11.Miroslav Stoch
- thanos-xanthi
Re: 11.Miroslav Stoch
το απολυτο τιποτα
αν επαιρνε 200 χιλιαρικα δε θα ειχε κανεις απαιτησεις
με αυτες τις εμφανισεις δεν υπαρχει περιπτωση να γινει διαπραγματευση καν
απαραδεκτος
αν επαιρνε 200 χιλιαρικα δε θα ειχε κανεις απαιτησεις
με αυτες τις εμφανισεις δεν υπαρχει περιπτωση να γινει διαπραγματευση καν
απαραδεκτος
Έβρισε τον προπονητή, και όσοι δεν το είδατε εθελοτυφλείτε.
Τελειωμένος είναι, αλλά το θέμα είναι πως να τον κάνεις να παίξει λίγο σοβαρά ως το καλοκαίρι, οπότε και θα σταλεί πακέτο στη Φενέρ όπως ήρθε.
Τελειωμένος είναι, αλλά το θέμα είναι πως να τον κάνεις να παίξει λίγο σοβαρά ως το καλοκαίρι, οπότε και θα σταλεί πακέτο στη Φενέρ όπως ήρθε.
Για ακομη μια φορα ολοι ελαφρα την καρδια να κατηγορησετε εναν παιχτη που φοραει την φανελα του ΠΑΟΚ για ενα περιστατικο που το ειδατε μεσα απο ενα χαζοκουτι σε στιγμιοτυπο των 3 δευτερολεπτων και που ελαβε χωρα στην αλλη μερια της ελλαδος..
Τι να πω.....

Τι να πω.....
Έντονο… διάλογο είχαν οι Χουμπ Στέφενς και Μίροσλαβ Στοχ κατά τη διάρκεια του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά στα Περιβόλια. Συγκεκριμένα, περίπου ένα τέταρτο πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν πίσω στο σκορ 2-1 και προσπαθούσε να πιέσει την εστία των Κρητικών για να φτάσει στην ισοφάριση. Ωστόσο, μία προσπάθεια των «ασπρόμαυρων» σταμάτησε έπειτα από κακή ενέργεια του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ, όπου έφερε την έντονη αντίδραση του Χουμπ Στέφενς, που τα… έψαλλε στον ποδοσφαιριστή του. Όμως, ο Στοχ γύρισε στον πάγκο και ζήτησε τον λόγο από τον Ολλανδό προπονητή, ενώ όπως... συνελήφθη από την live μετάδοση του αγώνα από τη Nova, φέρεται να στόλισε τον Στέφενς με κάποια… γαλλικά!
Πηγή: onsports.gr
Δεν το κατάλαβα από την τηλεόραση. Αν αληθεύει τότε μας τελείωσε πρόωρα!!!!!
Πηγή: onsports.gr
Δεν το κατάλαβα από την τηλεόραση. Αν αληθεύει τότε μας τελείωσε πρόωρα!!!!!
Εγώ κατάλαβα πως πήγε ο Στοχ να βγάλει την μπάλα επειδή ήταν τραυματισμένος παίκτης του πλατανιά και πάνω στην φάση έριξε μπινελίκι ο Χούμπ "fuck off", στη συνέχεια της φάσης απάντησε ο Στοχ "what fuck off".
Δεν νομίζω ότι έριξε μπινελίκι στον προπονητή.
- angelheart
- Επικοινωνία:
kalamata4 έγραψε:Εγώ κατάλαβα πως πήγε ο Στοχ να βγάλει την μπάλα επειδή ήταν τραυματισμένος παίκτης του πλατανιά και πάνω στην φάση έριξε μπινελίκι ο Χούμπ "fuck off", στη συνέχεια της φάσης απάντησε ο Στοχ "what fuck off".

ο δικηγορος του εισαι ρε φιλε? ο Στεφενς ενημερωθηκε ηδη και περιμενει εξηγησεις απο τον παικτη που του εδωσε παρεξηγησιμη εμπιστοσυνη
-
Εξακολουθώ να τον θεωρώ τον πιο ποιοτικό παίκτη του ΠΑΟΚ,ιδίως εκεί που πονάμε,δηλαδή στο κράτημα μπάλας και στο μοίρασμα του παιχνιδιού σωστά.
Δυστυχώς δεν έχει βοήθειες,αφού μονίμως αγωνιζόμαστε χωρίς κυνηγό που θα αξιοποιήσει τις προσπάθειές του.
ΥΓ Βλέπω το κοντρόλ και το τελείωμα του Καμαρά και αμ'εσως μου έρχονται στο νου Κλάους και Σάλπι....
Βλέπω και τον χοντρό-ίλιτς και ξανά τρελαίνομαι....
κανονικοί ποδοσφαιριστές,με σουτ,πάσα,ντρίπλα κλπ
Δυστυχώς δεν έχει βοήθειες,αφού μονίμως αγωνιζόμαστε χωρίς κυνηγό που θα αξιοποιήσει τις προσπάθειές του.
ΥΓ Βλέπω το κοντρόλ και το τελείωμα του Καμαρά και αμ'εσως μου έρχονται στο νου Κλάους και Σάλπι....
Βλέπω και τον χοντρό-ίλιτς και ξανά τρελαίνομαι....
κανονικοί ποδοσφαιριστές,με σουτ,πάσα,ντρίπλα κλπ
Ξεκάθαρο μπινελικιον.. μια χαρουλα.
[dailymotion]x1axosz_το-f-off-του-στοχ-στον-στέφενς_[/dailymotion]
[dailymotion]x1axosz_το-f-off-του-στοχ-στον-στέφενς_[/dailymotion]
Armagedonas έγραψε:...ιδίως εκεί που πονάμε,δηλαδή στο κράτημα μπάλας...

Κρατάει ο Στοχ μπάλα;
Εκτίμηση έκανα από αυτό που είδα. Τώρα που το βλέπω στο βίντεο δεν φαίνεται έτσι. Δεν είμαι δικηγόρος κανενός, ειδικά ανθρώπων που παίρνουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και δημιουργούν προβλήματα στην ομάδα.Athens έγραψε:kalamata4 έγραψε:Εγώ κατάλαβα πως πήγε ο Στοχ να βγάλει την μπάλα επειδή ήταν τραυματισμένος παίκτης του πλατανιά και πάνω στην φάση έριξε μπινελίκι ο Χούμπ "fuck off", στη συνέχεια της φάσης απάντησε ο Στοχ "what fuck off".
Δεν νομίζω ότι έριξε μπινελίκι στον προπονητή.![]()
![]()
ο δικηγορος του εισαι ρε φιλε? ο Στεφενς ενημερωθηκε ηδη και περιμενει εξηγησεις απο τον παικτη που του εδωσε παρεξηγησιμη εμπιστοσυνη
Ετσι οπως ειδα την φαση τωρα,το πιο πιθανο ειναι οτι του την ειπε κι ο Huub πρωτος....
Συμβαινουν αυτα πανω στα νευρα και την κακη μερα
Και εγω φιλε μου εκνευριζομαι στην δουλεια μου με τον διευθυντη μου που με μπινελικωνει, αλλα ξερω ότι εαν τον βρίσω θα παρω πόδι......kastrakis έγραψε:Ετσι οπως ειδα την φαση τωρα,το πιο πιθανο ειναι οτι του την ειπε κι ο Huub πρωτος....
- Μπαρκαρούτσος
Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι υπάρχει ποδοσφαιριστής που θα έβριζε έτσι στη ψύχρα τον προπονητή του για μια *αλακία, εκτός κι αν ο coach είναι ο ΤοσύστημαδενεμπεΔώνης.
"What fuck off" δεν υπάρχει.
Εκτός κι αν λέει "What? Fuck off!", οπότε πάλι είναι βρισιά..
Ακόμα και ο Stevens να τον έβρισε πρώτος, αυτό δεν δικαιολογεί το "fuck off" στον προπονητή!
"What fuck off" δεν υπάρχει.
Εκτός κι αν λέει "What? Fuck off!", οπότε πάλι είναι βρισιά..
Ακόμα και ο Stevens να τον έβρισε πρώτος, αυτό δεν δικαιολογεί το "fuck off" στον προπονητή!
- Μπαρκαρούτσος
Υπάρχει και η περίπτωση, επάνω στα νεύρα ο Stevens να του είπε:
"Are you out of your mind? What are you doing? Do you even fuck a woman in order to kselampikareis?"
("Πας καλά; Τι κάνεις; *αμάς κανένα νινί μπας και ξελαμπικάρεις;")
και του απαντάει ο Miro με νόημα
"Fuck, off!"
δηλαδή "*αμήσι σβηστό!", εννοώντας "Δεν *αμάω, είναι off το σύστημα, οπότε ξεφεύγω και κάνω λάθη coach!"
"Are you out of your mind? What are you doing? Do you even fuck a woman in order to kselampikareis?"
("Πας καλά; Τι κάνεις; *αμάς κανένα νινί μπας και ξελαμπικάρεις;")
και του απαντάει ο Miro με νόημα
"Fuck, off!"
δηλαδή "*αμήσι σβηστό!", εννοώντας "Δεν *αμάω, είναι off το σύστημα, οπότε ξεφεύγω και κάνω λάθη coach!"