11.Miroslav Stoch

Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Re: 11.Miroslav Stoch

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Να τελειώνουμε με το θέμα, pls!

Ντίνος
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Παράτα μας ρε Στοχ.
Άβαταρ μέλους
montelo

Re: Απ: 11.Miroslav Stoch

Δημοσίευση από montelo »

Βασικα η στιχομυθια ητανε "tomorrow markiz has a lady's night and you won't come with us"
"what? Fuck off"
Hμουν μπροστα και το ακουσα με τα αυτια μου...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

και εγω την ίδια αντίδραση με το Χούμπ είχα σε αυτή τη φάση........................

αν δεν χτυπήσει το κεφάλι ή δεν τρέξει αίμα, δεν σταματάς. ειδικά αν χάνεις. ειδικά αν είναι αντίπαλος.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

οποιος εχει σκυλιασει δεν σκεφτεται να κανει φερ πλευ με το που ακουμπαει ο αλλος στο εδαφος...συνεχιζει...πρωτο λαθος αυτο...

το καλοκαιρι θα μαστε καλα...

υγ αμα επιανε η καμερα τον γκαρσια να λεει κατι τετοιο σημερα θα ειχαμε λαικα δικαστηρια απο καποιους...

montelo έγραψε:Βασικα η στιχομυθια ητανε "tomorrow markiz has a lady's night and you won't come with us"
"what? Fuck off"
Hμουν μπροστα και το ακουσα με τα αυτια μου...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

φακ οφ ρε... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Dinos_Liverpool έγραψε:
RoMaN έγραψε:Υπάρχει και η περίπτωση, επάνω στα νεύρα ο Stevens να του είπε:

"Are you out of your mind? What are you doing? Do you even fuck a woman in order to kselampikareis?"
("Πας καλά; Τι κάνεις; *αμάς κανένα νινί μπας και ξελαμπικάρεις;")

και του απαντάει ο Miro με νόημα

"Fuck, off!"

δηλαδή "*αμήσι σβηστό!", εννοώντας "Δεν *αμάω, είναι off το σύστημα, οπότε ξεφεύγω και κάνω λάθη coach!"

Ε, δεν παίζεσαι, λέμε! Με "έπνιξες"!

Αν είναι να κινδυνεύουν ζωές, δεν ξαναγράφω αστείο... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Μια φορά είδα τη φάση. Είδα έναν έξαλλο Huub από τη μια (δεν ξέρω τι ξεστόμισε αλλά είμαι σίγουρος ότι ούτε αυτός δικαιούται να κατεβάζει καντήλια στους παίχτες) και από την άλλη έναν -εντάξει μωρέ τί κάνεις έτσι- Stoch. Πάντως ο προπονητής δεν δικαιούται να συμπεριφέρεται όπως θέλει. Εαν αναγνωρίσουμε στον Huub το δικαίωμα να του γυρνάνε τα μυαλά, τότε το ίδιο δικαίωμα πρέπει να αναγνωρίσουμε και στους παίχτες.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Επιλογή α) Χωριζόμαστε σε Χουμπικοί και Στοχικοί, πλακωνόμαστε κάμποσες ημέρες, δίνουμε και θέμα στα αρδ για κλικ, μπουρδέλο η ομάδα με 2πλα ματς για κανα μήνα μπροστά.

Επιλογή β) αναγνωρίζουμε οτι με σφυγμούς 200 και ενήλικες, αυτά συμβαίνουν, και αφήονυμε να τα λύσουν μόνοι τους αυτοί που συμμετείχαν και κοιτάμε ΟΛΟΙ τον ΟΦΗ.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Εμένα με ενόχλησε περισσότερο η συμπεριφορά του Huub παρά του Stoch. Συντάσσομαι λοιπόν με τους Stochικούς :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Άρθρο από το ΟΛΑ ΠΑΟΚ

Ο Χουμπ Στέφενς περιμένει το απόγευμα της Δευτέρας (3/2) τους παίκτες του στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, για να συζητηθούν "συγκεκριμένες συμπεριφορές" όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο βασικός λόγος, ωστόσο, της συνάντησης αυτής είναι για να εξεταστεί το θέμα που προέκυψε με το "f@ck off" του Στοχ και κυρίως να καταγραφεί ποια είναι η στάση του ίδιου του παίκτη.

Ήδη, υπάρχει απόφαση της διοίκησης για τιμωρία του παίκτη με χρηματικό πρόστιμο βάσει του εσωτερικού κανονισμού, ενώ είναι ξεκάθαρη η πρόθεση του Στέφενς να τον θέσει για τουλάχιστον ένα αγώνα εκτός ομάδας και, με βάση την στάση που θα κρατήσει ο παίκτης το απόγευμα, να δει αν τον θέσει και σε περαιτέρω καραντίνα. Αν ο Στοχ δείξει διάθεση μεταμέλειας, τότε το θέμα δεν αποκλείεται να κλείσει με την απουσία του από το ματς με τον ΟΦΗ.

http://olapaok.gr/podosfairo/____/timwr ... 25216.html
Άβαταρ μέλους
SRV

Δημοσίευση από SRV »

Εμένα μου φάνηκε ότι ο Στοχ απλά χάνει το κοντρόλ λόγω νωθρότητας, καταλαβαίνει ότι γίνεται ρεζίλι και πάει και καλα να κάνει fairplay. Ε, και ο Huub απλά τρελάθηκε όπως και εμείς! Τέλοσπάντων, κακιά στιγμή, και ο Huub δείχνει να μετανιωνει για την υπερβολική αντίδραση, και ο Στοχ έχιε χαλαρό και απολογητικό ύφος.
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

τον μιλησε ασχημα,ο αλλος τον εβρισε,ο αλλος τσατιστηκε,ο παρααλλος ξυθηκε....ρε στοχ αγορι μου και κυριε προπονητα ειστε και οι δυο ντεφορμε..αυτη ειναι η ουσια..εκ του αποτελεσματος μεχρι τωρα...οποτε αφοσιωθητε στο καθηκο σας και αφηστε τι ποιος και γιατι..ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ περιμενει πολλα και απο τους δυο σας...ευελπιστω να δουμε μια καλυτερη εικονα σας στο προσεχες μελλον... :nairepaok: :nairepaok:
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Εμένα παιδιά με νοιάζει να μην χαλάσει το κλίμα στην ομάδα. Πιστεύω ότι οι παίκτες και όσοι ήταν κοντά γνωρίζουν τι ειπώθηκε, με τι τόνο κλπ.

Ας κοιτάξουν αυτό κατά πρώτο λόγο. Οι αρδ έτσι κι αλλιώς το αρχίσανε το τσιφτετελάκι εδώ στην Αθήνα. Τι "έχει χάσει τα αποδυτήρια ο Χουμπ" τι "μας τα λέγανε οι τούρκοι και δεν τους πιστεύαμε".
zizu10

Δημοσίευση από zizu10 »

Υπερβολικες αντιδρασεις απο τους οπαδους και απο τους δημοσιογραφους.Αντεδρασαν εντονα και οι 2 (ο Στοχ δεν επρεπε να βρισει βαση κανονισμου) θα υπάρξει επίπληξη και αν ειναι ειναι σωστος επαγγελματιας κλπ το θεμα θα λήξει.Γίνονται αυτά πάνω στην στιγμή απο τον καθένα
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

αυτά γίνονται πολύ συχνά μέσα στην ένταση του αγώνα

βρήκαν τα λαμόγια ευκαιρία και γεμίζουν εκπομπές και φυλλάδες...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”