει να τον αλλάξουμε. Αλλά περιμένω κ εγώ να βλέπω την Τούμπα καζάνι είτε παίζω με το γαύρο είτε με την Καλλονή. Μετά μπορώ να δεχτώ όλα τα σχόλια...
Κ για να προλάβω τα κακεντρεχή σχόλια στην Τούμπα έχω απολογισμό 12-1-0 που τόσο πονέσανε τα μάτια σας από την μπάλα της ομάδας........
Άβαταρ μέλους
Destroy

Δημοσίευση από Destroy »

ΑποστόληςΑ έγραψε:H ομάδα πάσχει από εξτρέμ δυστυχώς. Σε μια σύνθεση του τύπουQ

Γλύκος
Κίτσιου - Vitor - Insaurralde - Τζαβέλας
Kace (Lazar) - Natkho
Lucas - Martens (Vukic) - Stoch
Αθανασιάδης

είναι φανερό πού πάσχουμε.
Ε ναι, με τον Γλύκο δεξί μπάκ, που πας...!!!
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Αν μου βρειτε εναν προπονητη που αναλαμβανει μια ομαδα που αλλαζει συνεχως ροστερ απο την αρχη της χρονιας μεχρι τωρα ο οποιος να καταφερει να παιξει κυριαρχικο ποδοσφαιρο σε 8 μηνες να μου τον πει και σε εμενα...
δεν μαζευονται οι ποδοσφαιριστες με εναν προπονητη και λεμε αντε τελος η αμυνα παμε να παιξουμε κυριαρχικο ποδοσφαιρο....και ναι σε μερικα ματς εχουμε δειξει τετοιο προσωπο και ολοκληρωτικη υπεροχη εναντιον του αντιπαλου μας... εγω θελω ανεξαρτητα το ποια θα ειναι τα αποτελεσματα μας μεχρι το τελος της χρονιας να κρατησουμε τον Στεφενς(και τον καθε στεφενς , γενικα ΕΝΑΝ προπονητη επιτελους) για καποια χρονια και μετα να δουμε τα αποτελεσματα... δηλαδη ολες οι πραγματικα ΜΕΓΑΛΕΣ ομαδες του κοσμου γιατι τους κρατανε ρε γ@μωτο? τοσο βλακες ειναι αυτοι και εμεις τοοοοοοσο μπροστα πια?

υγ. αν δειτε την MU με David Moyes προπονητη να πετασει σε μια 2ετια μη σας φανει περιεργο.
υγ2. ολοκληρη bayern που οσο να ναι ΠΡΕΠΕΙ να περνει πρωταθλημα καθε χρονο κρατησε τον Χαινκες ενω δεν πηρε τιποτα και τον αφησε να δουλεψει και τα αποτελεσματα τα ειδαμε ολοι περυσι.
υγ3. δεν λεω οτι δεν μπορει να αποτυχει ο χουμπ αλλα τουλαχιστον να μην τον καψουμε απο την αρχη...ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ οι προπονητες θελουν χρονο να περασουν τις ιδεες τους και τα θελω τους...
υγ4. το μεγαλυτερο λαθος ειναι οτι το συμβολαιο του τελειωνει στο τελος της χρονιας...κανε ενα 2-3 χρονια συμβολαιο να ξερει οτι θα μεινει σιγουρα να σου βγαλει και τη δουλεια που θες...οχι να εχουμε προπονητη (Χουμπ) και να ξερει οτι το καλοκαιρι θα φυγει για καποιον αλλο(Σαντος).
Άβαταρ μέλους
Holypaok

Δημοσίευση από Holypaok »

Καταρχας απόλυτος φταιχτης δεν είναι κανεις.
Δυναμικός οργανισμός ειναι το ποδοσφαιρικό τμήμα με πολλους εμπλεκομενους.Στατιστικα να φταίει μονο ενας αποκλείεται εκτος κι αν ειναι ταινια/παραμυθι της Disney.
Ο προπονητής φταίει; Βεβαιως.Φαινεται να υπαρχει πρόβλημα στη σχέση με τους παικτες ειτε ειναι πρόβλημα στο να τους δωσει κίνητρο ειτε ειναι στο να τους επιβληθεί ειτε δεν ξερω εγω.
Η διοικηση φταίει;Ναι αν σκεφτείς οτι ουτε καθιστα τον προπονητή απολυτο αρχοντα ξεκαθαριζοντας στους παικτες οτι αυτος ειναι ο εκλεκτος με τα κλειδιά στο χερι,ουτε τον στέλνει στην ευχή της Παναγίας δινοντας το τιμόνι σε κανενα ν αλλο, παρά μόνο με την ,οπως φαίνεται , απαθεια της τον αδειαζει στ αποδυτήρια μερα με την ημερα.
Οι παίκτες φταινε; Οταν βλεπω οτι τα χαφ στο κεντρο επι 45 λεπτα ειναι στατικοτατα και παθητικοι στην ανάπτυξη, και ξαφνικα για ενα 15λεπτο στο β ημιχρονο κυριαρχούν αυτο σημαινει ότι μαλλον ξερουν να κανουν κάποια πράγματα αλλα δεν τα κανουν.Οταν ο καθενας στην αλλαγη του βριζει χτυπα παγκους κ αμφισβητει τον προπονητή του φταιει.Οταν κανει δηλωσεις περιεργες οτι ξέρει τι φταιει στα αποδυτήρια ναι εχει μεριδιο ευθυνης.
Επειδη παρεθεσα για την καθε πλευρα κανα δυο σημεια ευθτνης δε σημαινει οτι ειναι μονο αυτα.
Απλα θελω να δειξω οτι οπως ολοι ειναι συμμετοχπι στις επιτυχίες έτσι εχουν ευθτνη κ στις αποτυχιες.
Στο δια ταύτα. Θες ρε Ιβαν τον Ολλαβδο; Κοψε το βηχα σε ολους
Δεν τον θες; Πες του το και μη χανεις αλλο χρονο.
Το πανηγυρακι παντως που εχει στηθει εδω και μερες γυρω γυρω (και πολυ φοβαμαι και εντος) απτην ομάδα μονο καλο δεν κανει.
Αυτα.

Sent from my Galaxy Note II while being in the toilet
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Είναι γνωστό,θαρρώ,πως είμαι ΑΡΡΩΣΤΟ Σαντόσκυλο.Θα με χαροποιούσε ιδιαίτερα τη δεδομένη χρονική στιγμή να δοθεί προς πάσα κατεύθυνση ηχηρό μήνυμα πως ο προπονητικός βίος του Ολλανδού στον ΠΑΟΚ κάθε άλλο παρά βραχύβιος πρέπει να θεωρείται.Αλλά να'ναι εκκωφαντικό.Θέλει βαριά @@ να γίνει κάτι τέτοιο αλλά νομίζω πως ο εγωϊσμός και η πορτοφόλα του Ιβάν δεν καθιστούν ουτοπική τη συγκεκριμένη κίνηση.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Επειδή γίνονται συγκρίσεις που πολλές φορές είναι επιλεκτικές ως προς τις αναφορές τους, επιτρέψτε μου λίγα λόγια.

Ο Σάντος είναι σοβαρός, εργατικός, μεθοδικός, με προσωπικότητα. Από ομάδες πρωταθλητισμού εκτός ΠΑΟΚ στην κούλα πέτυχε, στο βάζελο τον έδιωξαν κακήν κακώς. Η μπάλα που παίζει δεν μ' αρέσει. Επίσης ξεχάστε Πόζογλου, Κουλούρη και οποιονδήποτε άλλο πιτσιρικά (πάρτε παράδειγμα τον Κλάους). Το να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ το θεωρώ πισωγύρισμα, γιατί εκτός του ότι θα (ξανα)αλλάξει το στιλ παιχνιδιού, δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ όταν μπροστά στην πρόκληση του τσουλου λάκισε.

Ο Μπόλονι είναι προπονητής την αξία του οποίου δεν αμφισβητώ. Όμως τι έκανε στο πρωτάθλημα; Δύο ήττες από γαύρο, δύο νίκες με κούλα (όταν η κούλα ήταν πιο αργή κι από σαλιγκάρι, με άμυνα χειρότερη από αυτή με τους πιτσιρικάδες), νίκη έξω ήττα μέσα με βάζελο, δύο ήττες από Αστέρα, νίκη - ισοπαλία με Ατρόμητο και για να μην ξεχνιόμαστε, δύο ισοπαλίες με σκουλήκι, αδιαφορία στη Λειβαδειά και μείον βαθμός στα πλέι οφ. Από πλευράς τακτικής δεν είδα τίποτα περισσότερο από τα οβερλάπ με Λίνο - Βιερίνια. Επιθέσεις από άξονα μηδέν. Με την Καρπάτι περάσαμε με το ζόρι, για να μπορέσουμε να φτάσουμε στο θρίαμβο με την Τότεναμ. Αυτό όμως που με ενόχλησε περισσότερο, είναι ότι από μια στιγμή και μετά απλώς κορόϊδευε. Προπονητής που λέει συνέχεια "δεν ξέρω αν θα μείνω", "σκέφτομαι πρόταση από Κατάρ" κλπ, πρέπει να παίρνει πόδι την άλλη μέρα, γιατί προσβάλλει την ομάδα. Σκεφτείτε αν θα τολμούσε να τα έλεγε αυτά με Ιβάν, ή αν τα έλεγε κανείς στον χοντρό δεν θα τελείωνε αυτομάτως. Αν διαφωνείς για οτιδήποτε με τη διοίκηση έχεις την ευθιξία να παραιτηθείς, αλλά για το ρουμάνο το φταλέ της αποζημίωσης ήταν γλυκό. Καλά έκανε και τον έδιωξε ο Βρύζας, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ο τρόπος με τον οποίο έγινε αυτό. Το να επιστρέψει ο Μπόλονι στον ΠΑΟΚ το θεωρώ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ.

Τέλος, έχω μια πρόταση για τους γκρινιάρηδες. Αν εγώ ήμουν Ιβάν, θα τους αξιοποιούσα. Θα τους προσλάμβανα και θα τους έστελνα στην Αθήνα να γκρινιάζουν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ για τα χρέη. Αν το έκαναν με τη συνέπεια που το κάνουν για τον Στέφενς, η λύση για τα χρέη θα είχε δοθεί σε χρόνο dt.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”