S.L.BENFICA-Π.Α.Ο.Κ. 3-0,Mvp,Σχολια & παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

ΓΛΥΚΟΣ
59
46%
ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ
2
2%
ΙΝΣΑΟΥΡΑΛΔΕ
25
20%
ΚΙΤΣΙΟΥ
1
1%
ΛΙΝΟ
1
1%
ΚΑΤΣΕ
21
17%
ΜΑΝΤΟΥΡΟ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΛΑΖΑΡ
12
9%
ΟΛΙΣΕ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΛΟΥΚΑΣ
1
1%
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
1
1%
ΣΤΟΧ
2
2%
ΝΙΝΗΣ
2
2%
ΒΟΥΚΙΤΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
 
Σύνολο ψήφων : 127

Re: S.L.BENFICA-Π.Α.Ο.Κ. 3-0,Mvp,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευσηαπό mpafos4 » Παρ 28 Φεβ 2014, 13:45

Και τι εγινε που το φωναζετε καποιοι?...Βελτιωθηκαν τα πραγματα?..Ή θεωρεις πως με τις αποδοκιμασιες και τα γιουχαρισματα τους ξυπνας ή βελτιωνεις τα πραγματα?...Απο οτι βλεπεις και συ ο ιδιος,κατι τετοιο δεν συμβαινει.

Επειδη εχω ζησει μεσα σε αποδυτηρια για πανω απο 15 χρονια θα σου πως το μονο αποτελεσμα που εχουν τετοιες συμπεριφορες ειναι να τα κανουν χειροτερα!

Και φυσικα,ενας απο τους λογους που εκεινη η ομαδα εβγαζε ΠΑΟΚ ηταν η Τουμπα!20000+ σε καθε ματς,να φωναζουν και να επευφημουν την ομαδα!Σκεψου πως ενοιωθαν ο Μουσλι,ο Γκαρσια,ο Κοντρερας και οι υπολοιποι τοτε και πως οι νεοι παικτες που ηρθαν φετος και ακουν μεριδα του κοσμου να αποδοκιμαζει τον αρχηγο τους ακομα και οταν σκοραρει ή να τους αποδοκιμαζει στο 3ο λεπτο για μια λαθος πασα!

Φανταζομαι μια Τουμπα να φωναζει οπως φωναζαν χθες τα παλικαρια μας στο Ντα Λουζ και τρελαινομαι!Γιατι να μην συμβαινει?...Ας το κανουμε τουλαχιστον,τωρα!Μεχρι το τελος της χρονιας και βλεπουμε πως θα αντιδρασουν!
Τελευταία επεξεργασία από mpafos4 και Παρ 28 Φεβ 2014, 13:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
mpafos4
 
Δημοσιεύσεις: 5023
Εγγραφή: Παρ 27 Νοέμ 2009, 13:13

Re: S.L.BENFICA-Π.Α.Ο.Κ. 3-0,Mvp,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευσηαπό trel@menos » Παρ 28 Φεβ 2014, 13:47

theodorsalonika έγραψε:ενταξει αφου ειμαστε ευχαριστημενοι και μας φταει η διατησια,τοτε τι να πω...δηλαδη στον εντος εδρας αγωνα μας ποσες ευκαιρειες καναμε?στα δυο ματς ποσες κλασικες ειχαμε?ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ..

στεφενς ντεφορμε η κατι δεν παει καλα..
μαντουρο καληνυχτα..ο τζιολης μπροστα του ειναι καρλ λουις
ολισε? δεν υπαρχει απεριγραπτος
στοχ? ποσα κοστολογειτε αυτος ο παικτης?ΗΜΑΡΤΟΝ..
νινης...στο καλο
κατσουρ ευχαριστουμε αντε καλο ταξιδι


κατσε λαζαρ γλυκος αντε και ο αργεντινος κατα με ειναι η τετραδα που δικαιολογησαν την παρουσια τους σε αυτα τα δυο παιχνιδια
οχι δεν μας φτεει η διαιτησια. ειμαστε τοσο υπερανω που πρεπει να νικαμε την μπενφικα και οταν μας βιαζουν τα κορακια.
στα 2 ματς ειχαμε 3 κλασικες. συγνωμη που δεν γιναμε μπαρτσα να εχουμε 23. η μπενφικα ποσες κλασικες ειχε στα 2 ματς?
Άβαταρ μέλους
trel@menos
 
Δημοσιεύσεις: 2506
Εγγραφή: Τρί 01 Ιούλ 2008, 08:12

Re: S.L.BENFICA-Π.Α.Ο.Κ. 3-0,Mvp,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευσηαπό rouki » Παρ 28 Φεβ 2014, 14:06

Μετά απο ένα τέτοιο παιχνίδι που το χάνεις, φυσικό είναι να κάνεις κριτική, αλλά με το συμπάθειο ρε παιδιά.
Η ομάδα γενικά δείχνει να πληρώνει τα εγκληματικά λάθη του σχεδιασμού της απο το καλοκαίρι.

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ;
ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ;

Τι νόημα έχει τώρα, να ξεσκίζουμε τον ένα και τον άλλο παίχτη, οταν βλέπεις, οτι με το που παίζει πχ. ένας στο κέντρο καλά, αυτόματα παίζει και ο άλλος και ούτω καθ' εξής.
Ο στέφενς κωουτσάρισε την ομάδα έτσι, διότι ξέρει τις δυνατότητές της, που μόνο να κλέψει τον αγώνα μπορούσε και οχι στα ίσια.
Απο το καλοκαίρι στράβωσε το πράγμα και οχι πρόσφατα.
Αν διώξουν τον Στέφενς και πάρουν τον Σάντος, θα είναι μεγάλο λάθος κατα την γνώμη μου.
Τώρα ελπίζουμε στους αγώνες εναντίον της πιο μισητής ομάδας του πλανήτη και βλέπουμε...
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Τα πάντα ρει, τα πάντα χωρεί, ο Π.Α.Ο.Κ. μένει
Άβαταρ μέλους
rouki
 
Δημοσιεύσεις: 1446
Εγγραφή: Δευτ 09 Φεβ 2009, 11:38

Re: S.L.BENFICA-Π.Α.Ο.Κ. 3-0,Mvp,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευσηαπό potamda » Παρ 28 Φεβ 2014, 14:11

mpafos4 έγραψε:Και φυσικα,ενας απο τους λογους που εκεινη η ομαδα εβγαζε ΠΑΟΚ ηταν η Τουμπα!20000+ σε καθε ματς,να φωναζουν και να επευφημουν την ομαδα!Σκεψου πως ενοιωθαν ο Μουσλι,ο Γκαρσια,ο Κοντρερας και οι υπολοιποι τοτε και πως οι νεοι παικτες που ηρθαν φετος και ακουν μεριδα του κοσμου να αποδοκιμαζει τον αρχηγο τους ακομα και οταν σκοραρει ή να τους αποδοκιμαζει στο 3ο λεπτο για μια λαθος πασα!

Φανταζομαι μια Τουμπα να φωναζει οπως φωναζαν χθες τα παλικαρια μας στο Ντα Λουζ και τρελαινομαι!Γιατι να μην συμβαινει?...Ας το κανουμε τουλαχιστον,τωρα!Μεχρι το τελος της χρονιας και βλεπουμε πως θα αντιδρασουν!


Σωστός!
Τους νέους παίκτες εσύ τους κάνεις να νιώσουν τι εστί ΠΑΟΚ, δεν περιμένεις από εκείνους να σε κάνουν να αγαπήσεις την ομάδα...
Se non la ami quando perde non amarla quando vince...
Άβαταρ μέλους
potamda
 
Δημοσιεύσεις: 5158
Εγγραφή: Τετ 18 Μαρ 2009, 18:52
Τοποθεσία: όπου γης και πατρίς...

Re: S.L.BENFICA-Π.Α.Ο.Κ. 3-0,Mvp,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευσηαπό falconakis » Παρ 28 Φεβ 2014, 14:57

Τώρα που έχω κάπως ηρεμήσει νομίζω ότι όντως την σεβαστήκαμε υπερβολικά την Μπενφίκα αλλά είχε και την βοήθεια που χρειάζονταν από τα κοράκια ενώ και η δική μας τύχη ήταν ως συνήθως αλλού...
Να ρωτήσω κάτι, ενα το κοράκι δεν είχε δώσει το φάουλ και την αποβολή και στην επόμενη επίθεση ένα σουτ του Στοχ έξω από την περιοχή καρφωνόταν το Γ θα λέγαμε για μεγαλιώδη εμφάνιση και τον μάστορα Στέφενς που έκανε ματ στον πορτογάλο ή όχι;
Δεν νομίζω ότι χωρίς τους Μαρτενς,Νάτχο, Χουσεν και Σαλπιγγίδη μπορούσαμε να κοντράρουμε την Μπενφίκα παρά μόνο κλέβοντας το παιχνίδι όπως προσπαθήσαμε στα 2 ματς...
Αλλά αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη...
Κράξτε με αλλά βαλτε και το μυαλό κι όχι την καρδία να δουλέψει...
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
ΠΑΟΚ μαζί σου μέχρι θάνατο!
Άβαταρ μέλους
falconakis
 
Δημοσιεύσεις: 1789
Εγγραφή: Παρ 31 Ιαν 2014, 21:39

Re: S.L.BENFICA-Π.Α.Ο.Κ. 3-0,Mvp,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευσηαπό navigator11 » Παρ 28 Φεβ 2014, 16:26

olivares έγραψε:Είναι απίστευτο πραγματικά και παρότι είναι ομάδα από ανώτερο επίπεδο η Benfica όπως και η Napoli και η Juventus χρειαστήκε να πετύχουν 4 άκυρα γκολ για να μας αποκλείσουν. Στο πρώτο ματς ο σκόρερ Λίμα είναι offside, σήμερα ο Κατσουράνης βρίσκει τη μπάλα πρώτα και δεν υπάρχει φάουλ και κόκκινη, το πέναλτι είναι χέρι εξ'επαφής και το τελευταίο του Μάρκοβιτς είναι οριακά offside. Σίγουρα είναι καλύτερη ομάδα από εμάς ακόμα αλλά 4 στα 4 άκυρα παστέλια δε θυμάμαι ποτέ σε διπλά παιγνίδια.



ΑΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΝ.Αλλά εμείς οφείλουμε όντες ανώτεροι.Οι δικαιολογίες είναι φτώχεια.

Τα τελευταία 2 γκόλ είναι άνευ σημασίας βέβαια.Με το φάουλ-κόκκινη του αποδιοπομπαίου σήμερα τράγου ΚΚ γέλασε κάθε πικραμένος.Και φυσικά την προκλητική κατακύρωση του γκόλ τους εδώ μέσα.Αλλά τι έκανες για όλα αυτά,κύριε ηλιολάτρη-μπανανοfeeder Stevens;Πέρα απ'τ'ότι έστησες και στους 2 αγώνες ένα ρεαλιστικό σχήμα,που με βάση την πορεία του αγώνα χτές,θα εξαντλούσε κάθε περιθώριο να ολοκληρώσει επιτυχώς την αποστολή του (με τις όποιες αγωνιστικές ανεπάρκειες παρουσίασε η ομάδα και στα 2 παιχνίδια);

Συγγνώμη δια το σύντομον διαφημιστικό.
Συνεχίστε το πρόγραμμά σας,δίνοντας αποστομωτικές απαντήσεις.

Αδυνατώ,ξαναβλέποντας τη φάση της κόκκινης,να κατανοήσω πως είναι δυνατόν να υποστηρίζεται πως έχει γίνει το παραμικρό απ'τον Κατσουράνη.
Τις φυλακές και τα τρελοκομεία γεμίσαμε και δε χωράμε άλλο πια. Νόημα στη ζωή μας δίνουν μόνο τα 4 σου γράμματα!!!
Άβαταρ μέλους
navigator11
 
Δημοσιεύσεις: 17955
Εγγραφή: Δευτ 25 Μάιος 2009, 09:35

Re: S.L.BENFICA-Π.Α.Ο.Κ. 3-0,Mvp,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευσηαπό stephanos » Παρ 28 Φεβ 2014, 18:00

Σταθήκαμε καλά ανασταλτικά και κλείσαμε τους διαδρόμους, αλλά το ίδιο και καλύτερα έπραξε και η Μπενφίκα. Εμείς τους σταματούσαμε λίγο πριν την περιοχή, αυτοί μας σταματούσαν στο κέντρο. Καμιά φορά ξεχνάμε ότι παίζει και ο αντίπαλος άμυνα. Αυτό για όσους (μαζί και τον Τσόχο που μου είναι συμπαθής παρ' όλα αυτά) αναρωτιούνται «μα γιατί δεν έπαιξε επιθετικά ο ΠΑΟΚ»; Μπορούσε; Όπως εγώ δεν άφησα την Μπενφίκα, έτσι και η Μπενφίκα δεν άφησε εμένα.
Το πρόβλημα που διέγνωσε ο σπήκερ ήταν τα «πολλά λάθη», οι συνεχόμενες απώλειες κατοχής, «δεν μπορεί να κρατήσει λίγο μπάλα ο ΠΑΟΚ». Σε ένα ματς που - με όλο το πάγωμα ρυθμού που προσπαθήσαμε - είχαμε ποσοστό εύστοχων μεταβιβάσεων λίγο πάνω από το 80%, ελάχιστα μικρότερο από τον αντίπαλο και ασύγκριτα μεγαλύτερο του αντίστοιχου που είχε επιδείξει ο εντός των τειχών αντίπαλος στις δικές του αναμετρήσεις με τους Πορτογάλους.
Εν τέλει, λίγο η «είναι-δεν είναι» αποβολή, λίγο η γκολάρα του Γκαϊτάν, λίγο το «είναι-δεν είναι» πέναλτι, φύγαμε με τρία γκολ στην πλάτη.
Δεν μπορείς να πεις ότι ήμασταν άτυχοι. Αλλά τύχη, σίγουρα δεν είχαμε. Όποιος θέλει να διαπιστώσει τί σημαίνει «τύχη απέναντι σε ισχυρότερο αντίπαλο», πιάνει και βλέπει τα γκολ της Σταχτοπούτας της διοργάνωσης, της συμπαθούς βουλγαρικής Λουντογκόρετς. Τρία γκολ της έριξε της Λάτσιο, όλα με τα ψέματα. Τρία γκολ έριξε και η Ζάλτσμπουργκ στον Αίαντα, αλλά αν δεις τις φάσεις και λίγα ήταν. Ε, τα «δικά μας» τρία στέκονται κάπου στη μέση.

ΥΓ: Να γράψω φοβερή; Να γράψω τρομερή; Να γράψω συγκινητική; Μπα, το μόνο επίθετο που αξίζει και τα δηλώνει όλα για την κερκίδα είναι ΠΑΟΚτσήδικη.
Άβαταρ μέλους
stephanos
 
Δημοσιεύσεις: 3256
Εγγραφή: Κυρ 10 Αύγ 2008, 01:47

Re: S.L.BENFICA-Π.Α.Ο.Κ. 3-0,Mvp,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευσηαπό DC » Παρ 28 Φεβ 2014, 19:21

"Adeptos do PAOK são um exemplo"
Treinador do Benfica rendeu-se aos adeptos da equipa grega, que "mesmo a perder 3-0 não deixaram de apoiar"
Antes de abandonar a zona de entrevistas rápidas, Jorge Jesus fez questão de falar nos adeptos do PAOK, elogiando-lhes a postura e a paixão que têm pelo clube grego.

"Tenho de falar num pormenor muito importante, eu que sou um apaixonado pelo futebol. A Claque do PAOK, mesmo com a equipa a perder 3-0, continuaram a gritar e a apoiar. E o mesmo aconteceu na Grécia, depois do nosso golo. Isto é que é paixão. Não é só aplaudir quando a equipa está a vencer. Este é o verdadeiro adepto, um exemplo. Isto é que é paixão", disparou.

O Benfica venceu por 3-0 o PAOK, esta quinta-feira, no Estádio da Luz, e garantiu um lugar nos oitavos de final da Liga Europa.

.
"I have to talk in a very important detail that I'm passionate about football. Fans The PAOK, even with the team losing 3-0, continued to shout and support. And the same happened in Greece, after our goal. Now that's passion.'s not only applaud when the team is winning. This is the true fan, an example. This is what passion is "
( Jorge Jesus)
http://www.ojogo.pt/Futebol/1a_liga/Ben ... id=3711962
Υπάρχουν δύο ειδών άνθρωποι: Αυτοί που τα παίρνουν από τον ΠΑΟΚ και αυτοί που τα δίνουν στον ΠΑΟΚ.
Να μετονομαστεί η Θύρα 5 σε Θύρα Pablo Garcia.
Άβαταρ μέλους
DC
 
Δημοσιεύσεις: 7287
Εγγραφή: Τρί 16 Φεβ 2010, 18:29
Τοποθεσία: Παραπλεύρως του Ναού

Re: S.L.BENFICA-Π.Α.Ο.Κ. 3-0,Mvp,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευσηαπό DASKALOS4 » Παρ 28 Φεβ 2014, 21:04

Ελευθερα τα 4 αδερφια που συνεληφθησαν
DASKALOS4
 
Δημοσιεύσεις: 389
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2010, 10:36

Re: S.L.BENFICA-Π.Α.Ο.Κ. 3-0,Mvp,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευσηαπό Dimg4 » Παρ 28 Φεβ 2014, 21:37

Dimg4 έγραψε:3-0. Χιλια μπραβο στον κοσμο. . Πεντακαθαρο πεναλτι και πεντακαθαρη κοκκινη, μη βλεπετε φαντασματα. Μπραβο Γλυκο. Μπραβο Κατσε. Μπραβο Ελ Τσακο.
Χουμπ... γαματα.. αν θες να φυγεις καντο

[bΣτην επομενη που θα μιλησει ετσι για παιχτη του ΠΑΟΚ θα εχουμε ban.
sourmenetes[/b]


ε? τι ειπα για παιχτη? Τα μπραβο ειναι λογος ban?
Dimg4
 

Re: S.L.BENFICA-Π.Α.Ο.Κ. 3-0,Mvp,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Παρ 28 Φεβ 2014, 21:49

Μάλλον, επειδή είπες "φαντασματα", κατάλαβε τον Oliseh..
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46860
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες


Re: S.L.BENFICA-Π.Α.Ο.Κ. 3-0,Mvp,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευσηαπό vs40 » Σάβ 01 Μαρ 2014, 00:22

Εγώ ένα πράγμα δεν κατάλαβα από τους φανατικούς υποστηρικτές του Στέφενς: Γιατί βαθμολογείτε τον Κατσουράνη ως τον χειρότερο της ομάδας, αφού υποστηρίζετε ότι η κόκκινη και το φάουλ δεν υπάρχει? Δε θα έπρεπε να λέτε ήρωας που αποσώβησε σίγουρο γκολ? Προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπήρχε φάση. Πεντακάθαρα βρίσκει μπάλα ο παίκτης. Ο Κατσουράνης αναλάμβανε κάθε φορά να προωθήσει το παιχνίδι, γιατί αδυνατούσαν οι υπόλοιποι. Ο Κατσουράνης φταίει που μόλις έβρισκε τα σκούρα ο άριστος Ινσαουλάρδε του πάσαρε για να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά? Ομοίως και τα χαφ που του γυρνούσαν τη μπάλα? Εγώ φέτος ειδα 2 παίκτες του ΠΑΟΚ παίζουν χωρίς να φοβούνται (παίρνοντας πρωτοβουλίες): Κατσουράνης (χωρίς να λέω ότι κάνει καλή σεζόν) και Λούκας, και αρκετές φορές Λίνο. Όλοι οι άλλοι κρύβονται, και φυσικά έτσι κάνουν λιγότερα λάθη. Ο Κατσουράνης λοιπόν σήμερα, για εμένα, βαθμολογείται με 7 δηλ ήταν καλός στον ρόλο του αμυντικού που κάνει από πίσω παιχνίδι. Παιχνίδι πρέπει να κάνουν όμως και τα χαφ. Δηλ ο Μαντούρο παίρνει 5 και ο Κατσουρ 3? Βέβαια, αν το σφύριγμα του διαιτητή ήταν σωστό έχει ευθύνη ο Κατουράνης, και περισσότερη όμως ο παίκτης που έκανε το λάθος και έβγαλε στην κόντρα τη Μπεμφίκα. Σε αυτή την περίπτωση όμως θα πρέπει να θεωρήσετε δίκαιο το 3-0 με τη Μπεμφίκα να σταματάει κάπου εκεί το ρυθμό της μιας που υπάρχει και πρωτάθλημα, και τον Στέφενς να είναι πέρα για πέρα αποτυχημένος. Διαλέξτε και πάρτε. Να είμαστε και λίγο δίκαιοι εδώ μέσα.

Επίσης δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τις αποδοκιμασίες σε παίκτες. Αυτοί παίζουν μέσα και οι μουρμούρες μόνο κακό κάνουν. Όλοι όσοι από σας σπαμάρουν για να υπερασπιστούν το Στέφενς ας κάνουν το ίδιο και για τους παίκτες, που το χρειάζονται περισσότερο. Η δική τους ψυχολογία είναι πιο σημαντική και αυτοί τρέχουν στο χορτάρι. Αν θέλετε το καλό του ΠΑΟΚ (ώστε να πετύχει τους μίνιμουμ στλόχους για φέτος) και όχι να κάνετε μικροπολιτική του κάθε σύνδεσμου ή δεν ξέρω τι, στηρίξτε τους παίκτες της ομάδας, τον προπονητή, τη διοίκηση, το μεγαλομέτοχο. Όταν δεν το κάνετε όλο το πακέτο δεν είστε αντικειμενικοί και δε βοηθάτε την ομάδα. Τον Ιούνιο θα κριθούν όλοι από την απόδοσή τους, τα αποτελέσματα της ομάδας, τις επιλογές παικτών κ.α. Με νούμερα και όχι ότι κατεβαίνει του καθενός στο κεφάλι.
Άβαταρ μέλους
vs40
 
Δημοσιεύσεις: 5248
Εγγραφή: Τετ 13 Αύγ 2008, 00:07

Re: S.L.BENFICA-Π.Α.Ο.Κ. 3-0,Mvp,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευσηαπό K_geo » Σάβ 01 Μαρ 2014, 11:19

οχι φιλε δεν λεει κανεις κατι τετοιο. απλα τονίζουμε ότι έχει ΑΡΚΕΤΟ καιρό που ο Κώστας είναι εκτός ρυθμού με πολλά λάθη. πάρα πολλά λάθη σε μια θέση που είναι ουσιώδες το να κάνεις όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη. αυτό. τπτ παραπάνω. τπτ παρακάτω. σχολιασμός. κάποια σχόλια (μεταξύ αυτών και ένα δικό μου που το έσβησα γιατί ήταν πάνω στη στιγμή) είναι όντως άδικα. αλλά δεν παύει το παραπάνω γεγονός να υφίσταται....
"να παραμερίσουμε όλοι τα πάθη και τις διαφορές μας.Συσπειρωμένοι όλοι θα τα καταφέρουμε."Θ4
"Μην κοιτάς τι μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ για σένα αλλά τι μπορείς να κάνεις εσύ για τον ΠΑΟΚ."ΠΑΟΚ N.Y Club
"Της πατρίδος μου η σημαία έχει χρώμα ασπρόμαυρο"
Άβαταρ μέλους
K_geo
 
Δημοσιεύσεις: 17889
Εγγραφή: Τετ 27 Μάιος 2009, 15:36
Τοποθεσία: 74χλμ απο Τουμπα.

Re: S.L.BENFICA-Π.Α.Ο.Κ. 3-0,Mvp,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευσηαπό sourmenetes » Σάβ 01 Μαρ 2014, 11:51

Εφτασε η ωρα να κλεισει και αυτο το τοπικ.
mvp ο Γλυκος.
Αποκλεισμος για μενα αδοξος και κυριως αδικος.
ΠΑΟΚ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
Οι μνημες μας ακολουθουν...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 27827
Εγγραφή: Δευτ 21 Σεπ 2009, 21:39
Τοποθεσία: sourmena

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Ευρώπη

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες