Ανέκδοτα
- indian chief
Re: Ανέκδοτα
-μια παραγγελία παρακαλω.
-πείτε μου.
-θα ήθελα 1 αποκριάτικο μενού.
-ποιο ειναι αυτο;
-αυτο που μου στείλατε χτες κ με πήγε σερπαντινα.
-πείτε μου.
-θα ήθελα 1 αποκριάτικο μενού.
-ποιο ειναι αυτο;
-αυτο που μου στείλατε χτες κ με πήγε σερπαντινα.
- ΑποστόληςΑ
Ο Γιάννης κι η Μαίρη παντρεύτηκαν πρόσφατα από κεραυνοβόλο έρωτα κι είναι ακόμα μες τα σιρόπια . Όμως ο Γιάννης έχει αρχίσει να πεθυμάει και τις μπαρότσαρκες που έβγαινε με τους φίλους του. Οπότε ένα βράδυ λέει στη Mαίρη:
-Ξέρεις πιτσουνάκι μου, έλεγα να πήγαινα με το Νίκο και τον Κώστα για καμιά μπύρα.
Κι η Μαίρη:
-Μπύρα θέλει το σπουργιτάκι μου; Ορίστε, διάλεξε ποια προτιμάς!
Κι ανοίγει το ψυγείο και να σου μέσα καμιά δεκαριά είδη μπύρες ελληνικές και ξένες.
-Ναι, αλλά βρε καρδουλίτσα μου, στο μπαρ με την μπύρα μας τρώμε και κάτι.
-Μεζεδάκι θέλει το σουτζουκάκι μου; Ορίστε, διάλεξε τι προτιμάς!
και του παρουσιάζει ένα δίσκο γεμάτο μεζέδες να σου πέφτουνε τα σάλια, τι καπνιστά, τι σολωμούς, τι χαβιάρια, τι όλα τα είδη τυριών, τι τα καλύτερα είδη αλλαντικών......Κόκκαλο ο Γιάννης.
-Ναι, αλλά βρε γλυκουλίνι μου, στο μπαρ τη μπύρα την πίνουμε σε παγωμένα ποτήρια!
-Παγωμένο ποτήρι θέλει το μελομακαρονάκι μου; Ορίστε, διάλεξε ποιο προτιμάς! κι ανοίγει την κατάψυξη και να σου όλα τα είδη ποτηριών μπύρας παγωμένα!
-Ναι, αλλά βρε κατσαριδάκι μου στο μπαρ όταν πίνουμε τη μπύρα μας λέμε και καμιά βρωμοκουβέντα!
-Βρωμοκουβέντες θέλει το μπακλαβαδάκι μου; Πιες λοιπόν τη @#$ημένη τη μπύρα σου, φάε τους #@$ημένους μεζέδες σου και κοψ' τις @#$ακίες γιατί δεν πρόκειται να πας πουθενά !
-Ξέρεις πιτσουνάκι μου, έλεγα να πήγαινα με το Νίκο και τον Κώστα για καμιά μπύρα.
Κι η Μαίρη:
-Μπύρα θέλει το σπουργιτάκι μου; Ορίστε, διάλεξε ποια προτιμάς!
Κι ανοίγει το ψυγείο και να σου μέσα καμιά δεκαριά είδη μπύρες ελληνικές και ξένες.
-Ναι, αλλά βρε καρδουλίτσα μου, στο μπαρ με την μπύρα μας τρώμε και κάτι.
-Μεζεδάκι θέλει το σουτζουκάκι μου; Ορίστε, διάλεξε τι προτιμάς!
και του παρουσιάζει ένα δίσκο γεμάτο μεζέδες να σου πέφτουνε τα σάλια, τι καπνιστά, τι σολωμούς, τι χαβιάρια, τι όλα τα είδη τυριών, τι τα καλύτερα είδη αλλαντικών......Κόκκαλο ο Γιάννης.
-Ναι, αλλά βρε γλυκουλίνι μου, στο μπαρ τη μπύρα την πίνουμε σε παγωμένα ποτήρια!
-Παγωμένο ποτήρι θέλει το μελομακαρονάκι μου; Ορίστε, διάλεξε ποιο προτιμάς! κι ανοίγει την κατάψυξη και να σου όλα τα είδη ποτηριών μπύρας παγωμένα!
-Ναι, αλλά βρε κατσαριδάκι μου στο μπαρ όταν πίνουμε τη μπύρα μας λέμε και καμιά βρωμοκουβέντα!
-Βρωμοκουβέντες θέλει το μπακλαβαδάκι μου; Πιες λοιπόν τη @#$ημένη τη μπύρα σου, φάε τους #@$ημένους μεζέδες σου και κοψ' τις @#$ακίες γιατί δεν πρόκειται να πας πουθενά !
- ΑποστόληςΑ
Το πρωί ήμουν στην Εθνική Οδό. Κοιτάω αριστερά και τί να δω... μια γκόμενα με μια κουρσάρα, με πατημένα τα 150, να κοιτάζεται στον πλαϊνό καθρέφτη και να βάζει κραγιόν!!... και φυσικά έτσι αφηρημένη είχε αρχίσει να μπαίνει στη λωρίδα μου!… Τρόμαξα τόσο πολύ, που μου έπεσε η ξυριστική μηχανή απ' το ένα χέρι και το σάντουιτς απ' το άλλο, προσπάθησα να κουμαντάρω το τιμόνι με τα γόνατα, μου φεύγει και το κινητό, όπως το κρατούσα με τον ώμο και μιλούσα, πέφτει μέσα στον καφέ που είχα ανάμεσα στα πόδια μου, έγιναν τα πλήκτρα του laptop σκατά!...
Γυναίκες οδηγοί!!
Γυναίκες οδηγοί!!
- Μπαρκαρούτσος
Πάει το αρσενικό hot-dog στο θηλυκό και της λέει:
- Θέλεις να κάνουμε έρωτα;
- Δεν μπορώ απόψε, έχω κέτσαπ!
ΤΕΛΟΣ
- Θέλεις να κάνουμε έρωτα;
- Δεν μπορώ απόψε, έχω κέτσαπ!
ΤΕΛΟΣ
- ΑποστόληςΑ
Ο Πρόεδρος των Η.Π.Α. Τζώρτζ Μπους και ο πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας Τόνυ Μπλερ δειπνούν, στον Λευκό Οίκο . Κάποιος από τους προσκεκλημένους, τους πλησιάζει και τους ρωτά τι θέμα συζητάνε.
-Σχεδιάζουμε τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, λέει ο Μπους
-Ουάου, αναφωνεί ο προσκεκλημένος. Και τι λένε τα σχέδια;
-Θα σκοτώσουμε 14 εκατομμύρια Άραβες και έναν οδοντογιατρό, απαντάει ο Μπους
Ο προσκεκλημένος τα χάνει για λίγο.
-Έναν …οδοντογιατρό; λέει. Γιατί να σκοτώσετε έναν οδοντογιατρό;
Ο Μπλερ χτυπά ελαφρά τον Μπους στον ώμο και του λέει:
-Τι σου έλεγα; Κανείς δεν θα ρωτήσει για τους Άραβες!
-Σχεδιάζουμε τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, λέει ο Μπους
-Ουάου, αναφωνεί ο προσκεκλημένος. Και τι λένε τα σχέδια;
-Θα σκοτώσουμε 14 εκατομμύρια Άραβες και έναν οδοντογιατρό, απαντάει ο Μπους
Ο προσκεκλημένος τα χάνει για λίγο.
-Έναν …οδοντογιατρό; λέει. Γιατί να σκοτώσετε έναν οδοντογιατρό;
Ο Μπλερ χτυπά ελαφρά τον Μπους στον ώμο και του λέει:
-Τι σου έλεγα; Κανείς δεν θα ρωτήσει για τους Άραβες!
- Μπαρκαρούτσος
Τι είναι αυτό που αρχίζει από Φ, τελειώνει σε Σ και έχει ένα μόνο γράμμα;
Φάκελος.
ΤΕΛΟΣ
Φάκελος.
ΤΕΛΟΣ
- kataramenos5
Ξανθια , λιγο σιτεμένη οδηγεί το τζιπ και σε κάθε διασταύρωση αντι για φλας ανοιγει τους υαλοκαθαριστήρες εναλλάξ (μπρος, πίσω) .Πραγματικό γεγονός απο φιλαράκι.
- Dinos_Liverpool
Σάμπως εγώ δεν το παθαίνω αυτό; Έχεις προσπαθήσει να οδηγήσεις στην Κύπρο; Όχι μόνο αντί για φλας, ανοίγεις τους υαλοκαθαριστήρες, αλλά και κάθε φορά που πας να κάνεις όπισθεν "κονομάς" και από κανένα καρούμπαλο στο μέτωπο! Αφού χτυπάς κατ' ευθείαν πάνω στο παράθυρο του οδηγού! Πάλι καλά που τα πετάλ κάτω είναι με την ίδια σειρά!
Πραγματικά γεγονότα και αυτά!
ΥΓ. Να θεωρήσω ότι επανήλθες ολοσχερώς και να χαρώ; Άντε "ψήσε" και τον υπέροχο Αυστραλό μας!

Πραγματικά γεγονότα και αυτά!
ΥΓ. Να θεωρήσω ότι επανήλθες ολοσχερώς και να χαρώ; Άντε "ψήσε" και τον υπέροχο Αυστραλό μας!
- kataramenos5
- ΑποστόληςΑ
Ένας τύπος πήγε στην Εκκλησία και μετά το τέλος της λειτουργίας περίμενε να συγχαρεί τον ιερέα. Του λέει:
-Πάτερ, θέλω να σας πω ότι η λειτουργία ήταν γαμάτη. Πρώτη φορά γούσταρα τόσο πολύ, μπράβο είσαι μάγκας.
Ο ιερέας απάντησε:
-Σας ευχαριστώ, αλλά θα προτιμούσα να μην χρησιμοποιείτε τέτοια γλώσσα στον Οίκο του Θεού.
Ο άντρας συνέχισε:
-Μου έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση, τα είδα όλα σου λέω ρε δικέ μου, αφού έβαλα και στον δίσκο 1000 Ευρώ.
Και απαντά ο ιερέας:
-Έλα ρε @#$άκα, σοβαρά; Δεν μου λες @#%ιδιές τώρα;"
-Πάτερ, θέλω να σας πω ότι η λειτουργία ήταν γαμάτη. Πρώτη φορά γούσταρα τόσο πολύ, μπράβο είσαι μάγκας.
Ο ιερέας απάντησε:
-Σας ευχαριστώ, αλλά θα προτιμούσα να μην χρησιμοποιείτε τέτοια γλώσσα στον Οίκο του Θεού.
Ο άντρας συνέχισε:
-Μου έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση, τα είδα όλα σου λέω ρε δικέ μου, αφού έβαλα και στον δίσκο 1000 Ευρώ.
Και απαντά ο ιερέας:
-Έλα ρε @#$άκα, σοβαρά; Δεν μου λες @#%ιδιές τώρα;"
- ΑποστόληςΑ
Παλιό, χιλιογραμμένο, αλλά θα το επαναλάβω γιατί με εκφράζει:
Ήμουν εντελώς κενός σαν άνθρωπος πριν ΤΗΝ γνωρίσω. Το μόνο πράγμα που μου έδινε χαρά ήταν να βλέπω τον Ολυμπιακό να χάνει. Έχανε; Ήμουν ευτυχισμένος. Κέρδιζε; Ήμουν δυστυχής. Άδειος. Τελείως άδειος από αληθινά συναισθήματα, αγάπη και ζωή. Ήθελα να το αλλάξω αυτό. Δεν μπορούσα όμως. Κάθε φορά που ξεκόλλαγα, μετά από λίγο ξαναγύριζα στα ίδια.
Και ξαφνικά μπήκε ΕΚΕΙΝΗ στη ζωή μου. Ήταν μια οπτασία. Δεν είχα ξανανιώσει έτσι. ΤΗΝ αγάπησα από την πρώτη στιγμή. Η καρδιά μου γέμισε από τρυφερά συναισθήματα. Επιτέλους, τώρα πια δε με ένοιαζε το ποδόσφαιρο. Σκεφτόμουν μόνο ΕΚΕΙΝΗ. Όταν με κοίταζε ένιωθα την καρδιά μου να φτερουγίζει. Επιτέλους για 1η φορά στη ζωή μου ήμουν γεμάτος από πραγματικά συναισθήματα.
Ένιωσα την ανάγκη να γράψω ένα ποίημα για χάρη ΤΗΣ. Πως θα μπορούσα όμως; Δεν είχα καμία σχέση με κάτι τέτοιο. Χμμμμ, θα άφηνα την καρδιά μου να γράψει. Θα έκλεινα τα μάτια. Θα έπιανα το στυλό και η ψυχή θα οδηγούσε το χέρι μου. Και η τρυφερή ψυχή μίλησε. Αυθόρμητη και ελεύθερη. Τίποτε πια δε θα με γύριζε πίσω.
Βλέπω το σώμα σου που είναι κρίνο
Κι από τα μάτια σου το δάκρυ πίνω
Κι όλη η φύση ανθεί για μας
Γαμιέται ο θρύλος κι ο Πειραιάς
Ήμουν εντελώς κενός σαν άνθρωπος πριν ΤΗΝ γνωρίσω. Το μόνο πράγμα που μου έδινε χαρά ήταν να βλέπω τον Ολυμπιακό να χάνει. Έχανε; Ήμουν ευτυχισμένος. Κέρδιζε; Ήμουν δυστυχής. Άδειος. Τελείως άδειος από αληθινά συναισθήματα, αγάπη και ζωή. Ήθελα να το αλλάξω αυτό. Δεν μπορούσα όμως. Κάθε φορά που ξεκόλλαγα, μετά από λίγο ξαναγύριζα στα ίδια.
Και ξαφνικά μπήκε ΕΚΕΙΝΗ στη ζωή μου. Ήταν μια οπτασία. Δεν είχα ξανανιώσει έτσι. ΤΗΝ αγάπησα από την πρώτη στιγμή. Η καρδιά μου γέμισε από τρυφερά συναισθήματα. Επιτέλους, τώρα πια δε με ένοιαζε το ποδόσφαιρο. Σκεφτόμουν μόνο ΕΚΕΙΝΗ. Όταν με κοίταζε ένιωθα την καρδιά μου να φτερουγίζει. Επιτέλους για 1η φορά στη ζωή μου ήμουν γεμάτος από πραγματικά συναισθήματα.
Ένιωσα την ανάγκη να γράψω ένα ποίημα για χάρη ΤΗΣ. Πως θα μπορούσα όμως; Δεν είχα καμία σχέση με κάτι τέτοιο. Χμμμμ, θα άφηνα την καρδιά μου να γράψει. Θα έκλεινα τα μάτια. Θα έπιανα το στυλό και η ψυχή θα οδηγούσε το χέρι μου. Και η τρυφερή ψυχή μίλησε. Αυθόρμητη και ελεύθερη. Τίποτε πια δε θα με γύριζε πίσω.
Βλέπω το σώμα σου που είναι κρίνο
Κι από τα μάτια σου το δάκρυ πίνω
Κι όλη η φύση ανθεί για μας
Γαμιέται ο θρύλος κι ο Πειραιάς
Σας παραθετω σχολιο γαυρου στον A-balladoro μετα το χθεσινο ματς και ψοφηστε στο γελιο, το παραθετω εδω γιατι ειναι για γελια (σαν ανεκδοτο) και αναφερεται και στο Paokmania.......και μπορειτε επισης να καταλαβετε το νοητικο επιπεδο το οπαδων αυτης τησ ομαδας.....
"Στις 00:41 Παρασκεύη, 28 Φεβ 14 ο Αιώνιος έφηβος έγραψε :
Άφθονο γέλιο προκάλεσε και σήμερα η αρμάδα από τον Βορρά. Στριμωγμένη πίσω από το κέντρο επί 90' έκανε εύκολη την ζωή της Μπενφίκα η οποία χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα έριξε 3 μπαλάκια στο ρελαντί. Ειδικά μετά την αποβολή ο ΠΑΟΚ ήταν τόσο τραγικός που προκάλεσε οίκτο όχι μόνο στην Μπενφίκα, η οποία κατέβασε τις ήδη χαμηλωμένες στροφές μετά το 80', αλλά και στον διαιτητή ο οποίος έληξε άρον-άρον το παιχνίδι κρατώντας ΕΙΚΟΣΙΔΥΟ(22) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ καθυστέρηση σε ένα ματς με 6 αλλαγές, ένα πέναλτι και μια αποβολή.
Ακόμη αφθονότερο γέλιο προκάλεσαν και οι παοκτσήδικες ιστοσελίδες που φανταζόταν sold out στο Ντα Λουζ.....
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/gia- ... -i-benfika
.....ενώ όπως είδαμε όλοι το γήπεδο ήταν μισοάδειο. Λες και είχαν όρεξη οι οπαδοί της Μπενφίκα να πάνε να παρακολουθήσουν την ομάδα τους να αγωνίζεται με μια ελληνική ομάδα που έχει πάρει ένα πρωτάθλημα περισσότερο από την Λάρισα. Ρε τον φουκαρά τον ΠΑΟΚ, που λέει και μια ψυχή, ήθελε και sold out στο Ντα Λουζ."
Δειτε για ποιον αγωνα αναφερετε το κειμενο και τι καταλαβε ο γαυρος.......ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΗΜΕΡΑ Ο "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ"
"Στις 00:41 Παρασκεύη, 28 Φεβ 14 ο Αιώνιος έφηβος έγραψε :
Άφθονο γέλιο προκάλεσε και σήμερα η αρμάδα από τον Βορρά. Στριμωγμένη πίσω από το κέντρο επί 90' έκανε εύκολη την ζωή της Μπενφίκα η οποία χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα έριξε 3 μπαλάκια στο ρελαντί. Ειδικά μετά την αποβολή ο ΠΑΟΚ ήταν τόσο τραγικός που προκάλεσε οίκτο όχι μόνο στην Μπενφίκα, η οποία κατέβασε τις ήδη χαμηλωμένες στροφές μετά το 80', αλλά και στον διαιτητή ο οποίος έληξε άρον-άρον το παιχνίδι κρατώντας ΕΙΚΟΣΙΔΥΟ(22) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ καθυστέρηση σε ένα ματς με 6 αλλαγές, ένα πέναλτι και μια αποβολή.
Ακόμη αφθονότερο γέλιο προκάλεσαν και οι παοκτσήδικες ιστοσελίδες που φανταζόταν sold out στο Ντα Λουζ.....
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/gia- ... -i-benfika
.....ενώ όπως είδαμε όλοι το γήπεδο ήταν μισοάδειο. Λες και είχαν όρεξη οι οπαδοί της Μπενφίκα να πάνε να παρακολουθήσουν την ομάδα τους να αγωνίζεται με μια ελληνική ομάδα που έχει πάρει ένα πρωτάθλημα περισσότερο από την Λάρισα. Ρε τον φουκαρά τον ΠΑΟΚ, που λέει και μια ψυχή, ήθελε και sold out στο Ντα Λουζ."
Δειτε για ποιον αγωνα αναφερετε το κειμενο και τι καταλαβε ο γαυρος.......ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΗΜΕΡΑ Ο "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ"
-Παππου κανεις σεξ με την γιαγιά;
-Ναι αλλα μονο στοματικό.
-Μονο στοματικό;;...τι θα πει αυτο παππού;;;
-Να εγω της λεω "αει γαμησου"
και εκεινη μου απαντα "αει γαμησου εσυ".

-Ναι αλλα μονο στοματικό.
-Μονο στοματικό;;...τι θα πει αυτο παππού;;;
-Να εγω της λεω "αει γαμησου"
και εκεινη μου απαντα "αει γαμησου εσυ".

- revolution1976
Σ ενα παραλληλο συμπαν οι Αμερικανοι κατεβαζουν τα "Κλεμμενα Ονειρα" και λενε ουαου φοβερο σηριαλ απο Ελλαδα...
Εμενα μ'ετυχε ενας μπροστα μου στην Καστανια, σε καθε στροφη εβγαζε φλαςkataramenos5 έγραψε:Ξανθια , λιγο σιτεμένη οδηγεί το τζιπ και σε κάθε διασταύρωση αντι για φλας ανοιγει τους υαλοκαθαριστήρες εναλλάξ (μπρος, πίσω) .Πραγματικό γεγονός απο φιλαράκι.