6.Aλέξανδρος Τζιόλης
- alex ntepo
Re: 6.Aλέξανδρος Τζιόλης
Ken τα είπες ΟΛΑ, καθώς επίσης και αρκετοί άλλοι.
Η παρουσία του Τζιόλη στον ΠΑΟΚ, πολύ δε περισσότερο σε συνδυασμό με την διαφαινόμενη πολύ συμφέρουσα για τον ΠΑΟΚ αποχώρησή του, ΜΟΝΟ θετική μπορεί να κριθεί.
Αλέξανδρε, καλή συνέχεια στην καριέρα και στη ζωή σου. Μόνο αντίπαλος με τον ΠΑΟΚ μη βρεθείς γιατί το πρώτο μισό της ευχής μου θα τεθεί σε αναστολή για 90'.
Η παρουσία του Τζιόλη στον ΠΑΟΚ, πολύ δε περισσότερο σε συνδυασμό με την διαφαινόμενη πολύ συμφέρουσα για τον ΠΑΟΚ αποχώρησή του, ΜΟΝΟ θετική μπορεί να κριθεί.
Αλέξανδρε, καλή συνέχεια στην καριέρα και στη ζωή σου. Μόνο αντίπαλος με τον ΠΑΟΚ μη βρεθείς γιατί το πρώτο μισό της ευχής μου θα τεθεί σε αναστολή για 90'.
6.Aλέξανδρος Τζιόλης
Άντε παλι εισαι και πρωην νεαπολιτης συνδεσμιτης εκτός απο του πέφτει η 4Α δεν ξέρεις πως λέμε τους κιτρίνιαρηδες της πόλης ;Armagedonas έγραψε:αρειανός κι εσύ?ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:28χρονος Κύριος,Σοβαρός,Αξιοπρεπής,Συνεπής,Κατασταλαγμένος,με εκπληκτική ομορφιά ''Μοντέλου'',επαγγελματικά άκρως επιτυχημένος,με τραπεζικές καταθέσεις,ακίνητα και επιχειρήσεις που του αποφέρουν αμέτρητα έσοδα ετησίως κλπ,κλπ.κλπ.....
και τι ειναι ρε ο ΠΑΟΚ;;;
γραφείο συνοικεσίων;;;;
ποδοσφαιρικά κριτήρια μόνο!!!
Άντε να κλείσει με το καλό το deal και να πάρει δρόμο ό,τι πιο βαρύ,αδιάφορο,οκνηρό,αργό,ατάλαντο,αβελτίωτο,υπερεκτιμημένο,λαγόψυχο και λίγο έχω φάει στη μάπα τα τελευταία χρονια!!!
ΗΜΑΡΤΟΝ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ ΔΗΛΑΔΗ !!!![]()
´Σκουληκια θα τους λες οχι αρειανους ......

μμμ....δεν θυμάμαι να έχω ακούσει τη λέξη αρειανός απο ΠΑΟΚτσή!Μπορεί εκεί στη μικρή 4 έτσι να τους λένε! 

- falconakis
Διευκρίνηση:
Αρειανός: Αυτός που είναι από τον πλανήτη Άρη
Σκουλίκι: Οπαδός μικρής ιστορικής ομάδας της Θεσσαλονίκης με εμπειρία στις αγροτικές εκδρομές!

Αρειανός: Αυτός που είναι από τον πλανήτη Άρη
Σκουλίκι: Οπαδός μικρής ιστορικής ομάδας της Θεσσαλονίκης με εμπειρία στις αγροτικές εκδρομές!

Δεν ξερω πως να νιωσω για τον Τζιολη.Ναι μεν ειναι σοβαρος παικτης,παικτης εθνικης γαρ ,χωρις παρλαπιπες μας κρατησε στο κεντρο για το μισο πρωταθλημα.εχουν αναφερθει αυτα και συμφωνω απολυτα μαζι τους.
Απο την άλλη ομως,το γεγονος ομως οτι θελησε να φυγει για την Τουρκια κι οχι να κατσει να παλεψει για την θεση του,δεν μου φαινετε και τοσο καλο.Εκτος εαν του αναφερθηκε οτι πλεον θα ειναι 4-5η επιλογη,αλλά δεν το νομιζω.
Σε καθε περιπτωση του ευχομαι καλη τυχη στην Τουρκια και να ειναι στην επιλογη της εθνικης για το μουντιαλ.
Μπορει του χρονου να ξαναβρεθουμε ,αλλά μπορει και να παρουμε λεφτα για να τον αποδεσμευσουμε,εαν παει καλα.
Ετσι κι αλλιως ,κερδισμενοι θα βγουμε.
Απο την άλλη ομως,το γεγονος ομως οτι θελησε να φυγει για την Τουρκια κι οχι να κατσει να παλεψει για την θεση του,δεν μου φαινετε και τοσο καλο.Εκτος εαν του αναφερθηκε οτι πλεον θα ειναι 4-5η επιλογη,αλλά δεν το νομιζω.
Σε καθε περιπτωση του ευχομαι καλη τυχη στην Τουρκια και να ειναι στην επιλογη της εθνικης για το μουντιαλ.
Μπορει του χρονου να ξαναβρεθουμε ,αλλά μπορει και να παρουμε λεφτα για να τον αποδεσμευσουμε,εαν παει καλα.
Ετσι κι αλλιως ,κερδισμενοι θα βγουμε.
- abc_o_ karpouzas
Πολύ καλή η κίνηση για δανεικός...χρειαζόμαστε τα λεφτά που θα αποφέρει το μουντιάλ από κάθε παίκτη που είναι 2.180 ευρώ την ημέρα ..οποτε λοιπών τον ευχαριστούμε για την προσφορα του και για τα έσοδα που φέρνει στην ομάδα ακόμη και αν δεν είναι στο γήπεδο...
Re: Απ: 6.Aλέξανδρος Τζιόλης
Χα χα σωραιοςΧωρικός έγραψε:μμμ....δεν θυμάμαι να έχω ακούσει τη λέξη αρειανός απο ΠΑΟΚτσή!Μπορεί εκεί στη μικρή 4 έτσι να τους λένε!

- navigator11
- Ekatnetworkltd
Κρύβε λόγια!navigator11 έγραψε:Πρόλαβε και μου'λειψε ήδη το ... βαζελομπαγάσικο!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αν ήσουν εσύ μέσα Αλέξανδρε, 0-7 θα έληγε το ματσάκι.
Έλειψαν οι κάθετες ασίστς σου, τα σουτ φωτοβολίδες στο "Γ", τα μαρκαρίσματα που κόβουν τη μαγκιά των αντιπάλων και οι τσαμπουκάδες σου που παγώνουν το αίμα.
Έλειψαν οι κάθετες ασίστς σου, τα σουτ φωτοβολίδες στο "Γ", τα μαρκαρίσματα που κόβουν τη μαγκιά των αντιπάλων και οι τσαμπουκάδες σου που παγώνουν το αίμα.
Εχουμε το τανκ το Μαντουρο ρε, με τις παγκοσμιες παραστασεις, μασαμε?
Αλλα βεβαια, τι να κλασει η Κατερινη μπροστα στην Ολλανδια...
Ακομα και τον Κατσε καταφερε να ψοφησει...
Αλλα βεβαια, τι να κλασει η Κατερινη μπροστα στην Ολλανδια...
Ακομα και τον Κατσε καταφερε να ψοφησει...